Çok sevimli ama mutfak lavabosunda ellerimizi bile yıkamıyoruz ,bebek nasıl yıkanacak ki :44: Teyzenin mutfak pek bi ferah ,hijyenik o ayrı tabi
OOoffff off daral geliyo bu kv hikayelerinden...bu aralar sabır sınırlarını zorluyorum, dün eve gittim kv pert olmuş, öğleden sonra anneme hiç yardım edememiş kızıma bakma konusunda, her zaman yemek yapardı yemek de yapamamış uzanmış. tamam yorulabilir bişey demiyorum ama sürekli kızımdan söylendi. yok bi dakka yalnız durmuyormuş, yok sürekli ilgi, kucak istiyormuş, bakmaya 3 bile değil 4 kişi gerekiyormuş, bulduğumuz bakıcıya 1700-1800 tl vermemiz gerekiyormuş.. bütün gece söylendi. ben de ben bakarım kızıma dedim. o zaman da yok sen niye okudun,o zaman kızını da okutma vs vs. valla şiştimdedim ki annemle ikisine siz hem yaşınız yüzünden hem de emanet çocuk diye zorlanıyorsunuz. ben haftasonları hiç bu kadar zorlanmıyorum..
bu arada kv, kızım ona bakıp gülünce ay bu çok tatlı ölürüm kurban olurum falan diyor. e madem bu kadar seviyorsun ne diye şikayet edip duruyorsun. bu gün de evden çıkmadan kızıma diyorum ki yüksek sesle, bu akşam geldiğimde şikayet istemiyorum uslu ol, kv de dedi ki tamam yaramazlık yapsa da şikayet etmiycem bu akşam sana.. bu da kv.lerin en iyisi sözde, 3 günde pes etti
işte böyle neyseki bi bugün bi yarın kaldı. sabıra devam
Yerim yerimmmm...
Zeytin için erken değil mi ,nasıl yutacak ki :44: Ben de bir zeytindelisi olarak vermek istiyorum ama sanki 8.aydan sonra verilebilir diye kendi kendime düşünüyorum.Gunaydinnnnnn
Nasilsiniz? Biz bugun erknden kalktik cunkku erken yatti oglusum 9 u geciyordu uyudu. Sabah 6 da kalktik. Keyfimiz yerinde kahvalti yapti oglusum uyuttum simdi ben yapiyorum. Kahvaltida yumyrta sarisi beya peynir ihlamur sut bazen ekmek ici koyuyorum baska ne olabilirki? Zeytin mesela?
annem kovaladi kahvemi aldim kuafore geldimm insana benziycemm
msoe yahu bu kv ler garip yahu allah sabir versin kiz anneleri ben oyle kv olmiycam duyurulurrr
svgptrc masallah kuzuya objektifi seviyoruz galiba
pepikcim ben zeytini veriyorum ama tadimlik soyle ki ben icini aciyorum kabuk kismini vermeden icindeki etli kisimdan ufak parcalar veriyorum bayiliyorlar olmayan disleriyle one getirip tadini cikartrak cignemeye calisiyorlar
Sizin bir gününüzü görmek isterdim valla
Atla gel canim ank. Ya cok eglenceli
ama yasal uyarimi yapiyimm pipicandan vazgecebilirsin
bu aralar sabır sınırlarını zorluyorum, dün eve gittim kv pert olmuş, öğleden sonra anneme hiç yardım edememiş kızıma bakma konusunda, her zaman yemek yapardı yemek de yapamamış uzanmış. tamam yorulabilir bişey demiyorum ama sürekli kızımdan söylendi. yok bi dakka yalnız durmuyormuş, yok sürekli ilgi, kucak istiyormuş, bakmaya 3 bile değil 4 kişi gerekiyormuş, bulduğumuz bakıcıya 1700-1800 tl vermemiz gerekiyormuş.. bütün gece söylendi. ben de ben bakarım kızıma dedim. o zaman da yok sen niye okudun,o zaman kızını da okutma vs vs. valla şiştimdedim ki annemle ikisine siz hem yaşınız yüzünden hem de emanet çocuk diye zorlanıyorsunuz. ben haftasonları hiç bu kadar zorlanmıyorum..
bu arada kv, kızım ona bakıp gülünce ay bu çok tatlı ölürüm kurban olurum falan diyor. e madem bu kadar seviyorsun ne diye şikayet edip duruyorsun. bu gün de evden çıkmadan kızıma diyorum ki yüksek sesle, bu akşam geldiğimde şikayet istemiyorum uslu ol, kv de dedi ki tamam yaramazlık yapsa da şikayet etmiycem bu akşam sana.. bu da kv.lerin en iyisi sözde, 3 günde pes etti
işte böyle neyseki bi bugün bi yarın kaldı. sabıra devam
Gunaydinnnnnn
Nasilsiniz? Biz bugun erknden kalktik cunkku erken yatti oglusum 9 u geciyordu uyudu. Sabah 6 da kalktik. Keyfimiz yerinde kahvalti yapti oglusum uyuttum simdi ben yapiyorum. Kahvaltida yumyrta sarisi beya peynir ihlamur sut bazen ekmek ici koyuyorum baska ne olabilirki? Zeytin mesela?
Ayrı mı veriyorsun canım bunları yoksa karıştırıp mı?
Yumurta peynir ekmrk ihlamur karistiriyirum ustunede sut iciriyorum cok ac degilse sut vermiyorum
Canim esim sirf nete rahat gireyim diye tel aldi.tek aktivitem o olunca.
Canim sana gecen sefer de yazmak istemiştim. Belli ki bebegine kendin bakmak istiyorsun. Neden bu kadar strese giriyorsunki. Isimden memnun degilim dedin ayrilirsam is bulma sikintim olmaz dedin. Anladigim kkadarıyla durumunuzda iyi. Para her zaman kazanilir ama bebeginin bu donemleri bir daha geri gelmeyecek. Elinde imkan varken bile bebeginib ilk adiminda ilk kelimesinde emeklemesinde yaninda olamayacak sin. Kizinin yaptiklarini hep misli mısli kelimelerle anlatacaksin cevrendekilere. Bu kadar cok istiyorken ileride pisman olma. En yakın arkadasim yasadi senin yaşadıkları. Allah göstermesinin oglu hasta olunca kafasina dank etti. Haftalarca gozyasi döktü. Bosuna okumadin tabi birax buyusun yine çalışırsin.
zeytin yalattırdım bi kaç defa...ekmek içinide ara ara deniyorum yemek suyuna filan batırıp....Gunaydinnnnnn
Sagol cnm koyucam bundan sonraBirazcık un gibi çekilmiş ceviz de ekleyebilirsin, 6 ayı geçmişsiniz.
gidiyorumsaçımı boyatmaya , yeter bu kaar bakımsızlık ve aman hep herkesin herşeyi tamolsun ben sonra hallederim durumları , çok konuşmayın okuyamıyorum
zeytin yalattırdım bi kaç defa...ekmek içinide ara ara deniyorum yemek suyuna filan batırıp....
bugün bende yumurta sarısı,peynir,bir kaşık pekmez,devam sütü ve bir kaşık çavdarlı mısırlı kahvaltı mamasını karıştırdım sabah.yedirdim ama ne yemek....ilk 7-8 kaşıkta sorn yok.sonra başlıyor ağlamaya.ya dikkat ettim ne yerse yesin üstüne mutlaka azda olsa biberonla mamasını yiyecek.bu saydığım kahvaltıyı verdim(yani hepsini yemedi ama küçük kasenin yarısını)üstünede 30 cc mama içti öyle yattı.mamasız olmuyo yani!sizinkilerde öylemi yoksa benimki bi değişikmi anlamadım.
Ne güzel ben de almak istiyorum. Önceden hiç düşünmemiştim ama artık gerekli gerçekten, hemen elinin altında olması kadar güzel bir şey yok. Canım hangi marka aldınız? Ben hiç araştırmadım ama internete rahat girebileceğim bir şey olsun istiyorum
zeytin yalattırdım bi kaç defa...ekmek içinide ara ara deniyorum yemek suyuna filan batırıp....
bugün bende yumurta sarısı,peynir,bir kaşık pekmez,devam sütü ve bir kaşık çavdarlı mısırlı kahvaltı mamasını karıştırdım sabah.yedirdim ama ne yemek....ilk 7-8 kaşıkta sorn yok.sonra başlıyor ağlamaya.ya dikkat ettim ne yerse yesin üstüne mutlaka azda olsa biberonla mamasını yiyecek.bu saydığım kahvaltıyı verdim(yani hepsini yemedi ama küçük kasenin yarısını)üstünede 30 cc mama içti öyle yattı.mamasız olmuyo yani!sizinkilerde öylemi yoksa benimki bi değişikmi anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?