Eki Görüntüle 563180
tükürüklerine bakın yaa
pantolon paçalarınıda kendi çekiyor tam gülüşünü yakaladım dedim çekiyim üstünü düzeltemedim tos tosumun
Merhaba canım :)
Bende 4aylık kontrolde herkese tahlil yapmadan veriyorlar diye biliyorum. Yani bize daha vermediler. şenaysen başlamıstı bildigim bi :)
Eki Görüntüle 563180
tükürüklerine bakın yaa
pantolon paçalarınıda kendi çekiyor tam gülüşünü yakaladım dedim çekiyim üstünü düzeltemedim tos tosumun
Hayırlı sabahlar herkese, biraz önce çok hoşuma giden bişey oldu saat 8 gibi babamızı işe gönderirken oğlumuz uyandı, altını değiştirdim karnını doyurdum derken uykusu dağıldı ve onu kendi yatağımızın üzzerine koydum gülücükler atıyordu keyfi iyice yerindeydi sıpanın ne sesler çıkardı hayretler içinde dinledim ben de o sırada çamaşır asıyordum ama sesini hep duydum bağırdı konuşmaya çalıştı bişeylere sinirlendi, sonra yine gülmeye başladı baktım keyfi yerinde biraz nete bakayım dedim başka odaya geçtim onu yalnız bıraktım bir süre daha sesi geldi sonra sesi kesildi bende dalmışım nete sonradan sesinin çıkmadığını farkettim korkuyla odaya girdim manzara süperdi :) debelenmekten çorapları çıkmışyastığından kaymış ters istikamete dönmüş ve uyuya kalmış :) hiç kendi kendine uyumazdı halide çok hoşuma gitti düzeltip tekrar yatırdım resim çekmeyi akledemedim o sırada görseniz çok şekerdi :)
HAZIRLANIŞI: Geniş bir çelik tencereye sıvıyağı döküyoruz. Tereyağını da koyup eritiyoruz. Unu ekleyip rengi koyulaşıncaya kadar kavuruyoruz. Şerbeti için, 2 su bardağı
suyu tencereye döküyoruz. Toz şeker ve pekmezi ekleyip ocağın üzerine alıyoruz.
Bir kez karıştırdıktan sonra şekeri eriyip şerbet kaynayana kadar pişiriyoruz.Helvanın rengi iyice koyulaşınca şerbetini yavaş yavaş döküyoruz, bir taraftan da karıştırıyoruz. Şerbetini çekene kadar karıştırıyoruz. Kapağını kapatıp dinlenmeye bırakıyoruz. Helvamız ılıyınca şekillendiriyoruz ve servis ediyoruz.
AHİ HELVASI
5 su b. un
250 gr. tereyağı
1 çay b. sıvıyağ
1,5 su b. pekmez
1,5 su b. toz şeker
1 kase ceviz
2 su b. su
ya kızlar bebişleriniz bi şeklide uyuyolarmış ne güzel maŞallah bizim uyku tam kabus artık kolda sallamalar bile kar etmiyo çok ağır saatlerce taşıyamıorum ayakta sallamama izin vermio illaha ayakta kolda sallancak o da 2saat sürüo nerdeyse boyun fıtığı olcam sonunda
kızlar benim oğlan bi ara çok agu gugu yapıyodu ama şimdi bikaç gündür nerdeyse hiç sesi çıkmıyo sadece arasıra çığlık şeklinde bağırıyor bi de bazen sanki bir derdi var gibi uzun uzun "aaaeeeeuuuuu aaauuuuuu""şeklinde inlemelerimiz var..normal mi bilemedim sizinkiler nasıl? ( 17 ağustos doğumluyuz)
Biz olduk 4. ay kontrolümüzü,söylemedi doktorumuz öyle birşey :44:
Merhabalar 8 ağustos doğumlu bir kız bebeğim var doyupdoymadığını tam anlayamıyorum sizler bir öğünde ne kadar veriyorsunuz ayrıca ne kadar zamanda bir veriyorsunuz,bizim kız 6 kg sizin bebeklerinizin kilosu ne kadar
Eki Görüntüle 563180
tükürüklerine bakın yaa
Neden soylemedi ki, onuda saglık ocagından mutlaka soyluyorlar saglık ocagına gittiniz mi kontrole?
Bizde bayagıdır var bu agudan sonra buna gecti özellikle akşamları babasına anlatıyor uzun uzun aaauuueee diye bana beni şikayet edşyor gibi geliyor dertli dertli anlatıyor
arkadaşlar arnızda spiral taktıran varmı sorum olcak acil cevap verirseniz sevinirim.
maşallah sana tam yenmelik tosuncanım sen oturtmaya başladınmı?? bizimkide pek hevesli oturmayada ben yapmıyorum henüz çok erken
çok şeker maşallah anki gözler de mi renkli? oturtuyo musun daha erken değil mi ? ben ebeye sordum kontrolde oturmak istiiyo zararlı olur mu diye uzun süre öle kalmasın acır dedi..
Paçadan görünen bacağını ısırırım senin kara böcük...Maşallah yaaa çok güleryüzlü ,saçlara da ayrıca hastayım ,benimki kel ayol
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151182241063558&set=vb.577598557&type=3&theater
şu performansa bakın...bana yapmıyo eşşek!!!
maşallah kızına..gıdığını yer onun teyzesi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?