Tesekkur ederim. Sitede organik corba karisimi diye bir urun var. O dikkatimi cekti. İcinde pirinc bulgur fasulye kirmizi ve yesil mercimek ve bugday var. Simdi icin biraz erken ama bir iki ay sonra kullanabiliriz. Tahil karisimlari var. Fiyatlar da cok ucuk degil. Bilgisayara gectigimde siparis vericem bir kac sey.
Kizlar bugun aktarda ot purc bakinirken aktarci bugday ruseyni ver bebeklerine dedi .simdi gedim netten baktim harika seyler yaziyor. Bugdayin kalbi imis ama beyaz ekmekte olmuyormus.
Aldim ama bi sitede 8.ayda verin diyordu.
Bakalim verecem azcik yogurda meyveye herseye konabilir bence
Bende dün yazacaktım o ürünü :)
Gurme bebekte falan okudum ama dediğin gibi 8.ayda yazıyor. Ondan boşa heyecan yaptım erkenmiş bizimkilere diye yazmadım. Alınabilcek yerleri falanda arastırdım hatta biraz büyük marketlerde bulabilmiş bazıları
Canim kimyonlu suyu nasil hazirliyonuz
cnm cezveye biraz su koy ve kaynamaya başlamasına yakın icine biraz tane kimyon serpersin kaynadıktan sonra altını kapat ve ılıyınca şekersiz bi kac kaşık verirsin.ben şekersiz veriyorum baya alıştı artık seve seve içio
Daha doğrusu vermek için erken oldugunu ögrendikten sonra birden dısarı cıkmaya karar verdik birde ondan bahsedememiştim :)
Ouzi ben dün yulaf ezmesi aldım migrostan fikir için sağol iyi oldu bu tahıl işine girmemiz.
Sen bunları kahvaltılara ekliyorsun değil mi? Nasıl tüketiyorsunuz?
cnm cezveye biraz su koy ve kaynamaya başlamasına yakın icine biraz tane kimyon serpersin kaynadıktan sonra altını kapat ve ılıyınca şekersiz bi kac kaşık verirsin.ben şekersiz veriyorum baya alıştı artık seve seve içio
Sagol canim bu kimyonu corbaya koyuyom baya ise yariyor
Bikac gundur rezeneyi salep i icmedim sut valla azaldi. Biziim neyimize diyet
Bende muhallebi gibi deneyim. Kuru meyve olarak kayısı var sadece elimde yeterli olur mu acaba bilmem. Tahıllarla ilgili tarif paylaşırsan vaktin olunca iyi olur canım :)Bazen corbaya koyuyorum canim.bazen kuru meyva irmikle pisirip muhallebi asure gibi bisey yapuyorum.kahvaltida yumurta pekmez ihlamur ile karistirdim ama benimkiler sevmedi
kızlar nasılsınız biz geldk bugün doktora gttik herşley yolunda diş çok kabarmış her an patlayabilir dedi doktor bekliorum sonra arkadaşımda toplandk oturduk ama çok pasta börek yedim kendmi çok suçlu hissediyorum pufffff siz nasılsınız bu arada umayın dilini yicem çok tatlı çıkmış
Bende su ve rezene az icince baya azaliyor .
Of ne yapayim iki cocukla hergun duzenli olmuyor iste.bide 6 ay ben kesintisiz hergun rezene anason demledim 4 litre su ictim artik da yapmayacam oldugu kafar olsun
Bende muhallebi gibi deneyim. Kuru meyve olarak kayısı var sadece elimde yeterli olur mu acaba bilmem. Tahıllarla ilgili tarif paylaşırsan vaktin olunca iyi olur canım :)
Yemişsin artık boşver suçluluk duysan ne giden gittiYaza yakarsın kızınla yürüyüşe çıkıp :)
Slm kızlar nasılsınız, babamız şehirdışına çıktı şimdi onun gelmesini bekliyoruz, oğluşumda uyuyo ohhh...
Bu arada okuduğum her yazıda yaşadıklarımı gördüm, yani bütün bebekler aynı, bu dönemler sıkıntılı dönemler demekki.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Teyzeleri oğluşumun 2. dişide çıktıııı, çok şükür ateş falan olmadan çıktı, darısı diğer dişlerin başına.
Dün oğluşuma resmen nazar değdi. Başka bebeklerle karşılaştırılmasından nefret ediyorum. Benim oğlu oturuyo ve dişi çıktı, 1,5 ay büyük bebek ne oturuyor nede dişi çıkmış. Konu hep oydu ve konuşurken oğlum birden ağlamaya başladı, sanki bi yeri kırılmış gibi, zar zor uyuttum.
Her bebeğin fıtratı farklıdır, biri yapar biri yapmaz sonuçta, bu karşılaştırmalar niye anlamıyorum
Cnm valla bazen gun boyu 1 kere bile emmiyor ama mutlaka gece 10 da ve sabah 4 gibi emıyor..oyle olunca mama vermediğim için ek gıdayı ogun seklinde yediriyorum ama bugun gun icinde cok emdi bı sayede az az yedi ek gıdayı aralarda takviye oldu meyvesi yoğurdu çorbası..Dediğin gibi uyutacağım diye düşünüp emmiyor galiba. Bir de geçen internetten bebeğim yeterli süt alıyor mu diye anket yaptım, o günden sonra daha da zorlar oldum oğlumu. Ankete göre daha uzun süreli ve daha sık emzirmek gerekiyor çıkıyor. Ama benim ki genelde 5-6 dk emiyor, sadece uyku esnasında çok emiyor o da emzik niyetine. Güvenmesem de anket kafamı karıştırdı, doktora sordum günde 4-5 kere emzirmen yeterli dedi. Anketin amacı da sanırım devam sütü almamızı sağlamak gibime geliyor.
Canım aynen senin yaşadıklarını ben de yaşıyorum, aynı duyguları ben de paylaşıyorum. Onlar bizim canlarımız, her şeyimiz. İnşallah dediğin gibi en az 1 yaşına kadar emzirebiliriz. Sen günde kaç defa emzirebiliyorsun ayrıca ek gıdayı direk öğün olarak mı veriyorsun?
Evet canım zaten hep yorgunluktan neyse ki tatlı yorgunluklar bir de büyük bebeler yormasa
ayyy çeneli hatunlar nereye gittiniz gelin sıkıldım ben kızımda 2 saatdir uyuyo zaten kalkmadı bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?