2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evt seceneğim var dediğin gibi bu kadar sezeryan olan anne var var hem daha erken müdahele ediyorlar drlar aksilik olursa evt bende şükrediyorum rabbime seceneğim var diye

aktarlardaki temiz olmayabiliyor diye duydum.haftada 2 kez tüketiyim bari.2 s-3 sene önce yorgunluğuma iyi gelmişti.enerji veriyor.internette doğal olmayan mayalar satılıyor.ben arkadaşımdan almıştım büyümedi hiç.kullanmayacağın zaman buzluğa atmalıymışsın sütle mi süttozu dökerek mi ne.

canm belki geç döllenme olmştr.
kese görünmüşya sen düşünme gerisini..
içini ferah tut

SLM kızlarrrrrr, yemin ederim hiç bir iş yapmadan yoruldum yahu :) eşimin anne ve babası kahvaltıya çağırmıştık , onlar geldi ama kayınvalidem durmadıki hatun ütü bile yaptı , Allam her şey iyi hoşta bi yerden sonra takılıyor insan , yav ben yapıyorum bırak , bu kadar içime girme evimin diye , kiiii çok severim kendilerini, çooooooooooookkkkkkkkkkkkkk destektirler bize asla haklarını yemem de, biraz izin verin yaaa, benim evim gibi hissedeyim dimi ama :) neysee ,
onun dışında enteresan rüyalar gördüm , snaırım dün akşam bişiler yediğimden dir

birde bir şey paylaşıcağım sizinle , bu sıralar yeni hissettiğim bir duygu, ben bebiş ime sanki yeterince ilgi gösteremiyourm yabancıymışım gibi , sanki hep bakıp korumam gerekn bir şey bir sorumluluk gibi görüyordum galiba , yani nasıl anlatıcağımı bilmiyorum bunu ama yanlışta anlaşılmak istemem tabi, ama sanki yeterince çok sevmiyorum gibi geliyordu bana , sonra geçen gün bir arkadaşımın yeni bebebği oldu face e fotosunu koymuşlar , ölee tatlı bişi kiii ben fotoğrafa bakıp bakıpp ayy ne güzel diye öyle sevim , o gece hergece içimde cirit atan , çift kale maç yapan şehzade beyim hiç ses çıkartma , sabah uyandım yine ses yok , ama ben nasıl tırsttım , sonra konuşmaya başladım öyle bir-2 saat geçti :26: bizimki anca tepki verdi, şimdi diyorum ki , galiba küstü bana ,sonra barıştık , şimdi kendimi daha yakın hissediyorum ona , ha belki hiç alakası yok , sadece hamilelik , annelik duyguları ama ne biliyim yine de benim bu dediklerimi anlayabilecek bir tek sizler varsınız , paylaşmak istedim

ooooooooooo hayırlısı olsun şimdiden bebiş i gören tüm diğer arkadaşlar gibi unutma bizi olurmu , hikayenle birlikte kucağında bebiş inle bekliyor olacağız seniiiiii

saol canım inşallah öyledir dün hafif bi kanama oldu pembemsi gibi çok korktum

ilk aylarda oluyo bazı kişilerde yerleşme kanamasıdr muhtemelen..
canm sana tek diyeceğim şunu unutma:
eğer o bebek doğacaksa ve senin onu kucağına alman kısmetse ne olursa olsn Allah onu korur.
kafan karışp endişelendiğinde bunu düşün.
Tevekkül etmeyi bilmiyorz biz insanlar..boşu boşuna şeytana uyup endişe edip duruyorz.
Allah sana emanetiz de unut bütün olumsz düşünceleri
keyfini çıkar gebeliğinin..
çünkü bu stres sıkıntı tevekkül etmezsen 40 hafta boyunca sürer.
elimzde değil bazı şeyler ama bunu yapabilmemz lazm..
hiç bişicikler olmaz Allahn izniyle kanama olsa ne yazar..
Allahm korusun bütün gebeleri bebişleri

Bende kestirip boyamak istiyorum ama cesaret edemiyorum ya?? buraya kadar gelmişken bekliim diyorum.

Canımmi hiç düşünme yaaa ben boyattımmm,az önce geldim kuaförden moralim tavan yapmış durumda ,kendimi cok iyi hiissediyorum,kokusuz,amonyaksız lorealin inoa diye bi boyası bak sor kuaförüne ,biraz da kestir dedi bana lohusalıkta cok dökülüyormus yoksa saçlar ama kestirmedim ,çünkü 2 ay önce uçlarından aldırmıştım..

Bende kestirip boyamak istiyorum ama cesaret edemiyorum ya?? buraya kadar gelmişken bekliim diyorum.

birde şimdi boyatırsan doğuma kadar rahat edersin,2 ay gidiyormuş boya bidaha boyatmana gerek kalmaz,ama seçın ne durumda bilmiyorum tabii,benim beyazlar çok fenaydı çok moralim bozuktu ,yaşlı hissediyordum kendimi 32 yaşındayım.:)

saçımda beyaz yok 27 yaşındayım bende,ama dibim fena geldi:)) yarısı sarı yarısı siyah hahahah:)) foto çekip koysana

merhaba kızlar uzun zamandır girip yazmamıştım.şimdilerde arada bakıyorum.doğum tarihimiz belli oldu 25 temmuz da sezeryan.herkese hayırlı doğumlar diliyorum

saçımda beyaz yok 27 yaşındayım bende,ama dibim fena geldi:)) yarısı sarı yarısı siyah hahahah:)) foto çekip koysana

hmmm sen sarışınsınn ondan cesaret edemiyorsun içinde açıcı kullanacaklar diye dimi benm siyahtı,yine siyah yaptım açıcı falan kullanılmadı onu bilemicem. Ama önce dr a sonra da kuaföre bi danış istersen canım,ama inan cok iyi hissettim kendimi..senin kontrol ne zaman?benimki haftaya perşembe ama geçen kontrol de de sormustum boyat demişti Dr..

evet şeker sarı olduğu için açıcı kullanıyo,e dipte yapıalcak. haftaya cumartesi bi sorim bakim doğum öncesi boya bide kestikmi tamam dır:)

slm kizlar biz dun kontrole gitmistik tekrar eve donemedik amniyon sivisinda azalma vardi dr hemen almamiz lazim dedi ve 20 07 2012 de saat 17 30 da spinal sezeryanla dogum yaptik darisi sizlerin basina

slm kizlar biz dun kontrole gitmistik tekrar eve donemedik amniyon sivisinda azalma vardi dr hemen almamiz lazim dedi ve 20 07 2012 de saat 17 30 da spinal sezeryanla dogum yaptik darisi sizlerin basina

Allah analı babalı buyutsun cnm darısı basımıza

wayy beee doğuruyoruzzzzzz:))

hAyırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün..

cologne nin yemek sayfasını bilen varsa özelden msj atabilir miii:)) acil ıslak kek yemek lazım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…