Slm guzel anneler bugün bizim kontrolumuz vardi benim minosum 2700gr olmuş hersey normal dedi
Buarada gece yatarken ayaklarım ateş icinde uyuyamiyorum sizde varmi boyle durumlar?
maşallah minnoşuna annesi.....
aynı sorun bendede var ayaklarım hep yanıyoooo,sudan çıkarmak istemiyrm....
maşallah minnoşuna annesi.....
aynı sorun bendede var ayaklarım hep yanıyoooo,sudan çıkarmak istemiyrm....
bununda 50 tanesi 35 tl cnm uygun geldı
iyi gecelerrr :) ama kimse yazmamış bana cvp ağlıcam şimdi
kızlar hastane çantaları gündemde sanırsam :)
ben henüz hazırlamadım ama ilk oğlum için hazırladığımda da
biberona mamaya çarşafa yastığa hiç gerek duymadım ve almadım da
iyikide almamışım
çünkü hastanem özeldi.. mis gibi ve dolabımda çift çift yedekler mevcuttu.
sizi zaten onlar temizleyip bezleyecek :) gögüs pedinizi verecekler.
yaz sıcağında çorap zaten gerekmicek.
emzik alabilirsiniz ama yeni doğduğu için yalancı emziğe alıştırmak yerine hem süttünüz gelsin hemde bebek doysun die sürekli bi emzirme çabanız olacak.
gögüs ucunuz yok ise silikon uç alın çantanıza ben bu sorunu yaşadım ve hastaneden aldırtmışlardı.
bu sefer hazırlıklı gidicem.
birde şırınga düşünün ucunda iğne değil de yuvarlak boşluk vardı onu vermişlerdi uç çıkartmak için
ve her çekişimde bol bol ilk süt gelmişti koyu sarı
çektim bebeğe verdim hep bu esnada üstü kirlendi lekelendi o yüzden ağız mendillerinden belki 20 tane kirlettik
aldıklarım yetmemiş evden eşime tekrar getirtmiştim.
ilk doğduğunda hastane çıkışı giydirilmişti
akşama başka alt pijama ve üst uzunkol çıtçıtlı giydirmişlerdi tek kat yani
ertesi sabah ise bir sıfır kol çıtçıtlı ve 1 çorapla kalmıştı oğlum :)
bu arada o da 16ağustosta doğdu :)
yani ince ve kısakol şeylerde alın derim :)
yan yatırma yastığı hatta hamile yastığım çok işe yaramıştı.
2de penye battaniye almıştım. altına ve üstüne sermek için.
bu arada pijama ayaklı olmasın. ayaksız olsun ki ayakları kaybolmasın :)
ben ise 1 gecelikle 2 gün atlatıp lohusa takımını giyip çıkmıştım hastaneden :)
hiç kirlenmedi terlemedim. klimayı hiç kapattırmamıştı hemşireler.
bunun dışında kişisel eşyalar diş fırçası tarak vs dışında hiç bişeye gerek duymadım.
saol cnm bilgiler için :) buarada tahmini doğum tarihleri nerdeyse aynı bebişlerimizin ilk bebeğin kaç haftalıkken dogmustu gününü doldurdu mu
ben hiç normal istemesem de doktorum normal olmasını çok istemişti fakat çatılar benden yana çıktı
ve 39+1de sezeryanla dünyaya geldi miniğim :)
şimdide 16sında alalım bayram öncesi dio - bayramda ne olur ne olmaz riske girmeyelim dio. 38+1 olacak
yada bekleyebilcek durumda ise bayram sonrasını bekleyecek fakat 16sı büyük oğlumun doğum günü :)
yani iki kardeşin aynı gün doğum günleri olma ihtimali çok yüksek :) fakat ben kararsızım ya pişman olursam ilerde die :)
Kızlar hastane çantamı hazırlamak için erkenmi sizce?
evet en sonun da kızımızın ağzını burnunu göre bildik:)) 34+3 olarak gözükmekte haftamız 2.500 gram kilomuz :) doğum pozisyonunu almış fakat kanala yerleşip yerleşemeyeceği 3 hafta sonra gideceğim kontrolde belli olacak , suyumuz gayet iyi bebek eşi de yukarı da normal doğum için yolu tıkama gibi bir olasılığımız da yok .. en güzelinden bir hamileliğin son haftalarına doğru ilerlemekteymişiz maşallah diyelim kendimize :)) hatta o kadar iyiyiz ki ben dün artık son havuz sefamızı yaptığımızı düşünürken doktorumuz haftaya tekrardan girebileceğimizin haberini verdi bize :)) bizden genel olarak bu kadar güzel anneler .. inşallah sizlerden de güzel haberler gelmeye devam eder .. öpüyorum hepinizi
Maşallah canim bebeğine rabim sag salim kavuşmayı nasip eder hepimize insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?