Eki Görüntüle 627397 bı cuma fotosuda bızden 6 aylıgız cok sukur
Meraba ya benimkiler bise yemiyor.cicibebede vermek istemiyorum bi kere verdim kusstular bi daha mi denesem
Herkeslere günaydınnnnnnn ,
yine bir yaşasın cuma ...ama hava da çok kötü beee...
sabah kan verdik ,demir oranımıza bakalım bi ona göre devam edicez damlaya...
Oy masallah tatlilara ya bende iyice sevmeye basladim sanki hersey daha eglenceli oldu gibi zor gunler geride mi kaldi ne.sabahldeyin baktim birbirleriyle konusup guluyolar
Anammm uvv kızlara bakkEki Görüntüle 627397 bı cuma fotosuda bızden 6 aylıgız cok sukur
biz nerdeyse 4 ayliktan beri yogurtla beraber cicibebe yiyiyoruz cok da seviyoruz canim
masallah sizee
biz de kulaklarini cinlattik seker nerde kaldi iriscan diyee
ya evet birbirleriyle oynayinca cok tatli oluyorlar da ben korkuyorum gozlerini acitirlar diye
yalniz sizde de oyle birimiz bagirinca digeri oynasa bile basliyor o da bagirmaya
Kızlarbenım kızım ek gıdaya alıstı yaa mama yı valla zor bela ıcırıyorum elıne ekmek vrıyo annem kemırıyo valla ama dıkkat edıyruz tabı ben cıcı bebe aldım devam sutuyle karıstırıyrum cok gusel yıyıyolar tavsıye ederım
Cipskolam
Sen bi ara bebe biskuvisi yapmistin olmadimi bende yapmaya calistim lastik gibin oldu yumurta sarisi koyup bidaha deneycem.vermeycem cicibebe diyorum ama yapamadim
hıc sorma aksama kadar ısırıp duruyorum bende ham ham dıyeAnammm uvv kızlara bakk
kızların biri sana biri eşine mi benziyor canım? ikisi birbirinden çok farklı çünkü.. hangisi şevval hangisi esmanur'du?
Simdi havuclu erikli uzumlu irmikli pure zamani .kavanoz mamalarina benzetmeye calistim bakalim.
Bir gun ikiside yese su yaptigim seyi ne var sanki
Her gun biri diyette masallah
evet bakımları cok zor bırını yıdır otekı aglar bırının bezını degıstır otekı uyumak ıcın salla der sımdı bırı sekerleme yapıyo kahvaltısını yaptı dıgerı yurutecteKod:
Oy masallah size. Bakimi zordur tabiki ama keyfli olduklari vakit karsilariba gecip izlemek ne buyuk zevktir.) masallah sizeee
Senin komşu dangalaklığın kitabını yazıyo galiba , şaşırmış heralde ,bebeğin küçük hem de hamilesinSlm kızlar nasılsınız, oğlumu uyutursam mutfağa giricem inş.
Ya yine sinir oldum, yukarı katta bir arkadaş var, 2 çocuğu var, sürekli bana bırakmak istiyor, bende sürekli bakmak istemiyorum.
şimdide kuafördeymiş, eşim sana bıraksın o çıksın diyor, haftasonu sınavı varmış yine bırakacakmış, şimdi istemediğim için yalan söylemek zorunda kaldım.
Onuda anlamaya çalışıyorum 2 çocukla zor ama oğluma sinirlenince vuruyorlar, heryeri karıştırıyolar, yalan söyledim şimdide vicdan azabı duyuyorum.
Sabahta 2 kere aramış, eminim bırakmak için arayacaktı Allah'tan duymamışım.
Ne yapsam bilemiyorum yaa, hem midem bulanıyor, haftasonuda erkenden bırakacak, oğlum zaten gece uyutmuyor ancak sabah uyuyoruz, yine sinir oldum.
Canım belli etmeye çalışıyorum ama ısrarcı malesef.
Ben işe başlamadan bir gün önce gittim kuaföre ,millet keyfine ne kadar düşkün öyle yaniye bu kadar anlayışsız bu insanlar yaa. hem bebeğin daha küçük hem de hamilesin nasıl koşturmanı bekliyor onun çocuklarının peşinden. çok zor durumda idare edilir tabi ama kuaföre gitmek için değilben doğumdan beri iki defa gidebildim kuaföre onda bile anneme zor bıraktım keyfim için gittim sonuçta.
Canım zor durumda olduğunu bilsem inan seve seve bakarım, ama sürekli bırakmak için arıyor, haftasonuda aç kalmasınlar diye bırakacakmış, e babaları yanında neticede, kahvaltılarını bi yerde yaptırsın, bende hep söylerim oğlumun gece uyutmadığını ama hiç umrunda değil.
Bende geçen kuaföre gittim, başka bir komşuma bıraktımki oda saolsun oğlumu çok sever, inan varya koşa koşa geldim, hatta ne çabuk geldin dedi.
Bundan öncede hep yanımda götürdüm kuaföre bile, kimseye yük olsun istemiyorum. Seneye bile sırf bu yüzden 2 gün temizlik için, bi günde çocuklara bakması için birini tutmak istiyorum. Kimseyi rahatsız etmeye hakkım yokki...
Fönlü saçlarla mutfağa ,sonra da depresyonabende olmadımhenüz, emzirdiğin sürece olmayabiliyrmuşsun , güzel bişi de acababu göbek ondan mı kaynaklanıyor diye düşüncelerim var ,evet evet kesinnlikle ondan
darısı başımıza,yarın bizde gidiyoruzz ,:18::18: sonra galiba bir yaşına kadar aşı yok , hayırlısı ile bir atlatsak ne güzel olucak
ek gıdalara başlayanlar, ek gıda bebeklerde kabızlık vs. yapıyormu ???
boyattım saçımı birde gezdik birazcık , geldim , iyi oldu böle bir iyi hissettim kendimi ,şimdi külkedisi gibi prenseslik sona erdiyemek yapım ben en iyisi
Maşallah yakışıklıya...Eki Görüntüle 627372 dün oğluiumla salep içmeye gitmiştik oradan bi foto teyzeleri
Bu didem0101 nirde acaba özledım kokoşu
Tam işe başladımki sağım vaktı gelmiş o anlarda yazıyorum. Birazdan eve girişicem
didem izin alıcaktı ,muffinn de yarıyıl tatilinde ankarada sanırım ...muffinn de yok hiç gözükmüyo
burdayımmmm , dün yoğundum ,erken çıktım bi de....oyy oyy oy erkek adama bak kazağını da giymiş gezmelere gitmişgözler bi uykulu bakıyor ama zombican hiç yakışıyo mu sana
didemin bugün tatil günü evdedir, çarşamba perşembe de rapor almayı düşünüyordu. iriss de yok dün öğlenden beri?? en iyisi bi yoklama yapalım
Yerim ben bu pampişleriiii....Eki Görüntüle 627397 bı cuma fotosuda bızden 6 aylıgız cok sukur
Bizim ki de çok seviyor ekmek kemirmeyi. Ekmeğin kenar kısmını vermeme rağmen koparıyor ve minik ağzında çevirip duruyortabi büyük parça olunca alıyorum ağzından. Sanırım ekmek damaklarına iyi geliyor ve tadını da seviyor. Biz de artık kahvaltılara başladık çeyrek yumurta sarısı, 1 cici bebe, labne peyniri ve 1 çay kaşığı pekmezi karıştırıp yediriyorum Daha sonra tabi üstüne de emziriyorum...
Doktorumuz aradı ; demir seviyemiz düşükmüş ,damlaya devam mecburen...Bir de ,lökosit çıkmış kanda ama Umay'da bir ateş huysuzluk falan yok şimdilik,dikkatli takip et dedi,bişey olursa hemen kap gel...
Benimkiler eskiden beri biri bagirinca digeride bagirir. Pek bi alinganlar yuksek sesle filan konusunca aglamaya basladilar.
Simdi havuclu erikli uzumlu irmikli pure zamani .kavanoz mamalarina benzetmeye calistim bakalim.
Bir gun ikiside yese su yaptigim seyi ne var sanki
Her gun biri diyette masallah
Doktorumuz aradı ; demir seviyemiz düşükmüş ,damlaya devam mecburen...Bir de ,lökosit çıkmış kanda ama Umay'da bir ateş huysuzluk falan yok şimdilik,dikkatli takip et dedi,bişey olursa hemen kap gel...
çok tatlılar maşallah ne kadar güzellerEki Görüntüle 627397 bı cuma fotosuda bızden 6 aylıgız cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?