Gercekten muhtemelen herkesin aklına o konu geliyor hatırlatmak istemedim bende ama ondan doktora cok cok guvenirseniz deneyin ama baska turlu sanki riske gerek yok.Normal gebeliklerde bile son anda bir aksilik oluyor sezeryan oluyor oda bir secenek sonucta bu kadar sezeryan olan kişi var.Bende hep normal istiyordum ama bizde bile bazı konulardan doktor uzatmak yada risk almak istemiyor. Basta uzuldum korktum ama sonra en azından bu sekilde bir secenegim var tıb ilerledi diye sukrettim dusunup
bende varıııımmm... en geç 13-14 ağustos gibi doğum yapacağım inşallah.. sen kaçıncı haftadaydın ??
bende varıııımmm... en geç 13-14 ağustos gibi doğum yapacağım inşallah.. sen kaçıncı haftadaydın ??
canım gebelıkte kefır ıcmenın herhangı bır sakıncassı yoktur umarım.annem de sık sık yapıyor her gıttıgımde ıcırıyordu.ben de netten bıraz bakmıstım bu konuya.gebelıkte ıcılıp ıcılmemesı konusunda yetrlı arastırma yapılmamıs.oyuzden icmeyı bıraktım.ama faydası o kadar cok ki şifa bekleyen herkese şifa olsun gercekten.bız de bır unıversıte hocasından almıstık mayasını.orjınalını bulmak zor gercekten
kızlar ben bugün hastaneye gittim kese göründü ama çok küçük dedi doktor 5+3 yazdılar bide 4 haftalık falan dediler neden öyle anlamadım benim... son adet tarihim 12 haziran nasıl oluyo anlamadım kese ufacıktı
canm belki geç döllenme olmştr.
kese görünmüşya sen düşünme gerisini..
içini ferah tut
kızlar merhaba, son kontrolümüzü olduk herşey normal.Salı günü sabah 7 de hastanede olacağız. Geri sayım 2,5 gün yani. Hastanenin yeni doğan hemşiresi ile görüştüm. Sizin giysi vb kişişel ihtiyaçlarınız dışında biberon ve 2. gün için normal pediniz olsun dedi. onun dışında extra bir şeye ihtiyacınız olmayacak dedi. Bebeği doğduğunda yıkamıyorlarmış. Doğduğunda hemen dışarıda bekleyenlere vermiyorlar. Anne odaya gelince ona getiriyorlarmış. Soğuk ve sıcak içecek için kendin istediğini getirebiliyorsun. Su ısıtıcı da götürülebiliyor, mini buzdolabı da var. Çarşaf vs geçen doğumumda şık pike takımı götürmüştüm, bu sefer götürmeyeceğim. Çok düzgün beyaz takımları var hastanenin. Bu arada oda süsleme yaptırmayacağım, en basit süsleme için ek 200 tl istiyorlar.
Bebek şekeri, güllü damla sakızlı lokum ve çukulata aldım ikram için. Şerbet hastanede de olsun mu bilemedim. Ne dersiniz?
Bu arada kanguru siparişimi verdim henüz gelmedi. Hastaneden çıkarken kullanabilirim diye düşünüyorum. Bir ara fotoğraf da ekleyeceğim. Mobil modemle bağlandığım için yüklemeler zor oluyor.
Bu gün annem ve kayınvalidem geliyor. Şimdi onları almaya gideceğim.
Hepinizi öpüyorum.
saol canım inşallah öyledir dün hafif bi kanama oldu pembemsi gibi çok korktum
Bende kestirip boyamak istiyorum ama cesaret edemiyorum ya?? buraya kadar gelmişken bekliim diyorum.
Bende kestirip boyamak istiyorum ama cesaret edemiyorum ya?? buraya kadar gelmişken bekliim diyorum.
birde şimdi boyatırsan doğuma kadar rahat edersin,2 ay gidiyormuş boya bidaha boyatmana gerek kalmaz,ama seçın ne durumda bilmiyorum tabii,benim beyazlar çok fenaydı çok moralim bozuktu ,yaşlı hissediyordum kendimi 32 yaşındayım.:)
saçımda beyaz yok 27 yaşındayım bende,ama dibim fena geldi:)) yarısı sarı yarısı siyah hahahah:)) foto çekip koysana
hmmm sen sarışınsınn ondan cesaret edemiyorsun içinde açıcı kullanacaklar diye dimibenm siyahtı,yine siyah yaptım açıcı falan kullanılmadı onu bilemicem. Ama önce dr a sonra da kuaföre bi danış istersen canım,ama inan cok iyi hissettim kendimi..senin kontrol ne zaman?benimki haftaya perşembe ama geçen kontrol de de sormustum boyat demişti Dr..
slm kizlar biz dun kontrole gitmistik tekrar eve donemedik amniyon sivisinda azalma vardi dr hemen almamiz lazim dedi ve 20 07 2012 de saat 17 30 da spinal sezeryanla dogum yaptik darisi sizlerin basina
slm kizlar biz dun kontrole gitmistik tekrar eve donemedik amniyon sivisinda azalma vardi dr hemen almamiz lazim dedi ve 20 07 2012 de saat 17 30 da spinal sezeryanla dogum yaptik darisi sizlerin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?