Selam kızlar,
Uzun zamandır yazamadım.Çok yoğun 2 hafta geçirdim.Denetimlerim vardı.Neyse..
Bişi sorucam.Ben hala hiç adet olmadım.Benim gibi olan var mı aranızda.Bugün de belim ve karnım ağrıyo ama tık yok.Acaba emzirdiğim için adet olmuyor olabilirmiyim ?
6.ay aşıalrımızıda sorunsuz atalttık çok şükürr...darısı olmayanların başınaa
bebelac canım...kahvaltı maması diye yazıyor üstünde.bizimkininde kaka pirt pirt ne yiyorsa sankiYa benimkilerde oyle ne versem 7 8 kasik ta tikaniyorlar o da cok az bence doktor iki cay bardagini gecmeyin dedi ama biz istesekde gecemiyoruz.
Benimkiler mama da sevmez oldu anlamadim bisey yemiyor gibi ama hergun de kaka pirt pirt masallah yedigide cikiyor.
Canim cavdarli misirli kasik mamasi mi ne marka
bende olmadımhenüz, emzirdiğin sürece olmayabiliyrmuşsun , güzel bişi de acababu göbek ondan mı kaynaklanıyor diye düşüncelerim var ,evet evet kesinnlikle ondan
darısı başımıza,yarın bizde gidiyoruzz ,:18::18: sonra galiba bir yaşına kadar aşı yok , hayırlısı ile bir atlatsak ne güzel olucak
ek gıdalara başlayanlar, ek gıda bebeklerde kabızlık vs. yapıyormu ???
boyattım saçımı birde gezdik birazcık , geldim , iyi oldu böle bir iyi hissettim kendimi ,şimdi külkedisi gibi prenseslik sona erdiyemek yapım ben en iyisi
merhaba hanimlar,
ben eylul annesiyim, sizin topigi surekli takip ediyorum bi sorum olcak size, cogunuz yumurta zeytin falan vermeye baslamisiniz masallah ... Ben cok korkuyorum puturlu seyler vermeye ! tecrubeli anneler bebekler yutabiliyo mu o puturlu sebze purelerini ? iyice ezilmis ve putursuz yediriyorum onuda magazadan guvendiim markalardan aliyorum evdede yapiyorum ama puturlu kalinca korkuyorum vermeye vallahi:26:, kucuk kardesim bebekken cok bogulma zamanlari oldu o yuzden bi turlu cesaret edemiyorum. Ve bu arada oglum sebze pureleri yada corbasini sevmiyor bi kac kasik veriyorum ama istahli yemiyor ne yapmaliyim sizce ???
Merak etme puturleri pufur pufur ettiriyolar allah korusun kaza olabilir tabi ben su bulunduruyordum onceleri artik alistik.
Sebze leri bilemiyorum ki canim benimkilerde oyle istshli yemiyor ama en cok yedigimiz zebze grubudur.ben fazla tatli gidalar vermemeye calisiyorum
merhaba hanimlar,
ben eylul annesiyim, sizin topigi surekli takip ediyorum bi sorum olcak size, cogunuz yumurta zeytin falan vermeye baslamisiniz masallah ... Ben cok korkuyorum puturlu seyler vermeye ! tecrubeli anneler bebekler yutabiliyo mu o puturlu sebze purelerini ? iyice ezilmis ve putursuz yediriyorum onuda magazadan guvendiim markalardan aliyorum evdede yapiyorum ama puturlu kalinca korkuyorum vermeye vallahi:26:, kucuk kardesim bebekken cok bogulma zamanlari oldu o yuzden bi turlu cesaret edemiyorum. Ve bu arada oglum sebze pureleri yada corbasini sevmiyor bi kac kasik veriyorum ama istahli yemiyor ne yapmaliyim sizce ???
Canim bizimde e n sevmedigimiz corba oldu bende semezdim cocuklarda sevmedi.ben yazin yapip kurutmustum dogumdan once sim di onu yapiyorum icine peynir patates filan attim tadi biraz guzellesti
canım nasıl yapıyorsun, direk kaynar suyun içine tarhanayı atıp rondoda çekiyorum acaba yanlışmı yapıyorum.
Bize yaptığımıza salça falan ekliyorum, tadı güzel oluyor, oğlum sadesini beğenmedi malesef...
Hem ben ağladım, hem oğlum sonunda uyudu, ağlatmak istemiyorum ama bazen dayanılmaz oluyor huysuzluğu.
Beni her sabah bir posta ziril ziril aglatiyor sipalar tabii onlar da agliyor..
Yalniz degilsiniz yani csnim:))
canım nasıl yapıyorsun, direk kaynar suyun içine tarhanayı atıp rondoda çekiyorum acaba yanlışmı yapıyorum.
Bize yaptığımıza salça falan ekliyorum, tadı güzel oluyor, oğlum sadesini beğenmedi malesef...
O senın komsun delimi? Rahatsızmı ne? Noldu aldınmı cıcukları. sen en ıyisi onun aradıgını yada kapıyı caldugını görur görmez nasılsın sorusunu hastayım diye cvp ver. Anlamayana ben olsam açık açık anlatırım.Slm kızlar nasılsınız, oğlumu uyutursam mutfağa giricem inş.
Ya yine sinir oldum, yukarı katta bir arkadaş var, 2 çocuğu var, sürekli bana bırakmak istiyor, bende sürekli bakmak istemiyorum.
şimdide kuafördeymiş, eşim sana bıraksın o çıksın diyor, haftasonu sınavı varmış yine bırakacakmış, şimdi istemediğim için yalan söylemek zorunda kaldım.
Onuda anlamaya çalışıyorum 2 çocukla zor ama oğluma sinirlenince vuruyorlar, heryeri karıştırıyolar, yalan söyledim şimdide vicdan azabı duyuyorum.
Sabahta 2 kere aramış, eminim bırakmak için arayacaktı Allah'tan duymamışım.
Ne yapsam bilemiyorum yaa, hem midem bulanıyor, haftasonuda erkenden bırakacak, oğlum zaten gece uyutmuyor ancak sabah uyuyoruz, yine sinir oldum.
18 felan galibaOğluma yapmadım ama normalde önceden ıslatıp kaynatarak yapıyoruz canım yapsam yine öyle yaparım. Tabi her yörede değişiyor butur tariflerde
tatliskom ikeanın sitesinde mama sandalyesinin kargo fiyatı ne biliyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?