2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben henüz kahvaltı vermiyorum ma kaşık maması veriyorum. çavdarlı mısırlı benimki de. markası bebelac. tadı çok güzel, kızımın mmm mmm maması. bu seleri çıkararark yiyor

Slm kızlar nasılsınız, oğlumu uyutursam mutfağa giricem inş.
Ya yine sinir oldum, yukarı katta bir arkadaş var, 2 çocuğu var, sürekli bana bırakmak istiyor, bende sürekli bakmak istemiyorum.
şimdide kuafördeymiş, eşim sana bıraksın o çıksın diyor, haftasonu sınavı varmış yine bırakacakmış, şimdi istemediğim için yalan söylemek zorunda kaldım.
Onuda anlamaya çalışıyorum 2 çocukla zor ama oğluma sinirlenince vuruyorlar, heryeri karıştırıyolar, yalan söyledim şimdide vicdan azabı duyuyorum.
Sabahta 2 kere aramış, eminim bırakmak için arayacaktı Allah'tan duymamışım.
Ne yapsam bilemiyorum yaa, hem midem bulanıyor, haftasonuda erkenden bırakacak, oğlum zaten gece uyutmuyor ancak sabah uyuyoruz, yine sinir oldum.

ben henüz kahvaltı vermiyorum ma kaşık maması veriyorum. çavdarlı mısırlı benimki de. markası bebelac. tadı çok güzel, kızımın mmm mmm maması. bu seleri çıkararark yiyor

Bende bebelac deniyeyim, arı mamayı beğenmedi bizim paşa, belki bebelac beğenir.

canım güzel bir dille rahatsız olduğunu sğylesen anlar bence sonuçta o da hamilelik yaşamıötır rahatsızım uzanmam gerekiyo yoksa yardımcı olurdum desen

A a ne guzel benimkilerin o sesleri cikardiklari tek sey var oda pirass kemirmek

niye bu kadar anlayışsız bu insanlar yaa. hem bebeğin daha küçük hem de hamilesin nasıl koşturmanı bekliyor onun çocuklarının peşinden. çok zor durumda idare edilir tabi ama kuaföre gitmek için değil ben doğumdan beri iki defa gidebildim kuaföre onda bile anneme zor bıraktım keyfim için gittim sonuçta.

Bende bebelac deniyeyim, arı mamayı beğenmedi bizim paşa, belki bebelac beğenir.

dene canım çok güzel bir tadı ve kokusu var gerçekten

canım güzel bir dille rahatsız olduğunu sğylesen anlar bence sonuçta o da hamilelik yaşamıötır rahatsızım uzanmam gerekiyo yoksa yardımcı olurdum desen

Canım belli etmeye çalışıyorum ama ısrarcı malesef.

Ürün güzelmiş ama çok pahalı geldi risk almak için :)
Sevmeme ihtimalleri yada sıkılma ihtimalleride var. Gerçi ürün oldukca detaylı, kolay sıkılmazlar belki ama yinede bir yürütece bu kadar para vermem ben tabi artı olarak bulaşık yıkama, ütü yapma marifeti yoksa

zambakcım ben olsam hayır bakamam derdim hem hamilesin hem bebegin küçük,hayır demeyi bilmeyince hep böyle sıkıntılar çıkar birde karşısndaki insan yüzsüzse al burdan yak

İlla da istiyorlar meme ya da mama. Büyük oğlum her ek gıdanın üstüne mutlaka mama içerdi bu sıpacım da emiyor mutlaka :)

Dikkatimi çeken bir şey 6. ve 7. aylarda yoğurt yok. Bir iki liste daha inceledim onlarda da yoktu ama yoğurt ilk verilen ek gıdalardan biridir. Neden yok ki?

Eşi evdeymiş ama, hadi eşi de çalışsa o gün, bakacak başka kimse olmasa anlarım ki.... yok yaa o zamanda anlamam Hamile ve el kadar bebesi olan kadına çocuk mu bırakılır, hem de iki tane... Ay yuh dedim yani akşamüstü akşamüstü.....

Selam kızlar,
Uzun zamandır yazamadım.Çok yoğun 2 hafta geçirdim.Denetimlerim vardı.Neyse..
Bişi sorucam.Ben hala hiç adet olmadım.Benim gibi olan var mı aranızda.Bugün de belim ve karnım ağrıyo ama tık yok.Acaba emzirdiğim için adet olmuyor olabilirmiyim ?

Esi iki gun yok diye el kadar bebeginle seni yatiya cagiran da mi ayni komsundu bilmiyorum ama o zaman da sinir olmustum ben. Insanlar ne kadar bencil. Ben hsmile halinle bebisine nasil bakıyor diye dusunurken kadının yuzsuzlugune diyecek soz yok.

walla cok yogunum bugun dogru durust yorum da yapamadim
amaaa komsuna yuhh demek istiyorum bu kadar da bencillik olmaz yahu
haa hastalik olur olum kalim bir mecburiyet olur o ayri
amaaa keyif icin esi de evdeyken iki bebeyi aylik bebesi olan bir gebeye birakmak yok yani

muhtemeldir canim ben emzirmeyi kestim tam bir ay sonra adet gordum

Bende henuz adet olmadım, benimde 2gündür belim ağrıyor,dün kasıklarımda ağrıyordu.Üşüttüm mü adet habercisi mi bilmiyorum.

6.ay aşıalrımızıda sorunsuz atalttık çok şükürr... darısı olmayanların başınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…