Karnım, belim ve kasıklarım ağrıyor ya kaç gündür adet olacam galiba ama olamadım. Önceden ağrısız olurdu bu neyse şimdi. Herkesin doğumla düzelir benim sistem bozuldu galiba
Ne güzel geçmiş sonunda. Haklısın üşüttüm kendimi.Belim,gögüslerim açık sabaha kadar.Hasta olamadım diye sıcak basıyor lohusalıktaki gibi bende çorap falan giyemiyorum.Tabi şimdi çıkıyor acısıallahım ben ondan neler çektim her ay acilde iğneden bıkıyodum ve normal doğumla btti gitti çok mutlu oldum canım üşütmekten olmuştur ayağının altına sıcak su torbası koy iyi gelir
Bazen. Genelde numaradan ağladığı için gelmiyorkızlar bebişleriniz ağlarken gözünden yaş geliyomu???
valla canım iyki geçti dikkat et artık ya bi adetin gelse rahatlarsın benimkinin sulaıyo ama akmıo bugün gttiğm yerde gözyaşı kuruluğu vardır bide dedilerde aklıma takıldı:44:Ne güzel geçmiş sonunda. Haklısın üşüttüm kendimi.Belim,gögüslerim açık sabaha kadar.Hasta olamadım diye sıcak basıyor lohusalıktaki gibi bende çorap falan giyemiyorum.Tabi şimdi çıkıyor acısı
Bazen. Genelde numaradan ağladığı için gelmiyor
valla canım iyki geçti dikkat et artık ya bi adetin gelse rahatlarsın benimkinin sulaıyo ama akmıo bugün gttiğm yerde gözyaşı kuruluğu vardır bide dedilerde aklıma takıldı:44:
her zaman naz yapıp ağlasa bilekızlar bebişleriniz ağlarken gözünden yaş geliyomu???
Zaten öyle yetişkin gibi akmıyor az birsey akıyor oda aşılarda falan oluyor. Zaten genelde mızıklıyor öyle yaş akacak ağlamaları pek olmaz sanırım herzaman.
Herkes pek bilir böyle şeyleri banada bebek görmeye geldi kadınlar daha görür görmez aaa bunun ağzı pamukcuk olmuş dediler. Yok ya değil dedim ben ısrar ettiler. 2gün sonra kontrol vardı.Doktor o süt beyazlığı pamukcuk değil dedi :)
6 aydır bu cumleyı kurmanın hayalıyla yasıyorum allahımmmkızımda 2 saatdir uyuyo zaten kalkmadı bi
canım benimkinin öksürüğü hafif şimdilik ilerlemesin diye koydum hatta az önce akşama tekrar koyucam temiz bir beze 1 tatlı kaşığı kadar balı sür üzerine biraz karabiber serp gögsüne koy istediğin kadar dursun gece yatırırken bile koyabilirsin biz hep böyle yaparız kesin çözüm yarın bana dua ediceksin geçen sene eşim öksürürken çatlıcak gibiydi bi gecede onu bile geçirdi yaparsan mutlaka yaz merak ederim
Olur arada otür şeyler.Yoruluyoruz bunalıyoruz nede olsa. Erkekler o anki bunalmayla konusuyor genelde. Uzattıkca biz üzülüyoruz sadece.Tabi arada ağlayıp söylenip rahatlamak iyi olur ama çokta uzatmamaya çalış yinede bence :)
Bu konuda herkesin var bazı sıkıntıları ama kaşık fobisini yeni duydum :) Ne zamandır deniyorsun ek gıda işini? Bence zamanla alışır zorlama ve acele etme.
canım kasıgın ucuna tatlı bişeyler değdir ve ağzına sur bakalım oyle acabilir belki parlak ve sert diye korkuyor olabilir
Birde kasik değiştirmeyi denesen mesela metal kasik kullanıyorsan silikon bebe kasigi kullansan yada onu kullanıyorsan metal kasik kullansan ise yararmi açan tabi sadece fikir bı anda aklıma geliverdi
Bide seyde olabilir mesela sevmediği bir gıda olmuştur onu yiyeceğini düşünüyordur yada yine sevmediği bir yemekte ısrarcı olduysanız ondanda istemeyebilir bence sevdiği ek gıda varsa onu yedirmeye çalışın biraz alışında yavaş yavaş çeşidi ve miktarı artırın bence
Sabretmek gerek.Zor oluyor ama uğraşıp hazırlıyoruz iştahla yesinler istiyoruz. Oğlumda ilk verince refleks gibi açıyor sonra kilitliyor ağzını. Hergün yogurt mayalıyorum bazen 1tatlı kaşıgı bile yemiyor. Bugün 3cay kasıgı yememiştir. Sabah yumurta hazırladım onuda 1çay kaşıgı yedi ite kaka tüküre tüküre :) Alışacaklarda işte zamanGaliba kan ilacını verdikten sonra biraz fobi haline geldi.Ondan sonra ne yapıyosam yemiyor.Bir de ben ilk olarak yoğurtla başladım pek sevmedi onunda etkisi oldu galiba bugün doktora gittik kontrole söyledim sıkıntımı sabret dedi o da iki haftaya düzelir alışacak yani dedi elle verme ne yap ne et kaşığa alıştır dedi.
bu arada organık urunlerden bahsedılmıs.
saraçoğlu amca tv de soyle dıyordu.organık dıye satılan urunlerde hormon yok ve dogal gubre kullanılıyo.ama onemlı olan tohumu dıyor.tohumunun bozulmamıs genetıgıyle oynanmamıs dogal olması gerek dıyor..
onu nerden anlıycaz bulucazzz yaa kaldımıkinee????
sabahtan beri ilk defa az önce emdi! emmiyorrrrrrrrruff yaaa sütüm azalacak diye korkuyorum bu 5. gün çünkü gün boyu emmiyor allahtan gece emiyor
Hapsurdukca burnu akıyor yavrunun bu iyibiseydir sanırım odayı ketil ile nemlendirdim ıhlamur pekmez limon karisimli suyunu içirdim göğsünde havlu var suan uyudu insallah uyanmaz yavrum gerekirse ben sabaha kadar yatmam ilk defa hasta oldu üzüldüm evde ben hariç herkes hasta
canını hiç sıkma hayatım, sendeki de bizdekiyle aynı model- kucakçıkilosu gelişimi yerindeyse, eşin jetonu geç düşen ama genelde iyi biriyse, bebeğin keyfi = senin keyfin beslenme dışında yerindeyseeeee hiç takmıyoruz, bebek büyütüyorum deyip geçiyoruz. Bu da ben oluyorum
canm sanki beni anlatmışsın bukadar olur yani.bütün topiklere bakıyorum artk yalnızım zannediyodumki senn yazını gördüm.yazdıklarının aynısını benm oğlumda yapıyo ve artk çaresiz hissediyorum kendimi.özellikle akşam uykuya geçmeden yapıyo bunları değilmi gündüz pek sorun olmuyo.bi kere 3saat uğraştık ama artk öldük yorgunluktan çocukta yoruldu ağlamaktan en sonunda emerek uyuyakaldı.herşeyi deniyoruz bitürlü uyumuyo bu aralar benden grip bulaştı öksürüyo boğazı iyce tahriş olmasın diye battaniyesinde sallayıp uyutuyoruz ama buna alışmasından çok korkuyorum ne yapıcam artk bilmiyorum insan kendini çok çaresiz hissediyo biyerde yanlışmı yapıyorum diyrum.
Cnm valla bazen gun boyu 1 kere bile emmiyor ama mutlaka gece 10 da ve sabah 4 gibi emıyor..oyle olunca mama vermediğim için ek gıdayı ogun seklinde yediriyorum ama bugun gun icinde cok emdi bı sayede az az yedi ek gıdayı aralarda takviye oldu meyvesi yoğurdu çorbası..
Valla silikon kaşıkta aldım pek yemeyecek gibi bilmiyorum belki yeni ya doktor memeye düşkün olan çocuklarda genelde böyle sorunlar olabilir dedi zamanla alışacak dedi bekliycem sabırla.
6 aydır bu cumleyı kurmanın hayalıyla yasıyorum allahımmm
bende not aldım sagol canım sonra yıkayacakmıyız.hanı hasta oldugunda ınsan sıksık yıkamaya korkuyor bebısı.yıkamak daha ıyımiş ama:44::44:
Doğal tohum, oynanmamış tohum kalmamış gibi birseymiş. Bir yazı okumustum bir blogda bu konuda. Allah yardımcımız olsun zor valla bu devirde beslenmek. Etek dolusu para bile döksen çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?