2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sevimli ama mutfak lavabosunda ellerimizi bile yıkamıyoruz ,bebek nasıl yıkanacak ki :44: Teyzenin mutfak pek bi ferah ,hijyenik o ayrı tabi

OOoffff off daral geliyo bu kv hikayelerinden...

Yerim yerimmmm...

Zeytin için erken değil mi ,nasıl yutacak ki :44: Ben de bir zeytindelisi olarak vermek istiyorum ama sanki 8.aydan sonra verilebilir diye kendi kendime düşünüyorum.

annem kovaladi kahvemi aldim kuafore geldimm insana benziycemm
msoe yahu bu kv ler garip yahu allah sabir versin kiz anneleri ben oyle kv olmiycam duyurulurrr
svgptrc masallah kuzuya objektifi seviyoruz galiba
pepikcim ben zeytini veriyorum ama tadimlik soyle ki ben icini aciyorum kabuk kismini vermeden icindeki etli kisimdan ufak parcalar veriyorum bayiliyorlar olmayan disleriyle one getirip tadini cikartrak cignemeye calisiyorlar

Sizin bir gününüzü görmek isterdim valla

Canim sana gecen sefer de yazmak istemiştim. Belli ki bebegine kendin bakmak istiyorsun. Neden bu kadar strese giriyorsunki. Isimden memnun degilim dedin ayrilirsam is bulma sikintim olmaz dedin. Anladigim kkadarıyla durumunuzda iyi. Para her zaman kazanilir ama bebeginin bu donemleri bir daha geri gelmeyecek. Elinde imkan varken bile bebeginib ilk adiminda ilk kelimesinde emeklemesinde yaninda olamayacak sin. Kizinin yaptiklarini hep misli mısli kelimelerle anlatacaksin cevrendekilere. Bu kadar cok istiyorken ileride pisman olma. En yakın arkadasim yasadi senin yaşadıkları. Allah göstermesinin oglu hasta olunca kafasina dank etti. Haftalarca gozyasi döktü. Bosuna okumadin tabi birax buyusun yine çalışırsin.

Ayrı mı veriyorsun canım bunları yoksa karıştırıp mı?

Canim esim sirf nete rahat gireyim diye tel aldi.tek aktivitem o olunca.

Ne güzel ben de almak istiyorum. Önceden hiç düşünmemiştim ama artık gerekli gerçekten, hemen elinin altında olması kadar güzel bir şey yok. Canım hangi marka aldınız? Ben hiç araştırmadım ama internete rahat girebileceğim bir şey olsun istiyorum

gidiyorumsaçımı boyatmaya , yeter bu kaar bakımsızlık ve aman hep herkesin herşeyi tamolsun ben sonra hallederim durumları , çok konuşmayın okuyamıyorum

haticecim, işte bu tam olarak benim iç sesim, yani duygularımla hareket edecek olsam dediğini yaparım. ama maddi durumumuz ben çalıştığım için iyi yoksa tek maaşla zorlanırız tabi ki. sen kv.min bakıcı için verdiği rakamlara bakma tabiki o kadar para veremeyiz işte konuşuyor o kendince.. ama bi yandan da sıkıntılı da olsak maddi anlamda, manevi tatmini olur diye düşünüyorum. kreşe başlayıncaya kadar yani 3 yaşına kadar çalışmasam diyorum ama o zaman da tek bişey düşünüyorum, evet iş bulurum ama 2,5 sene iş hayatından uzak kalınca şimdiki pozisyonum ve maaşıma yakın bir işe girebilirim ancak. bir de düşündüğüm annemler ve kv.lerin tepkisi, gerçi eşim takma onları biz karar verince kimsenin ne dediğinin önemi yok diyor ama... anlayacağın çok çelişkili bir durum. bi de bugün şu rus bakıcıyı izledim iyice moralim bozuldu.. neyse canım sağol fikrini paylaştığın için

zeytin yalattırdım bi kaç defa...ekmek içinide ara ara deniyorum yemek suyuna filan batırıp....
bugün bende yumurta sarısı,peynir,bir kaşık pekmez,devam sütü ve bir kaşık çavdarlı mısırlı kahvaltı mamasını karıştırdım sabah.yedirdim ama ne yemek....ilk 7-8 kaşıkta sorn yok.sonra başlıyor ağlamaya.ya dikkat ettim ne yerse yesin üstüne mutlaka azda olsa biberonla mamasını yiyecek.bu saydığım kahvaltıyı verdim(yani hepsini yemedi ama küçük kasenin yarısını)üstünede 30 cc mama içti öyle yattı.mamasız olmuyo yani!sizinkilerde öylemi yoksa benimki bi değişikmi anlamadım.

Birazcık un gibi çekilmiş ceviz de ekleyebilirsin, 6 ayı geçmişsiniz.
Sagol cnm koyucam bundan sonra

gidiyorumsaçımı boyatmaya , yeter bu kaar bakımsızlık ve aman hep herkesin herşeyi tamolsun ben sonra hallederim durumları , çok konuşmayın okuyamıyorum

Hadi hayirli olsunn gule gule kullan simdiden. Ooohhh mis

Merhaba kızlar. Benim işler yoğun bu ara. Evden çalıştığım için de zaten hem Ela'ya bak, hem işleri yap zor yetişiyorum. Ara ara geçmişi okuyorum ama telefondan da olsa.
Ela kabız oldu, 3 gündür kakasını yapamadı. Ek gıdalara alışamadı henüz. Dün ilk defa çorba verdim, yedi biraz. Şimdilik meyve püresi ve çorba veriyorum. Sonra da yoğurda başlayacağım. Muhallebi konusunda ise henüz kararsızım. Bakalım ilerleyen zamanlarda onu da veririm belki.
Bir tane ek gıda lisesi buldum, sizinle de paylaşayım dedim. Bizim doktorun verdiği de buna çok benziyor.

http://www.annecocuk.org/Documents/CocukBeslenmesi(6-9Ay).PDF

Benim yaptigim kahvalti ceyrek kase anca oluyor ve ystune 90 cc mama iciyor. Muhallebi yenedigi icin katamiyorum. İlk baslardan iyi yiyordu meyveyi falan simdi hic istemiyor yemek. En guzel yogurt yiyor. O da neladar tok tutar bilemiyorum

Meraba canim samsung not || aldi esim bizim butceyi zorladi biraz ama cok guzel ve rahat bi tel.iphone m vardi benim ondan daha guzel yani

Ya benimkilerde oyle ne versem 7 8 kasik ta tikaniyorlar o da cok az bence doktor iki cay bardagini gecmeyin dedi ama biz istesekde gecemiyoruz.
Benimkiler mama da sevmez oldu anlamadim bisey yemiyor gibi ama hergun de kaka pirt pirt masallah yedigide cikiyor.
Canim cavdarli misirli kasik mamasi mi ne marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…