2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu didem0101 nirde acaba özledım kokoşu
Tam işe başladımki sağım vaktı gelmiş o anlarda yazıyorum. Birazdan eve girişicem

Bence açık açık söyle bakamayacağını sonuçta hem oğlun var hem de hamilesin... Eğer gerçeği söylemezsen sürekli senden aynı taleplerde bulunacak.Onun anlayışlı olması lazım kırk yılda bir olur da durmadan senden böyle bir şey istemesi düşüncesizlik bence

Merhaba, yaklasik bende 4. ayina yakin ayirmistim, o siralarda cok huysuzlanmisti... babasi sabah ise gittikten sonra yanima aliyodum ve hep yatagimizda uyumak istiyodu, artik hic yatirmiyorum nerdeyse alismasin diye, simdi ise besigini istiyor uyumak icin gittigimiz yerde hic uyumuyor beyfendi.

Eki Görüntüle 627372 dün oğluiumla salep içmeye gitmiştik oradan bi foto teyzeleri

oyy oyy oy erkek adama bak kazağını da giymiş gezmelere gitmiş gözler bi uykulu bakıyor ama zombican hiç yakışıyo mu sana

muffinn de yok hiç gözükmüyo

didemin bugün tatil günü evdedir, çarşamba perşembe de rapor almayı düşünüyordu. iriss de yok dün öğlenden beri?? en iyisi bi yoklama yapalım

Son düzenleme:
bu arada sabah canima okudu sipalar
gayet guzel kalktik oynastik vs vs ben de seviniyorum bu sabah cumleten aglamadik diye (ben dahil)
sonra bir cildirdilar tam evlere senlik
bir de yeni huyu biri bagirinca digeri daha beter bagirmaya basladi bu ara
sonra ben de aglamaya basladim cok seker oldu boylece sabah rutini tamamlanarak normal hayatimiza basladikk
ama anormal bir aglama galiba kizcemin birden fazla disi ayni anda geliyor
oglanin da ust disi geliyor

Günaydınlar herkeslere...

Geçmişe yine bakamayacağım kızlar vakit azlığından dolayı... Benim yine bir sorunum var... bebelac 2 kullanmaya başladık ama bir türlü erimiyor meret ne yapacağımı şaşırdım siz de yaşıyor musunuz bu sıkıntıyı??? acaba ürün mü bozuk yoksa bebelac 2 hep mi böyle?? yardım edin lütfenn...:18::18::18::18:

iki numara mamalar zor eriyor
ben kaynar suda yapiyorum ya da her kosulda bicak gibi birseyle karistirip ondan sonra salliyorum anca eriyor

gunaydin
ben de ayni sorunu yasiyorum, kasikla karistiriyorum artik:)) mamayi bildigin cay gibi karistiriyorum yoksa erimiyor ve biberonun ucunu tikiyor. kacinci paket bilmiyorum ama hepsi boyleydi bozuk degil yani

siz ağlayarak günaydınlaşıyorsunuz ya bebeler günaydınlarını almak istemiş belli

diş sorunu bizde de var. acı acı ve feryatlarla ağlama oluyor aniden bizde de.. ben şu sulu diş kaşıyıcılardan almıştım dolaba atıyorum sonra soğuk soğuk veriyorum çok rahatlatıyor, ısınana kadar evirip çeviriyor ağzında.

bızde 2 kullayruz suyu bıraz sıcak koyman grekıyo bıde ben vark ettım sankı krıstal gıbı parlıyr ıcındekıler

Allah korusun yaaa. Buyuk vicdan azabi cok buyuktur yaa allah sabir vermesin

Eki Görüntüle 627372 dün oğluiumla salep içmeye gitmiştik oradan bi foto teyzeleri

Masallah oglussaaaaaa

Benimki yatagini aramiyor arasada ben anlamiyorum sanirim. Gunduz baska yerde uyutuyorum ondan belkide

Kızlarbenım kızım ek gıdaya alıstı yaa mama yı valla zor bela ıcırıyorum elıne ekmek vrıyo annem kemırıyo valla ama dıkkat edıyruz tabı ben cıcı bebe aldım devam sutuyle karıstırıyrum cok gusel yıyıyolar tavsıye ederım

yahu evde de hic oyle bagiris cigris olmaz ama bu huyu degistirmek lazim
ya canim bir de sulu dis kayisici nasil birsey ben de aliyim olmazsa

aynen benimkiler iki gundur gece bile reddetmeye basladilar mamayi
sabah kahvalti saatimiz de iyice erkene cekildi bundan

Kızlar hauck marka mama sandalyesinden aldım jokerden tavsiye ederim çok kullanışlı hemde uygun fiyatlı

Canım minnoşun rahat oturabiliyor mu? Uzun süre kullanırsak diye konforlu bir şey mi alsam yoksa beğenmezse verdiğimiz paraya yazık olur diye ucuz bir şey mi alsam kararsızım..Yani belini falan rahatsız etmiyor değil mi? İlerde oturur da şimdi kullanabilir miyiz acaba?

Meraba ya benimkiler bise yemiyor.cicibebede vermek istemiyorum bi kere verdim kusstular bi daha mi denesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…