ay bide sizden bİri arasın bakim gece doğuma kafam takıldı ayrı ayrımı fiyat veriolar acaba:))212 454 44 00 aramak isteyen gönüllü annneler:))
MUFFFİN yaa dün diğer topic te anne lütfen ile ilgili bir kargo kodu olayı geçmiş ama ben soramadım , malum pek sinirlilerr:))hele yenilere pek tahammül edemiyorlar :)) senin haberin var mı dicektim
Slm kızlar nasılsınız bugün kafamı kaldırmıyorum. İlk gün dayanabilirsem tutucam dedim ama olmayacak sanırım. Ben çok kötüyüm, eşimde bu halimi görünce tutma dedi.
Dün gece resmen doğuruyorum sandım, belden karına vuran sancılar gitti geldi, şuanda var ama o kadar kötü değil.
Karnıma yine ara ara sancı vuruyor, acaba oğlum geleceğinin sinyalinimi veriyor ne dersiniz?
[ı]kilo veren var mı,ben veriom niye acaba.. [/ı]
canım normalde bende oruç tutan biriyim. ama hamileyken tutmam,hem sana yazık hemde bebeğe. benim fikrim.
kilo veren var mı,ben veriom niye acaba..
zammbak yazık değilmi canına telafisini tutarsın yapmayın bebişiniz etkilenmez ama sen kendini yorgun hissedersinSlm kızlar nasılsınız bugün kafamı kaldırmıyorum. İlk gün dayanabilirsem tutucam dedim ama olmayacak sanırım. Ben çok kötüyüm, eşimde bu halimi görünce tutma dedi.
Dün gece resmen doğuruyorum sandım, belden karına vuran sancılar gitti geldi, şuanda var ama o kadar kötü değil.
Karnıma yine ara ara sancı vuruyor, acaba oğlum geleceğinin sinyalinimi veriyor ne dersiniz?
Doktorla görüşmüştüm, son haftalarda olduğun için su kaybı sorun oluşturmaz dedi.
O nedenle bi cesaret başladım ama kalkamadığım için ellerim daha çok şişti, yarın devem etmicem...
ben verdim canımcımm cok yemek yemiyorum ondan birde hareket etmeye çalısıyorum ondandır sanırım
zammbak yazık değilmi canına telafisini tutarsın yapmayın bebişiniz etkilenmez ama sen kendini yorgun hissedersin
ben verdim canımcımm cok yemek yemiyorum ondan birde hareket etmeye çalısıyorum ondandır sanırım
zammbak yazık değilmi canına telafisini tutarsın yapmayın bebişiniz etkilenmez ama sen kendini yorgun hissedersin
anladım canım,ama sen yinede tutma bencede. Seneye tutarız birlikte borçları:))
Slm kızlar nasılsınız bugün kafamı kaldırmıyorum. İlk gün dayanabilirsem tutucam dedim ama olmayacak sanırım. Ben çok kötüyüm, eşimde bu halimi görünce tutma dedi.
kızlar geçen bir yerde bir yazı okudum.doğum yaptıığımız hast.de topuk kanı alıyorlarmış bebişten.bir de sağlık ocağında alıyorlarmış bakanlığa göndermek için.doğru mu?2 kez mi alacaklar.yazık ya
yaaa bacak aramın ağrısından ölüyorumtuylerin başladıgı yerdeki kemik oyle bi agrıyorkii adım atarken canımı alıyorlar sanki bu nedir ne değildir bilen varmı yoksa hastaneye gidim diyorumdaa doktorumda tatilde buhafta offffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?