2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba anneler ve küçük chuckyleri

yazamıyoruz kaç gündür, Masal biraz hastaydı, özellikle sabahları öksürüyor, burnu tıkalı, (öğlene kadar böyleyiz, sonra düzeliyor, sabah olunca tekrar) her gün bruno yapıyorum, iyi geliyor, öksürüğü ve hapşırığı artınca bugün artık doktora gidelim dedik, doktor teyzesi ciğerlerini dinledi, burnuna, kulaklarına, bademciklerine, ateşine baktı, hiç bir şeyi yok, azıcık üşütmüş dedi, brunoya devam, ilaca falan da gerek yok dedi, bu zilli doktor konuştukça cevap verdi, bütün gün böyleyiz sürekli konuşuyoruz dedim, çok iyi yapıyorsunuz beyin gelişimine çok faydası var, çok zeki olur kendisiyle konuşulan bebekler dedi.
bu arada biz bugün 3,5 aylık olduk, geceyi gündüzü ayırt edebilen, geceleri beslendikten sonra kendi kendine uyuyan kızım, son bir kaç gündür sabaha karşı karnı doyduktan sonra gülmeye, konuşmaya başlıyor, zor tutuyorum kendimi eşlik etmemek için, yoksa kaç aylık emek boşa gidecek, geceyi gündüzü bilsin diye hiç konuşmuyorum geceleri, sallamıyorum da, sadece gündüze alıştırdım sallama işini de, 1 saat kadar cırcır böceği gibi konuşuyor, sonra bir eliyle gözünü kapatıp uyuyor, anası da koyun sayıyor ardından

canım bizimkide öyleydi bi salladık artık sallamadna uyumuyor gerçi babası alıştırdı artık sallama işleri onda

sakın alıştırma benim kızda kendi kendine uyuyor tai babası gece işteyken

Geçmiş olsun prensese farkındayım olmadıgınızında anne baba hastasınız diye sanmıstm, hastalık sonunda onada ulaştı yani
Neyse iyiki hafif atlatıyormuş minikim

ay oğluşum kayınvalidemi görünce basıyo yaygarayı ağlamalar çığlıklar...kadıncağızın kötü davrandığı da yok..başka kimseye yapmıyo ona yapıyo...üzülüyorum..var mı sizde böyle durumlar..acaba mavi gözlü diye ondan mı korkuyo dedik ama çıkamadık işin içinden..

Benimki de yabancı birini görünce çok ağlıyo yaa,korkuyorum biyerlere gitmeye.Haftasonu annemler geldi , 1 saat ağladı maymun

Bu arada ben dün paramı aldım arkadaşlar .Maaşın 2/3'ü deniliyordu ,sanırım brüt maaşın 2/3'ü,çünkü ben eksiksiz aldım.Bir de 89 tl süt parası...
Az önce de saçımı kestirdim,kendime geldim...Erkekler zengin olunca önce karılarını sonra arabalarını değiştirir ya ,ben saçımı kestirdim

Yaa bunlar çok cadı gerçekten,gece emzirirken gözümün içine bakıyo oynaşalım diye ben de bakmamaya çalışıyorum ama oldu da gözgöze gelirsek başlıyo şebekliğe...Hepsi geveze olacak bu kızların sanırım,kime çektiler ayol ,biz anaları ne kadar sessiziz oysa ki

benim oğlumda yabancı gördüğü zaman ağlıyo ve gözü hep bende kalıyo

Seninki iyiymiş ,benimki açıyo ağzını yumuyo gözünü 1 saat ağlıyo,gözünü açıp beni görse ağlamıycak ama psikopata direk bağlanıyo

aaaaa....biz buralardan kız bakmayalım öyleyseeee.....

Heee bence de,bizimkiler cadı ,oynatırlar sizin oğlanları parmağında...Hem zaten siz Ekim-Kasım grubundan bakın,çıtır olsun

ay yok şekerim bildiğim ailenin kızı olsun..ben gene cadı madı burda takılayım yaza doğru bikinili resimleri de bi görelim bakalım da...malum hamam götüremem daha ordan kontrol çekiim bariiiii:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…