2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canm bi önceki gittiğinde ne kadardı. ben ptesi gitcem dr a 2 haftadr gitmyo olcam bakalm ne kadr olmş
geçen hafta 400 gr kadr kilo aldm inş kızm almştr
bu haftayı bilmyrm. ptesi ak mı kara mı belli olcak :26:

Canim 33 uncu haftada 1.700grdi yani 4 haftada 1kg almış

Canim 33 uncu haftada 1.700grdi yani 4 haftada 1kg almış

süperrrrrrrrr...
maşallah annesi..
bundan sonrası Allah kerim
kız çocukları erkeklere göre zayıf doğuyolarmş ama yinede üzülüyo insan
ptesi müjde verirm bende inş

canım sen ne pekmezi içiyosun ? Bende her sabah 2 yemek kaşığı kara dut pekmezi yiyorum :44:

Herkese merhaba;

Malum doğumlarımıza az zaman kaldı doğum fotoğrafı çetirmeyi planlayan ya da bir yerle anlaşan var mı ? Ben medistate hast.doğum yapacağım orasıyla anlaşmalı bir doğum fotoğrafcısı varmış ama ne kadar iyiler bilmiyorum açıkcası tecrübe etmiş birilerinin fikrine ihtiyacım var

kız yeşilimsi seker bende gitmek istiyorum ama randevum bir hafta sonra bu arada erkek bebek kız bebekten daha tombik doğuyorsa demmek ki beni kızın bundan haberi biz biraz tombikmişizdeeeee

canım bende dusunuyorum ama o anda maddi durumuma bağlı bilmiyorum eğer çok masraf olmazsa olur hatta hastanenim kendi fotografcısı olması daha iyi hastane personeli hem problem cıkarmaz hemde hastaneyi iyi bildiği için çekimlerin nerden daha iyi goruneceğini iyi bilir diye dusunuyorum bu benim nacizane fikrim hem kendi fotografcısı varken nbaska fotografcı için izin verirlermi bilmiyorum

kızlar ozel hastanede doğum yapacakalar bir sorum olacak benim hastanemde sezaryan 650 normal 450 tl ucreti şimdi bu sadece doğummu yoksa yatak ucreti falanda ayrı hesap olarak cıkıyormu yada ek ucret alıyorlarmı bilgisi olan varsa yazssın lutfen

merhabalar; pazartesiden beri her sabah hastahanedeyim, hafta sonu ayaklarımdaki şişlik kaval kemiğime yayılınca hemen acile gitmiş ve preeklampsiden şüphelenmiştim.
24 saatlik idrar testimde protein 300 çıkınca preeklampsi başlangıcı tanısı kondu; henüz tansiyonumda yükselme olmadı..

bebek 3500 gr, sancılarım 100; plesenta sağlam, su iyi, bebek hareketleri düzgün, çatı muayenesi yapıldı pelvis geniş doğum yapamamam için hiçbir sebep yok. Aslında teknik olarak bir sıkıntı olmamasına rağmen bebek bir türlü kanala girmiyor ve boş sancılarım rahim içi basıcı arttırıyor.

Doktor salıya kadar bebek inmezse beni sezeryana alacağını söyledi.. kararsız kaldım

fikri olan??? bu bebek nasıl iner yahu!!!

Gittiğim hastanenin anlaşmalı bir fotoğtafcısı var ona yönlendiriyorlar ve anlaşmalı oldukları fotoğtafcı için doğumhanede de çekim yapma izni veriyorlar ancak başka biriyle anlaşırsan doğumhaneye girmesine izin vermiyorlarmış sadece oda da çekim yapabiliyor fiyat anlamında da uygun geldi ama daha önce yaptıkları hiçbir işi görmedim internet siteleri de açılmıyor belki dedim daha önce bu hastanede fotoğrafçıları tecrübe eden vardır,birkaç arkadaşımın doğum fotoğraflarını görmüştüm gerçekten çok özel kareler yakalıyorlar o yüzden bir bütçe ayırmaya değer gibi geliyor :)

canım sorsan gosterirler bence işlerini butce konusunda haklsıın bende hastaneme soracam bakalım varsa iyi olur

merhaba bende medistatede doğum yapıcam inşallah.ama doğum fotoğrafçısını sormadım hiç.fiyatı hakkında bilgin varmı

Bugun bi kez daha temizlik yaptirdim. Tek yatak odasi kaldi. Doguma kadar gider insallah yaaa. Bizim burda yol calismasi var ewe giren tozu gelen kadin gorunce sok olduuuu. ) ama huzur doldu icime ew temizlenince.

canım sorsan gosterirler bence işlerini butce konusunda haklsıın bende hastaneme soracam bakalım varsa iyi olur

Birçok hastane de var bu hizmet hatta çok güzel oda süslemeleri de yapıyolar bence de görüş çünkü az kaldı ve bir şekilde doğumdan bir iki hafta önce anlaşmak gerekiyor malum ne zaman gelecekleri belli değil normal doğum bile olsa hastaneye gidiyorum dediğin saatte onlarda yola çıkıyor ve orada oluyorlar.

Canim benim bir arkadasımda aynı durumda idrarda protein ve 15 gündür hastanede yatiyo Dr dogumu suni sancıya başlatıp bebeği almaya karar verdiler doğumuna daha 1 ay var

bende bugün ordaydım doktorum sultan hanım ya senin...nekadarmış fotoğrafçı fiyatı

Benim de Sultan Hanım :)) En küçük paketi bir albüm veriyorlar içinde 20 tane basılı fotoğrafla birlikte ve baskıya hazır şekilde 150 tane fotoğraf ve aynı fotoğrafların siyah beyaz versiyonlarını veriyorlar bu paket 400 tl

töbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ayy süper fikir valla bende bütün ultrason sonuçlarımı saklıyorum
kızıma mektup yazdım onun içine koyuyorum ilerde aklı başına geldiğinde vericem inşallah...
ben de günlük tutuyorum.ultrason kağıtlarını da albüm şeklinde yaptım.günlüğü hiç söylemiyceez allah izin verirse genç kız olduğunda vericez.

mufincim ramazan kumanyası hazırladım kızına işte gör alacağın erkeği die:))
[/color][/b]
canım valla geline gelince kısma da..oğlunun reçelleri,kışlık domatesleri de benden

kız yeşilimsi seker bende gitmek istiyorum ama randevum bir hafta sonra bu arada erkek bebek kız bebekten daha tombik doğuyorsa demmek ki beni kızın bundan haberi biz biraz tombikmişizdeeeee

aaa canım senin kız kaç kilo ,kaçıncı haftasında?benim kız da bir hafta önden gidiyor demişti dr ama haftaya kontrol var bakalım,ben tuzu ve şekeri kestim hafif ve sağlıklı yemeğe çalışıyorum tatsız tuzsuz,çok iri olursa bebek normal dogum olmazmıs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…