canm bebeğin yaptığı baskıdan o.
ağır geliyo bebişler bize..
ben 7. aydan beri öyleym bi çok kerede söyledm burda onu.
yataktan duraklaya duraklaya kalkıyorm.
ilk 2 adım ölüm gibi geliyo sonra açılıyo biraz.
az kaldı sabredicez doktora söledm ben yapcak bişi yok:26:
merhaba kızlar , sizin topik doğurmaya başlamış maşallahbiz sizden küçüğüz hafta olarak ama çok merak ediyorum son haftalar nasıl oluyor die , zaten sıcaklardan hepimiz mahfolmuş durumdayız Herkese bebeğini sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim , acaba kaçıncı haftadan sonra erken doğum olmuyor ? yani bebeğin herşeyi gelişmiş oluyor ve küveze filan gerek kalmıyor ? birde çirkinördekyavrusu vardı sizin topikte , göremedim ama oda doğurdumu acaba? tanıyan varmı ?
teşekkür ederizkız dunur ben bunlara bayıldım benim kıadan daha kokos damadım sanırım
arkadasımın önerdiği doktorda oğuz bey bu kadar tesadüf olur
o zmn geçiş yapıyorum
kendısıde 2 hafta önce orda doğum yaptı
evet canım yapacak bişey yok yazıyor heryerdede bende 2 aydır yaşıyordum bugun artıkk en üst seviyede ya
gercekten cok tatlı bir insan ne bosuna telaşlandırıyor nede ilgisini azaltıyor kız bakarsın aynı zamanda doğururuz bide gideceğin zaman haber ver goruselim
teşekkür ederiz cnm,bi kaçtane ayırdım sadece kendime,ama insan kıyamıyor ciddençok güzeller canım,bebek mavisine bayılıyorum yaa. güle güle dağıt,dağıtmaya kıyamaz insan ya:) şahsen ben kıyamıycam hahahah
yok canım direk gidebilirsin bende carsamba gunu gitmeyi dsunuyorum inşallah gorusuruz ama gitmeden ara oğuz beyin orda olup olmadığını sorhemen hemen aynı tarihlere denk geliyor doğumlarımız
hafta içi gitmeyi düşünüyorum uygun olursan görüşelim tabiki sevinirim bende
randevu falan almaya gerek varmı
yok canım direk gidebilirsin bende carsamba gunu gitmeyi dsunuyorum inşallah gorusuruz ama gitmeden ara oğuz beyin orda olup olmadığını sor
çarşamba izin alabilirsem iş yerimden bende gelim hem görüşmüş oluruz
hemde ben vakit kaybetmemiş olurum
içim rahatladı şimdi sendende oğuz bey ismini duyunca
ay bide sizden bİri arasın bakim gece doğuma kafam takıldı ayrı ayrımı fiyat veriolar acaba:))212 454 44 00 aramak isteyen gönüllü annneler:))
eylemcb aramadın mı:)))
haberleşiriz o zaman
arkadaslar herkese slm ve hayırlı ramazanlar ....
bısey sorucam bılgısı olan var mı aceba ?
normal dogum da bı ıgne yapıyorlarmıs hıc duydunuzmu nasıl oluyor ?
epıduralden bahsetmıyorum bu baska bıseymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?