2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Karnım, belim ve kasıklarım ağrıyor ya kaç gündür adet olacam galiba ama olamadım. Önceden ağrısız olurdu bu neyse şimdi. Herkesin doğumla düzelir benim sistem bozuldu galiba

allahım ben ondan neler çektim her ay acilde iğneden bıkıyodum ve normal doğumla btti gitti çok mutlu oldum canım üşütmekten olmuştur ayağının altına sıcak su torbası koy iyi gelir

allahım ben ondan neler çektim her ay acilde iğneden bıkıyodum ve normal doğumla btti gitti çok mutlu oldum canım üşütmekten olmuştur ayağının altına sıcak su torbası koy iyi gelir
Ne güzel geçmiş sonunda. Haklısın üşüttüm kendimi.Belim,gögüslerim açık sabaha kadar.Hasta olamadım diye sıcak basıyor lohusalıktaki gibi bende çorap falan giyemiyorum.Tabi şimdi çıkıyor acısı

kızlar bebişleriniz ağlarken gözünden yaş geliyomu???
Bazen. Genelde numaradan ağladığı için gelmiyor

valla canım iyki geçti dikkat et artık ya bi adetin gelse rahatlarsın benimkinin sulaıyo ama akmıo bugün gttiğm yerde gözyaşı kuruluğu vardır bide dedilerde aklıma takıldı:44:

valla canım iyki geçti dikkat et artık ya bi adetin gelse rahatlarsın benimkinin sulaıyo ama akmıo bugün gttiğm yerde gözyaşı kuruluğu vardır bide dedilerde aklıma takıldı:44:

Zaten öyle yetişkin gibi akmıyor az birsey akıyor oda aşılarda falan oluyor. Zaten genelde mızıklıyor öyle yaş akacak ağlamaları pek olmaz sanırım herzaman.
Herkes pek bilir böyle şeyleri banada bebek görmeye geldi kadınlar daha görür görmez aaa bunun ağzı pamukcuk olmuş dediler. Yok ya değil dedim ben ısrar ettiler. 2gün sonra kontrol vardı.Doktor o süt beyazlığı pamukcuk değil dedi :)

[video]http://www.....................php?v=10200436269570375&set=vb.111611942220204&type=3[/video] kızlar şunu bi izleyin ya çok hoş

aynen canım maşallah çevremiz doktor zatenyani pamukcuk heryeri sarıyo zaten senden ii bilceklerdi sanki

kızımda 2 saatdir uyuyo zaten kalkmadı bi
6 aydır bu cumleyı kurmanın hayalıyla yasıyorum allahımmm

bende not aldım sagol canım sonra yıkayacakmıyız.hanı hasta oldugunda ınsan sıksık yıkamaya korkuyor bebısı.yıkamak daha ıyımiş ama:44::44:

Galiba kan ilacını verdikten sonra biraz fobi haline geldi.Ondan sonra ne yapıyosam yemiyor.Bir de ben ilk olarak yoğurtla başladım pek sevmedi onunda etkisi oldu galiba bugün doktora gittik kontrole söyledim sıkıntımı sabret dedi o da iki haftaya düzelir alışacak yani dedi elle verme ne yap ne et kaşığa alıştır dedi.

bu arada organık urunlerden bahsedılmıs.
saraçoğlu amca tv de soyle dıyordu.organık dıye satılan urunlerde hormon yok ve dogal gubre kullanılıyo.ama onemlı olan tohumu dıyor.tohumunun bozulmamıs genetıgıyle oynanmamıs dogal olması gerek dıyor..
onu nerden anlıycaz bulucazzz yaa kaldımıkinee????

canım kasıgın ucuna tatlı bişeyler değdir ve ağzına sur bakalım oyle acabilir belki parlak ve sert diye korkuyor olabilir

Valla silikon kaşıkta aldım pek yemeyecek gibi bilmiyorum belki yeni ya doktor memeye düşkün olan çocuklarda genelde böyle sorunlar olabilir dedi zamanla alışacak dedi bekliycem sabırla.

Valla inan her türlü kaşık denedim dediğin o silikon kaşıklardan da aldım ama bana mısın demedi bakalım artık çaba göstericem birazda.Yoğurt verdim ilk bayada ısrar ettim yesin diye hala etkisinden kurtulmadı galiba bi dee tabi kan ilacını kaşıkla veriyodum ilk seferlerde onunda etkisi olmuştur onu çünkü hiç sevmiyor hatta her içtiğinde kusuyordu galiba ondan böyle oldu çocukçağız

Sabretmek gerek.Zor oluyor ama uğraşıp hazırlıyoruz iştahla yesinler istiyoruz. Oğlumda ilk verince refleks gibi açıyor sonra kilitliyor ağzını. Hergün yogurt mayalıyorum bazen 1tatlı kaşıgı bile yemiyor. Bugün 3cay kasıgı yememiştir. Sabah yumurta hazırladım onuda 1çay kaşıgı yedi ite kaka tüküre tüküre :) Alışacaklarda işte zaman

Doğal tohum, oynanmamış tohum kalmamış gibi birseymiş. Bir yazı okumustum bir blogda bu konuda. Allah yardımcımız olsun zor valla bu devirde beslenmek. Etek dolusu para bile döksen çok zor.

sabahtan beri ilk defa az önce emdi! emmiyorrrrrrrrr uff yaaa sütüm azalacak diye korkuyorum bu 5. gün çünkü gün boyu emmiyor allahtan gece emiyor

Süt baymıştır canım benim doktorum böyle söylüyor. Benim ki de emmiyor, çok şükür ek gıdalara geçtik de en azından aç kalacak derdi olmuyor. Doktorum bana 4-5 saatte bir emzir dedi ama bizim ki emmek istemiyor ancak uykulu iken emiyor. Kucağıma alıp yatırdığımda kendini geriye atıyor, uyutacağım mı zannediyor anlamıyorum. :44:Senin ki kaç aylık bu arada? Ek gıdalara başladın mı?

Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir bebişin ve hasta olan herkes...

Canım aslında şu katıla katıla ağlama huyu olmasa dert etmeyeceğim. Uykusu gelince huysuzlaşıyor ve yatırınca da ağlamaya başlıyor almayınca da katıla katıla ağlıyor. Kucağımıza alıp gezdiriyoruz bu sefer de gülüyor.. Dengesiz mi benim yavrum yaaa Bir de iyice oyunbaz oldu sürekli oyun oynamak istiyor ama oyuncaklarından sıkılıyor bir süre sonra. Onu bırak bazen odadan evden bile sıkılıyor. Odalardan sıkılınca banyoya götürüyorum neşesi yerine geliyor...

İriss kızın maşallah çok tatlı.

Sabah ve öğlen uykuları daha kolay oluyor ama öğleden sonra ve gece uykuları çok zorluyor beni. Ben de iki gecedir ancak emzirerek uyutuyorum tabi emmek de istemiyor o da ayrı bir dert. Doktorum bana oyun uykudan ve açlıktan daha önde gelir dedi. Gerçekten de hep oyun oynamak istiyor. Ah bir de kendi başına oturabilse belki daha rahat olacak.

Ellerine sağlık canım hayırlı olsun...

Maşallah minnoşa inşallah hep böyle olur. Ben de bugün uyku sonrası emzirebildim iki sefer bir de gece yatmadan önce tabi o da oyun yaparak emzirebildim. Ben zorlamasam aç duracak bu çocuk, kesinlikle kucağıma yatıramıyorum sırtında yumurta var ya kırılacak

Valla silikon kaşıkta aldım pek yemeyecek gibi bilmiyorum belki yeni ya doktor memeye düşkün olan çocuklarda genelde böyle sorunlar olabilir dedi zamanla alışacak dedi bekliycem sabırla.

Bu bebeler de değişik gerçekten bizimkinde de meme fobisi var Kaşığı görünce çok mutlu oluyor

evet canım yıka bişey olmaz ben bugün koymuştum az önce yıkayıp uyuttum banyoda kucağımızda yıkıyoruz hem buhar iyi gelir

Doğal tohum, oynanmamış tohum kalmamış gibi birseymiş. Bir yazı okumustum bir blogda bu konuda. Allah yardımcımız olsun zor valla bu devirde beslenmek. Etek dolusu para bile döksen çok zor.

bu konuda oldukça bilgim var, ekleme yapmak istiyorum ben de
gdo lu yiyecekler genelde en çok tüketilen gruptan oluyor, pirinç, soya, patates, domates. bugdayda yok mesela benim bildiğim.
ama saracoğluna pek güvenmeyin. avustralyada mikrobiyoloji doktorası yaptım diyor, fakat gıdalar konusunda kürler çıkarıyor her ay. klinik çalışma yapamaz bu kadar kısa zamanda. neye dayanıyor bu kadar tavsiyesi bi açıklasa da öğrensem.
gdo lu yiyeceklerin zararları ise henüz bilinmiyor, ancak kimyasalların etkileri kesin olarak biliniyor. bunlara da dikkat etmek lazım o nedenle.
bir de dediğim gibi her gıda gdo lu değil. çok az sayıda var. geniyle oynanmamış tohum başka bir şey, doğal tohum başka. hibrit tohumlar var, onlar gdo lu değil mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…