2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım yapacak bişey yok yazıyor heryerdede bende 2 aydır yaşıyordum bugun artıkk en üst seviyede ya

canm senin haftalarındayken o korku oluyo..
sen hiç düşünme doğumu
32 den itibaren bebek doğarsa yaşama sansı çok yüksek ama küvöze alınıyo bir süre..
35.haftadan itibarende bi aksilik olmazsa bebek küvöz ihtiyacı duymadan yaşayabiliyor.
hatta benm bi yakınm daha yeni yaptı 35.haftada gayette iyi durumu.
bu hafta durumu bebeğe göre değişiyo aslnda 7 aylk doğup yaşayanda var
Allah ömür verirse olmazlar oluyo işte..
zamanında sağlıkla sıhhatle gelsn bebişler inş..

arkadasımın önerdiği doktorda oğuz bey bu kadar tesadüf olur
o zmn geçiş yapıyorum
kendısıde 2 hafta önce orda doğum yaptı

gercekten cok tatlı bir insan ne bosuna telaşlandırmıyor nede ilgisini azaltıyor kız bakarsın aynı zamanda doğururuz bide gideceğin zaman haber ver goruselim

Son düzenleme:
evet canım yapacak bişey yok yazıyor heryerdede bende 2 aydır yaşıyordum bugun artıkk en üst seviyede ya

tatlımm seni en iyi ben anlıyorm şuan çnkü bende gözlerm dola dola kalkıyorm yataktan bazen
utanmasam ağlayacağm...
wc ye gitmek kabus oluyo geceleri.
sol ayağm benm sadece
dayanamayacağm kadr kötü oluyo bazen..:18:

gercekten cok tatlı bir insan ne bosuna telaşlandırıyor nede ilgisini azaltıyor kız bakarsın aynı zamanda doğururuz bide gideceğin zaman haber ver goruselim

hemen hemen aynı tarihlere denk geliyor doğumlarımız
hafta içi gitmeyi düşünüyorum uygun olursan görüşelim tabiki sevinirim bende
randevu falan almaya gerek varmı

ay bide sizden bİri arasın bakim gece doğuma kafam takıldı ayrı ayrımı fiyat veriolar acaba:))212 454 44 00 aramak isteyen gönüllü annneler:))

hemen hemen aynı tarihlere denk geliyor doğumlarımız
hafta içi gitmeyi düşünüyorum uygun olursan görüşelim tabiki sevinirim bende
randevu falan almaya gerek varmı
yok canım direk gidebilirsin bende carsamba gunu gitmeyi dsunuyorum inşallah gorusuruz ama gitmeden ara oğuz beyin orda olup olmadığını sor

Son düzenleme:
yok canım direk gidebilirsin bende carsamba gunu gitmeyi dsunuyorum inşallah gorusuruz ama gitmeden ara oğuz beyin orda olup olmadığını sor

çarşamba izin alabilirsem iş yerimden bende gelim hem görüşmüş oluruz
hemde ben vakit kaybetmemiş olurum
içim rahatladı şimdi sendende oğuz bey ismini duyunca

Kızlar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.Gerçi bu sene bi garip hissediyorum kendimi.Ramazanın ilk günü bile oruçlu değilim.Acayip bir duygu.Ama napalım bebişlerimiz aç kalmasın değil mi ? bu sene de böyle olacak...

Ha bir de aklıma geldi de; Bizim topikte Beyazmelek vardı benden 3 hafta öndeydi.Sanırım 39.haftada olması gerek şu anada.Hiç görünmüyor.Doğurdumu acep ?
Birde janet,gözde,fulia falana da vardı onlar da yok ortada.Hayırdır herkes doğurmaya mı başladı ne ?

arkadaslar herkese slm ve hayırlı ramazanlar ....

bısey sorucam bılgısı olan var mı aceba ?

normal dogum da bı ıgne yapıyorlarmıs hıc duydunuzmu nasıl oluyor ?

epıduralden bahsetmıyorum bu baska bıseymış.

benim bildiğim açılma azsa makas atılıyo,sonra dikimde acı olmasın dıye iğne yapalımmı dıye soruyolarmış. öyle duymuştm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…