2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende olmadımhenüz, emzirdiğin sürece olmayabiliyrmuşsun , güzel bişi de acababu göbek ondan mı kaynaklanıyor diye düşüncelerim var , evet evet kesinnlikle ondan

6.ay aşıalrımızıda sorunsuz atalttık çok şükürr... darısı olmayanların başınaa

darısı başımıza,yarın bizde gidiyoruzz ,:18::18: sonra galiba bir yaşına kadar aşı yok , hayırlısı ile bir atlatsak ne güzel olucak

ek gıdalara başlayanlar, ek gıda bebeklerde kabızlık vs. yapıyormu ???

boyattım saçımı birde gezdik birazcık , geldim , iyi oldu böle bir iyi hissettim kendimi ,şimdi külkedisi gibi prenseslik sona erdi yemek yapım ben en iyisi

bebelac canım...kahvaltı maması diye yazıyor üstünde.bizimkininde kaka pirt pirt ne yiyorsa sanki

merhaba hanimlar,
ben eylul annesiyim, sizin topigi surekli takip ediyorum bi sorum olcak size, cogunuz yumurta zeytin falan vermeye baslamisiniz masallah ... Ben cok korkuyorum puturlu seyler vermeye ! tecrubeli anneler bebekler yutabiliyo mu o puturlu sebze purelerini ? iyice ezilmis ve putursuz yediriyorum onuda magazadan guvendiim markalardan aliyorum evdede yapiyorum ama puturlu kalinca korkuyorum vermeye vallahi:26:, kucuk kardesim bebekken cok bogulma zamanlari oldu o yuzden bi turlu cesaret edemiyorum. Ve bu arada oglum sebze pureleri yada corbasini sevmiyor bi kac kasik veriyorum ama istahli yemiyor ne yapmaliyim sizce ???

Tam aksine bacim kabizlik yapmadi hergun pirt pirt fazla lifli besliyorum galiba ben boyle kilo da almicak bunlar

Merak etme puturleri pufur pufur ettiriyolar allah korusun kaza olabilir tabi ben su bulunduruyordum onceleri artik alistik.
Sebze leri bilemiyorum ki canim benimkilerde oyle istshli yemiyor ama en cok yedigimiz zebze grubudur.ben fazla tatli gidalar vermemeye calisiyorum

hmmm anladim canim,
cevabin icin cok saol evet bende su bulunduruyorum yediriken, malesef en cokta meyveli yogurtu yediriyorum sebzeleri baya bi istahsiz yiyo fazlada zorlatmak istemiyorum tabiki ...

Hem ben ağladım, hem oğlum sonunda uyudu, ağlatmak istemiyorum ama bazen dayanılmaz oluyor huysuzluğu.

Ben birkaç gündür yumurta sarısı veriyorum ama çok azcık yani yarım çay kaşığı bile değil. Ben veriyorum o tükürüyor :) Arkasından ılık su verirsem eriyor öyle yutuyor biraz. Sebze püresi hiç vermedim daha, havuç ekliyormusun bilmiyorum ama havuç tatlandırıyor sanırım öyle deneyebilirsin. Kerevizde iştah açarmış. Biraz zaman geçsin az nane falan katarsın. Birde sarımsak,soğan katanda oluyor tatlandırmak amaçlı. Tabi size erken daha bence butür şeyler için.
Pütür konusunda korktukça devam ediyor öyle. Geniş zamanda faydası için korkmadan gözlemlemeliyiz ki zaten meyve sebze püresinin çokta pütürü olmuyor. Cam rendede olsun, blendırla olsun, çatalla ezme olsun... hepsinde yeterli derecede eziliyor.Yalnız bebeklerde kusma refleksi ağız içinde olduğundan hemen öğürüyorlar bizde boğaz ile ilişkilendriyoruz. Halbuki boğaza inmeden yapıyorlar o hareketi :)

Canim bizimde e n sevmedigimiz corba oldu bende semezdim cocuklarda sevmedi.ben yazin yapip kurutmustum dogumdan once sim di onu yapiyorum icine peynir patates filan attim tadi biraz guzellesti

Canim bizimde e n sevmedigimiz corba oldu bende semezdim cocuklarda sevmedi.ben yazin yapip kurutmustum dogumdan once sim di onu yapiyorum icine peynir patates filan attim tadi biraz guzellesti

canım nasıl yapıyorsun, direk kaynar suyun içine tarhanayı atıp rondoda çekiyorum acaba yanlışmı yapıyorum.
Bize yaptığımıza salça falan ekliyorum, tadı güzel oluyor, oğlum sadesini beğenmedi malesef...

Sey soguk suyun icine atip beraber kaynatiyorum zeytinyagi nane kimyon ekliyorum en son peynir atiyorum bazen irmik atiyorum bazen yulaf cavdar ezmesi yani tarhanaliktan cikiyor

Oğluma yapmadım ama normalde önceden ıslatıp kaynatarak yapıyoruz canım yapsam yine öyle yaparım. Tabi her yörede değişiyor butur tariflerde

tatliskom
ikeanın sitesinde mama sandalyesinin kargo fiyatı ne biliyormusun?

O senın komsun delimi? Rahatsızmı ne? Noldu aldınmı cıcukları. sen en ıyisi onun aradıgını yada kapıyı caldugını görur görmez nasılsın sorusunu hastayım diye cvp ver. Anlamayana ben olsam açık açık anlatırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…