günaydıın annecikleeersabah işe gelirken aklıma takılanı yazayimde gülün biraz sezeryan ve planlııı programlııı doktorun dediği saatte gunde bi dogumum olursaa ojenin makyajın bi zararı olurmu yaa boylee bakımlı bakımlı gitmek istiyorum ben anca oyle moralli olurum acaba doktor bu ne dermi ayy sabah sabah derdime bakın yaa
günaydıın annecikleeersabah işe gelirken aklıma takılanı yazayimde gülün biraz sezeryan ve planlııı programlııı doktorun dediği saatte gunde bi dogumum olursaa ojenin makyajın bi zararı olurmu yaa boylee bakımlı bakımlı gitmek istiyorum ben anca oyle moralli olurum acaba doktor bu ne dermi ayy sabah sabah derdime bakın yaa
Ozaman bi deneme yapsam fena olmaz şimdiden cunku ozaman nasıl arastıracagım annem flan bebek derdinden dusunmez bende mumkun değil diyemem :)
Yeşil soganı herkes oneriyor ya eskiler olsun şimdiki arkadaslarım olsun ama benim mideme dokunuyor yıllardır yiyemiyroum ondan diger seyleri denicem artık. Birde gozlemlediğim gercekten uykusuzluk,stres ve yorgunlukla kesiliyor olan sut bolbol gelenlerde bile onada fazla care yok ozellikle ilk bebek paniginde :)
çok da güzel olur,doktorlar kızmıyor hatta öneriyorlar canım, benim arkadasım takma kirpik bile takmıştı doguma giderken :)) oyuzden rahat ol bence,bende haftaya sacımı boyatıcam,sonrasını bilmiyorum normal istiyorum oyuzden planlayamayabilirim ama olurda sezeryn olursa bende kesinlikle bakımlı gitmek istiyorum:)))
günaydın arkadaşlar
güzel serin bir gün olsun inş.
birde cologne nin blog sayfasının adresini verebilecek olan var mı
birkaç kez duydum da
bakmak istiyorum
canım saç boyatmak sakıncalı olmuyormu doğum öncesi hamileyken boyattınmı
doğum için valiz aldım ama böle naylon gibi petrol gibi bişey kokuyor çantaların ağır bir kokusu olurya deri olanların onun kokusunu nasıl geçirebilirim ..... koyduğum kıyafetlerede o kokular geçmiş ıslak mendille silmiştim güneşlettim birde ama koku hala duruyo
Günaydın kızlar,
Oğluşumun odasının resimlerini ekledim.Bakalım beğenecekmisiniz ?
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...a-hazirliklariquot-alemde-6.html#post25556162
günaydın güzel anne adayları göğsü kaşınan varmı? bikaç gündür bende bu şikayet var bepanthen sürsem iyi gelir mi?
kızlar ben ateş ölçer almak istiyorum ama hem uygun hemde uzun ömürlü hangisini alsam ??
yanıyoruuuuuuuuuuzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?