Slm kızlar nasılsınız, oğlumu uyutursam mutfağa giricem inş.
Ya yine sinir oldum, yukarı katta bir arkadaş var, 2 çocuğu var, sürekli bana bırakmak istiyor, bende sürekli bakmak istemiyorum.
şimdide kuafördeymiş, eşim sana bıraksın o çıksın diyor, haftasonu sınavı varmış yine bırakacakmış, şimdi istemediğim için yalan söylemek zorunda kaldım.
Onuda anlamaya çalışıyorum 2 çocukla zor ama oğluma sinirlenince vuruyorlar, heryeri karıştırıyolar, yalan söyledim şimdide vicdan azabı duyuyorum.
Sabahta 2 kere aramış, eminim bırakmak için arayacaktı Allah'tan duymamışım.
Ne yapsam bilemiyorum yaa, hem midem bulanıyor, haftasonuda erkenden bırakacak, oğlum zaten gece uyutmuyor ancak sabah uyuyoruz, yine sinir oldum.
Bizimki mamaya kalkti uyumak bilmiyor tukuruk saciyor yanina gidincede guluyor bakalim nezamn uyicak.
Kizlar ben 4. Aydan beri ayri odada yatiriyorum. Siz yaniniz dami yatiriyorsuNuz hatta ayni yatakta mi yatiyorsunuz.? Ben hic birlikte yatmadim acaba cocugum anne kokusu ariyormu diye vicdan yapiyorum bikac gundur ve oglen uykusunda yanina yatiyorum. 20 dk uyuyan oglum uyanip biraz benle oynayip 1 saat daha uyudu bugun cok sasirdim. Mumkun degil 30 dk dan fazla helede uyanip tekrar uyicak. Acaba onlami yatsam diyorum hep. Sonrada ya sonra ayiramazsam ayrilamazsam? Siz nasil yatiyorsunuz
Yağız delikanlı ayy bu kızlar valla bu delikanlılar için kavga eder..baksanıza yakışıklılığaEki Görüntüle 627376 buda başka bir fotomuz
Bu didem0101 nirde acaba özledım kokoşu
Tam işe başladımki sağım vaktı gelmiş o anlarda yazıyorum. Birazdan eve girişicem
Yağız delikanlı ayy bu kızlar valla bu delikanlılar için kavga eder..baksanıza yakışıklılığa
Eki Görüntüle 627372 dün oğluiumla salep içmeye gitmiştik oradan bi foto teyzeleri
Eki Görüntüle 627376 buda başka bir fotomuz
muffinn de yok hiç gözükmüyo
Günaydınlar herkeslere...
Geçmişe yine bakamayacağım kızlar vakit azlığından dolayı... Benim yine bir sorunum var... bebelac 2 kullanmaya başladık ama bir türlü erimiyor meret ne yapacağımı şaşırdım siz de yaşıyor musunuz bu sıkıntıyı??? acaba ürün mü bozuk yoksa bebelac 2 hep mi böyle?? yardım edin lütfenn...:18::18::18::18:
Geçmişe yine bakamayacağım kızlar vakit azlığından dolayı... Benim yine bir sorunum var... bebelac 2 kullanmaya başladık ama bir türlü erimiyor meret ne yapacağımı şaşırdım siz de yaşıyor musunuz bu sıkıntıyı??? acaba ürün mü bozuk yoksa bebelac 2 hep mi böyle?? yardım edin lütfenn...:18::18::18::18:
Yazan harika ozetlemis ellerine saglik
Bebekli Yaşamda Sizi Bunlar 'da' Bekliyor - Umutsuz İş Kadını - Hürriyet Aile
bu arada sabah canima okudu sipalar
gayet guzel kalktik oynastik vs vs ben de seviniyorum bu sabah cumleten aglamadik diye (ben dahil)
sonra bir cildirdilar tam evlere senlik
bir de yeni huyu biri bagirinca digeri daha beter bagirmaya basladi bu ara
sonra ben de aglamaya basladim cok seker oldu boylece sabah rutini tamamlanarak normal hayatimiza basladikk
ama anormal bir aglama galiba kizcemin birden fazla disi ayni anda geliyor
oglanin da ust disi geliyor
Allah korusun yaaa. Buyuk vicdan azabi cok buyuktur yaa allah sabir vermesinvalla cnm su anda bırı ayamda uyudu odasına goturdum sımdı 2. De uyumak uzere sonra ıs bası cok sukur benım kızlarım annesı gıbı uysallar napalım muffaktan temızlıkten zaman ayırıp gırıyoruz foruma ıste
bende senın gıbı kucukken yanımda hıc yatırmadım cook korktum Allah korusun ya esıın ıs arkadasının karısı bebegını yanında emzırıp uyutmus sabah bebegı malaesef olmus bana anlatmıstı o gunden berı yatırmadım sımdı buyuduklerı ıcın yatırıyorum bı de kadın 1 sene sonra solemıs gercegı bogulmus yanı
Eki Görüntüle 627372 dün oğluiumla salep içmeye gitmiştik oradan bi foto teyzeleri
Masallah oglussaaaaaaEki Görüntüle 627376 buda başka bir fotomuz
Merhaba, yaklasik bende 4. ayina yakin ayirmistim, o siralarda cok huysuzlanmisti... babasi sabah ise gittikten sonra yanima aliyodum ve hep yatagimizda uyumak istiyodu, artik hic yatirmiyorum nerdeyse alismasin diye, simdi ise besigini istiyor uyumak icin gittigimiz yerde hic uyumuyor beyfendi.
siz ağlayarak günaydınlaşıyorsunuz ya bebeler günaydınlarını almak istemiş belli
diş sorunu bizde de var. acı acı ve feryatlarla ağlama oluyor aniden bizde de.. ben şu sulu diş kaşıyıcılardan almıştım dolaba atıyorum sonra soğuk soğuk veriyorum çok rahatlatıyor, ısınana kadar evirip çeviriyor ağzında.
Kızlarbenım kızım ek gıdaya alıstı yaa mama yı valla zor bela ıcırıyorum elıne ekmek vrıyo annem kemırıyo valla ama dıkkat edıyruz tabı ben cıcı bebe aldım devam sutuyle karıstırıyrum cok gusel yıyıyolar tavsıye ederım
Kızlar hauck marka mama sandalyesinden aldım jokerden tavsiye ederim çok kullanışlı hemde uygun fiyatlı
Kızlarbenım kızım ek gıdaya alıstı yaa mama yı valla zor bela ıcırıyorum elıne ekmek vrıyo annem kemırıyo valla ama dıkkat edıyruz tabı ben cıcı bebe aldım devam sutuyle karıstırıyrum cok gusel yıyıyolar tavsıye ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?