Yok aslında belirgin hiçbişeyi yok ,bikaç gündür gece biraz fazla mızırdanıyo,heralde ondan ,ateş falan yok çok şükür...İshal falan da yok di mi? neden olurmuş ki?
Hallediyo sanırım çünkü belirgin bi huzursuzluğu yok canım...ya evet aynen oyle
afiyet olsunn
ah canim o demir damlasi yok mu insallah umayimi rahatsiz etmiyordur
lokositi de kafana takma bagisikligi halleder annesi
Herhangi bi enfeksiyondan olabilir dedi doktor ama belirgin bişey olmadığı için şuanda bişey yapmıyoruz ,inşallah sorunsuz atlatırız teyzoşlarrrçok tatlılar maşallah ne kadar güzeller
nie öle olduki tatlım ya bişeyide yokmuş inşallah olmaz bişey kuzucuma keyfi kaçmasın
Yok aslında belirgin hiçbişeyi yok ,bikaç gündür gece biraz fazla mızırdanıyo,heralde ondan ,ateş falan yok çok şükür...
Hallediyo sanırım çünkü belirgin bi huzursuzluğu yok canım...
Herhangi bi enfeksiyondan olabilir dedi doktor ama belirgin bişey olmadığı için şuanda bişey yapmıyoruz ,inşallah sorunsuz atlatırız teyzoşlarrr
oldu cnm cıcıbe ıcıne pırınc unu mutlaka koy dagılmasını saglıyor arada hazır cıcıbebe alıyorum
hıc sorma aksama kadar ısırıp duruyorum bende ham ham dıye
aa ısımlerını unutmamıs ablası sevındım:|evet cnm soldakı esmanur bana benzıyor dıgerı sevalla cok nazlı ve utangac zar zor resım cekıyorum
kızz uzumu erıgı nerden buldun cook gusel ttarıf ıs yerler ya benım bı kızımda az yemeye basladı sen kahvaltıya basladınmı cnm
evet bakımları cok zor bırını yıdır otekı aglar bırının bezını degıstır otekı uyumak ıcın salla der sımdı bırı sekerleme yapıyo kahvaltısını yaptı dıgerı yurutecte
Uzumm erik kuru canim .aksamdan islatiyorum sabah pisiriyorum
Valla biri cok sevdi oburu istahsiz
Sasiracaksiniz sisman olan istahsiz
Uzumm erik kuru canim .aksamdan islatiyorum sabah pisiriyorum
Valla biri cok sevdi oburu istahsiz
Sasiracaksiniz sisman olan istahsiz
canı istemio demekki maşallah çok hamaratsın canım çok güzel şeyler yapıosun bebişlere
oglum sünnet oldu bugün 3 gün kızlar bilseydim bu kadar kolay olucagını kendimi paralamazdım yağızım erkek oldu :) eski pipimize alışmıştık yeni pipi bi tuhaf geliyo yavvv :))))
kızlar içim bugün o kadar üzgünki hiç bişi mutlu etmiyo beni belirsiz bi şekilde üzgünüm havadanmı noluo bana acep
kızlar elanın bugün sağlık ocağnda kontrolü vardı izlem sadece boy kilo falan gtmesem olur heralde dışarda rüzgar şakır şakır yağmur bi boy kilo için çıkarmıcam çocuğu dışarı:44:
Olduda bitti maşallah nazar değmedin insallah. Oglusada gecmiş olsunoglum sünnet oldu bugün 3 gün kızlar bilseydim bu kadar kolay olucagını kendimi paralamazdım yağızım erkek oldu :) eski pipimize alışmıştık yeni pipi bi tuhaf geliyo yavvv :))))
Evet bencede noluyo ki sana gecen bunalımdın. Bilmem ki bizde rahat batıyo galiba derlerkızlar içim bugün o kadar üzgünki hiç bişi mutlu etmiyo beni belirsiz bi şekilde üzgünüm havadanmı noluo bana acep
Bencede Cıkarma nolucak olçücekte. Öpe öpe ölç boyunu bakalım kaç öpücük olmuşkızlar elanın bugün sağlık ocağnda kontrolü vardı izlem sadece boy kilo falan gtmesem olur heralde dışarda rüzgar şakır şakır yağmur bi boy kilo için çıkarmıcam çocuğu dışarı:44:
İnsallah bi sorun olmadan gecer gider cnmDoktorumuz aradı ; demir seviyemiz düşükmüş ,damlaya devam mecburen...Bir de ,lökosit çıkmış kanda ama Umay'da bir ateş huysuzluk falan yok şimdilik,dikkatli takip et dedi,bişey olursa hemen kap gel...
Oooo masallah sizeeeoglum sünnet oldu bugün 3 gün kızlar bilseydim bu kadar kolay olucagını kendimi paralamazdım yağızım erkek oldu :) eski pipimize alışmıştık yeni pipi bi tuhaf geliyo yavvv :))))
kızlar içim bugün o kadar üzgünki hiç bişi mutlu etmiyo beni belirsiz bi şekilde üzgünüm havadanmı noluo bana acep
Bazen ici sıkiliyor insanin sebepsiz helede hava kotuyse. Boy kilo icin niye goturcen cnm yaa ben hic goturmuyorum sahsen helede salgin zamani hiiiiccc gerek yokkızlar elanın bugün sağlık ocağnda kontrolü vardı izlem sadece boy kilo falan gtmesem olur heralde dışarda rüzgar şakır şakır yağmur bi boy kilo için çıkarmıcam çocuğu dışarı:44:
Valla tatlim tek isim iki cocuk bide nete giriyorum evde pek baska biseye karismiyorum .
O kadar hazirliyorum hergun inat ve sabirla bide yeseler cok mutlu oluyorum
Gurbet zor helekı dılını bilmedıgın bir ulke. 2. Gercekten daha rahat buyutuluyo. İlk cokl kendını yıprattıgını anlıyosun. Aynen bu yoncaya katılıyorumne kadar dogru degil mi kizlar
Bebei devaml alayan annelere mektup - Yonca TOKBA - Kelebek - Hrriyet
maşallah canım öle deme çoğu ikiz zor oluo die dayıyo mamayı çok sevdğm bi arkadaşm var ama kızıorum çocuklar 1,5yaşında ikiz ama hala mamaya aşırı düşkünler yemiolar deyp yedrmedi pek bişi maşallah diorum ben sana hep
masallah minik pasayasen hangi ildesin canim ? ankaradaysan kime yaptirdin ?
bir de ne kadar yaptirdin nasil yaptirlar vs vs cok soru sordum galiba
kiyamam tatlim kim sikti canini
amann cikartmayi ver otursun elacik sicak sicak
haftaya goturursun
Bende temşzliği bitirdim acıktım komsu cagırmıştı gidim ona pasta börek yiyim
Olduda bitti maşallah nazar değmedin insallah. Oglusada gecmiş olsun
Evet bencede noluyo ki sana gecen bunalımdın. Bilmem ki bizde rahat batıyo galiba derler
Bencede Cıkarma nolucak olçücekte. Öpe öpe ölç boyunu bakalım kaç öpücük olmuş
İnsallah bi sorun olmadan gecer gider cnm
Oooo masallah sizeee
Bazen ici sıkiliyor insanin sebepsiz helede hava kotuyse. Boy kilo icin niye goturcen cnm yaa ben hic goturmuyorum sahsen helede salgin zamani hiiiiccc gerek yok
benimkiler de mamayi tukuruyor artikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?