2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O yıkama sunger 50 dolarmıs ABD de
Genelde orada daha ucuz olurdu ama hayret.Okadar maliyet gerektiren nesi var ki özel acaba
bende onu dicektim asıl gereken yerde yok kıymetlidir bizim bebelerin totosu dimi ama
Terminallerde otobüs yolculugu için satılan ufak yastıklar var ya onlardan var evde 2-3 tane birini koyarım kıymetli totosuna :) olur galiba

Artık tr de kaca satılır tahmın edemıyorum. Evet yada sandalyelere baglanan mınderde olur

Canim esim sirf nete rahat gireyim diye tel aldi.tek aktivitem o olunca.

Bizimkiler gunduz ve aksam onbirden once yanlarinda nobetci isterler.olsun bakalim dayanin kizlar surda ne kaldi bi yasinda dahada rahatlariz

Tabi eminim rahTlariz kirkindan sonra 3.aydan sonra 6 ay sonra simdiki hedef 1 yas mi :) oy ya ne olursa olsun bebislerimiz cok tatli

Gunaydin hatunlar
bebelerin kahv. Sini ettrirdim uyuttum tam ben de bisiler yiycektim ki ilk yatan kalkmis cipil cipil bana siritiyo kiziyim mi guluyim mi bilemedimm

gece nöbetçileri uyanabildiler mi acaba??

ayy benim kızım da aynen ablanın kızı gibi. oyuncaklarıyla bile oynuyor olsa yanına birisini istiyor. odadan çıkanı gözüyle takip edip kapıdan çıkar çıkmaz basıyor yaygarayı. ben de ana kucağına alıp mutfağa götürüyorum yemek yaparken. ama artık her ihtiyacı giderilmişse biraz ağlamasına göz yumuyorum alışması gerek yalnız oyalanmaya

canım bu çocuk olayından sonra anladım ki bu konuyla ilgili eşine gurur yapmayacaksın. başlarda ben de senin gibi yapıyordum, bakıyordum bütün iş bana kalıyor, yorgunluktan bitiyordum sonra vazgeçtim. hatta geçende (bakıcımız varken) arada haftaiçi birkaç gece annemi çağırsak da rahat bir uyku uyusak kızı o sallasa falan dedim. niye çağırıyormuşuz biz bakamıyor muyuz çocuğumuza çağırma sen ben geceleri kalkarım dedi. o gün bu gündür geceleri mızmızlandığında kalkıp eşim sallıyor

Mama sandalyesi almayı düşünüyorum ama hangisinden alacağımı bilmiyorum kullananlar yorum yazabilir mi?

bize ablam verdi mama sandalyesini yeğenimin. o da çok oturmamıştı bakalım bizimki oturacak mı, dünden beri deniyoruz çok hoşnut değil, biraz da boyu kısa kaldı aslında
bence çok fonksiyonlu kocaman olanlardan alma hem çok yer kaplar hem de bakarsın sevmez bebeğin, boşuna almış olursun. en güzel koltukları da alsan bazı çocuklar illa kucakta oturmak istiyor

bu aralar sabır sınırlarını zorluyorum, dün eve gittim kv pert olmuş, öğleden sonra anneme hiç yardım edememiş kızıma bakma konusunda, her zaman yemek yapardı yemek de yapamamış uzanmış. tamam yorulabilir bişey demiyorum ama sürekli kızımdan söylendi. yok bi dakka yalnız durmuyormuş, yok sürekli ilgi, kucak istiyormuş, bakmaya 3 bile değil 4 kişi gerekiyormuş, bulduğumuz bakıcıya 1700-1800 tl vermemiz gerekiyormuş.. bütün gece söylendi. ben de ben bakarım kızıma dedim. o zaman da yok sen niye okudun,o zaman kızını da okutma vs vs. valla şiştim dedim ki annemle ikisine siz hem yaşınız yüzünden hem de emanet çocuk diye zorlanıyorsunuz. ben haftasonları hiç bu kadar zorlanmıyorum..
bu arada kv, kızım ona bakıp gülünce ay bu çok tatlı ölürüm kurban olurum falan diyor. e madem bu kadar seviyorsun ne diye şikayet edip duruyorsun. bu gün de evden çıkmadan kızıma diyorum ki yüksek sesle, bu akşam geldiğimde şikayet istemiyorum uslu ol, kv de dedi ki tamam yaramazlık yapsa da şikayet etmiycem bu akşam sana.. bu da kv.lerin en iyisi sözde, 3 günde pes etti
işte böyle neyseki bi bugün bi yarın kaldı. sabıra devam

Gunaydinnnnnn
Nasilsiniz? Biz bugun erknden kalktik cunkku erken yatti oglusum 9 u geciyordu uyudu. Sabah 6 da kalktik. Keyfimiz yerinde kahvalti yapti oglusum uyuttum simdi ben yapiyorum. Kahvaltida yumyrta sarisi beya peynir ihlamur sut bazen ekmek ici koyuyorum baska ne olabilirki? Zeytin mesela?

Selam arkadaşlar ,
konuşulanlara bakıp gelmece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…