günaydınn kızlar.dün domates püremi hazırladım kış için.ayaklarım koptu yorgunluktan.masaj vb iyi geldi.oda sııcak olunca bin kez uyandım en son salona gittim açtım pervaneyi uyuyakalmışım.süper uyudum.bundan sonra böyle uyuyamadım mı hemen pervane açılacak ohhh delşksiz uyku keyfi.bir de 3 gündür sürekli kek poğaça yiyorum çok yedim dün colognenin tarifini yaptım 6 dilim yemişimdir.1 dilim de gece.2 dilim de sabah.bebişe zararı olur mu kızlar.
hiç gülecek bişey yok aynı seyi dusunuyorum. kızımı güzel bir şekilde karşılamak istiyorummmgünaydıın annecikleeersabah işe gelirken aklıma takılanı yazayimde gülün biraz sezeryan ve planlııı programlııı doktorun dediği saatte gunde bi dogumum olursaa ojenin makyajın bi zararı olurmu yaa boylee bakımlı bakımlı gitmek istiyorum ben anca oyle moralli olurum acaba doktor bu ne dermi ayy sabah sabah derdime bakın yaa
günaydınn kızlar.dün domates püremi hazırladım kış için.ayaklarım koptu yorgunluktan.masaj vb iyi geldi.oda sııcak olunca bin kez uyandım en son salona gittim açtım pervaneyi uyuyakalmışım.süper uyudum.bundan sonra böyle uyuyamadım mı hemen pervane açılacak ohhh delşksiz uyku keyfi.bir de 3 gündür sürekli kek poğaça yiyorum çok yedim dün colognenin tarifini yaptım 6 dilim yemişimdir.1 dilim de gece.2 dilim de sabah.bebişe zararı olur mu kızlar.
günaydıın annecikleeersabah işe gelirken aklıma takılanı yazayimde gülün biraz sezeryan ve planlııı programlııı doktorun dediği saatte gunde bi dogumum olursaa ojenin makyajın bi zararı olurmu yaa boylee bakımlı bakımlı gitmek istiyorum ben anca oyle moralli olurum acaba doktor bu ne dermi ayy sabah sabah derdime bakın yaa
günaydıın annecikleeersabah işe gelirken aklıma takılanı yazayimde gülün biraz sezeryan ve planlııı programlııı doktorun dediği saatte gunde bi dogumum olursaa ojenin makyajın bi zararı olurmu yaa boylee bakımlı bakımlı gitmek istiyorum ben anca oyle moralli olurum acaba doktor bu ne dermi ayy sabah sabah derdime bakın yaa
bi an düşününce d.tarihlerinin aynı olması cok guzel gibi ama kendi açımdan düşününce ablamlarla d.tarhimin aynı olmasını istemezdim sanki :))
Canım emininim baska doktord baska birsey diyecek ben birgunde 3farklı hastenede 2uzman 1 operator doktra gttim biri suyun tamamen bitmiş acil yatıs dedi birisi normal gibi laflar etti biriside 3 hafta idare eder dedi. Ama bizim tek sorun gelişimini bir ara yavaslatması yani daha cok ufak senin gunun cok guzel maşallah insallahda dogum kanalınada iner bİran once kalbini bozma. Hareketlerinin yavaslamasıda suyun azalması ile birebir baglantılı bir durum.merhaba kıslarr.. bugün kontrolüm vardı nst de hareketleri yavas cıktı biraz da suyumda azalma varmıs. bebek kanala girmemis daha persembe bi daha bakalım girmemisse cuma sezeryan düsünüyo. ben de yarın baska bi dr a gideceim.. bu hafta girmesse zor girer dciyor. sizin bebekler ne alemde??
canım senin bebis kanala girmismi?
canım senin bebis kanala girmismi?
bi kaçgündür özellikle gece aşırı baskılarım oluyor
sabahlarıda dayak yemiş gibi oluyorum(
bizim kuzuda girdi heralde kanala
günaydın kızlar, dünkü ağlama nöbetlerimden sonra bugün acaip bir karamsarlık var üzerimde, yaa sanki benim bebeğim doğmayacak ben artık ömür boyu hamile yaşıycam gibi hissediyorum, Allahım sanırım sıyırıyorummmm :111::111::111:
canım bebiş kanala doğru iyice ilerlemiş girmek üzere dedi dr.um, zaten bu yüzden vajina ve özellikle makatta baskı ve sancı hissi oluyor arasıra
gunaydın cnm karsı komsumun acılen tansıyondan sezeryana alındıı ve elınde kırmızı ojelerıde vardı.. drr ılk once cıkarın demıs. ama o telasta kımse aseton bulamadııgı ıcın mecburen aldılar sezeryana.. acıl olmasaydı almazdım demıs dr. gebelık zehırlenmesı baslasmıtı cunkı 36+3 gunluktu.. sımdı bebegıde kendısıde ıı ...4 aylık bıle oldu..
bende ısterım kokoss gırmeyıde.. dr ızın verıcegını sanmamm
Ojeyi bilmiyorum ama makyajı temizlettiklerini okumustum bi dogum hikayesinde en iyisi ebelere sormak :)
günaydın
ne kadar doğru bilemiyorum ama, steril olmadığı düşüncesiyle izin verilmiyor diye duymuştum... doktoruma sorucam ama çünkü ben de süslü girmek istiyorum doğuma
hayırlısıyla olsun sağ salim cnm inşallah bi haftan kalmış he olsun bnmde ilki sezeryandı dönmedi eşme geçen bu dönerse ağlarım valla diyorumama herşeyin hayırlısı .
allah hayırlı doğumlar nasip etsin arkadaşım..
günaydın herkese çok uzun zaman sonra burdan yazıyorum.
umarım herkes iyidir. doğum yapmış olan arkadaşlarımız olduğunu duymuştum hepiniz güle güle buyutun bebişlerinizi.
figencim allah yardımcın olsun inşallah güzel haberlerini alıcaz:)
bende sıkıldım hamile olmakatan. bu haftada iş yerinde son artık izne çıkıyorummmmmmmmm yupiiii:)))
güzel annelerim sizlere bir sorum var
yenidoğan bebeklere emzik vermek doğrumu?
biberonla beslemeye ne zaman başlıyoruz,neden?
emzikle biberonu doğum çantasına koymaya gerek varmı?
ben ne olur ne olmaz diye 1 er tane chicco nun anne göğsüne benzeyen biberonuyla,emziğinden aldım ama napsam bilemedim onları,kutularını bile açmadım amabalajlarıyla duruyorlar:26:
kimi emziğe alıştır çok rahat edıyosun dıyor kımı damak yapısı için zararlı diyor püff
canım sabah satın aldım mağazada 38 tl idi.adama anakucaklarından birinin içine koymasını söyledim denedik baya düzleştirdi.benim ana kucağının bel desteği var güya ama bir işe yaramaz incecik.bu üründe çökmede olmuyor.işe yarar bir ürün.sevi bebenin bel desteği.gittigidiyorda kargo dahil 29 tl bir de 6 taksit yapabiliyorsun.attabebek mağazasından aldım.
Eki Görüntüle 466369
bu bel desteğini bir arkadaşım yeni almış çok güzel mutlaka al dedi. ben de sipariş vereceğim bu gün yarın.
ben hiç normal istemesem de doktorum normal olmasını çok istemişti fakat çatılar benden yana çıktı
ve 39+1de sezeryanla dünyaya geldi miniğim :)
şimdide 16sında alalım bayram öncesi dio - bayramda ne olur ne olmaz riske girmeyelim dio. 38+1 olacak
yada bekleyebilcek durumda ise bayram sonrasını bekleyecek fakat 16sı büyük oğlumun doğum günü :)
yani iki kardeşin aynı gün doğum günleri olma ihtimali çok yüksek :) fakat ben kararsızım ya pişman olursam ilerde die :)
Benim kız kardeşimle doğum günüm aynı 10 yıl var aramızda. Annemleri herkes tebrik eder zamanlamadan dolayı :) ayrı ve özel bir bağ yaratıyor bizim için öyle en azından. Kardeşim de çok memnun. Kutlarken hep çok güleriz. Sadece küçük olan öncelikli oluyor biraz. Benim için de mahsuru yok zaten çok abartmam ben özel günleri zaten.
günaydın kıslar
biz dün dr amcamıza gittik. giderek büyüyoruz. dr. haftaya yine çağırdı.
sonra da sezaryen gününü belirleyecekmiş. çünkü bebişim yan yatıyor hala
kanala girmemiş. 39. haftaya girerken sezaryen yapacakmış.
bebişin yeri daralmış o yüzden dönmesi zor ama haftaya bir daha baklalım dedi.
kıslar ben de o kadar yorgunum ki normali beklemek istemedim. sezaryen olma fikrine hazırlıyorum kendimi.
her şeyden önce bebişimin sağlığı gelir.
kilomuz 3.400 kiloymuş.yüzünü göremedim. çünkü belime doğru bakıyormuş.bu arada şu an itibariyle 17 kilo almışım.
heralde 18 kiloyla kapatacağım
Bu işlerden anlayan annelere sorayım :)
KOmposto-hoşaf cok onemli diyor herkes surekli daha once hiç yapmadım. Yapsak ve koysak kac gun durabilir ki. Hazır olsa cunku ben ne akıl edebiliirm ne kimse demeden isteyebilirim.Süt içinde herkes tavsiye ediyor.
bunu ben yazdım zannettımtamamen benım dusuncelerım
bende sankı ömrumun sonuna kadar böyle kalacak gıbı hıssedıyorum asla sancım suyum gelmeyecek gıbı bır hıs var bende
bu hamılelık 9 degılde 8 ay olsaymıs son ay ıyıce sıyırdım ben
günaydın kızlar, dünkü ağlama nöbetlerimden sonra bugün acaip bir karamsarlık var üzerimde, yaa sanki benim bebeğim doğmayacak ben artık ömür boyu hamile yaşıycam gibi hissediyorum, Allahım sanırım sıyırıyorummmm :111::111::111:
canım özellikle üzüm kompostosu hem kan yapıyor hem de süt artırıyor.ama şekersiz yap.çünkü herkesin söylediği gibi tatlı sütü artırmaz. sıcak şekilde kavanozlara koyarsan kaynatıp da bişey olmaz dolapta bekler seni.ama doğumdan sonra yapması da çok kolay. düdüklüye atınca yarım saate hazır oluyor.
bir de benden size tavsiye özellikle sezeryan olursanız bağırsak düzeniniz alt üst oluyo.kabızlık da çok büyük sıkıntı yaratıyor.kompostolarınızın içine kivi doğrayın acayip işe yarıyor.hem de süt için çok faydalı.
ayrıca yeşil soğan,yaş beyaz üzüm ve inciri unutmayın.zaten tam mevvsimine geliyoruz.en süt yapanlar bunlar.ama başı su çekiyor.ssakın ha helva falan yemeye kalkmayın bi faydası yok.ben doğumdan sonra 1 ay hemşirelerle hergn konuştuğum için biliyorum.etrafa aldanıp tatlıya sarılmayın.acısı size çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?