2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkeslere günaydınnnnnnn ,
yine bir yaşasın cuma ...ama hava da çok kötü beee...
sabah kan verdik ,demir oranımıza bakalım bi ona göre devam edicez damlaya...

diş kaşıyıcı şöyle bişey canım

Cipskolam
Sen bi ara bebe biskuvisi yapmistin olmadimi bende yapmaya calistim lastik gibin oldu yumurta sarisi koyup bidaha deneycem.vermeycem cicibebe diyorum ama yapamadim

biz nerdeyse 4 ayliktan beri yogurtla beraber cicibebe yiyiyoruz cok da seviyoruz canim
Meraba ya benimkiler bise yemiyor.cicibebede vermek istemiyorum bi kere verdim kusstular bi daha mi denesem

masallah sizee
Eki Görüntüle 627397 bı cuma fotosuda bızden 6 aylıgız cok sukur

biz de kulaklarini cinlattik seker nerde kaldi iriscan diyee
Herkeslere günaydınnnnnnn ,
yine bir yaşasın cuma ...ama hava da çok kötü beee...
sabah kan verdik ,demir oranımıza bakalım bi ona göre devam edicez damlaya...

ya evet birbirleriyle oynayinca cok tatli oluyorlar da ben korkuyorum gozlerini acitirlar diye
yalniz sizde de oyle birimiz bagirinca digeri oynasa bile basliyor o da bagirmaya
Oy masallah tatlilara ya bende iyice sevmeye basladim sanki hersey daha eglenceli oldu gibi zor gunler geride mi kaldi ne.sabahldeyin baktim birbirleriyle konusup guluyolar

Benimkiler eskiden beri biri bagirinca digeride bagirir. Pek bi alinganlar yuksek sesle filan konusunca aglamaya basladilar.

Simdi havuclu erikli uzumlu irmikli pure zamani .kavanoz mamalarina benzetmeye calistim bakalim.
Bir gun ikiside yese su yaptigim seyi ne var sanki
Her gun biri diyette masallah

Bizim ki de çok seviyor ekmek kemirmeyi. Ekmeğin kenar kısmını vermeme rağmen koparıyor ve minik ağzında çevirip duruyor tabi büyük parça olunca alıyorum ağzından. Sanırım ekmek damaklarına iyi geliyor ve tadını da seviyor. Biz de artık kahvaltılara başladık çeyrek yumurta sarısı, 1 cici bebe, labne peyniri ve 1 çay kaşığı pekmezi karıştırıp yediriyorum Daha sonra tabi üstüne de emziriyorum...

Son düzenleme:
Cipskolam
Sen bi ara bebe biskuvisi yapmistin olmadimi bende yapmaya calistim lastik gibin oldu yumurta sarisi koyup bidaha deneycem.vermeycem cicibebe diyorum ama yapamadim

oldu cnm cıcıbe ıcıne pırınc unu mutlaka koy dagılmasını saglıyor arada hazır cıcıbebe alıyorum
Anammm uvv kızlara bakk
hıc sorma aksama kadar ısırıp duruyorum bende ham ham dıye
kızların biri sana biri eşine mi benziyor canım? ikisi birbirinden çok farklı çünkü.. hangisi şevval hangisi esmanur'du?

aa ısımlerını unutmamıs ablası sevındım:|evet cnm soldakı esmanur bana benzıyor dıgerı sevalla cok nazlı ve utangac zar zor resım cekıyorum
Simdi havuclu erikli uzumlu irmikli pure zamani .kavanoz mamalarina benzetmeye calistim bakalim.

kızz uzumu erıgı nerden buldun cook gusel ttarıf ıs yerler ya benım bı kızımda az yemeye basladı sen kahvaltıya basladınmı cnm
Kod:

Oy masallah size. Bakimi zordur tabiki ama keyfli olduklari vakit karsilariba gecip izlemek ne buyuk zevktir.) masallah sizeee
evet bakımları cok zor bırını yıdır otekı aglar bırının bezını degıstır otekı uyumak ıcın salla der sımdı bırı sekerleme yapıyo kahvaltısını yaptı dıgerı yurutecte

Senin komşu dangalaklığın kitabını yazıyo galiba , şaşırmış heralde ,bebeğin küçük hem de hamilesin Açık açık söyle bakamayacağını bence,hiç kendini kasma,kendisi düşünsün...

cnm ben bulamac yapmıyorum tatlarını tanısın dıye aynen deı gıbı kenarını yıyoyo elınden alıncada bagırıyo bazen havucta verıyorum sıkı sıkı sarılıyo ısıramıyo ya mır mır yapıyo ben bı yumurta sarısını verıyorum bagrıs cagrıs oynasarak yıyıyoruz ama mutlaka kayısı puresı erıyorum y.sarısı kabız yapıyo cunkı

Doktorumuz aradı ; demir seviyemiz düşükmüş ,damlaya devam mecburen...Bir de ,lökosit çıkmış kanda ama Umay'da bir ateş huysuzluk falan yok şimdilik,dikkatli takip et dedi,bişey olursa hemen kap gel...

Doktorumuz aradı ; demir seviyemiz düşükmüş ,damlaya devam mecburen...Bir de ,lökosit çıkmış kanda ama Umay'da bir ateş huysuzluk falan yok şimdilik,dikkatli takip et dedi,bişey olursa hemen kap gel...

İshal falan da yok di mi? neden olurmuş ki?

ya evet aynen oyle
Benimkiler eskiden beri biri bagirinca digeride bagirir. Pek bi alinganlar yuksek sesle filan konusunca aglamaya basladilar.

afiyet olsunn

ah canim o demir damlasi yok mu insallah umayimi rahatsiz etmiyordur
lokositi de kafana takma bagisikligi halleder annesi

Eki Görüntüle 627397 bı cuma fotosuda bızden 6 aylıgız cok sukur
çok tatlılar maşallah ne kadar güzeller

nie öle olduki tatlım ya bişeyide yokmuş inşallah olmaz bişey kuzucuma keyfi kaçmasın

oglum sünnet oldu bugün 3 gün kızlar bilseydim bu kadar kolay olucagını kendimi paralamazdım yağızım erkek oldu :) eski pipimize alışmıştık yeni pipi bi tuhaf geliyo yavvv :))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…