Bebegine pancar veren var mi? Ben bugun pazardan kirmizi (baska rengi var mi bilmiyorum) pancar aldim. Ama verir mi bilemedim.
İkea dan mama sandalyesi aldik kizlar cok uygun vee cok guzelllll. Ama ne kalabalikti o oyleeeeee
Ben televizyonda Şeflerin Düellosu denilen bir programda görmüştüm. Carrefour'dan alışveriş yapıyorlardı, orada vardı. Sen Ankara'da yaşıyorsun sanırım büyük marketlerde bulabilirsin belki.
Ben hazır süte yeni geçenlerdenim. Daha önce mamayla yaptım, bir süredir organik sütle yapıyorum ama çok da organik olduğuna da inanmıyorum nedense. Günlük sütle de yapılabilir diye düşünüyorum. İnek kendimin olmadıkça sütü alıp kaynatmak bana da çok mantıklı gelmiyor
güle güle kullan canım sandalyesinde güzel mamalar yiyip büyüsün inşallahhaftasonu ya bende gezdm valla gndüz akşamda misafirim vardı baya hareketli geçti
Sagol cnm benim. Dun aksam bnm de vardi. Bugunde hem pazara git hem alisveris bayaaaaa yorulduk.
meraba arkadaşlar, 1 haftadır falan yoktum heralde ben, işe başladım 2. dönem. annem gelmişti geçen hafta bugün onu yolculadık. iş çok yorucu geçiyocumartesi günü oğluma diş buğdayı yaptık. çokkk süper geçti. fotoğrafları da yükleyceğim. bizden haberler de şöyle hala yememeye dewam ediyoruz. sadece emiyoruz ve yoğurt yiyoruz hergün 1 çay bardağı. bu akşamilk defa milupanın 7 tahıllı gece mamasını denedim, 100 cc dewam sütü ile hazırladım. zorla zorla yarısından biraz fazlasını yedi. bakalım bu gece nasıl uyucak. hedefim gece uyanmasın ben de o sütleri sağıyım. çünkü buzluktaki sütlerim bitmek üzere ve ben de sağacak kadar süt olmuyo. toplamda 5.5 saat ayrı kalıyorum oğlumdan, bazen 100 cc süt ve 1 çaybardağı yoğurt yiyo, bazen de 200 cc süt ve 1 çay bardağı yoğur yiyo. bu kadar yetermi sizce?
banada salı cuma köyden süt gelcek canım temiz bi tülbentle süzüyorum kaynatıyorum öle mayalıyorum çok güzel tutuyo yoğurt
meraba arkadaşlar, 1 haftadır falan yoktum heralde ben, işe başladım 2. dönem. annem gelmişti geçen hafta bugün onu yolculadık. iş çok yorucu geçiyocumartesi günü oğluma diş buğdayı yaptık. çokkk süper geçti. fotoğrafları da yükleyceğim. bizden haberler de şöyle hala yememeye dewam ediyoruz. sadece emiyoruz ve yoğurt yiyoruz hergün 1 çay bardağı. bu akşamilk defa milupanın 7 tahıllı gece mamasını denedim, 100 cc dewam sütü ile hazırladım. zorla zorla yarısından biraz fazlasını yedi. bakalım bu gece nasıl uyucak. hedefim gece uyanmasın ben de o sütleri sağıyım. çünkü buzluktaki sütlerim bitmek üzere ve ben de sağacak kadar süt olmuyo. toplamda 5.5 saat ayrı kalıyorum oğlumdan, bazen 100 cc süt ve 1 çaybardağı yoğurt yiyo, bazen de 200 cc süt ve 1 çay bardağı yoğur yiyo. bu kadar yetermi sizce?
günaydınlar herkeseeee annnemler memleketten geldiler giremiyorum uzun zamandır okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor 1martta işe başlıcam iş yerinden hiç giremicembizdeki gelimeleri aktarıyım öncelikle uykusuz geceler devam ağlayarak uyanıyoruz işe başlıyınca ne yapcam bilemiyorum süt depolamaya başladım ama fazla çıkmadı sanırım devam sütü almam gerekiyo oğlum 6.5 aylık olacak 2 numaramı almam gerkiyor aptamilin?kusmalarımız vardı doktor bebek reflüsü dedi emzirdikten sonra bisğre yatırma 45 derecelik açıyla oturt bekle dedi geçmezse ilaö veririm dedi ama ben ilaç istemiyorum son oarakta dişler göründü ama bilin bakalım nerde taaa arkalarda bende diyorum oğlum neden arka tarafı kaşıyıp duruyo herşeyimiz enteresan zaten annişler ve kuzuları belki giremem bi süre daha hepinizi çok seviyoruz ve kocaman öpüyoruz oğlumla
bende 2 hafta önce ender saraçta dinlemiştim kan yapıyo diye ordan aklıma yattı kızımın sebze çorbasında kullandım. suyunu sıktım çorbasına ekledim biraz. zaten tadı havuç gibi tatlıBebegine pancar veren var mi? Ben bugun pazardan kirmizi (baska rengi var mi bilmiyorum) pancar aldim. Ama verir mi bilemedim.
İkea dan mama sandalyesi aldik kizlar cok uygun vee cok guzelllll. Ama ne kalabalikti o oyleeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?