Herkes bebeği için en temizini en iyisini istiyor ama nacizane fikrim abartmamak. Komsum cok titiz biridir cocugunu bir doktora goturmus ve doktor sen bu cocugun annesi misin yoksa düşmanı mı demiş bagısıklık kazanamamıs demiş.Surekli herseye alerji oluyor hala ve kadın pişman tabi ama huy işte. Duzenli olarak birseylere alerjisi cıkar hemen bogazı şişer. Bence azda olsa mikropla tanısmalı doktorlarda bunu diyor zaten. Örnek köydeki cocuklar yada bu cop kenarlarındaki kadınların kısta bile corapsız gezen cocukları taş gbiler maşşallah :) Bizim yetiştirdigimiz şekilde yetişseler surekli doktorda olurlar. Birde bir buyugum şimdi imkanınız varda boyle yapıyorsunuz hadi buyuk bir felakette sokaklarda kalsak ococuklar felaketten kurtulsa içtigi sudan osartlardan hasta olur mahvolur demişti haklıda aslında.
Yine bir tanıdıgımızda cok titizdi en son doktor şok olmus cocuk mikropla tanısmamıs ve özel mikrop getirtip iğne ile mikropla tanıstırdı doktOr cocugu.
kızlar sizde haklısınız ama hastanedeki mikroplarla evimizdeki bir değil bende oyle ay ona dokunmasın bunu ellemessin diye peşinde pervane olmz ama hastanede kapacakları mikropların olumcul olabileceğnide biliyorum hstaneden sonra bende abartmam zaten
Herkes bebeği için en temizini en iyisini istiyor ama nacizane fikrim abartmamak. Komsum cok titiz biridir cocugunu bir doktora goturmus ve doktor sen bu cocugun annesi misin yoksa düşmanı mı demiş bagısıklık kazanamamıs demiş.Surekli herseye alerji oluyor hala ve kadın pişman tabi ama huy işte. Duzenli olarak birseylere alerjisi cıkar hemen bogazı şişer. Bence azda olsa mikropla tanısmalı doktorlarda bunu diyor zaten. Örnek köydeki cocuklar yada bu cop kenarlarındaki kadınların kısta bile corapsız gezen cocukları taş gbiler maşşallah :) Bizim yetiştirdigimiz şekilde yetişseler surekli doktorda olurlar. Birde bir buyugum şimdi imkanınız varda boyle yapıyorsunuz hadi buyuk bir felakette sokaklarda kalsak ococuklar felaketten kurtulsa içtigi sudan osartlardan hasta olur mahvolur demişti haklıda aslında.
Yine bir tanıdıgımızda cok titizdi en son doktor şok olmus cocuk mikropla tanısmamıs ve özel mikrop getirtip iğne ile mikropla tanıstırdı doktOr cocugu.
muffin anam ne yaptın bana şimdi bizim millete opmede dyemiyorsun hemen kırılıyorlar kız kardesim var ona derim o der benim dememdense onun demesi daha az kırıcı olur
aynı şey benim yiğenimin de başına geldi. ama yengemin aşırı titizliği yüzünden çocuğun odası geldiği günden ayrıldı yanına girenlere eller yıkatıldı, dezenfektanlar verildi saçları toplatıldı sonuç. üç ay sonra bebişimiz hastahanelerin pis odalarındaydı. tamam iyice salalım çayıra demiyorum ama aşırısıda dert. ilkimi ben sadece 20 gün uzak tuttum. oda gelen gidenin sürekli yanında değildi, görmek isteyen odasında görebildi çok fazla aynı havayı solutmadım. hele kucak olayı yok zaten yeni doğmuş bebek öle kucaktan kucağa gezmez benim kızdığım şeydir büyüğümü vermedim küçüğünüde vermem kızan kızsın.
gelelim muffinin söylediği uçuk olayına zaten uçuk mikrobik bir durum canım ve mikrobik olan tüm hastalıklardan bebişleri korumak kollamak gerekiyor. ilk oğlumda ben bir ay maskeyle gezdim evin içinde o dönem kuş gribimi vardı domuz gribimi hatırlamıyorum bir yakalandım iyileşmiş olmama rağmen kuluçka evresi 15 daha devam ettiği için mikrobun 1 ayı öyle geçirmiştim. ama normal şartlarda sadece düzgün bir şekilde eller yıkanarak genel temizlik yeterli bence.
kızlar aklıma ne geldi.hamilelikten itibaren en güzel fotolarımı sırayla çıkarrtırıp hastane aşamasından bebeğin doğumuna finişe kadar en iyi fotoları seçip ikeadaki film şeridi fotoğraflığa sırayla dizip odasına asıcam.ne güzel olur.
selam annişler ve kuzucukları keyifler nasıl biz kızımla hastahanden geldik şimid nst ye bağlandım sancılarım çıktı ama ben hissemiyorum doktorum zamanına göre iyi dedi kızım 2530 gr olmuş boyuda 48 cm miş bundan sonra kontrollerimiz 7den az 10 günden fazla olmayacakmış yani ay sonu gene kontrolümüz var
2 sene değil ilk okula başlayana kadar idare eder sanırım o şampuanlar
yeşil çok değil mi kıs o kadar şampuan
kız olur mu her yıkayıp ütülediğimi yerine yerleştiriyordum hepsi yerinde bir o kayıp çıldırıcam
hakikaten ramazan paketi gibi olmuş yeşilcim.sederk liste yukarda mavi olanlar benimkiler.yoğun bir çalışmanın ürünü kaç topik dolaştım.millet yüz yıkama jeli bile koymuş.gereksizleri çıkardım.
ohhhh masallah kuzuna
ben artık şu eleviti falan içemek istemiyorum ya sıkılıyorum içerken hespini üffffff
Al benden de o kadr..
bebeğimin doğmasndan sonra en çok eleviti bırakacağıma seviniyorm iğrenççç
valla ya yetmezmi içtik o kadar işte:)) bazı doktorlar bıraktıyo son ayda bizimki napcak bakalım,hele o demir ilacı sabah sabah h,ç çekilmio
kanım düşük deil ama sınırdaydı o yüzden vermişti bana demiri
ama ben kendi tedavimi kendm buldm.
bebeğimn kilosu için zaten düzenli olarak pekmez şerbeti içiyorm
bıraktm demir hapını doktoruma da içmek istemiyorm pekmezi düzenli yiyorm dedm neyseki tamam oda olur dedi.
hap içeceğime günde 2 defa pekmez şerbeti içerm daha iyi
selam annişler ve kuzucukları keyifler nasıl biz kızımla hastahanden geldik şimid nst ye bağlandım sancılarım çıktı ama ben hissemiyorum doktorum zamanına göre iyi dedi kızım 2530 gr olmuş boyuda 48 cm miş bundan sonra kontrollerimiz 7den az 10 günden fazla olmayacakmış yani ay sonu gene kontrolümüz var
Handan canim gecen dra gittim benim kuzu 2.700gr olmuş gecen dediğim salı günüydü cok değil ama sevindim büyümüş kuzum pekmezin cok faydası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?