2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ANKARA-İZMİR-İSTANBUL-ANTALYA DA YAŞAYANLARINIZ VARSA SİTELERE BAKARKEN BAĞIMSIZ SÜT PLATFORMU DİYE BİR SİTE BULDUM.SÜT SATANLARIN İLETİŞİM BİLGİLERİ VAR.ORGANİK SÜT ALMAK İSTERSENİZ BAKIN DERİM.KENDİ YOĞURDUMU KENDİM YAPIYORUM ORGANİK SÜTTEN.SATAN KİŞİYİ DE TANIYORUM TEMİZ BİR BAYAN.BÜYÜK ŞEHİRLERDE BU DURUM ZOR ANNEM İÇİN ARAŞTIRMIŞTIM BU SİTEYİ BULDUM

i St Temin Edebileceiniz Adresler - i St Satlan Yerler - Bamsz St Platformu-St retimi-St Fiyatlar-St haleleri-Sr Yetitiricilii-Koyun Yetitiricilii-Kei Yetitiricilii-Manda Yetitiricilii-iftlik Proje

MUFFFİN yaa dün diğer topic te anne lütfen ile ilgili bir kargo kodu olayı geçmiş ama ben soramadım , malum pek sinirlilerr:)) hele yenilere pek tahammül edemiyorlar :)) senin haberin var mı dicektim

ay bide sizden bİri arasın bakim gece doğuma kafam takıldı ayrı ayrımı fiyat veriolar acaba:))212 454 44 00 aramak isteyen gönüllü annneler:))

Yok canim esim sormus sadece gece dr gelirseyi sormamis. Diger fiyatlar ayni. Benim duydugum abarti. Kuafordekiler cok abartti hatta ben cok memnunun hastanemden diyince acayip bi saskinlikla nasi yani nasil memnunsun die sacma tepkiler verdiler. Takma kafana.

MUFFFİN yaa dün diğer topic te anne lütfen ile ilgili bir kargo kodu olayı geçmiş ama ben soramadım , malum pek sinirlilerr:)) hele yenilere pek tahammül edemiyorlar :)) senin haberin var mı dicektim

HANGİ TOPİK TATLIM.YOK BAKMIYORUM BEN BAŞKA YERLERE.GERGİN ORTAMA GELEMEM.BİZ İYİYİZ ŞÜKÜR.ŞEKEER GİBİ ANNELERİZ

Slm kızlar nasılsınız bugün kafamı kaldırmıyorum. İlk gün dayanabilirsem tutucam dedim ama olmayacak sanırım. Ben çok kötüyüm, eşimde bu halimi görünce tutma dedi.
Dün gece resmen doğuruyorum sandım, belden karına vuran sancılar gitti geldi, şuanda var ama o kadar kötü değil.
Karnıma yine ara ara sancı vuruyor, acaba oğlum geleceğinin sinyalinimi veriyor ne dersiniz?

canım normalde bende oruç tutan biriyim. ama hamileyken tutmam,hem sana yazık hemde bebeğe. benim fikrim.

canım normalde bende oruç tutan biriyim. ama hamileyken tutmam,hem sana yazık hemde bebeğe. benim fikrim.

Doktorla görüşmüştüm, son haftalarda olduğun için su kaybı sorun oluşturmaz dedi.
O nedenle bi cesaret başladım ama kalkamadığım için ellerim daha çok şişti, yarın devem etmicem...

kilo veren var mı,ben veriom niye acaba..

ben verdim canımcımm cok yemek yemiyorum ondan birde hareket etmeye çalısıyorum ondandır sanırım
zammbak yazık değilmi canına telafisini tutarsın yapmayın bebişiniz etkilenmez ama sen kendini yorgun hissedersin

Doktorla görüşmüştüm, son haftalarda olduğun için su kaybı sorun oluşturmaz dedi.
O nedenle bi cesaret başladım ama kalkamadığım için ellerim daha çok şişti, yarın devem etmicem...

anladım canım,ama sen yinede tutma bencede. Seneye tutarız birlikte borçları:))

bende 1 kilo vermişim,almıomda hiç. zaten yüzümde zayıfladı ordan anladım. neyse verelim bakalım,oda normaldir heralde:)

anladım canım,ama sen yinede tutma bencede. Seneye tutarız birlikte borçları:))

Artık kışa bırakıcam, zaten burada kışın 3:30'da akşam oluyor :)
Doğum ramazan içinde olacağı için zaten mecbur kalacak.
Her sene tutardım, severim ramazanı, davetlere gidip misafir almayı, ama bu sene olmuyor.

bende 1 kilo vermişim,almıomda hiç. zaten yüzümde zayıfladı ordan anladım. neyse verelim bakalım,oda normaldir heralde:)

yazdıklarımı yanlış anlamayın lütfen.. ama bi arkadaş daha senin gibi oruç tutucam yada tutmak istiyorum gibi bişey yazmış.

canım niye hamile halinle oruç tutuyorsun ki anlamış değilim.. bebeğini aç bırakmaya kendini susuz bırakıp riske atmaya hakkın var mı ? bak kötü oldum da diyorsun.

tamam hepimiz müslümanız elhamdürillah ama bu halimizle yaptığımız ibadet mi yoksa bedenimize ve bebeğimize işkence mi ?

son günlerimiz allah korusun dikkatli olmalıyız.

ramazan ayımız hayırlı olsun bu mübarek ayda doğum yapıcaz ne güzel yaa Allah hepimizi bir nefeste kurtarsın inşallah:)

Evet birini hastanede dogunca alıyorlar birinide bir hafta sonra saglık ocagından alıyorlar saglık bakanlıgı istiyormus.Bir ay içinde de test sonucları geliyor.Bayagı ısrarla istiyorlar saglık ocaklarında ama imza ile sorumluluk alıp saglık ocagını gereksiz bulup kan vermeyenler oluyor.

canım aynı ağrı bendede var ben şimdi geldim doktordan söledim çocuk çokmu aşağıda acaba diye doktorda yok dedi bebek yerine yerleşinde rahim açılıyormuş ve rahim baskı yapıyormuş kemiklerde ondan acıyormuş bu herşeyin normal olduğuna işaretmiş öyle olmazsa korkun dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…