bende 38.haftada doktor konturolunden sonra yazarım sıze inşallah acımadıki acımadıkı dieben gecen hafta olmustum ama hiç acımadı kii:)
Kendini sıkanların cok acıyormus canım yoksa geneli hep acıdımı dediğimde ne alaka ondan acırsa bebek cıkarken nasıl dayanılacak diyorlar :)
Diş sorunu için tek teselli verebilecegim sey az kaldı demek valla
Slm kızlar nasılsınız, bugün sahura kadar uyumadım, sonrada diş ağrısından uyuyamadım.
Zaten sıcak, birde üstüne diş ağrısı çıktı, ağrı kesici içtim ama fayda etmedi, hala ağrı var
bende 38.haftada doktor konturolunden sonra yazarım sıze inşallah acımadıki acımadıkı dietabı doğurmamış olursam
Arkadasımın birisi sezeryan oldu onceden belliydi ondan catı muayenesi falan yapılmadı. Normal denenip sonradan sezeryana donenler oluyor ama onceden sezeryan belli ise gerek olmuyor catı ile ilgisi olmadıgından
gemiş olsun cnm,Allah sabır versin
Eki Görüntüle 469479
kızlar bebek odası için bu halı nasıl ??
h/kızlrrrr ikiz gebelik olarak bi ben kaldım galiba
İkizmiydi senin :) Neden catı muayenesi oldun ki ozaman normal dogum denetecek bi doktor mu buldun genelde direkt sezeryan diyorlarda
evt cnm ikiizizdr bi bebeğimin başı doğum kanalına girmiş 1 cm acılmış dedi normal yapabilirsin dedi diğer bebekte asagıda ama ben korkuyorum normal doğumdan
Kızlarr bugun saçımı boyatıyorum daha sonra boyatamam diye.:) doğum fotograflarında kızımla güzel çıkmak istiyorum,bitkisel bi boya var kuaförümde arastrıdım kokusuz ve sağlıklı,saçını boyamak isteyenlere adını vereblirm....Moral olacağını düşünüyorum.:)
Doktoruna guvenle ilgisi var bu kararın daha once butur ikiz dogumları yaptırmısmı ki
valla hiç sormadım amabenim dr tatildeydi agrım var diye bu dr gitmiştim su an çok şükür iyiyim
Nati.Geo.belgeselinde izlemiştim ikiz gebeliği normal dogum yaptırıyorlardı :) Tabi önemli olan doktorun tecrubesi bu konuda
ben gecen gün tv de izledim haberlerde ist özel bi hastanede kiz bebek normal doğurtmuşlar kadın birinci bebeğini ama ikinci bebeği malesef ölü doğmuş havasız kalmış çok korktm o yüzden riske atmak istemiyorum
h/kızlrrrr ikiz gebelik olarak bi ben kaldım galiba
evet ya kafaya tak tak nereye kadar?büyük oğlumda hiçbi tecribem yoktu yememe içmeme hiç dikkat etmezdim!hiçbişeyi kafaya takmazdım.3550 gram doğdu!sanırım bunsa çok pinpirik oldum.yaş ilerledikçe insan olgunlaştıkça bazı şeyleri dahada çok irdeliyor sanırım.Zaten kanıtlanmış seyler değil onlar canım bana kalırsa hiç etkisi yok dusunsenize ne fakir ulkeler var osekilde beslenmeyi bırakın normal beslenemiyorlar etkili olsa onların tüm gebelikleri ne facia ile sonlanır. Bende demir eksikliğinden pekmez içiyorum surekli ozellikle bir ay cok fazla içtim haftasına gore cıktı yine aynı. Şimdi gelişimi geri kaldı yine içiyorum hersey yiyorum ama sadece kendimi daha iyi hissetmek adına yapıyorum bence alacagını alır o ne yapsakta. Doktor 2 kilo civarı dogar diyor hala saglıklı olsunda dısarda alır artık hayırlısıyla. Okadar farklı sey ki bu annelik duygusu 200gram gerilik için bile neler dusunuyoruz uzuluyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?