2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsu ncnaım ne salgını :26:

Biz muhallebi yemiyoz asure yapiyoz.ama pirincide yabana atmadik kepekli pirinc yiyoruz corbalarda
Benim tosunun biri sisman ondan korkuyorum dikkat etmek lazim

slm kızlarrrr pazar pazar evde oturmaktan nefret ediyorumm............bizim hatunda baya huysuz sürekli memede uyumak istiyor.geceleri sabaha kadar deriksz uyuyan hatun şimdi gece uyanıo memedeuykuya devam edioo sinir oldum ya ne oldu bu kıza böle....diş cıkarıo desem o zaman emerken sakinleşirmi.doymuo mu acaba

kızlar bi kaç sorum olcak ev yapımı yogurt için hazır süt kullansam olur mu ve geceleri bebegim karnı tam doysun ve rahat etsin diye ne verebilirim hazır mama haric

kızlar bi kaç sorum olcak ev yapımı yogurt için hazır süt kullansam olur mu ve geceleri bebegim karnı tam doysun ve rahat etsin diye ne verebilirim hazır mama haric

Canim ben bebeklerime aksam anne sutu ve devam sutu disinda bisey vermiyorum.
Saat 7 ve 10 da besliyorum her zaman degil ama banyo yaptirip yaglayip yatiriyorum gece acikmiyorlar 6 ya kadar .ha hic uyanmiyorlarmi uyaniyorlar ama ben memnunum daha kotude olabilirdi.

dogru söluosun cnm ben zaten her sesini duydugumda sukredıorm.şimdi irmikle biraz corba yapacam.umarım yer.benımkı hep gece uykusunda uyanmıodu.yeni yeni başladı ya bnım bunye altust oldu :)

bi yerlerden tatlı patates bulabilsek... :100: çok faydalıymış bebeklerimize... hele hele tam da bu ay...

bulabilen alan gören var mı?

Evet diş çıkarırken emmek rahatlatır canım.Hatta çogu bebek sadece emer bu dönemde.Gecenlerde bir arastırma okumustum emmek ve diş cıkarması ile ilgili detayını hatırlayamıyorum ama bir madde rahatlamalarını saglıyormuş.

Marketten hazır süt alıyorum. Açık süt bulma ihtimalim yok olsada çokta aklıma yatmıyor öyle kaynatmak sütü.

bi yerlerden tatlı patates bulabilsek... :100: çok faydalıymış bebeklerimize... hele hele tam da bu ay...

bulabilen alan gören var mı?

Ben televizyonda Şeflerin Düellosu denilen bir programda görmüştüm. Carrefour'dan alışveriş yapıyorlardı, orada vardı. Sen Ankara'da yaşıyorsun sanırım büyük marketlerde bulabilirsin belki.

Ben hazır süte yeni geçenlerdenim. Daha önce mamayla yaptım, bir süredir organik sütle yapıyorum ama çok da organik olduğuna da inanmıyorum nedense. Günlük sütle de yapılabilir diye düşünüyorum. İnek kendimin olmadıkça sütü alıp kaynatmak bana da çok mantıklı gelmiyor

Son düzenleme:

Göz kararı kattım bir bardak suya bir çimdik tuz ekledim. Mecburdum çocuğun burnu dolmuştu. Yarın serum alıp gelicem evdeki herkesin burnunu yıkıycam :)))
Benimkilerin de arası neredeyse 10 yaş ve çok rahatız çok şükür, kıskançlık yok, yardım var. Tabii üçüncü gelirse bu kadar rahat olmuycaz farkındayım. ama nedense çook rahatım. Ben bile şaşırıyorum bu kadar rahat olmama ki arkadaşların şaşırması çok normal... :)

Bebegine pancar veren var mi? Ben bugun pazardan kirmizi (baska rengi var mi bilmiyorum) pancar aldim. Ama verir mi bilemedim.

Muhtemelen sende araştırıp görmüşsündür. pancar bebeklere ne zaman verilir | Bebegimin saglıklı yemekleri
Burada iki tarih var.
Bebeğime ne zaman pancar verebilirim?
Pancarın, İngiltere’deki yayınlarda 6-8. Aylarda, Amerika kaynaklı yayınlarda ise 8-10. Aylarda verilebileceği söyleniyor. Doktorunuzun da önerisini alarak bu tarihlerden birinde pancarı bebeğinize sunabilirsiniz

Pancar almak aklıma gelmedi. Daha doğrusu normalde de almadığım birşey olduğundan dikkatimi çekmedi :)

bende evde hazırlıyorum hep zaten o kadar para veremem tuzlu suya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…