2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 563180

tükürüklerine bakın yaa

pantolon paçalarınıda kendi çekiyor tam gülüşünü yakaladım dedim çekiyim üstünü düzeltemedim tos tosumun
ama nasıl bıseydır bu cokseker yaacok guzel gulmus.bu arada hamılemısın anlamadım nasıl oldu yaa kan testı yaptırdın mı
ayyy resım olmalıydı ama
oh oh cok sevımlı
maasallah alah nazarlardan saklasın bu guzellıklerı

Ne hamilesi yaaaa,kaç gün geçti,çift çizgi çıktı mı Adet söktürücü süte geçmesin ayol dikkat et... İnşallah değilsindir canım yaa, hayırlısı artık bu saatten sonra...Benim hamileliğim o kadar kötü geçti ki,hamileyim diyince benim bile midem bulandı ,tuhaf oldum yaa

HUysuzluk yaptıgını yazmıs herkes canım olabilir tabi

ama nasıl bıseydır bu cokseker yaacok guzel gulmus.bu arada hamılemısın anlamadım nasıl oldu yaa kan testı yaptırdın mı

canım kan testi yaptırdım ilişkiden 10 gün geçti yok çıktı ama doktor kese var demişti yarın bidaha muayeneye gitcem gerçi bugun doktor çağırdı kocam bugun gündüzcü

valla 11 i 10 u gibi olmam lazımdı olmadım sprial var bende idrardada kandada negatif . valla emziriyorum dedim inşallah değilimdir sorma midem bulanıyor kaç gündür eski günlerim aklıma geldi

ağladım ben kusarken ağlıyrodum birdaha tövbe aslaa Allah korusun diye

biz geldik teyzoslar
uykusuz ve yorgunuz gecenin korunde oyna bizimle diye zibirtti beni sipalar
bu arada demir ilaci muhabbeti gecmis kizlar
ben demir ilacini iki gun kullanip biraktim midelerini agritti benim bidiklarin
ustune gaza gelip d vitaminini de biraktim
cunku dr mamada da var zaten yok gun asiri ver fazlasi da zarar falan demisti
hepsini biraktim sanki bizim zamanimizda vitamin verdiler bizee

masallah seker tosunaa
yaa karakizim benim kizim da pacalarini yukari cekiyor aciyor bacaklarini teshirci olacak bu hatunlar zor zaptedicezz

tükürüklerine bakın yaa

pantolon paçalarınıda kendi çekiyor tam gülüşünü yakaladım dedim çekiyim üstünü düzeltemedim tos tosumun

gozum gonlum acildi sabah sabahh
tosunumun yeni resimleri :)

masallah guzellige benimkiler de bir guzel yiyorlar ki cekince de kiziyorlar
örtüyü yerken :)

saskin ordek yavrusuu
Cookkk şsaskınızz

çocuğun mu varr derdin varr

neymiş efendim uyku düzenini ayarlayacakmışım da ben de sabaha kadar rahat uyuyacakmışım, oğluşum da...

al sana uykuuuuuu akşam 9da uyudu, gece 1de,2de,3te,4te,5te ve en son 6da uyandııııııı yarım saat önce uyudu umarım birkaç saat uyur

ayy son kelimeyi yazdım bir baktım uyanmış bana bakıyoorrr:111:

bende nolur uyusun diye dua ederken hep uyanmış oluyo akşam bizde nöbetçiydik burnu tıkalı öksürüyo hağşırıyo hasta olucak galiba iyice kötü olmadan neler yapabilirim

Allah korusun kız bu arada tırnakalrını nasıl kesiyorsun ??

banada kan ilacı vermedi daha 4ünde gidim verir sanırım :26:

o ne kizz guguklu saat gibi olmus pasaa
anne benimle ugrasma diyor sipalar da biz anlamiyoruzz

kız bebekler nezaman isterse ozaman uyur uyanır ellemeyin minnoşlarıma

ayzcaktım ta dünde hevesiniz kırlmasın dedim sabır işi uyku düzeni belli aydan sorna başlanıyor

benimkide içerden ayyy ayyyy diye bağrıyor gidim

yavaştan başlamak lazım bazı önlemleri almaya, şimdiden alışmalı yeni düzene

ben dolduralı baya oldu bana niye gelmediiii

ben de şaşırdım valla, baya da iyi bir kutu geldi 2 küçük paket pirinçli mama, 1 büyük kutu organik yulaflı mama, 1 büyük kutu elmalı gece maması, 2 küçük paket de karışık bitki çayı geldi, gelir sana da bugün yarın canım

Benim sıpa da aynı, akşam 8 gibi uyutuyorum gece aynı senin ki gibi sürekli uyanıyor. Bence 6 saat kesintisiz uyuyabiliyor ya ondan. Aslında gece 11 de yatırmak var ama bu sefer de gündüz uyumuyorlar...

dün geceden sonra pes ettim kendimi oğluma teslim ediyorum

Eki Görüntüle 563180

tükürüklerine bakın yaa

anammmm bu ne yaaaawwwwww illa bi de kız yaptırıcan bana

hemenn deniyorum canım

Bıde dedikk kızımın cok neselı anlarııı Eki Görüntüle 563474

Cookkk şsaskınızz

oyy maşallahhhh hepsi birbirinden tatlı yaaaa

bende nolur uyusun diye dua ederken hep uyanmış oluyo akşam bizde nöbetçiydik burnu tıkalı öksürüyo hağşırıyo hasta olucak galiba iyice kötü olmadan neler yapabilirim

geçmiş olsun canım, o burun tıkanıklığı çook zor, biz daha yeni yeni kurtuluyoruz, günde 2-3 kez otri bebe deniz suyu kullandım, sabah uyanınca ve gece uyumadan otri bebeyle aspire ettim, coldmix okaliptus yağı verdi dr, onu sürüyorum yakasına yastığına ve gece nemlendirici açıyorum odada rahat uyuyor, öksürük için şurup kullandık

o ne kizz guguklu saat gibi olmus pasaa
anne benimle ugrasma diyor sipalar da biz anlamiyoruzz

valla saat kursam bu kadar olurdu anca

uyandı ama çok mesgul bana daha pas vermedi, az sonra kokular gelmeye başlayınca altımı temizleeeeee diye ağlamaya başlar

Son düzenleme:

Epey geçmiş ama yaa olsaydı çift çizgi olurdu bence,rahat ol yoktur inşallah...Kusmaları hiç hatırlatma ,ilk 4 ayımı hastanede geçirdim,su bile içemedim ,oofff offff....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…