2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm inan allahım korumuş bak bişey olmamış üzülme artık çok ağladımı tatlım ya kıyamam

canım ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm inan allahım korumuş bak bişey olmamış üzülme artık çok ağladımı tatlım ya kıyamam

teşekkür ederim canım valla elimde değil kuzumun o anı geliyor aklıma deli oluyorum normalde benim kızımın canı cok yanmadıkça ağlamaz ağladı can acısı sok cocugum neoldugunu anlmadı allahtan bas asağı bıngıldaktan değilde arka tarafından sırt ustu dustu offfff içim geçiyor

ayy canım benım yaa çok geçmiş olsun melekler korur derler bebekleri ama yinede insan korkuyo bende hiç yanlız bırakamıyorum korkumdan

canım çok acımasa bile korkmuştur o kıyamam iyi tarafından bak bişey olmadı bak

Canım geçmiş olsun. Her bebek düşüyor galiba çok üzme kendini. Temmuz topicini okudum arada, 3 bebek düşmüş ordakilerden de..

oluyor canım böyle şeyler çokk geçmiş olsun.benim oğlanda mama sandalyesinden düşmüştü.yataktan kanepeden düştüklerini hiç saymayayım:18:

Ayy canım şu sıralar hepimizin korkusu bu sanırım, bizimkide yarım yarım dönüyor ben artık kanepe üzerine koyamıyorum sallanan ana kucağı vardı onun alt demirleri kırıldı ben yinede onun içinde yere koyuyorum dönse bile halı üzerine düşer hiç olmazsa, çok üzüldüm aman bebişimizi Allah korusun annesi en korktuğun yaramazlığı bu olsun

bugün itibariyle dolu dolu 4 aylığız maşallah

sabahtan beri o kadar yoruldum ki komşularım bana geleceğini söylemişlerdi 2 kişiydiler ama geldiklerinde şok oldum 6 kadın, biri 1,5 yaşında 4 çocuk, ev düğün yeri gibiydi, zaten 1 haftadır misafir ağırlıyorum ama bu fena çarptı beni hazırladığım yiyecekler bile yatmeyecekti nerdeyse, hava çok soğuk olduğu için gideceği hiç biryer de olmadığı için babamız yatak odasından çıkamadı :) iyide oldu şuan gece nöbetinde dinlenmiş oldu hiç olmazsa, çocuklar bizim oğlanı çok sevdi ama dozu kaçıranlarda oldu, 1,5 yaşında ki nerdeyse gözünü çıkaracaktı oğlanın aklım çıktı valla annesi yetişti Allahtan, ben böyle durumlarda çok tedirgin oluyorum ya hizmet bir taraftan çocuğa sahip çıkmak bir taraftan, uyutmak bahanesiyle babasına verdim çocuğu o da ayağında sallayıp uyutmuş

Canim cook gecmis olsun ya kiyamam ben ona. Bende artik korkuyorum tek basina birakmaya ya duserse diye...

Gece nöbetindeyim, oğlum uyudu ama misafir geleceği için ben uyuyamadım.
Kızlar bebeklerinize geçmiş olsun, Rabbim korusun onları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…