Canım daha once dediğim gibi doktorlar yuruyus oneriyor bazısı gunde 3saat yuru bile diyormus annelerimizde surekli karnına su tut derler bebek insin diye. Birde yabancı ulkelerde doktorlar masaj gibi bir işlemle indirmeye calışıyor ama bizde var mı bilmiyorum. İnşallah biraz once iner bebegin yerine hayırlısıyla.merhabalar; pazartesiden beri her sabah hastahanedeyim, hafta sonu ayaklarımdaki şişlik kaval kemiğime yayılınca hemen acile gitmiş ve preeklampsiden şüphelenmiştim.
24 saatlik idrar testimde protein 300 çıkınca preeklampsi başlangıcı tanısı kondu; henüz tansiyonumda yükselme olmadı..
bebek 3500 gr, sancılarım 100; plesenta sağlam, su iyi, bebek hareketleri düzgün, çatı muayenesi yapıldı pelvis geniş doğum yapamamam için hiçbir sebep yok. Aslında teknik olarak bir sıkıntı olmamasına rağmen bebek bir türlü kanala girmiyor ve boş sancılarım rahim içi basıcı arttırıyor.
Doktor salıya kadar bebek inmezse beni sezeryana alacağını söyledi.. kararsız kaldım
fikri olan??? bu bebek nasıl iner yahu!!!
aaa canım senin kız kaç kilo ,kaçıncı haftasında?benim kız da bir hafta önden gidiyor demişti dr ama haftaya kontrol var bakalım,ben tuzu ve şekeri kestim hafif ve sağlıklı yemeğe çalışıyorum tatsız tuzsuz,çok iri olursa bebek normal dogum olmazmıs..
canım bende dusunuyorum ama o anda maddi durumuma bağlı bilmiyorum eğer çok masraf olmazsa olur hatta hastanenim kendi fotografcısı olması daha iyi hastane personeli hem problem cıkarmaz hemde hastaneyi iyi bildiği için çekimlerin nerden daha iyi goruneceğini iyi bilir diye dusunuyorum bu benim nacizane fikrim hem kendi fotografcısı varken nbaska fotografcı için izin verirlermi bilmiyorum
hangi hastaneye gidiyorsun sen canım bide ücreti ne eşim doğuma girecek o halleder zaten bende oyle dusunuyorum zaten bir kız kardesim var fotografcı gibi oda hallederBenim doğum yapacağım hastanenin hediyesi doğum video cd si ve ilk doğum fotoğrafı.O yüzden ayrıyeten doğum fotoğrafçısı tutmayı düşünmüyorum..Yeterli gibi geliyor.O ilk anı önemli zaten.sonra bebeği alacaklar zaten..Sonra yanımıza getirdiklerinde eşim bol bol çeker olmazmı öyle ?
kızlar ozel hastanede doğum yapacakalar bir sorum olacak benim hastanemde sezaryan 650 normal 450 tl ucreti şimdi bu sadece doğummu yoksa yatak ucreti falanda ayrı hesap olarak cıkıyormu yada ek ucret alıyorlarmı bilgisi olan varsa yazssın lutfen
bilmiorum cnm soracam hastaneye birde çok iyi hastane herkes memnun yani sigortalı ucretimi senin bu benim sigotalı boyleÖzel hastaneye göre çok uygun seninki valla.Benim hastanemde normal sezeryan aynı epudural yapıyorlar ikisinide 2500 tl.
Seninki çok düşük geldi bana belki sadece doğum parasıdır o...
bilmiorum cnm soracam hastaneye birde çok iyi hastane herkes memnun yani sigortalı ucretimi senin bu benim sigotalı boyle
töbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben de günlük tutuyorum.ultrason kağıtlarını da albüm şeklinde yaptım.günlüğü hiç söylemiyceez allah izin verirse genç kız olduğunda vericez.
canım valla geline gelince kısma da..oğlunun reçelleri,kışlık domatesleri de benden
hangi hastaneye gidiyorsun sen canım bide ücreti ne eşim doğuma girecek o halleder zaten bende oyle dusunuyorum zaten bir kız kardesim var fotografcı gibi oda halleder
canım benim hstanemin var anlasması o yuzdende olabilir sigortasız 3000 civarı diye biliyorum gitiiğim hastaneninHayır sigorta ile anlaşması yok bnimkinin..
canm valla benim kız ayın 2 sinde gittim 2500 gramdı 3 haftada 1 kilo almıs boyu ise 49 cm idi benim doktorda 1.5 hafta erken gidiyor dedi ben zaten tuz ve seker seven biri değilim hamileliğimin basından beri aserme diye bişeyde olmadı gerçi ben onada gıcık oldum insan bir aseere değilmi bir naz yapamadım yani baslangıc kilomdan daha dusuk durumdayım kızım almıs ben vermişm kiloları bakalım doktorumuz erken doğum olmazsa 4 kilo civarı dedi
sigorta anlasması olan bir hastane ile de gorus hem fotografcıda tutabilirsin oyle 2500 bana fazla geliyor sigortalı doğum imkanın varsa değerlendirBursa da.Pembe-Mavi hastanesi ne gidiyorum.Doğum 2500 tl.Epudural sez. ve normal aynı fiyat.bu fiyatın içine oda-kapı süslemesi ve video, ilk foto dahil.1 gece kalmak da dahil tabi..
benim haftaya yine 3 haffta sonra gitmiş olacam yine 1 kilo kadar almıssa ben yandım demmektir doktor boyuda iyi gidiyor dedi korkuyorumhmm canım walla bizim seninle durumlar aynı bakalım bana ne dicek haftaya perşembe muayene..yazarım sana durumu,bizim kızlar coşmuş desene:) sağlıklı olsunlarda gerisi önemli deil
kızlar ozel hastanede doğum yapacakalar bir sorum olacak benim hastanemde sezaryan 650 normal 450 tl ucreti şimdi bu sadece doğummu yoksa yatak ucreti falanda ayrı hesap olarak cıkıyormu yada ek ucret alıyorlarmı bilgisi olan varsa yazssın lutfen
valla benim hem fotografcıyı hemde bu sundukları imkanları oğrenmem lazımBizim hastanede ssklıya normal 410 sezeryan 860 lira tabi bunlarda normalde 1gece yatıs sezeryanda 2gece yatıs dahil.Birde anne ve bebegin ilk kontrolleri ve isitme testi dahil denildi. Yatak ucreti ayrı değildir bence dahildir.
ay hiç endişe etme çok cabuk topluyorlar kendilerini doğumunda kolay olur hem bendede bak şimdi nasıl doğuracam endişesi var kilolu olması ayrı dert zayıf olması ayrı dert biz anneler biraz evhamlıyız sağlıklı olsun gerisi halloluyor doğduktan sonra butun bebişler 5 aylıkken zaten hemen hemen aynı gelişimde oluyorlar bence takmaKiloya hiç takmıyordum ama doktor 2 kilo civarı dogacak diyor fazlada bekletmek istemiyor risk almak istemiyor ufacık nasıl bakacam hiç bilmiyorum ki
ay hiç endişe etme çok cabuk topluyorlar kendilerini doğumunda kolay olur hem bendede bak şimdi nasıl doğuracam endişesi var kilolu olması ayrı dert zayıf olması ayrı dert biz anneler biraz evhamlıyız sağlıklı olsun gerisi halloluyor doğduktan sonra butun bebişler 5 aylıkken zaten hemen hemen aynı gelişimde oluyorlar bence takma
merhabalar; pazartesiden beri her sabah hastahanedeyim, hafta sonu ayaklarımdaki şişlik kaval kemiğime yayılınca hemen acile gitmiş ve preeklampsiden şüphelenmiştim.
24 saatlik idrar testimde protein 300 çıkınca preeklampsi başlangıcı tanısı kondu; henüz tansiyonumda yükselme olmadı..
Bebek 3500 gr, sancılarım 100; plesenta sağlam, su iyi, bebek hareketleri düzgün, çatı muayenesi yapıldı pelvis geniş doğum yapamamam için hiçbir sebep yok. Aslında teknik olarak bir sıkıntı olmamasına rağmen bebek bir türlü kanala girmiyor ve boş sancılarım rahim içi basıcı arttırıyor.
Doktor salıya kadar bebek inmezse beni sezeryana alacağını söyledi.. Kararsız kaldım
fikri olan??? Bu bebek nasıl iner yahu!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?