Ya benimkilerde oyle ne versem 7 8 kasik ta tikaniyorlar o da cok az bence doktor iki cay bardagini gecmeyin dedi ama biz istesekde gecemiyoruz.
Benimkiler mama da sevmez oldu anlamadim bisey yemiyor gibi ama hergun de kaka pirt pirt masallah yedigide cikiyor.
Canim cavdarli misirli kasik mamasi mi ne marka
ben henüz kahvaltı vermiyorum ma kaşık maması veriyorum. çavdarlı mısırlı benimki de. markası bebelac. tadı çok güzel, kızımın mmm mmm maması. bu seleri çıkararark yiyor
Slm kızlar nasılsınız, oğlumu uyutursam mutfağa giricem inş.
Ya yine sinir oldum, yukarı katta bir arkadaş var, 2 çocuğu var, sürekli bana bırakmak istiyor, bende sürekli bakmak istemiyorum.
şimdide kuafördeymiş, eşim sana bıraksın o çıksın diyor, haftasonu sınavı varmış yine bırakacakmış, şimdi istemediğim için yalan söylemek zorunda kaldım.
Onuda anlamaya çalışıyorum 2 çocukla zor ama oğluma sinirlenince vuruyorlar, heryeri karıştırıyolar, yalan söyledim şimdide vicdan azabı duyuyorum.
Sabahta 2 kere aramış, eminim bırakmak için arayacaktı Allah'tan duymamışım.
Ne yapsam bilemiyorum yaa, hem midem bulanıyor, haftasonuda erkenden bırakacak, oğlum zaten gece uyutmuyor ancak sabah uyuyoruz, yine sinir oldum.
ben henüz kahvaltı vermiyorum ma kaşık maması veriyorum. çavdarlı mısırlı benimki de. markası bebelac. tadı çok güzel, kızımın mmm mmm maması. bu seleri çıkararark yiyor
Ya yine sinir oldum, yukarı katta bir arkadaş var, 2 çocuğu var, sürekli bana bırakmak istiyor, bende sürekli bakmak istemiyorum.
şimdide kuafördeymiş, eşim sana bıraksın o çıksın diyor, haftasonu sınavı varmış yine bırakacakmış, şimdi istemediğim için yalan söylemek zorunda kaldım.
Onuda anlamaya çalışıyorum 2 çocukla zor ama oğluma sinirlenince vuruyorlar, heryeri karıştırıyolar, yalan söyledim şimdide vicdan azabı duyuyorum.
Ne yapsam bilemiyorum yaa, hem midem bulanıyor, haftasonuda erkenden bırakacak, oğlum zaten gece uyutmuyor ancak sabah uyuyoruz, yine sinir oldum.
Bende bebelac deniyeyim, arı mamayı beğenmedi bizim paşa, belki bebelac beğenir.
A a ne guzel benimkilerin o sesleri cikardiklari tek sey var oda pirass kemirmek
canım güzel bir dille rahatsız olduğunu sğylesen anlar bence sonuçta o da hamilelik yaşamıötır rahatsızım uzanmam gerekiyo yoksa yardımcı olurdum desen
niye bu kadar anlayışsız bu insanlar yaa. hem bebeğin daha küçük hem de hamilesin nasıl koşturmanı bekliyor onun çocuklarının peşinden. çok zor durumda idare edilir tabi ama kuaföre gitmek için değilben doğumdan beri iki defa gidebildim kuaföre onda bile anneme zor bıraktım keyfim için gittim sonuçta.
Canım zor durumda olduğunu bilsem inan seve seve bakarım, ama sürekli bırakmak için arıyor, haftasonuda aç kalmasınlar diye bırakacakmış, e babaları yanında neticede, kahvaltılarını bi yerde yaptırsın, bende hep söylerim oğlumun gece uyutmadığını ama hiç umrunda değil.
Bende geçen kuaföre gittim, başka bir komşuma bıraktımki oda saolsun oğlumu çok sever, inan varya koşa koşa geldim, hatta ne çabuk geldin dedi.
Bundan öncede hep yanımda götürdüm kuaföre bile, kimseye yük olsun istemiyorum. Seneye bile sırf bu yüzden 2 gün temizlik için, bi günde çocuklara bakması için birini tutmak istiyorum. Kimseyi rahatsız etmeye hakkım yokki...
Canım belli etmeye çalışıyorum ama ısrarcı malesef.
niye bu kadar anlayışsız bu insanlar yaa. hem bebeğin daha küçük hem de hamilesin nasıl koşturmanı bekliyor onun çocuklarının peşinden. çok zor durumda idare edilir tabi ama kuaföre gitmek için değilben doğumdan beri iki defa gidebildim kuaföre onda bile anneme zor bıraktım keyfim için gittim sonuçta.
Canım zor durumda olduğunu bilsem inan seve seve bakarım, ama sürekli bırakmak için arıyor, haftasonuda aç kalmasınlar diye bırakacakmış, e babaları yanında neticede, kahvaltılarını bi yerde yaptırsın, bende hep söylerim oğlumun gece uyutmadığını ama hiç umrunda değil.
Bende geçen kuaföre gittim, başka bir komşuma bıraktımki oda saolsun oğlumu çok sever, inan varya koşa koşa geldim, hatta ne çabuk geldin dedi.
Bundan öncede hep yanımda götürdüm kuaföre bile, kimseye yük olsun istemiyorum. Seneye bile sırf bu yüzden 2 gün temizlik için, bi günde çocuklara bakması için birini tutmak istiyorum. Kimseyi rahatsız etmeye hakkım yokki...
canım ozaman belli etme açıkça söyle ancak öyle anlıcak belli ben sinir oldum ya iyi dayanmışsın
iyi akşamlar arkadaşlar bende eylül annesiyim ama sizinde hep takipçinizim:) kızım 11 eylülde doğdu ve çok hareketli ben çalştğm için annem bakıyor ve haliyle zorlanyor kadıncağız.. sizler yürütece geçmişsiniz okudğm kadaryla aşağıdaki ürünü alsam faydasını görürmym sizce sizin fikirlernzi almak istedm şimdiden teşekkrler:))
Bright Starts Crittersla - e-bebek.com
Canım belli etmeye çalışıyorum ama ısrarcı malesef.
canım ozaman belli etme açıkça söyle ancak öyle anlıcak belli ben sinir oldum ya iyi dayanmışsın
Pazar eşim evde diye alıcam ama cumartesi alamayacağımı söylicem, tek başıma 3 çocuğa bakamam, insan kendi çocuğuna bile zor bakıyor.
Pazar eşim evde diye alıcam ama cumartesi alamayacağımı söylicem, tek başıma 3 çocuğa bakamam, insan kendi çocuğuna bile zor bakıyor.
tabi canım hem çok büyük sorumluluk Allah korusun
zeytin yalattırdım bi kaç defa...ekmek içinide ara ara deniyorum yemek suyuna filan batırıp....
bugün bende yumurta sarısı,peynir,bir kaşık pekmez,devam sütü ve bir kaşık çavdarlı mısırlı kahvaltı mamasını karıştırdım sabah.yedirdim ama ne yemek....ilk 7-8 kaşıkta sorn yok.sonra başlıyor ağlamaya.ya dikkat ettim ne yerse yesin üstüne mutlaka azda olsa biberonla mamasını yiyecek.bu saydığım kahvaltıyı verdim(yani hepsini yemedi ama küçük kasenin yarısını)üstünede 30 cc mama içti öyle yattı.mamasız olmuyo yani!sizinkilerde öylemi yoksa benimki bi değişikmi anlamadım.
Merhaba kızlar. Benim işler yoğun bu ara. Evden çalıştığım için de zaten hem Ela'ya bak, hem işleri yap zor yetişiyorum. Ara ara geçmişi okuyorum ama telefondan da olsa.
Ela kabız oldu, 3 gündür kakasını yapamadı. Ek gıdalara alışamadı henüz. Dün ilk defa çorba verdim, yedi biraz. Şimdilik meyve püresi ve çorba veriyorum. Sonra da yoğurda başlayacağım. Muhallebi konusunda ise henüz kararsızım. Bakalım ilerleyen zamanlarda onu da veririm belki.
Bir tane ek gıda lisesi buldum, sizinle de paylaşayım dedim. Bizim doktorun verdiği de buna çok benziyor.
http://www.annecocuk.org/Documents/CocukBeslenmesi(6-9Ay).PDF
Selam kızlar,
Uzun zamandır yazamadım.Çok yoğun 2 hafta geçirdim.Denetimlerim vardı.Neyse..
Bişi sorucam.Ben hala hiç adet olmadım.Benim gibi olan var mı aranızda.Bugün de belim ve karnım ağrıyo ama tık yok.Acaba emzirdiğim için adet olmuyor olabilirmiyim ?
Selam kızlar,
Uzun zamandır yazamadım.Çok yoğun 2 hafta geçirdim.Denetimlerim vardı.Neyse..
Bişi sorucam.Ben hala hiç adet olmadım.Benim gibi olan var mı aranızda.Bugün de belim ve karnım ağrıyo ama tık yok.Acaba emzirdiğim için adet olmuyor olabilirmiyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?