normal doğum yapmayı düşünenler için faydalı bir adres buldum. bakmak isterseniz yararlı yazılar var:
Doğum Meleği: Acelesi Olan Anneler
Ne yazikki benimde eger haftaya kadar sancım olmazsa suni sancı ile dogum başlatılacak ki ben hep sancımı evde çekip oyle hastaneye gideceğim diyordum. Ama bebegim iri oldugu icin doktorum haftaya kadar bekleriz olmadi suni sanci veririz dedi . İnsaallah oğlum annesine bir güzellik yapar da kendi gelmeye karar verir.
Ne yazikki benimde eger haftaya kadar sancım olmazsa suni sancı ile dogum başlatılacak ki ben hep sancımı evde çekip oyle hastaneye gideceğim diyordum. Ama bebegim iri oldugu icin doktorum haftaya kadar bekleriz olmadi suni sanci veririz dedi . İnsaallah oğlum annesine bir güzellik yapar da kendi gelmeye karar verir.
normal doğum yapmayı düşünenler için faydalı bir adres buldum. bakmak isterseniz yararlı yazılar var:
Doğum Meleği: Acelesi Olan Anneler
İyi akşamlar güzel anneler
çantamızı hazırladık listemiz şu şekilde ;
bebek için:
1 hastane çıkışı (gs'li)
2 tam takım (alt-üst, şapka, eldiven, önlükten oluşan )
1 alt pijama ayaklı
2 çıtçıtlı badi
1 içli dışlı zıbın
2 çorap
12 tane prima pampers yeni doğan bez
pişik kremi
biberon, emzik
2 adet penye battaniye
ıslak mendil (unibaby yeni doğan )
5 adet ağız mendili
yastık
anne için:
1 gecelik
2 pijama takımı
lohusa tacı
terlik
el yüz havlusu
2 adet yüksek bel iç çamaşırı
1 emzirme sütyeni
ped
göğüs pedi ve kremi
makyaj malzemeleri
diş macunu-fırçası
tarak
deodorant
hastaneden çıkarken giymek için kıyafet
figaro cok tesekkür ederiz canım
Kimse uyumuyor mu yahu ne çok kişiyiz forumda :)))
Biz bugün kontrole gittik, kontrolden önce arkadaşımla buluştum bir kaç eksik tamamladım, bu arada hamile pantalonumun ağı söküldü bir gün önce eski pantalonumdan yaptırdığım pantalonunki de yırtılmıştı. Ben de maalesef bir kaç hafta için bir pantalon aldım( Neyse vardır bir hayır her şeyde, çıkacak para varmış.
Biz 3650 gramolmuşuz teyzeler, ne olacak halimiz bilmem, karnımdaki bir fil yavrusu galiba :))) Suyumuz iyi allah'a şükür, nst sonuçlarımız da güzel, bekleyebildiğimiz kadar bekleyeceğiz sezaryen için sancılanıp gidersek ebe kontrolünde doktoru bekliyormuşuz hastanede, içim rahatladı, saat kaç olursa olsun geliyormuş. Bu durumda yavru son zamana kadar beklesin, abii kendi gelmek istemezse.
Geçmişe bakamadım en son öğlen okumuştum, doğuran var mı bir bakayım :)
Herkesi öpüyoruz serin ve güzel bir gece olsun...
maşallah tosuncuğahep böyle güzel şeyler duyalım inşallah hayırlısıyla kavuşalım yawrularımıza mübarek günlerde doğum yapacağımız içinde çok şanslıyız Allah hepimizin yardımcısı olsun
günaydın kızlarsize güzel bir doğum haberim var .. aysun vardı hatırlarmısınız bilmem nicki ayburdu galiba .. doğum yaptı dün çok güzel bir oğluşu olduuuuuuu allah nazarlardan saklasın .. onun haberini vereyim dedim
günaydın kızlarsize güzel bir doğum haberim var .. aysun vardı hatırlarmısınız bilmem nicki ayburdu galiba .. doğum yaptı dün çok güzel bir oğluşu olduuuuuuu allah nazarlardan saklasın .. onun haberini vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?