kızlar bu ay doktor rota virüs aşısı istemişti alıp gelin dedi ama bazı arkadaşlarımın doktoru isterseniz yaptırmayabilirsiniz dedi aranızda yaptıran veya yaptırmayan varmı acaba çokmu gerekli 1.dozu yaptırmıştık
canım denemesi sorun değilde bayadır emzirmedim ya sıkınca falan gelmiyo artık ya bidaha gelirmi
yaptıran arkadaşımın çocuğu rota olmadı yaptırmayan tanıdığın çocuğu acilde yattı su gibi ishaldi.ben de yaptırdım
kızlar geçen tv de uzman söyledi 2 yaşa kadar tv izletmeyin gelişimi açısından zararlı dedi.yine de siz bilirsiniz
günde 2 şişe iç banyoda sıcak suyla masaj yap düzenli sağ gelir
canım butikbebe adlı sitede milkway milkplus elmalı süt artırıcı var dene bende olumlu etki yaptı.neler neler denedim ama bunun kadar başarılı olmadı
yok canım manisadayım ben sen istanbuldasın galiba
canım ben sinopta yaşıorum ama annem istanbulda annanemize ziyarete geldik bizim oralar çok soguk..
benim oğlum 4,5 aylık 7.100gr 62cm sadece anne sütü alıyo dr kesinlikle 2 ay daha bişey verme dedi.oğlumunda sesi soluğu çıkmayınca bende başka bişey verme gereği duymuyorum bakalım daha ne kdr devam edebilcez anne sütüne..
kilosuu boyuna göre çok güzel maaşallahhh
canım ben sinopta yaşıorum ama annem istanbulda annanemize ziyarete geldik bizim oralar çok soguk..
benim oğlum 4,5 aylık 7.100gr 62cm sadece anne sütü alıyo dr kesinlikle 2 ay daha bişey verme dedi.oğlumunda sesi soluğu çıkmayınca bende başka bişey verme gereği duymuyorum bakalım daha ne kdr devam edebilcez anne sütüne..
saol teyzesii maşallah bebeğime.
eh annede babada kısa olunca oğluşda kısa olcak heraldebodur tavuğum o benim
kızmı erkekmi sence
Normalde öyle ama benim ilerisi içinde beklentim yok
1.Çok hareketli doğarken doktorlar bile demişti çok hareketli bir bebek diye ve eşimde çok hareketlidir
2.Eşimde minyondur bende çok kalıplı ve kilosu iyi biri değilim( Bana göre minyon değilim ama genel görüş bu yönde nedense :) )
Etrafımda gördüğüm bazı arkadaşlarım gibi yemek yemiyor ve kilo almıyor takıntılı birisi olmak en büyük korkularımdan birisi gerçekten
Sonucta hiçbiri birsey değiştiremiyor ve hayatı kendilerinede çocuklarada zindan ediyorlar yok yere. Kilo sınırı en altta gitse bile sağlıklıysa tamam. Tabi şimdi bu bakış açısıyla devam ediyorum ama ilerde benimde içime şeytan girer mi bilemiyorum :)
Zamanla görecez bakalım tabakla çocuk peşinde koşan biri olacak mıyım
tatlım bende kızımınkini koymak istiyorum ama nasıl yapıcam
buda benim kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?