2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar benim cadı sabah öksürerek uyandı göğsünde hafif hırıltı var akşamüstü bal koyucam gece yıkayıp yatırırım geçer inşallah

Gunaydin anneler
Benim tontonlar gece beslenmeyi birakti.
Ha uyuyolarmi uyumuyolar ama kalksalar bile geri uyuyolar heme n bizde boyle sizde nasil

Gunaydin anneler
Ha uyuyolarmi uyumuyolar ama kalksalar bile geri uyuyolar heme n bizde boyle sizde nasil

Benmki sadece uykuda aldigi icin biberonu ben gece bayaga beslerdim ama simdierde cok yemiyo ben yinede deniyorum

Herkese günaydın..
İstanbul'da da hava çok kötü.. Ben de gezmek istiyorum ama bugün pek mümkün görünmüyor. Eşim çalışıyor cumartesi, hasta az olursa, diğer doktorlara bırakıp kaçıyor ama hava kötü olunca cumartesi yoğun oluyor, 5'ten önce gelemez. Ben de Ela'yı arabaya alıp tek başıma çıkmaya cesaret edemedim daha, arkada ağlarsa panik yapıp kaza yaparım diye korkuyorum..
Akşam eşimin yanında çalışan kızlardan birinin nişanı var oraya gideceğiz. Ela'yı anneme bırakacağım. Normalde böyle çok tanıdık olmayanların nişanına düğününe gitmekten pek hoşlanmam ama şimdi evden çıkmak olsun da ne olursa olsun diyorum..
Havalar ısınsın kendimi çok fena dışarı atacağım.
Geçenlerde bir blog keşfettim, Poyraz'lı günler diye. Yazan anne bebeği ile gittiği yerleri yazmış, ayrıntısıyla, bebekle gezmeye uygun mu, alt açma yeri var mı, yemekler nasıl vb. İstanbul'daki yerleri yazmış tabi. Güzel olmuş ama faydalı bilgiler var.. Biz de buraya alt topik açalım diye düşündüm ben de, havalar ısınıyor, gidip rahat ettiğimiz yerleri yazalım, fikir almış oluruz.. Sanırım hepimiz havalar ısınınca kendimizi sokaklara atacağız.
Bir de tatil olayı var tabi, erken rezervasyon olayları var ya şimdi, biraz bakındım ama hiiç karar veremedim, bebekle nereye gidilir ki.. Sizler tatilde ne yapmayı planlıyorsunuz?

Son düzenleme:
sabah sabah sinirlerim bozuldu yine ya facebook a bi foto koydum duru pepe izlerken çekmiştim bi akrabamız tv izletme gözlerine zararlı falan filan yazmış daha öncede böyle bişey yapmıştı ben manyakmıyım el kadar çocuğa tv izleteyim pepeyi açmıştım 5 dk baktı hoşuma gitti paylaştım kendinib 20 günlük bebeği var sanki 10 tane büyütmüş gibi bilmişlik taslıyo bende tersledim bu sefer hemen silmiş yorumunu kimse kimseye karışmasın kınamasın ya herkesin anneliği kendine doğru

Ya bosver milleti sen
Keske benimkiler de islesede aralarda azcik nefes alsam

Günaydın teyzeler ,son halim budur ; dili hep dışarda

benim bu kızdan ne çektiğimi bilseler kimse ağzını açamazda öyle dışardan çok bilmişlik taslamak kolay

Aynen öyle, sonuçta herkes kendi bebeği için en iyisini yapmak istiyor. Herkesin doğrusu farklı ayrıca. Bebek yetiştirmek konusunda da tek doğru yok. Böyle karışanlara ağzının payını vermek lazım.

Aynen öyle, sonuçta herkes kendi bebeği için en iyisini yapmak istiyor. Herkesin doğrusu farklı ayrıca. Bebek yetiştirmek konusunda da tek doğru yok. Böyle karışanlara ağzının payını vermek lazım.
bu sefer verdim valla inşallah ayıp olmamıştır akrbayız sonuçta 6 aydır ben bakıyorum yetiştiriyorum bebeğimi herkes çok hareketli akıllı diye şaşırıp kalıyo ama bi foto için o kadar akrabamın arkadaşımın gördüğü facebook ta kendimi küçük düşüremem kimse kusura bakmasın

Ben Ela'ya pirinç unlu muhallebi vermek istemiyorum, dün Ouzi'den aldığım ilhamla markete gittim, tahıl bakmaya ama bebeğe verilebilecek gibi tahıl bulamadım. Sonra baktım mülipanın 7 tahıllı gece ek gıdası diye bir ürünü var. İçindekilerde sadece 7 tahıl ve vitaminler yazıyor, başka katkı maddesi yok içindekilere göre. Ondan aldım, dün anne sütü ile karıştırdım, bayağı sevdi yedi Ela. Ama ben aslında sentetik hiç birşey vermek istemiyorum, herşey doğal olsun istiyorum.. Şimdi bu mülipa 7 tahıllıyı vermek benim bu prensibime ne kadar uygun bilemedim.. Siz ne dersiniz?

sonuçta bebek maması verdiğin ona uygun bişey zor zamanlar için kurtarıcı gibi düşün bu arada ben duruya pirinç unu yediremiyorum ya sevmiyo

Acil durumda hayat kurtarır gibi görünüyor ama sürekli almak bütçeyi deler

Boşver şekerim ,umursamamak en güzel cevap olur on tipler için

Heriflere alınmayın ,trip atmayın ,ısrarla sorumluluk verin ,yapmıyolarsa da verin.Bu çocuk sadece sizin değil heralde ,bakıcı da olmadığınıza göre ,yardım edecekler başka seçenek yok...Alışmışlar işte erkek milleti, hiçbir iş yapmazlar,hazır yerler

merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum iyisinizdir inşallah son haberleri okuyamadım cunku internet cafeden giriyorum hepinizi cok ozledim ve hepinizi çok seviyorum
Uğra kız arada ,özletme kendini....

sabahtan beri ilk defa az önce emdi! emmiyorrrrrrrrr uff yaaa sütüm azalacak diye korkuyorum bu 5. gün çünkü gün boyu emmiyor allahtan gece emiyor
Umay da artık pek emmiyor,sadece geceleri uykulu uykulu hevesle emiyor...

Geçmiş olsun canım,atlatır inşallah hemencik...

Gunaydin anneler
Ben sütüm hepten kesilmesin diye gece emziriyorum...

Kızzz ben de cesaret edemiyorum tek başıma arabayla :18:
Yaz başı memlekete gitmeyi düşünüyorum uçakla ,nasıl olucak bilmem ama :44:

Hala takıyo musunuz bu tiplere ya ,verin cevabını gitsin...Sen seyrettirme seninkine de kapat konuyu şekerim.

kız yerim senide dilinide bu rada ben hep erkek biliyodum bu prensesi ya geçen burda muhabbetti olduda öğrendim
Kelaynağız ya herkes erkek sanıyo ,ikinci erkek olucak heralde

Ben akşamları veriyorum ,Hipp in yulaflı elmalısı ,milupanın sütlü pirinçlisi ...

Gunaydin yetistim ben:)
Oğlumda yetişti
günaydın kızlar benim cadı sabah öksürerek uyandı göğsünde hafif hırıltı var akşamüstü bal koyucam gece yıkayıp yatırırım geçer inşallah
B sıralarda bir öksürük sardı. Yaz gelseydi hayırlısyla. Hemen atlatır inşallah.
Sabah sabah sinirlenmeyim var böyle tipler. Herşeyi kendileri bilir. Bi git kendi işine kendi bebene bak sana fikir soran oldu mu?
Hiç sevmiyorum ya işime karışılmasını lohusalıkta falan yanımda birsi olsaydı kesin cinnet geçirirdim ben. Dışarı çıkınca bile akıl verenden geçilmiyor
Günaydın teyzeler ,son halim budur ; dili hep dışarda

Eki Görüntüle 634426

Dilini yesin kediler

Bende dün ouzinin dediği ürünlere baktım. Yulaf ezmesini buldum migrosta ama buğday ve çavdar ezmesi bulamadım. Hipp büskivide alıp deneyecektim onuda bulamadım. Çokta oyalandık oğlumun mide hacmi ufak ondan bakamadım fazla acele ettik :)

Migrosta çok güzel kalp dekor vardı şansımıza telefonların şarjı yoktu pek resim çekemedik ya ne güzel hazır dekor vardı alışveriş merkezinde
Bende tarifler için bölüm açalım diyecektim. Arada kaynıyor tarifler. Herkes sayfa sayfa takip edemiyor ve unutuluyor. Mesela bana güzel bir bebe bisküvisi tarifi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…