Genelde orada daha ucuz olurdu ama hayret.Okadar maliyet gerektiren nesi var ki özel acabaO yıkama sunger 50 dolarmıs ABD de
Terminallerde otobüs yolculugu için satılan ufak yastıklar var ya onlardan var evde 2-3 tane birini koyarım kıymetli totosuna :) olur galibabende onu dicektim asıl gereken yerde yok kıymetlidir bizim bebelerin totosu dimi ama
Artık tr de kaca satılır tahmın edemıyorum. Evet yada sandalyelere baglanan mınderde olurGenelde orada daha ucuz olurdu ama hayret.Okadar maliyet gerektiren nesi var ki özel acaba
Terminallerde otobüs yolculugu için satılan ufak yastıklar var ya onlardan var evde 2-3 tane birini koyarım kıymetli totosuna :) olur galiba
benim minnoşun resmini yüklemeye çalıştım ama dosya büyük geldi yapamadım
Herkes uyuyor, bende oğlumun başını bekliyorum, ufacık ama beni başında bekletiyor saolsun...
Ama ben burayı ve sizi çok seviyorum yazamıyorum ama şimdiye kadar olan bütün sayfaları okumuşumdur, zaten bağımlıyım. Her an ve daha hızlı girebilmek için internete girebileceğim bir cep telefonumu bile almayı düşünüyorum
Herkes uyuyor, bende oğlumun başını bekliyorum, ufacık ama beni başında bekletiyor saolsun...
Bizimkiler gunduz ve aksam onbirden once yanlarinda nobetci isterler.olsun bakalim dayanin kizlar surda ne kaldi bi yasinda dahada rahatlariz
Toprak daha kendisi oturamıyor bilmiyorum ki öyle mi yapsam.
Her bebek ayrıdır canım. Benim ablamın kızı da öyleydi. İki dk. rahat vermezdi ablama. Odadan çıktı mı ağlıyordu. Ablamda mutfağa geçtiğinde Lina'yı ana kucağına oturtturur bi taraftan onunla konuşup diğer taraftan işini yapardı. Sabır gerektiriyor biaz.
Benim esimde çok yardimcidir ama arkadaşı misafir olarak geldi nasil şikayet ediyor arkadaşıda dediki bütün gün annesi bakıyor esimde tabi bakcak görevi demezmi artık hiç elletmiyorum oğlanı gece eskiden 3e kadar eşim bakardı dün gece hep ben baktım artık uyandirmicam ne yardım etsin ne soylensin
Mama sandalyesi almayı düşünüyorum ama hangisinden alacağımı bilmiyorum kullananlar yorum yazabilir mi?
,,senin o eşortman takımını yerim ben güzellik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?