2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın teyzeler ,son halim budur ; dili hep dışarda

Eki Görüntüle 634426
Kurbaneee kurbanee kasinada gozunede hayreneee
Valla bizim kiz bebeyken cookk tv izledi. Hatta reklamlari izleyerek mama yerdi. Cok sukur bise olmadi. Hatta ne 5 dk egitim cd leri izlerdi baylirdi onlara aksamabkadar izlerdi. 2 yasinda harflerin tamsmini sirayla soylerdi. Ben oyle herseye inanmam.

bizde izledik ya çok şükür gerizekalı da değiliz ama ben bu aralar şunu anlıyorum sanki çocuk bakımıyla ilgili bazı şeyler hep eskiler yalanlıyo ama sonuçta yinde eskilerin yaptıklarını yapıyoruz

merhaba kızlar ben eylül annesiyim ama yazdıklarınız sanki beni anlatıyor oyüzden daha yakın hissettim kendimi size.

günaydın kızlar benim cadı sabah öksürerek uyandı göğsünde hafif hırıltı var akşamüstü bal koyucam gece yıkayıp yatırırım geçer inşallah

benm oğlumda öksürerek uyanıyor uykusundan.balı göğsünemi sürüyosun işe yarıyomu gerçekten.dün gece bu yüzden kaç kez uyandı bilmiyorum zaten uyku sorunlarımız var buda tuz biber oldu.geçmiş olsun kızına canm.

he vallla tracy hooggg ablamın kitabına göre büyütüyorum ama aradaki fark bizimki sallayarak uyuyoı

yatır kaldır yöntemini uygulamadınmı canm biz denedik bi kere ama çok ağlayınca bıraktık ama bazen hala tekrar denesemmi diyorum çünkü uyku sorunumuz giderek artıyor.sen kitaptaki rutinimi uygulamaya çalışıyosun.gece uyandığında da mı sallıyosun.bebeğini emziriyomusun bilmiyorum da en zoru gece uyandığında uyutmak heralde emzirmeden asla susmuyo benmki oyüzden o kitaptaki uyutma yöntemini uygulamam çok zordu.işe yarardı ama okadar ağlamasına ben dayanamıyorum.

canm sanki beni anlatmışsın bukadar olur yani.bütün topiklere bakıyorum artk yalnızım zannediyodumki senn yazını gördüm.yazdıklarının aynısını benm oğlumda yapıyo ve artk çaresiz hissediyorum kendimi.özellikle akşam uykuya geçmeden yapıyo bunları değilmi gündüz pek sorun olmuyo.bi kere 3saat uğraştık ama artk öldük yorgunluktan çocukta yoruldu ağlamaktan en sonunda emerek uyuyakaldı.herşeyi deniyoruz bitürlü uyumuyo bu aralar benden grip bulaştı öksürüyo boğazı iyce tahriş olmasın diye battaniyesinde sallayıp uyutuyoruz ama buna alışmasından çok korkuyorum ne yapıcam artk bilmiyorum insan kendini çok çaresiz hissediyo biyerde yanlışmı yapıyorum diyrum.

Tarifler için topic açma fikri bence de güzel. Sadece tarifleri yazarsak oraya daha kolay olur, arayıp bulması, böyle gerçekten arada kaynıyor.

canım benimkinin öksürüğü hafif şimdilik ilerlemesin diye koydum hatta az önce akşama tekrar koyucam temiz bir beze 1 tatlı kaşığı kadar balı sür üzerine biraz karabiber serp gögsüne koy istediğin kadar dursun gece yatırırken bile koyabilirsin biz hep böyle yaparız kesin çözüm yarın bana dua ediceksin geçen sene eşim öksürürken çatlıcak gibiydi bi gecede onu bile geçirdi yaparsan mutlaka yaz merak ederim

Not alayım ben de ,böyle doğal yöntemler hep daha çok işe yarar gibi geliyo bana...

herkese merhaba iyi haftasonları geçirin...

inşallah geçersin canım bebeğine de tekrar geçmiş olsun...

iris kızın çok tatlı olmuş idil beray da gördü nasıl güldü yavrum çok sevdi...

herkese merhaba iyi haftasonları geçirin...

inşallah geçersin canım bebeğine de tekrar geçmiş olsun...

iris kızın çok tatlı olmuş idil beray da gördü nasıl güldü yavrum çok sevdi...

Kanı kaynadı demek yavrunun ,tanıştıralım o zaman

Ben sabah kahvaltisinda bu mamayi kullaniyorum. Dedigin gibi icinde vitamin ve tahillar oldugu yaziyor ustunde. Hippin de var 7 tahillisi, ben bu kutu bitince onu alicam. Bazen gece yatarken de veriyorum, icine meyve de katiyorum. Tarhana corbasina kattim bir kere. Yani benim cok amacli mamam 7 tahilli. Ouzinin aldiklarina ben de ozendim ama henuz arayamadim, burada cok cesitli organik urun bulunabilecegini zannetmiyorum. Acaba internetten alinabilecek yerler var midir? Bir arastirmak lazim.

Ben bir yorumda okuyup not almıştım bir site adı
Ekoorganik Organik Ürünler Mağazası fiyatlara bakmadım ama nasıl bilmiyorum.

Organik satis ararken bir tavuk markasinin sitesine denk geldim. Cocuklariniz icin antibiyotiksiz ve gdosuz tavuk sinirli sayida diye reklam yapmislar. Yani antibiyotik ve gdo dayadiklarini kabul ediyorlar tavuklara. Bre insanlik vasiflarini yeterince kazanamamis kisiler. Hepsini oyle besleyin bre Allahsizlar... Eskiden kullanilmiyordu da tavuk olmuyor muydu.... Cok kizdim yahuuuuuu

Çok haklısın

Ben bir yorumda okuyup not almıştım bir site adı
Ekoorganik Organik Ürünler Mağazası fiyatlara bakmadım ama nasıl bilmiyorum.

Tesekkur ederim. Sitede organik corba karisimi diye bir urun var. O dikkatimi cekti. İcinde pirinc bulgur fasulye kirmizi ve yesil mercimek ve bugday var. Simdi icin biraz erken ama bir iki ay sonra kullanabiliriz. Tahil karisimlari var. Fiyatlar da cok ucuk degil. Bilgisayara gectigimde siparis vericem bir kac sey.

Kizlar bugun aktarda ot purc bakinirken aktarci bugday ruseyni ver bebeklerine dedi .simdi gedim netten baktim harika seyler yaziyor. Bugdayin kalbi imis ama beyaz ekmekte olmuyormus.
Aldim ama bi sitede 8.ayda verin diyordu.
Bakalim verecem azcik yogurda meyveye herseye konabilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…