gözün aydın cnm ana kız takılın keyifle oh misseşim bana müjde verdi ikna etmiş gelmiyorlar bugun çok mutluyum
günaydın kızlar.deliksiz uyudum şükür dün serindi.dün sabah kahvaltı yapmadım.incir ve ceviz yedim.akşam da su ve dondurma.biraz da iş yaptım akşam yemeği vb.kızım içerde deprem yaptırdı resmen.sürekli hareket etti.akşam yemeği yiyince geçti.çok rahatsız etti.aç insan uyur,hareket etmez bizimki ortalığı yıktı resmen.her an dr a gidicem diye düşündüm.bir de gece domates püresi yaptım 5 kavanoz şimdi ayak tabanım ağrıyo adeta demir kütle düşmüş gibi.bir de üzüm pekmezi içtim.mide ağrısı yapsa da haptan iyi.son 4 hafta kampa alıcam kendimi.iyi beslenmek adına.bir de dün probiyotik yoğurt yaptım.ufak kefir parçasını 3 haftadır mayalıyorum.en son tuttu.onun yoğurdundan da süte ekledim.tuttu sanırrım.ama düzgün bir kefir arıyorum.bendeki büyümüyor.
kızlar merhaba, son kontrolümüzü olduk herşey normal.Salı günü sabah 7 de hastanede olacağız. Geri sayım 2,5 gün yani. Hastanenin yeni doğan hemşiresi ile görüştüm. Sizin giysi vb kişişel ihtiyaçlarınız dışında biberon ve 2. gün için normal pediniz olsun dedi. onun dışında extra bir şeye ihtiyacınız olmayacak dedi. Bebeği doğduğunda yıkamıyorlarmış. Doğduğunda hemen dışarıda bekleyenlere vermiyorlar. Anne odaya gelince ona getiriyorlarmış. Soğuk ve sıcak içecek için kendin istediğini getirebiliyorsun. Su ısıtıcı da götürülebiliyor, mini buzdolabı da var. Çarşaf vs geçen doğumumda şık pike takımı götürmüştüm, bu sefer götürmeyeceğim. Çok düzgün beyaz takımları var hastanenin. Bu arada oda süsleme yaptırmayacağım, en basit süsleme için ek 200 tl istiyorlar.
Bebek şekeri, güllü damla sakızlı lokum ve çukulata aldım ikram için. Şerbet hastanede de olsun mu bilemedim. Ne dersiniz?
Bu arada kanguru siparişimi verdim henüz gelmedi. Hastaneden çıkarken kullanabilirim diye düşünüyorum. Bir ara fotoğraf da ekleyeceğim. Mobil modemle bağlandığım için yüklemeler zor oluyor.
Bu gün annem ve kayınvalidem geliyor. Şimdi onları almaya gideceğim.
Hepinizi öpüyorum.
ayy cnm hadi hayırlısı,ben de heycanlandım mutlu oldumkızlar merhaba, son kontrolümüzü olduk herşey normal.Salı günü sabah 7 de hastanede olacağız. Geri sayım 2,5 gün yani. Hastanenin yeni doğan hemşiresi ile görüştüm. Sizin giysi vb kişişel ihtiyaçlarınız dışında biberon ve 2. gün için normal pediniz olsun dedi. onun dışında extra bir şeye ihtiyacınız olmayacak dedi. Bebeği doğduğunda yıkamıyorlarmış. Doğduğunda hemen dışarıda bekleyenlere vermiyorlar. Anne odaya gelince ona getiriyorlarmış. Soğuk ve sıcak içecek için kendin istediğini getirebiliyorsun. Su ısıtıcı da götürülebiliyor, mini buzdolabı da var. Çarşaf vs geçen doğumumda şık pike takımı götürmüştüm, bu sefer götürmeyeceğim. Çok düzgün beyaz takımları var hastanenin. Bu arada oda süsleme yaptırmayacağım, en basit süsleme için ek 200 tl istiyorlar.
Bebek şekeri, güllü damla sakızlı lokum ve çukulata aldım ikram için. Şerbet hastanede de olsun mu bilemedim. Ne dersiniz?
Bu arada kanguru siparişimi verdim henüz gelmedi. Hastaneden çıkarken kullanabilirim diye düşünüyorum. Bir ara fotoğraf da ekleyeceğim. Mobil modemle bağlandığım için yüklemeler zor oluyor.
Hepinizi öpüyorum.
gözün aydın cnm çok sevindim adına
rahat bir nefes al keyif yap bugün
gözün aydın cnm ana kız takılın keyifle oh miss
kızlar merhaba, son kontrolümüzü olduk herşey normal.Salı günü sabah 7 de hastanede olacağız. Geri sayım 2,5 gün yani. Hastanenin yeni doğan hemşiresi ile görüştüm. Sizin giysi vb kişişel ihtiyaçlarınız dışında biberon ve 2. gün için normal pediniz olsun dedi. onun dışında extra bir şeye ihtiyacınız olmayacak dedi. Bebeği doğduğunda yıkamıyorlarmış. Doğduğunda hemen dışarıda bekleyenlere vermiyorlar. Anne odaya gelince ona getiriyorlarmış. Soğuk ve sıcak içecek için kendin istediğini getirebiliyorsun. Su ısıtıcı da götürülebiliyor, mini buzdolabı da var. Çarşaf vs geçen doğumumda şık pike takımı götürmüştüm, bu sefer götürmeyeceğim. Çok düzgün beyaz takımları var hastanenin. Bu arada oda süsleme yaptırmayacağım, en basit süsleme için ek 200 tl istiyorlar.
Hepinizi öpüyorum.
kızlaaar çatı muyanesi olan varmı lütfen biri bana anlatsın doktorum 38.hafatada yapıcam dedı,merakedıyorum???
bende daha olmadım bilmiyorum acıkcası merakta etmiyor değilim birde sezeryan derse yine çatı muayenesi yapıyormu dğer gittiğimde gelişimi boyle olursa sezeryan gibi dedi
acı gerçek ama evetay bide çatı muayenesimi var
kızlaaar çatı muyanesi olan varmı lütfen biri bana anlatsın doktorum 38.hafatada yapıcam dedı,merakedıyorum???
bende daha olmadım bilmiyorum acıkcası merakta etmiyor değilim birde sezeryan derse yine çatı muayenesi yapıyormu dğer gittiğimde gelişimi boyle olursa sezeryan gibi dedi
Hepinizi öpüyorum.
walla canım ben oldum ama bunu nasıl tarif ederim bilemiyorum..beni en çok pozisyon rahatsız etti o çatala cıkıp yatmak çok gerdi beni..sonrası ebenin gelip bakıp sorun yok demesi bir oldu zaten acaip dayanılmas bi acı değildi acıkcası en azından benim adıma..ama ordan kalktıktan sonra oturup kalkarken az bi acı oldu oda hemen geçti ztn..aklınıza öle kötü şeyler getirmeyin dayanılmayacak kadar uzun ve acılı değil yanii..
Kendini sıkanların cok acıyormus canım yoksa geneli hep acıdımı dediğimde ne alaka ondan acırsa bebek cıkarken nasıl dayanılacak diyorlar :)ben gecen hafta olmustum ama hiç acımadı kii:)
Slm kızlar nasılsınız, bugün sahura kadar uyumadım, sonrada diş ağrısından uyuyamadım.
Zaten sıcak, birde üstüne diş ağrısı çıktı, ağrı kesici içtim ama fayda etmedi, hala ağrı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?