2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

seninki yerinde rahat kızım doğurdum diye bir anda haber verme de

siz hangi isimleri koyuyorsunuz? senden hangi isim eşinden hangi isim geldi bakiym?

ayyy bırak doğurayım ayollll,ben 38+1 im ama bebiş 40+1, aldı başını gidiyor valla
canım eşim kayınpederimin ismi de olsun istedi, o yüzden Mustafa ondan Yaman benden geldi

yok yavru işte onu görünce böle karar veridk. GS GS boğar her yeri,perdede sade olsun dedik.

sağlıkla huzurla uyusun paşa odasında bende çekerim artık yarın öbür gün resimleri bebek şekerlerimiz gelmiş ama arabadalar sanırım diğer hediyelerimiz de bitti ama kapı süsümüzle birlikte komple yollasın istedim yaptırdığım kişi o yüzden sadece şu anda fotoları var elimde kendileri yok gelsinler onları da çekerim inş.

ayyy bırak doğurayım ayollll,ben 38+1 im ama bebiş 40+1, aldı başını gidiyor valla
canım eşim kayınpederimin ismi de olsun istedi, o yüzden Mustafa ondan Yaman benden geldi

her iki isim de çok güzel Yaman'ı hatırlıyorum sen arazi olmadan önce konuşuyorduk ismi gibi güzel ahlaklı olsun inş. kuzum benim 40+1 lik bebeeeeeeem

Saolun kızlar sanırım Mithat Talha'da karar kılıcam.
Hocaya ben sormadım kuzenim hurma okutmuş hocada öyle demiş, eşimde onu savunuyor doğrusu, biz isim istemedikki neden öyle bir zorlamaya tabi tutmuş diyor.
Aklımda hiç erkek ismi yoktu, hatta kızım olur derken daha iki aylıktı rüyamda bebeğimi ve Talha ismini gördüm, zaten o günden sonra hep Talha dedim. Eşimde Mithat ismi iyi olacak dedi.
Eşimide rüyamda görmüştüm zaten :)
Bazı rüyaların ehemmiyetine inanıyorum, çok rüya görüyorum ama bazıları yıllarca aklımda kalıyor ve cidden çıkıyor...

hayırlısı olsun canım, 40+ ları beklemiyor yani dr.un, hemen suni sancı mı dedi, inşallah gerek kalmadan başlar kendi sancıların

Canım kiloluysa normal doğumda mahfeder seni zaten.
Yaa bu sancı hep bende çıkıyor, bu gidişle normal olacak sanırım.

bu arada zambak hurma dedi de, 2 gündür bol bolll hurma yemeye başladım, inşallah işe yarar

eşin bence haklı bu konuda onun da içinde kalmaması en iyisi her ikinizin de istediği ismi verin o zaman şimdiden de hayırlı olsun inş. maşallah eşini rüyanda görmen de çok büyük lütuf bence böyle gördüğün önemli ve güzel rüyalarını kimseye anlatma derim ben

ben bir çamaşır sereyim,
sonra pilav yapayım,
sonra da duş alayım.. gerisi Allah kerim

bu arada zambak hurma dedi de, 2 gündür bol bolll hurma yemeye başladım, inşallah işe yarar

Bende dün başladım, anamm yoksa sancılar ondanmı gelip gidiyo :26:
Bugünde rahime accayip bir baskı yapıyor, taa karnıma vuruyor acısı...

Sanırım öyle yapıcaz canım.
Bu kimseye anlatmama meselesini bilmiyordum, zaten Talha'yı cinsiyeti öğrenene kadar anlatmamıştım.
Ama bundan sonra anlatmayayaım en iyisi...

şeker demişken,ben de yaptırdım iş adresine yollamış kadın,ev adresinide vermiştim. bugun işyerinden aradılar,kargon geldi diye,eve yönledirin dedim ama gelen olmadI.kADIınıda aradım açmadı

Muhammed ismi biraz ağır gibi geldi bana , hem arkideşlerde demişler hem eşin in hem senin bir istediğin olsun diye, çok takılmamak gerekli bazen dışarıya sanırım , zaten iki isimleri olsa bile ikisi aynı anda kullanılmıyor siz de Talha kullanıcaksınız belli ki

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNN inşallha sıkıntıların geçer tez zamanda

hatunlar
bu komposto vs.tatlı süt yapıyor diyorlar ya , ben tatlı susattığı ve süt te su yaptığı için öneriyorlar diye okumuştum ,
hurma da öyle midir acaba ???:26::26:

şeker demişken,ben de yaptırdım iş adresine yollamış kadın,ev adresinide vermiştim. bugun işyerinden aradılar,kargon geldi diye,eve yönledirin dedim ama gelen olmadI.kADIınıda aradım açmadı

keşke kadına deseydin en başında evime yolla o adresi unut diye bende daha bebek şekerlerimizi göremedim babamız gelsin getirir artık Allah bilir o da kaçta gelir bugün görüşmesi vardı 3gündür ayrıydık insan işi gücü bırakır gelir dmi ama nerdeeee

kız zaten izne ayrıldım ev adresimi veriyorum şu şu dedim. dalgınlığına geldi galiba..

hepsi gelince çek koy şu fotoları lennnnnnnnn.. senden bıkmıştır adam napsın hahaha

hurma da süt yapar canım hatta günde 1 tane yemek lazımmış şu andan itibaren de olsa fazla yüklenmemek lazım malum rahmi açtığı filan söyleniyor

kız zaten izne ayrıldım ev adresimi veriyorum şu şu dedim. dalgınlığına geldi galiba..

hepsi gelince çek koy şu fotoları lennnnnnnnn.. senden bıkmıştır adam napsın hahaha

koyarım koyarım hele bir benim de elime geçsinler de valla koca konusunda da bıkmışsa hiç gelmesin ne yapatım bebeğimle ben birbirimize yeteriz zaten doğduğunda o çok yalvaracak benimle ilgilen diye ama ı-ıhhh yallah dicem

ayyy bebeğini yesinler,hemen sat enişteyi:)) zaten doğsunlar halimiz ne olucak bilmiyorum ilgi anlamında hahahaha:) hasret kaldık :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…