Bir süredir işlerimizdeki yoğunluktan bir şey yazmamıştım. Gece geç saatte yazdıklarınıza bakıyordum.
Doğum günümüz 24 temmuz olarak belirlendi. Plesantam rahim ağzını kapattığı için ve ilk doğumum sezeryan olduğu için sezeryan olacağım.
Bu hafta işi gücü bıraktım artık. Son gelişmeleri de yazarım.
Hepinize rahat sağlıklı son haftalar.
seve seve verebilirim :) birini mutlu ederken bir taraftan geleceğede bir katkımız olsun istedim.benim en çok yandığım o işte canım. tam herşey yolunda giderken girmiştim sezeryana bir anda apar topar mecbur kalmasam imkansızdı o kadar korkuyordum ve karşıydım ama kısmet. heleki bunda yanarım yanarım 9 aydır durmayan sancıma yanarım. sen o kadar çek çek üstüne git bide kesil o sinirimi bozuyo.Hediye fikrine bayıldımm :) Çalıcam fikri.
Doğum konusunda sana katılıyorum ilkinin normal olmasını isterdim ben de ama o zamanki şartlar sezaryeni gerektirdi. Gerçi şu anda da doğuramazdım ben normal çünkü karnımda bir tosuncuk var :)
Sağlıkla alalım da kucaklarımıza önemli olan o... :)
canım çok kolay netin başına geçip Tema vakfının sitesine giriyorsun ve site seni yönlendiriyoraynen canım yumurta olsa pişer.gece yatmadan el-kafa-kol iyice yıkıyorum sulu sulu uylkuya.sonra da sağa dön tekme sola dön tekme modunda.gece de birsürü kez kalkıyorum.ama düzenli uyuyamama rağmen halsizlik vb olmuyo şükür.ben bunu yaza bağlıyorum.kışın olsa bu uykusuzluğa dayanamazdık.
bu arada kızlar akşama kışlık domates püresi yapcam kavanozlara doldurcam.kışın ohhh mis gibi sos-domates çorbası için de iyi olur
Revolucion
hediye fikrin mükemmel ben de çalabilirim.detayları anlatır mısın nasıl ve nereye başvuruluyoor ödeme vb ne kadar canım
o doktora ve kişi isteğine göre değişiyor canım. benim doktorum 39+5 e gün koydu biz iki gün öne çektik yani 40 haftayı doldurtma derdinde. ancak yakın bir arkadaşımın doktoru 36+6 ya gün vermiş.arkadaşlar bişey soracağım;planlı sezeryanda kaçıncı haftada alınıyo bebek biln varmı?benim 2.doğumum olacak nasipse!ilkinde açılmam olmadığı ama suyum geldiği ve 10 saat suni sancı çektiğim halde 39+1de sezeryan oldum.şimdi acaba kaçıncı haftada planlı sezeryan oluyo merak ediyorum.
Allah yardımcın olsun canım. sağlıkla al bebişini kucağına.Bir süredir işlerimizdeki yoğunluktan bir şey yazmamıştım. Gece geç saatte yazdıklarınıza bakıyordum.
Doğum günümüz 24 temmuz olarak belirlendi. Plesantam rahim ağzını kapattığı için ve ilk doğumum sezeryan olduğu için sezeryan olacağım.
hayırlısıyla olsun sağ salim cnm inşallah bi haftan kalmış he olsun bnmde ilki sezeryandı dönmedi eşme geçen bu dönerse ağlarım valla diyorumama herşeyin hayırlısı .
günaydın Nil Masal'ın teyzeleri,
güzel bir gün olsun hepimiz içinsizde durumlar nasıl bilmiyorum ama, bu tekmeler benim artık canımı yakıyor, sanırım o minik pembe ayaklarını doğduğu zaman bol bol ısırıcam bu zillinin karnımı delip çıkacak diye korkuyorum, resmen sarsılıyorum hareket ettiğinde yahu
benim kız yerini çok sevdi galiba; 38. haftada; kafası aşağıda; nst'de sancılar 100 seviyesinde ama hanımefendi aşağıya inmiyor; midemin üstüne oturdu kaldı :))
gelen giden yok yok doğmaz bu daha inmemiş diyor :)) e biliyoruuuuum :))
kızlar bu rahımde acıklık olayı nedır bırı anlatabılırmı.yanı vajınanın dısardan gorunen kısmında mı oluyor acılma.assagıya dogru.yoksa ıcerde mı oluyor.icerde oluyorsa bebegın kafası o dısardan gorunen daracık yerden nasıl cıkıyor:44::44:mecburen doktorun kesık atması gerekır yada ıkınmayla yırtılıyor sanırımofff ben yatıp kalkıp dogumu dusunuyorum yaa
Bir süredir işlerimizdeki yoğunluktan bir şey yazmamıştım. Gece geç saatte yazdıklarınıza bakıyordum.
Fisher price ve bu marka tercih edilen guvenilir markalardan diye biliyorum sadece - oyuncak turlerinde duymustum ben genelde- kendim bir ürün almadım henuz ikisinden debondigo
kızlar bu markayı duydunuz mu.diş kaşıyıcı-oyuncak vb var.çin malı olmayan bir oyuncak markası arıyorum
ayy cnm valla bende öyle sanıyorum çoğunu bebeğin hareketleri canımı yakıyor zannedıyorum,belkı sancıdır bılemem odaZaten bende onun sancı oldugunu anlamamıştım doktor ultrasonda sordu karnım sert diye yoo sancım yok dedim :) nstde yuksek cıktı nasıl hissetmiyorsun dedi ama benim aklım sadece bebegin kalp atıslarındaydı 6saat hareket alamadık takip edilmesi gerekiyordu kafam orada oldugundan olabilir cok normal ama 5-10 dakika aralıklı oldugunda sakın ihmal etme kesin hemen gel dedi yoksa yarım saat bir bucuk saatte panik yapma dedi. Onun sancı oldugunuda o sekilde ogrendim yoksa bebek hareketi ile acı yapıyor biraz diyordum ona ben :)
cnm az kalmış kendine ve bebeğine bunu yapma oda üzülüyor bakdaraldım bunaldım ağrılar sancılar tuvalet offfffffffffffff
bide üstüne sıcakklar ölüyorum sinirden ağlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?