Günaydın ama kimse yok ki ilk defa böyle gördüm topici
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
Gece herkes burdaydı tabi enerji kalmadı.
Anam kendimi çok yalnız hissettim
Gunaydin anneler
Benim tontonlar gece beslenmeyi birakti.
Ha uyuyolarmi uyumuyolar ama kalksalar bile geri uyuyolar heme n bizde boyle sizde nasil
sabah sabah sinirlerim bozuldu yine ya facebook a bi foto koydum duru pepe izlerken çekmiştim bi akrabamız tv izletme gözlerine zararlı falan filan yazmış daha öncede böyle bişey yapmıştı ben manyakmıyım el kadar çocuğa tv izleteyim pepeyi açmıştım 5 dk baktı hoşuma gitti paylaştım kendinib 20 günlük bebeği var sanki 10 tane büyütmüş gibi bilmişlik taslıyo bende tersledim bu sefer hemen silmiş yorumunu kimse kimseye karışmasın kınamasın ya herkesin anneliği kendine doğru
benim bu kızdan ne çektiğimi bilseler kimse ağzını açamazda öyle dışardan çok bilmişlik taslamak kolayYa bosver milleti sen
Keske benimkiler de islesede aralarda azcik nefes alsam
benim bu kızdan ne çektiğimi bilseler kimse ağzını açamazda öyle dışardan çok bilmişlik taslamak kolay
bu sefer verdim valla inşallah ayıp olmamıştır akrbayız sonuçta 6 aydır ben bakıyorum yetiştiriyorum bebeğimi herkes çok hareketli akıllı diye şaşırıp kalıyo ama bi foto için o kadar akrabamın arkadaşımın gördüğü facebook ta kendimi küçük düşüremem kimse kusura bakmasınAynen öyle, sonuçta herkes kendi bebeği için en iyisini yapmak istiyor. Herkesin doğrusu farklı ayrıca. Bebek yetiştirmek konusunda da tek doğru yok. Böyle karışanlara ağzının payını vermek lazım.
Ben Ela'ya pirinç unlu muhallebi vermek istemiyorum, dün Ouzi'den aldığım ilhamla markete gittim, tahıl bakmaya ama bebeğe verilebilecek gibi tahıl bulamadım. Sonra baktım mülipanın 7 tahıllı gece ek gıdası diye bir ürünü var. İçindekilerde sadece 7 tahıl ve vitaminler yazıyor, başka katkı maddesi yok içindekilere göre. Ondan aldım, dün anne sütü ile karıştırdım, bayağı sevdi yedi Ela. Ama ben aslında sentetik hiç birşey vermek istemiyorum, herşey doğal olsun istiyorum.. Şimdi bu mülipa 7 tahıllıyı vermek benim bu prensibime ne kadar uygun bilemedim.. Siz ne dersiniz?
Acil durumda hayat kurtarır gibi görünüyor ama sürekli almak bütçeyi delerkızlar bi bakın, bu konuda ne diyorsunuz?
hiç olmadı zor zamanlarda ya da dışarıdayken kullanılabilir gibi geldi bana.
ben pınarın organik sütünü severek içiyorum zaten ama gramı ve organik yoğurt olması sebebiyle çekici gelmedi desem yalan olur :44:
- Annelerin Hayatını Kolaylaştıran Pratik Ambalaj
Eki Görüntüle 634023
Boşver şekerim ,umursamamak en güzel cevap olur on tipler içinSEN DE BUDİSTSİN DEMEKKİ :) BENİMKİ DE ÖKÜZDÜR DE.BOĞUCAM YA.ELTİME GICIK OLUYORUM ISRARLA ONUN TWİTTERA EKLEDİĞİ SIPASININ RESMİNE YORUM YAPIYOR ÖKÜZ BEY.ELTİM BİZİM RESİMLERİ BEĞENİP GEÇİYOR YORUM FİLAN YOK.İNSAN İLK KEZ GÖRÜYORSUN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN FİLAN DER YOK O DA ÖKÜZ.BUNLARIN SÜLALE HEPTEN ÖKÜZ.ELTİM EL ALTINDAN BENİ KISKANIR.AMA BELLİ ETMEZ.SURAtsızın teki.gıcık oluyorum öküzlereeeeeeeeeeeee bugün öküz eltimin doğum günü sosyal paylaşım sitesinde hatırlatma kısmında yazıyor.umarım d.günü mesajı atmaz benim öküzzzz.onların sülale benimkini 1 kez bile kutlamadı kaç yıldır
Kızlar genelde oğlumu genelde 2-2,5 saatte uyutmaya çalışıyorum çünkü iyice huysuzluk yapmaya başlıyor ve gittikçe uyuması daha da zor oluyor. Ayağıma sallamak için yatırdığımda karnını yukarı kaldırıyor ve almazsam katılarak ağlıyor. Kucağımda uyutmak istiyorum yine aynı şekilde karnını yukarı kaldırıp kafayı arkaya doğru atıyor. Emzirmek istediğimde de aynı senaryolar zaten bu aralar emmek dahi istemiyor. Bu akşam da benim için çok zordu. Oğlum uyumadıkça iyice huysuzlaştı, 4 saat uyanıklık onu iyice yordu nerdeyse 2 saat kucakta dolaştık, oynadık ama ne zaman yatırmaya kalksak ağladı. 4 saatin sonunda karnı da iyice acıktı ama yine kucağıma alıp emzirmek istediğimde kendini attı geriye. Ben de oyunla yatırıp, yattığı yerden emzirmeye çalıştım tabi aç olduğu için emmeye başladı ve sonunda da uyudu.Tabi bu kadar mücadele esnasında eşime de çok sinirlendim.Hala kızgınım ona, tüm gün yoruluyorum zaten bir de eleştiriliyorum. Oğlumun bakımında o da elinden geleni yapıyor sağ olsun ama arada ben sana yardım ediyorum diyor sanki sadece benim oğlum. Bu akşam da oğlum huysuzlandığı ve üstüne de eşim beni eleştirince bardak taştı benim şalterler attı ve sinirden ağladım.İçim o kadar sıkıldı ki birileri ile paylaşmak istedim, beni en iyi anlayabilecek sizlersiniz.:13:
Heriflere alınmayın ,trip atmayın ,ısrarla sorumluluk verin ,yapmıyolarsa da verin.Bu çocuk sadece sizin değil heralde ,bakıcı da olmadığınıza göre ,yardım edecekler başka seçenek yok...Alışmışlar işte erkek milleti, hiçbir iş yapmazlar,hazır yerlerCnm seni cok iyi anlıyorum gecen hafta bizde eşimle aynı mevzudan tartıştık 3 gun mecbur olmadikca konuşmadık gecenin 10 unda benimki uyanır emerkende geri uyur bide gece 4-5 arası emer sen tut 10 da al beşikten getir salona kızı sev eee bugun sevmedim ben gelmeden uyutuyorsun sanki ben zorla uyutuyorum cocuk uykusu gelince uyumazsa ağlıyor dedim o emmek icin uyanıyor neden çıkardın odadan demeye kalmadı zaten kiz ağlamaya başladı neyse gittim odaya ağlar emmez salla salla yemin ediyorum gece bir buçuk oldu zor uyudu onun arkasından olan oldu bende sarteller attı hem ağlarım hem söylenirim bide ne dese begenirsin 7 ay oldu hep uyur bu cocuk bir gece uyumadı bu hale geldin ya uyumayan bir cocuk olsaydı boşanırdik herhalde...olurmusun oldururmusun...sonra iste zaman geri düzeldi aramız ama bu uyku ve yeme düzenini oturtmana kadar ne çektim birisi karıştığı an sınır oluyorum
Bu arada tarifine göre senin bebenin gazi var buyuk ihtimalle..
Uğra kız arada ,özletme kendini....merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum iyisinizdir inşallah son haberleri okuyamadım cunku internet cafeden giriyorum hepinizi cok ozledim ve hepinizi çok seviyorum
Umay da artık pek emmiyor,sadece geceleri uykulu uykulu hevesle emiyor...sabahtan beri ilk defa az önce emdi! emmiyorrrrrrrrruff yaaa sütüm azalacak diye korkuyorum bu 5. gün çünkü gün boyu emmiyor allahtan gece emiyor
Geçmiş olsun canım,atlatır inşallah hemencik...Hapsurdukca burnu akıyor yavrunun bu iyibiseydir sanırım odayı ketil ile nemlendirdim ıhlamur pekmez limon karisimli suyunu içirdim göğsünde havlu var suan uyudu insallah uyanmaz yavrum gerekirse ben sabaha kadar yatmam ilk defa hasta oldu üzüldüm evde ben hariç herkes hasta
Ben sütüm hepten kesilmesin diye gece emziriyorum...Gunaydin anneler
Benim tontonlar gece beslenmeyi birakti.
Ha uyuyolarmi uyumuyolar ama kalksalar bile geri uyuyolar heme n bizde boyle sizde nasil
Kızzz ben de cesaret edemiyorum tek başıma arabayla :18:Herkese günaydın..
İstanbul'da da hava çok kötü.. Ben de gezmek istiyorum ama bugün pek mümkün görünmüyor. Eşim çalışıyor cumartesi, hasta az olursa, diğer doktorlara bırakıp kaçıyor ama hava kötü olunca cumartesi yoğun oluyor, 5'ten önce gelemez. Ben de Ela'yı arabaya alıp tek başıma çıkmaya cesaret edemedim daha, arkada ağlarsa panik yapıp kaza yaparım diye korkuyorum..
Akşam eşimin yanında çalışan kızlardan birinin nişanı var oraya gideceğiz. Ela'yı anneme bırakacağım. Normalde böyle çok tanıdık olmayanların nişanına düğününe gitmekten pek hoşlanmam ama şimdi evden çıkmak olsun da ne olursa olsun diyorum..
Havalar ısınsın kendimi çok fena dışarı atacağım.
Geçenlerde bir blog keşfettim, Poyraz'lı günler diye. Yazan anne bebeği ile gittiği yerleri yazmış, ayrıntısıyla, bebekle gezmeye uygun mu, alt açma yeri var mı, yemekler nasıl vb. İstanbul'daki yerleri yazmış tabi. Güzel olmuş ama faydalı bilgiler var.. Biz de buraya alt topik açalım diye düşündüm ben de, havalar ısınıyor, gidip rahat ettiğimiz yerleri yazalım, fikir almış oluruz.. Sanırım hepimiz havalar ısınınca kendimizi sokaklara atacağız.
Bir de tatil olayı var tabi, erken rezervasyon olayları var ya şimdi, biraz bakındım ama hiiç karar veremedim, bebekle nereye gidilir ki.. Sizler tatilde ne yapmayı planlıyorsunuz?
Hala takıyo musunuz bu tiplere ya ,verin cevabını gitsin...Sen seyrettirme seninkine de kapat konuyu şekerim.sabah sabah sinirlerim bozuldu yine ya facebook a bi foto koydum duru pepe izlerken çekmiştim bi akrabamız tv izletme gözlerine zararlı falan filan yazmış daha öncede böyle bişey yapmıştı ben manyakmıyım el kadar çocuğa tv izleteyim pepeyi açmıştım 5 dk baktı hoşuma gitti paylaştım kendinib 20 günlük bebeği var sanki 10 tane büyütmüş gibi bilmişlik taslıyo bende tersledim bu sefer hemen silmiş yorumunu kimse kimseye karışmasın kınamasın ya herkesin anneliği kendine doğru
Kelaynağız ya herkes erkek sanıyo ,ikinci erkek olucak heraldekız yerim senide dilinide bu rada ben hep erkek biliyodum bu prensesi ya geçen burda muhabbetti olduda öğrendim
Ben akşamları veriyorum ,Hipp in yulaflı elmalısı ,milupanın sütlü pirinçlisi ...Ben Ela'ya pirinç unlu muhallebi vermek istemiyorum, dün Ouzi'den aldığım ilhamla markete gittim, tahıl bakmaya ama bebeğe verilebilecek gibi tahıl bulamadım. Sonra baktım mülipanın 7 tahıllı gece ek gıdası diye bir ürünü var. İçindekilerde sadece 7 tahıl ve vitaminler yazıyor, başka katkı maddesi yok içindekilere göre. Ondan aldım, dün anne sütü ile karıştırdım, bayağı sevdi yedi Ela. Ama ben aslında sentetik hiç birşey vermek istemiyorum, herşey doğal olsun istiyorum.. Şimdi bu mülipa 7 tahıllıyı vermek benim bu prensibime ne kadar uygun bilemedim.. Siz ne dersiniz?
Oğlumda yetiştiGunaydin yetistim ben:)
B sıralarda bir öksürük sardı. Yaz gelseydi hayırlısyla. Hemen atlatır inşallah.günaydın kızlar benim cadı sabah öksürerek uyandı göğsünde hafif hırıltı var akşamüstü bal koyucam gece yıkayıp yatırırım geçer inşallah
Sabah sabah sinirlenmeyim var böyle tipler. Herşeyi kendileri bilir. Bi git kendi işine kendi bebene bak sana fikir soran oldu mu?sabah sabah sinirlerim bozuldu yine ya facebook a bi foto koydum duru pepe izlerken çekmiştim bi akrabamız tv izletme gözlerine zararlı falan filan yazmış daha öncede böyle bişey yapmıştı ben manyakmıyım el kadar çocuğa tv izleteyim pepeyi açmıştım 5 dk baktı hoşuma gitti paylaştım kendinib 20 günlük bebeği var sanki 10 tane büyütmüş gibi bilmişlik taslıyo bende tersledim bu sefer hemen silmiş yorumunu kimse kimseye karışmasın kınamasın ya herkesin anneliği kendine doğru
Ben Ela'ya pirinç unlu muhallebi vermek istemiyorum, dün Ouzi'den aldığım ilhamla markete gittim, tahıl bakmaya ama bebeğe verilebilecek gibi tahıl bulamadım. Sonra baktım mülipanın 7 tahıllı gece ek gıdası diye bir ürünü var. İçindekilerde sadece 7 tahıl ve vitaminler yazıyor, başka katkı maddesi yok içindekilere göre. Ondan aldım, dün anne sütü ile karıştırdım, bayağı sevdi yedi Ela. Ama ben aslında sentetik hiç birşey vermek istemiyorum, herşey doğal olsun istiyorum.. Şimdi bu mülipa 7 tahıllıyı vermek benim bu prensibime ne kadar uygun bilemedim.. Siz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?