2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İshal falan da yok di mi? neden olurmuş ki?
Yok aslında belirgin hiçbişeyi yok ,bikaç gündür gece biraz fazla mızırdanıyo,heralde ondan ,ateş falan yok çok şükür...

ya evet aynen oyle

afiyet olsunn

ah canim o demir damlasi yok mu insallah umayimi rahatsiz etmiyordur
lokositi de kafana takma bagisikligi halleder annesi
Hallediyo sanırım çünkü belirgin bi huzursuzluğu yok canım...

çok tatlılar maşallah ne kadar güzeller

nie öle olduki tatlım ya bişeyide yokmuş inşallah olmaz bişey kuzucuma keyfi kaçmasın
Herhangi bi enfeksiyondan olabilir dedi doktor ama belirgin bişey olmadığı için şuanda bişey yapmıyoruz ,inşallah sorunsuz atlatırız teyzoşlarrr

inşallah canımmmmm umaya rahatsızlık vermeden gtcek demekki enfeksiyon

kızlar içim bugün o kadar üzgünki hiç bişi mutlu etmiyo beni belirsiz bi şekilde üzgünüm havadanmı noluo bana acep

kızlar elanın bugün sağlık ocağnda kontrolü vardı izlem sadece boy kilo falan gtmesem olur heralde dışarda rüzgar şakır şakır yağmur bi boy kilo için çıkarmıcam çocuğu dışarı:44:

Uzumm erik kuru canim .aksamdan islatiyorum sabah pisiriyorum
Valla biri cok sevdi oburu istahsiz
Sasiracaksiniz sisman olan istahsiz

iriss;28722812]Doktorumuz aradı ; demir seviyemiz düşükmüş ,damlaya devam mecburen...Bir de ,lökosit çıkmış kanda ama Umay'da bir ateş huysuzluk falan yok şimdilik,dikkatli takip et dedi,bişey olursa hemen kap gel...[/QUOTE]

gecmıs olur ıns bızde damlaya devm bı dahkı ay bende yaptırıcam kan testtı merak edıyorum lekosıt benım bıldıgım mıkrop ufacık az cıktıysa bol bol ıhlamur ıcır kanı temızlensın suda ıcsın mutlaka

Uzumm erik kuru canim .aksamdan islatiyorum sabah pisiriyorum
Valla biri cok sevdi oburu istahsiz
Sasiracaksiniz sisman olan istahsiz

oylemı bende alıyım hafta sonu yapıyım bakıyım balndırdanmı gecırıyosun kurları yoksa tel suzgecten mı aynen benımde kılolu gorunen kzım bıraz ıstahsız sızınde aralarında boy ve kg farkı varmı bızde 100 gr fark varda

canı istemio demekki maşallah çok hamaratsın canım çok güzel şeyler yapıosun bebişlere

Valla tatlim tek isim iki cocuk bide nete giriyorum evde pek baska biseye karismiyorum .
O kadar hazirliyorum hergun inat ve sabirla bide yeseler cok mutlu oluyorum

masallah minik pasaya sen hangi ildesin canim ? ankaradaysan kime yaptirdin ?
bir de ne kadar yaptirdin nasil yaptirlar vs vs cok soru sordum galiba
oglum sünnet oldu bugün 3 gün kızlar bilseydim bu kadar kolay olucagını kendimi paralamazdım yağızım erkek oldu :) eski pipimize alışmıştık yeni pipi bi tuhaf geliyo yavvv :))))

kiyamam tatlim kim sikti canini
kızlar içim bugün o kadar üzgünki hiç bişi mutlu etmiyo beni belirsiz bi şekilde üzgünüm havadanmı noluo bana acep

amann cikartmayi ver otursun elacik sicak sicak
haftaya goturursun

Bende temşzliği bitirdim acıktım komsu cagırmıştı gidim ona pasta börek yiyim
oglum sünnet oldu bugün 3 gün kızlar bilseydim bu kadar kolay olucagını kendimi paralamazdım yağızım erkek oldu :) eski pipimize alışmıştık yeni pipi bi tuhaf geliyo yavvv :))))
Olduda bitti maşallah nazar değmedin insallah. Oglusada gecmiş olsun
Evet bencede noluyo ki sana gecen bunalımdın. Bilmem ki bizde rahat batıyo galiba derler
Bencede Cıkarma nolucak olçücekte. Öpe öpe ölç boyunu bakalım kaç öpücük olmuş

Doktorumuz aradı ; demir seviyemiz düşükmüş ,damlaya devam mecburen...Bir de ,lökosit çıkmış kanda ama Umay'da bir ateş huysuzluk falan yok şimdilik,dikkatli takip et dedi,bişey olursa hemen kap gel...
İnsallah bi sorun olmadan gecer gider cnm
Oooo masallah sizeee

Bazen ici sıkiliyor insanin sebepsiz helede hava kotuyse. Boy kilo icin niye goturcen cnm yaa ben hic goturmuyorum sahsen helede salgin zamani hiiiiccc gerek yok

Valla tatlim tek isim iki cocuk bide nete giriyorum evde pek baska biseye karismiyorum .
O kadar hazirliyorum hergun inat ve sabirla bide yeseler cok mutlu oluyorum

maşallah canım öle deme çoğu ikiz zor oluo die dayıyo mamayı çok sevdğm bi arkadaşm var ama kızıorum çocuklar 1,5yaşında ikiz ama hala mamaya aşırı düşkünler yemiolar deyp yedrmedi pek bişi maşallah diorum ben sana hep

benimkiler de mamayi tukuruyor artikk

kimse sıkmadı canımda ne bilim sıkıldım heralde ondan havada bozuk açılırım birazdanaman çıkartmıcam zaten ya alt tarafı boy kilo aşıda götürürm canım

oh ne güzel temiz temz otur içn rahatlamıltır şimdi senin evet rahat battı galiba öpücükde ii fikirmiş hemen yapim annem karışla ölçüo

İnsallah bi sorun olmadan gecer gider cnm

Oooo masallah sizeee

Bazen ici sıkiliyor insanin sebepsiz helede hava kotuyse. Boy kilo icin niye goturcen cnm yaa ben hic goturmuyorum sahsen helede salgin zamani hiiiiccc gerek yok

hep evdeyz ya ondanmı oluo bilmem yazın böle olmaz heralde canım doğru diosun zaten oralarda hasta dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…