2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya ha normal ha sezeryan ikiside çok büyük bence sonra o dikişlerle hareket etmesi kolaymı tatlım ama görsen insanları vahhh emmiyomu kıyamam ya tühhh diye durun ya çocuğuma bişey yapmadım diyesim gliyo duygucum artık kızım sonuçta doyuyo diye teselli ediyorum kendimi

maşallaah

aynen bizde de öyleydi canım, bi de aşı olunca hepten düzeni şaşırdı. ama bugün daha ii gibi, bakalım yarın nasıl olucak

hayatım ne yapıcan daha zaten, mama veriyomuşsun bi de. benimki de emmiyo zorla veriyom memeyi, ama yapcak bişi de yok

Buda benim bal oğlum RÜZGAR ALİ'm
maşallahh diyelim

Eki Görüntüle 584882
maşallah anneleri ne tatlı olmuş bu bıdıklar

Son düzenleme:
maşallahh saçlarından sevsinler

yerim senin o kara saçlarını yavrumm maşallah sana

teşekkür ederiz kızlar hepimiz cok ama cok tatlıyız

yavrular size bişey sorcam acaba emzirirken dövme yapılmasında bi sakınca varmıdır?
pek sanmıyorum ama bu konuda fikri olan?

canımbir etkisi olacağını sanmıyorum ama sonucta deriye işleniyor mikrop alabilir ve antibiyotik kullanabilirsin o açıdan sakıncalı olabilir

bugun cok uzucu bir olay yasadım elim ayağım boşaldı gece ben kızımı emzirmekten hiç uyuymadım bugunda babamız izinliydi sabah eşime sen biraz kızla ilgilen karnı tok ben 1 saat kadar uyuyayım dedim tlevizyonun oldugu odaya geldik bir kanepede ben uzandım diğer kanepedede eşim kızı yatırmıs ilgileniyordu sonra televizyona dalmıs kızımda donmus ve kanepeden dustu kut sesiyle doğruldum kızım yerde ne yaptın kucağındanmı dusurdun yok kanepeden dustu dedi sen ne yapıyordun dedim tabiki televizyona daldın demi dedim aldım kızımı goz hareketlerine reflexlerine baktım bir sorun yoktu doktora goturdum bir sorun yok dedi 24 saat izle bir sorun gariplik olursa getirin hemen dedi olmaz ama olursa getirin dedi ve ben haa soktayım çok dikkat edin anlık ne yapacakları belli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…