2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaptıran arkadaşımın çocuğu rota olmadı yaptırmayan tanıdığın çocuğu acilde yattı su gibi ishaldi.ben de yaptırdım

kızlar geçen tv de uzman söyledi 2 yaşa kadar tv izletmeyin gelişimi açısından zararlı dedi.yine de siz bilirsiniz

Son düzenleme:

bende kararsızım işte 1.yi yaptırdım devam etsemmi bilemedim ya tvden anlamıyodur zaten daha ama sadece çok renkli çizgi filmleri açıyorum arada canklı renkler bebeklerin ilgisini çekiyo ya

yok canım manisadayım ben sen istanbuldasın galiba

canım ben sinopta yaşıorum ama annem istanbulda annanemize ziyarete geldik bizim oralar çok soguk..

benim oğlum 4,5 aylık 7.100gr 62cm sadece anne sütü alıyo dr kesinlikle 2 ay daha bişey verme dedi.oğlumunda sesi soluğu çıkmayınca bende başka bişey verme gereği duymuyorum bakalım daha ne kdr devam edebilcez anne sütüne..

kilosuu boyuna göre çok güzel maaşallahhh

benimkide 4 aylık canım 1 ay önce 62 cmdi6 kiloydu her ay 1 kilo alıo bi 7 kilo olmuştur tahminim ne kadar şanslısın emzir emzirebildiğin kadar duygucum keşke benimkide emebilseydi çoğu zaman kendimi yetersiz gördüm hele bigün kontrole gittik emzirme odasına gittim altını almak için baktım herkez emzirio benim elimde biberon ağla ağla harab oldum çok zoruma gitti

biz çok minyon değiliz aslında ben 1 65 eşim 1 75 ama hareket konusunda bizimkide öyle oturmadan yürümeden koşcak sanki ayak üstünde durmayı çok seviyo bide kollarını çırpıyo heyecandan.. :))
ayy ben de hiç öle olmak istemiyorum sokaklarda çocuğunun peşinden koşan anneleri görünce bırak yemesin filan diyodum ama inşallah sonumuz öyle olmaz...
ben de daha çok gelişimine bakıyorum maşallah bebişlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…