2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende hep derdim 6.aydan sonra odasını ayircam diye ama imkansiz gorunuyo çok uyaniyor boyuna salliyoruz geceleri bence erken ayirmissin zaten buara sanki daha cok korkuyalar tek kalkmaya bizimkinin 2gundur odada tek birakamiyorum

Gunaydiiiiiin
Bencede ayirmakta acele etmemek lazim benimkilerde basimi basina dayayip elini tutynca cok guzel uyuyor yzik cok muhtaclar.ne kadar beraber yatar ki zaten yarin biz beraber yatmak istesek de yatmacak

cnm bende 4 .aydan odalarına alısttırdım uzme kendını hem odalarına alısıyolar sende zorluk cekmezsın ben uyutup yatıryorum odalarına sessız uyuyolar bazen yanımda yatırıyorum sırayla tabı ıkı bebe olunca

çok güzelmiş bu yazı da. özellikle şu bakıcı kısımlarına ba-yıl-dım

Eki Görüntüle 627154 işte benim minnoş sonunda yükleyebildim

oyy maşallah sana prenses, saçlara bak iki tane fıskiye olmuş

Ohhh bir uyumusum bir uyumusum miss miss saat 10 da yastigimi aldım gectim salona 12ye kadar uyudum sonra oğlumu emzirip tekrar gectm salona 4e kadar artık nöbeti devir aldım eşimden valla kızlar tavsiye ederim

nası yani zombican uyudu mu ohhh eşine bırakman da iyi olmuş, bak işte gurur yok huzur var

biz neredeyse 3. ayından beri gece ilk uykusuna odasında yatırıyoruz. emmek için uyanıdığında kendi odamızdaki beşiğine alıyoruz. bizim odaya gelince çok kesik uyuyor ama, bizim nefesimizden yatakta dönüşlerimizden falan uyanıyor sanırm ses konusunda çok hassas çünkü. ama dün ilk defa acaba yanımda yatsa kokumu alınca daha fazla uyur mu diye düşündüm. hafta sonu bir deneyeyim benim eserekli kızım napıcak bakalım:122:

valla sana, ouziye ve senaysene helal olsun canım. iki çocukla foruma girip takip edip cevap yazabiliyorsunuz ya saygıyla eğildim önünüzde

Bende hep derdim 6.aydan sonra odasını ayircam diye ama imkansiz gorunuyo çok uyaniyor boyuna salliyoruz geceleri bence erken ayirmissin zaten buara sanki daha cok korkuyalar tek kalkmaya bizimkinin 2gundur odada tek birakamiyorum

Gunaydiiiiiin
Bencede ayirmakta acele etmemek lazim benimkilerde basimi basina dayayip elini tutynca cok guzel uyuyor yzik cok muhtaclar.ne kadar beraber yatar ki zaten yarin biz beraber yatmak istesek de yatmacak

Gunduz oturma odasinda yanimda yatiyor hep ben yanina yatmiyorum tabi. Ama aksam odasinda yatiyor hep. Sonra alistirmak zor olur hem ben alisirim die erkenden ayirdim. Gerci hic koyun koyuna yatmadik biz geceleri kucukken aman aman bisi olur diye. Genelde yasinda ayirin diyorlar ama bi komsumuzun kizi tam yasinda gece uyanip annesini yokluyormus yoksa ayilip yaygarayi basiyormus. İste bole bi karmasa icine girdim. Birbirimize cok alisiyoruz vicdan yapiyorum iste

valla sana, ouziye ve senaysene helal olsun canım. iki çocukla foruma girip takip edip cevap yazabiliyorsunuz ya saygıyla eğildim önünüzde

valla cnm su anda bırı ayamda uyudu odasına goturdum sımdı 2. De uyumak uzere sonra ıs bası cok sukur benım kızlarım annesı gıbı uysallar napalım muffaktan temızlıkten zaman ayırıp gırıyoruz foruma ıste
bende senın gıbı kucukken yanımda hıc yatırmadım cook korktum Allah korusun ya esıın ıs arkadasının karısı bebegını yanında emzırıp uyutmus sabah bebegı malaesef olmus bana anlatmıstı o gunden berı yatırmadım sımdı buyuduklerı ıcın yatırıyorum bı de kadın 1 sene sonra solemıs gercegı bogulmus yanı

ayyy allah korusun ne büyük acı

valla cnm bizde şaşırdık eşim diyo senmi baktın bu saate kadar ben diyorum senmi baktın meğersem bizimki hiç uyanmamış tam 3saat anneye kıyak geçti sanırsam ama bidaha nezaman görürüz bunu bilmiyorum

Dogrudur canim, zamanla belki daha cok sever tadlandiirsam insallah. Evet ya hemen ogurse odum kopuyor yutamicak diye, neyse biraz daha cesaretli olsam iyi olur

koptumm tam bizi anlatmis kahkalarla guldum sabah sabah

canim ilk 30 gun bizim odadaki besiklerde yatiyorlardi ondan sonra kendi odalarinda yatiyorlar
bazen uyutmak icin ben yanlarina yatiyorum ama sonra dalinca tekrar yatagina koyuyorum
hem yataga alisinca bir sure sonra cok sarilinca da daraliyor sipalar

tek sosyal aktivitem burasi walla sekerim is ev arasi mekik dokumaca ve kk da hava almaca kafa dagitmaca
yoksa cildiririm

Eki Görüntüle 627349 Cumanız mubarek olsun ablalar teyzeler bıjım dunkı resmımız 6 aylık odukkk cok sukur atesımız olmad annemde bu hale gelmedı:
Acılmadıki küçültmekmı lazım acep
Bende besiği yataga nerdeyse monte etmış gıbiyim. Gözümü açtımmı göreyım nefesını duyayım diye. Ayrı odaya 2 yasında felan ayırmıştım kızı. Bunuda öle yapıcam.allah korusun agır olumca uyku olabilir. Ben öle uyudum valla
aaaa bu arada bugün cuma olleyyyy :118: yapmayı unutmuşum
Bana hergun cuma ama neyse senın için oleyyy oleyy e katılayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…