koyamamışın canım
valla ben 2 günde bşr 5 dkka koyuyorum
saol tatlım :)maşallah kız sütün amma güzel yaramış aman nazar değmesin ikinizede
maşallaahCanım bizimkide 13. Gunünde kaka yaptı bı şurup yazdı bugün bir hafta geçerse içirin yapsin dedi ama kayısı suyu içireceğim ben biraz belki düzene girer yapınca katı değil kivamli çok normal bı kaka ama niye geç yapıyor bilmiyorum.
Saglık ocağından geldik bizde 8300 olmusuz boyda 69 cm ek gıda hiç önermedi gerçi pekte konuşmadı doktor sinir oluyorum bu saglık ocaklarina ya da bana hep ilgisizleri mi denk geliyor
Slm kizlar nasilsiniz bebisler nasil?
Bizde durumlar feci kizim cok kotu kucaga alisti ne ara oldu anlamadim hep kucak istiyo bu Iki haftadir hic bir is yapamiyorum surekli huzursuz aglama modunda eskiden atardim besigine oynar oynar uyurdu ama simdi imkansiz ayakta saliyorummm yada beni deniyo aglamak iste yariyo falan diyodur bazen almiyorum aglar susar diyorum amà susmuyo nefesi kesilene kadar agliyooooo napicam ben(
hayatım ne yapıcan daha zaten, mama veriyomuşsun bi de. benimki de emmiyo zorla veriyom memeyi, ama yapcak bişi de yokhanımlar bugün doktora gittik bizim kız 6200 gr 65 cm olmuş doktorkilosu ıyı ek gıdaya başlama dedi ama annemler düşük diyor sadece mama yiyor sızce nasıl başlamalıyım biraz daha toplamasını istiyorum ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
maşallah anneleri ne tatlı olmuş bu bıdıklar
tatlım çok merak etmiştim oğlunu çok yakışıklı maşallah
saol canım benımseninkide çok fıstıktır eminim
buda benim kuzum
benimkiyle pek fark yokmuş 47cmcik doğdu benim kızımda canım
maşallahh saçlarından sevsinler
yerim senin o kara saçlarını yavrumm maşallah sana
yavrular size bişey sorcam acaba emzirirken dövme yapılmasında bi sakınca varmıdır?
pek sanmıyorum ama bu konuda fikri olan?
canımbir etkisi olacağını sanmıyorum ama sonucta deriye işleniyor mikrop alabilir ve antibiyotik kullanabilirsin o açıdan sakıncalı olabilir
güvenilir bi elde bişey olmas heralde yaa istanbula gelmşken boş gitmiyim diyorum
sinopta bulamam bi daha dövmeci
noldu kıss dövmemi yaptırcan
evet canım benım oğluşumun adıyla kocamın bas harfini yaptırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?