2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba canım :)
Bende 4aylık kontrolde herkese tahlil yapmadan veriyorlar diye biliyorum. Yani bize daha vermediler. şenaysen başlamıstı bildigim bi :)

Biz olduk 4. ay kontrolümüzü,söylemedi doktorumuz öyle birşey :44:

Eki Görüntüle 563180

tükürüklerine bakın yaa

pantolon paçalarınıda kendi çekiyor tam gülüşünü yakaladım dedim çekiyim üstünü düzeltemedim tos tosumun

Paçadan görünen bacağını ısırırım senin kara böcük...Maşallah yaaa çok güleryüzlü ,saçlara da ayrıca hastayım ,benimki kel ayol

Hayalimdeki bebek ; kendi kendine uyuyan bebek

İşe yaradı mı helva , ne alemde memeler

İlk günler oglumda kucakta gezerek uyuyordu sonra memede uyumaya basladı. Onunda emerken bi uyumadı o aralıgı kacırdk sonra tekrar acıkana kadar beklemek gerekiyor kotu tarafı o. En son memede uyumayı bırakmıstı dizimde sallamayı denedim yine. Eğer kafasını cevirdiği tarafta ilgisini ceken renkli şeyler var ise yada özellikle gece lambası var ise incelerken alıstı sallanmaya tabi basta mızıkladı ama odanın heryerinde denedim kac gun :) Sabaha karsı kac gundur geri sallayıp uyutuyorum yoksa 4.30 5gibi ayakta olacaz :)

Bizde bayagıdır var bu agudan sonra buna gecti özellikle akşamları babasına anlatıyor uzun uzun aaauuueee diye bana beni şikayet edşyor gibi geliyor dertli dertli anlatıyor

canım ben,m de 17 ağs doğumlu oğluşum var..biz de 6 kiloyuz...benim bildiğim kilosu X 150 ml günlük ihtiyaçları..yani bizimkilerin 900 -1000 ml falan içmeleri lazım günde..kaç kere besliyosan ona göre sen ayarla artık...benimki genelde 120 ml içiyo bi seferde...bence bir biberona 150 ml koy bi dene ne kadarla doyacak kalan sütten anlarsın..

Eki Görüntüle 563180

tükürüklerine bakın yaa

pantolon paçalarınıda kendi çekiyor tam gülüşünü yakaladım dedim çekiyim üstünü düzeltemedim tos tosumun

çok şeker maşallah anki gözler de mi renkli? oturtuyo musun daha erken değil mi ? ben ebeye sordum kontrolde oturmak istiiyo zararlı olur mu diye uzun süre öle kalmasın acır dedi..

Neden soylemedi ki, onuda saglık ocagından mutlaka soyluyorlar saglık ocagına gittiniz mi kontrole?

Aşı için de sağlık ocağına gittik ama orda da söylemediler.Dur ben bi arayım da fırça atayım ,epeydir kimseyi fırçalamıyom

Bizde bayagıdır var bu agudan sonra buna gecti özellikle akşamları babasına anlatıyor uzun uzun aaauuueee diye bana beni şikayet edşyor gibi geliyor dertli dertli anlatıyor

aynen..bana da öyle geliyor..bu minnakların hepsi aynı..ne ilginç bişey ya..hepsi Türkiyenin dört bir yanında aynı şeyleri öğrenip yapıyolar yavaş yavaş:))

arkadaşlar arnızda spiral taktıran varmı sorum olcak acil cevap verirseniz sevinirim.

BEN TAKDIRDIM ÇOKDA PİŞMANIM SANIRIMDA HAMİLEYİM KİMSE BİRŞEY SÖyLEMİYOR GERİ DOKTOR 1 HAFTA SONRA DA OLMAZSAN
gel test yapalım dedi mide bulantım var adet söktürücüye başladım

maşallah sana tam yenmelik tosun canım sen oturtmaya başladınmı?? bizimkide pek hevesli oturmayada ben yapmıyorum henüz çok erken

canım benimki de son 1 haftadr böyle oturuyor çok dik değil eğilimli kucağımdayken dikde oturtuyorum ama çok değil zaten kendi dik oturuyor benimki 4 ay bitti

çok şeker maşallah anki gözler de mi renkli? oturtuyo musun daha erken değil mi ? ben ebeye sordum kontrolde oturmak istiiyo zararlı olur mu diye uzun süre öle kalmasın acır dedi..

evet nası lfark ettin gözlerini ela babasının da ela uzun süre kalmasın demiş oturtma dememiş kız arkasında yastık var ve eğimli oturuyor sürekli düzeltmek zorunda kalıyorum
kendi dik konuma geçiyor

Paçadan görünen bacağını ısırırım senin kara böcük...Maşallah yaaa çok güleryüzlü ,saçlara da ayrıca hastayım ,benimki kel ayol

yaa paçaları sorma 1 ay önce aldığım şeyelr kısa geliyor 6 9 aylık giyiniyoruz

maşallah kızına..gıdığını yer onun teyzesi:)

sorma iki çene var kızımda boyun yok yaaa

kırk binkere maaşallah çocuk sevmem ama yemin ederim bayıldımmmm yerim ben onuuuu bende hep erkek istemiştim erkek gibi kızım oldu gerçi

benimkide örtüyü kafsaına geçiriyor iki eliyle ağzına sokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…