Bende simdi baktim ama cok kalabalikmis dogrumu gidersem randevu saatini gecermiyim
mmuffin ben kabağı rendeledim , sonra kendi suyu ile esendirdim , hatta havuç içinde aynısını yaptım , sonrada soğutup poşetleyip buzluğa attım , hatta havuçla karışıkta yaptım :) ileride çıkarıp yoğutla servis etmeyi düşünüyorum,
ne nalmış ne almışşş ne kadannn meraklıyız demiii
mmuffin ben kabağı rendeledim , sonra kendi suyu ile esendirdim , hatta havuç içinde aynısını yaptım , sonrada soğutup poşetleyip buzluğa attım , hatta havuçla karışıkta yaptım :) ileride çıkarıp yoğutla servis etmeyi düşünüyorum,
Ne nalmış ne almışşş Ne kadannn meraklıyız demiii
şeftaliyi kayısıyı soyup olduğu gibi poşetleyebilirsiniz.ek gıda döneminde yoğurdun içine ya da bisküviyle güzel oluyor.
Ayrıca çileği robottan geçirebilirsiniz.hem bebeğe hem de kışın sütlü tatlı yapıldığında üstüne sos olarak süper oluyor.mısırı eğer köylü pazarından organik büyük taneli bulabilirseniz haşlayıp tanelerine ayırıp atabilirsiniz. Ve kendinize siz yapmıyorsanız da bir tarhana yapan bulun mutlaka.benim oğlan bu sene tarhana çorbasının dibine vurdu.doktorlar da kesinlikle tavsiye ediyorlar ek gıda döneminde içinde her şey var.eğer siz yapacaksanız da içine aklınıza ne geliyorsa koyun çok besleyici oluyor.ben bu sene 2 kat fazla yapıcam malum oğlanlar 2 oluyor:)) sadece içine patlıcan koymayınçnikotin içerdiği için doktorlar önermiyorlar patlıcanı çok fazla.
ne almış kıııııız
gelecek annesi oğluşun biraz daha sabır ama
ipone 4s yavru kocam benim ya:)) (nasılda yağcıyım)
hadi hayırlı olsun kuzumbenimki de geçen de benim tablet sürekli error veriyor diye samsung galaxy s3 almış getirdi ''doğum hediyesi bu ha'' dedi tabii ben kabul eder miyim elektronikten hediye olmaz diye cazgırlaştım bakalım cidden bununla mı kalacağız gerçi hiç beklentim yok almasa da olur
saol şeker:)) ben istiodum da ondan aklımda kalamsın diye almışşekerim kocam:)) bana bu yeter ya:))) ben altın maltın sevmem:))
sana demin nasılsın dedik,işine geleni görüosun dimi??????????? doktordan geldiğinde msj atmıştım iyisiniz dimi bebişle??????
Beni sağlıkocağından aradılar,kilomu,tansiyonumu,en son ne zaman gittim doktora vs. gibi sorular sordular hangi ilaçları kullanıyosnuz,bakanlığa son detay vermeleri lazımmış. bebiş doğduktan 1 hafta sonra topuk tan kan alınıcakmış getirsinz dediler.
tatlım güle güle kullanipone 4s yavru kocam benim ya:)) (nasılda yağcıyım)
kız valla nasılsın dediğini görmedim yoksa yazmam mı testerem benimçok şükür şu anlık iyiyim belim sancıyor hafif hafif dönmeyen bir çocuk bunu nasıl yapıyor onu da bilmiyorum ama çiftlikteydim ben bir süredir bugün geldim evime telden girince yazamadım sana yoksa msjını aldım düşünceli arkadaşım benim ayın 1inde son kontrolüm var dönmemişse ağustos 9 ya da 10 da alırım demişti bakalım kısmet sen napıosun oğluşun napıo bakim
assagıda agzının suyu akmış bır yüz ifadesı aradım ama bulmadımCANIM KOLAY İŞLER SADECE YARDIM ALMAN LAZIM EŞİNDEN AĞIR VB KALDIRMA.BİR DE EVE HAZIR ÇORBA SOKMUYORUM 3-4 YILDIR.ONUN İÇİNDEKİ KATKI MADDELERİ KANSERE DAVETİYE ÇIKARIYOR.OLABİLDİĞİNE ORGANİK ÜRÜN ALIYORUM.HERŞEYİ MEVSİMİNDE TÜKETMEYE ÇALIŞIYORUM VE ALDIĞIM SEBZELERİ SİRKELİ SUDA BEKLETİYORUM İLAÇLARI VARSA ÇÖZÜYORMUŞ.DEZENFEKTE EDİYORMUŞ.TEK KÖTÜ ALIŞKANLIĞIM KEK-ÇİKOLATA-BÖREK.
AŞAĞIDAKİ TOPİĞİMİZE DOMATES PÜREMİN FOTOLARINI KOYDUM.BİR DE COLOGNENİN ISLAK KEKİNİ YAPTIM ONUN RESMİNİ.
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...i-elleri-pratik-bilgileri-4.html#post25560721
o topuktan kan 2 kere alınıyor malesef görümcemin kızından biliyorum ilki hastahanede yapıldı ikinci sağlık ocağında bakanlığa yollanıyormuş bebekte bir prob vs var mı diye varsa 1 ay içinde arıyorlarmış prob yoksa hiç aramıyorlarmış ama o 1 ay tam bir kabus gibi geçiyormuş ya tel çalarsa ya ararlarsa diye...
şahsen ben topuktan kan alırken girmicem artık k.validemi filan sokarım annem de dayanamaz çünkü
tatlım güle güle kullan
iyi hadi bakalım affettim seni canım:))
valla ya dönemeden nasıl duruyor anlamadım,nefes alsın yeter zaten. hayırlısı kısmet neyse o olsun şeker sağlıklı sıhhatli sorunsuz olsunda ayın 1 ine kadar. bende napim evdeyim işte,bebikin eşyalarını yıkadım ütüledim. onlarda bitti,28 inde randevumuz var kısmetse o günde stor perdemizi alıp eksmizi bitiriyoruz oda için,oğluşta iyi valla teyzesi dönüp dönüp duruyo topuk ayak popo ne varsa sokyyo bana
iyi hadi bakalım affettim seni canım:))
valla ya dönemeden nasıl duruyor anlamadım,nefes alsın yeter zaten. hayırlısı kısmet neyse o olsun şeker sağlıklı sıhhatli sorunsuz olsunda ayın 1 ine kadar. bende napim evdeyim işte,bebikin eşyalarını yıkadım ütüledim. onlarda bitti,28 inde randevumuz var kısmetse o günde stor perdemizi alıp eksmizi bitiriyoruz oda için,oğluşta iyi valla teyzesi dönüp dönüp duruyo topuk ayak popo ne varsa sokyyo bana
esendirmek kaynatmak demek mi canım.
ya soğanı öldürmeye de esendirmek deriz bizyani şöle rendeledim , teflon tavaya koydum , kapağı kapattım arada karıştırarak kendi suyu ile pişirdim , suyunu çekince de soğuttum ,
elinize sağlık ay bebişleri ek gıdaya başlatalım hemen.özendim şiimdi.çileği püre yapıp buzluğa mı attın canım.
hadi ya,ay minnoşların o minnacık ayaklarını yerim ben yaa.iğnelicekler(
saol şekerim :))
kız öyle deme en son gittiğimde çok üzüldüm yavrum sıkışmış ben ne yapıcam şimdi der gibi bakıyorduöyle durduğunu görünce hemen alın sıkıntı olmasın Hanzadeye dicektim de dr deli olduğumu düşünmesin diye sustum.Kafasının zaten karnımın içinde koordinatlarını bildiğim için saolsun göğüs kafesimi bol bol ezmekle nefesimi kesmekle meşgul olduğu için elimi bol bol kafasına koyuyorum seviyorum çoğu zaman tepki veriyor ayaklarıyla idrar keseme vurarak yani kötü olan tarafı gibi iyi yönü de var elimin altında sürekli benim de ütü vs bitmişti hala rahat duramadığım için almaya devam ettikçe ütü çıkmaya devam ediyor stor perde en son gs 'li düşünüyordunuz babası öyle istiyordu sanırım noldu o iş:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?