2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim bildiğim açılma azsa makas atılıyo,sonra dikimde acı olmasın dıye iğne yapalımmı dıye soruyolarmış. öyle duymuştm

benim bildiğim açılma azsa makas atılıyo,sonra dikimde acı olmasın dıye iğne yapalımmı dıye soruyolarmış. öyle duymuştm

saol canım her doktor soruyormu aceba işin kötüsü ben iğneden cok korkarım ama dogum sancısının yanın da ıgne nedır kı degıl mı?

rabbım yardımcımız olsun ınş.

Daha önce de yazmıştım İtalya'da bir meslektaşımın kızı doğum yaptı 820 gram 25. haftada doğdu bebek, şu anda 1670 olmuş, Allah ömür verince her şey oluyor :) İnşallah bize de sağlıkla kucaklamayı nasip eder bebeklerimizi. Hamilelik zor süreç her şeye pimpirikleniyorsun elinde değil bu. Ben kendimi rahatlatmanın yolunu bu şekilde teslim olmakta buldum. Allah bana nasip ettiyse bu yavruyu büyütmeyi her şekilde kucağıma alırım. Nasip :)

Sağlık Bakanlığına bildirilebilir bu durum, onlara takip etsinle rdiye telefon veriliyor. Herkes görevini yapsın değil mi ?

Son düzenleme:
Slm Annişleerrrr

canım bende oraya gidiyorum doğumda orada olacak inşallah dr.un kim senin ? birde ben normal doğum 1800 diye biliyordum sezeryan da 2500 dü sanırım

Son düzenleme:

kızlar geçen bir yerde bir yazı okudum.doğum yaptıığımız hast.de topuk kanı alıyorlarmış bebişten.bir de sağlık ocağında alıyorlarmış bakanlığa göndermek için.doğru mu?2 kez mi alacaklar.yazık ya

of dün sağlık ocağına gittim, yeni doğmuş bir bebiş nasıl ağlıyor ortalığı yıkıyor resmen, ama sesi de tam çıkmıyor daha cılız cılız, galiba topuk kanı aldılar, içim gitti yaaaaa ben nasıl aldırıcam bilmiyorum

maşallah de kızım ben 15de 1 görüyorum zaten en son gittiğimde kaderimiz belli olacak artık sezeryan mı normal mi diye bakalım yarın dr sana kaç günün kaldı dicek

ama ama amaaaaaa ben artık 2 boyutlu değil eniyle boyuyla tüm boyutlarıyla bebişimi görmek istiyoruummmm hele heleee koklamakkkk

canım benim senin için de hayırlısı ne ise o olsun inşallahhhh

Son düzenleme:
Merhaba güzel anneler herkese hayırlı ramazanlar diliyorum benim için çok yoğun bir gündü çok şükür ki hafta sonu geldi son 1 haftam izne ayrılmak için öyle yoruldum ki dinlenmek istiyorum artık, en son doğum yapmış arkadaşlarımızı tebrik ediyorum Allah kendilerine ve evlatlarına hayırlı uzun ömürler versin inşallah :)

Bu arada arkadaşlar bişey öğrenmek istiyorum geçmiş sayfalarda bir ara değinmişti bazı arkadaşlar ama şu yeni doğan sarılığıyla alakalı, bebeğimizi yeteri kadar emzirsek bile yinede sarılık olur mu? Oldu diyelim hastaneye götürmeden evde kendimiz geçirebilir miyiz sarılığını ve nasıl? bilginiz var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…