çilek mii, ay hiç aklıma gelmemişti yaaa
yeşilim siii güle güle kullan şekerrrr , bak en azından istediğin bir şeyy ,
iğneleme demeyelim de neyse ya boşver düşünmeyelim onları kötü ama işte canları yanıyor ister istemez ağlıyorlar eşim o yüzden beni sakın sokturmayın valla hemşireyi yumruklarım diyorbir de kız babası olucaz ya şimdiden ''ya bunun erkek arkadaşı olursa '' derdine düşmüş sapıttı adam da
bilemedim ki şekerim içim sıkılıyor
sıkma içini,ayy durduk yere banada olduğunda sinir oluyorum kendime:)
durup durup iş çıkarıyorum kendime, yapacak iş de kalmadı, ayy hava da sıcak dışarı çıkılmıyor.. gel de sıkılma
iyi hadi bakalım elininaltında olsun uslu dursun Hanzade hanımcımızzz
sen odanın raflı halini görmedin heralde çirkin şey.. stor perdedeki amblemi GS Store de bulduk duvara yapıştırmalı,onu aldık perdeyi sade yapıcaz düz krem rengi.
Bak burda
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...klerimizin-oda-hazirliklariquot-alemde-2.html
offffff offfffffffffff
evet iş çıkartmak işimiz oldu zaten,evde boş boş insan sıkılıyo valla. bak bende sıkıldım şimdi:)
durup durup iş çıkarıyorum kendime, yapacak iş de kalmadı, ayy hava da sıcak dışarı çıkılmıyor.. gel de sıkılma
gördüm gördüm görmem mi dedim onu da mı gs li arıyor hala ondan sordum
geldi yine çatlak
ayy çatladım valla sederko yaaaa
valla bende sıkılıyorum kuzum beklemek sıkıcı annem de bebek bir doğsun sıkılmayı bile mumla ararsın diyor ama ne olacak bilemiyorumdoğsunlar da hayırlı gün ve saatlerinde sağlıkla o zaman bakalım bu kadar online takılabilecek miyiz sana ne zamana dedi tahmini doğumunu:44:
Slm kızlar isim krizi başladı bizde
Ben rüyamda daha cinsiyeti bile belli olmamıştı Talha koyduğumu gördüm.
Kuzenim hurma okutmuş, hocada ismi Muhammed olsun demiş.
Muhammed Talha koyarız diyordum, şimdide eşimin çok güvendiği bir tanıdığı Mithat ismini önermiş.
Eşimde Mithat Talha olsun diyor.
Muhammed ismini koymazsak olmazmış gibi geliyor, hocanın bi bildiği vardır diye düşünüyorum, ama 3 isimde olmaz.
Ne yapacağımı şaşırdım
Eşim Mithat Talha'da kararlı, ama ben ikilemdeyim
Siz ne düşünürdünüz bu durum karşısında?
Slm kızlar isim krizi başladı bizde
Ben rüyamda daha cinsiyeti bile belli olmamıştı Talha koyduğumu gördüm.
Kuzenim hurma okutmuş, hocada ismi Muhammed olsun demiş.
Muhammed Talha koyarız diyordum, şimdide eşimin çok güvendiği bir tanıdığı Mithat ismini önermiş.
Eşimde Mithat Talha olsun diyor.
Muhammed ismini koymazsak olmazmış gibi geliyor, hocanın bi bildiği vardır diye düşünüyorum, ama 3 isimde olmaz.
Ne yapacağımı şaşırdım
Eşim Mithat Talha'da kararlı, ama ben ikilemdeyim
Siz ne düşünürdünüz bu durum karşısında?
gördüm gördüm görmem mi dedim onu da mı gs li arıyor hala ondan sordum
geldi yine çatlak
amiin canım, bir doğsunlar hayırlısıyla ben sıkılacak zaman bulamamaktan sıkılmaya razıyım
valla pztsi kontrolde haftaya doğurursun bence dedi ama, zaten haftaya doğmazsa ondan sonraki hafta eli mahkum doğacak miadı doluyo çünkü paşamın
canım bence bir isim senden bir isim babasından olsun, ben olsam rüyamda gördüğüm ismi koyardım yanına da eşimin istediği ismi..
mesela eşim babasının ismi olsun istedi, ben de başka isim istedim ikisini bir koymaya karar verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?