2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İkea dan mama sandalyesi aldik kizlar cok uygun vee cok guzelllll. Ama ne kalabalikti o oyleeeeee

güle güle kullan canım sandalyesinde güzel mamalar yiyip büyüsün inşallahhaftasonu ya bende gezdm valla gndüz akşamda misafirim vardı baya hareketli geçti

banada salı cuma köyden süt gelcek canım temiz bi tülbentle süzüyorum kaynatıyorum öle mayalıyorum çok güzel tutuyo yoğurt

Sagol cnm benim. Dun aksam bnm de vardi. Bugunde hem pazara git hem alisveris bayaaaaa yorulduk.

değişiklik olmuştur tatlım ya pazar günü evde durdumu insan morali bozuluyo psikolojik misafirinizin 5 aylık bebği vardı bebek beklioduk getirmemiş kv bırakmış rahat rahat oturdu ben asla oturamazdm ben nereye kızım oraya şaşırdım ya

meraba arkadaşlar, 1 haftadır falan yoktum heralde ben, işe başladım 2. dönem. annem gelmişti geçen hafta bugün onu yolculadık. iş çok yorucu geçiyo cumartesi günü oğluma diş buğdayı yaptık. çokkk süper geçti. fotoğrafları da yükleyceğim. bizden haberler de şöyle hala yememeye dewam ediyoruz. sadece emiyoruz ve yoğurt yiyoruz hergün 1 çay bardağı. bu akşamilk defa milupanın 7 tahıllı gece mamasını denedim, 100 cc dewam sütü ile hazırladım. zorla zorla yarısından biraz fazlasını yedi. bakalım bu gece nasıl uyucak. hedefim gece uyanmasın ben de o sütleri sağıyım. çünkü buzluktaki sütlerim bitmek üzere ve ben de sağacak kadar süt olmuyo. toplamda 5.5 saat ayrı kalıyorum oğlumdan, bazen 100 cc süt ve 1 çaybardağı yoğurt yiyo, bazen de 200 cc süt ve 1 çay bardağı yoğur yiyo. bu kadar yetermi sizce?

Gunaydin
Tatlim benimkinin ikisi o kadar yemiyor .

banada salı cuma köyden süt gelcek canım temiz bi tülbentle süzüyorum kaynatıyorum öle mayalıyorum çok güzel tutuyo yoğurt

Canim tanidigin bildigin yerden geliyorsa ne guzel. Ama benim oyle bir yerim yokiste.Eskiden koyde calisiyorken alirdimve mayalardim. Super oluyor. Zaten bazenkoye tasinmayi dusunuyorum. Bir inek iki tavuk ohhh taze taze mis mis...

Kolay gelsinogretmensin herhalde sen dw ilk gunler yorucu oluyor ama sonra alisirsin.200 sut ve yogurt az degil bence 5.5 saat icin. Benimki de sabah kahvalti ediyor 150 cc mamaya yumurta peynir ve tahil bir de meyve yiyiyorben gelene kadar. Ben de en fazla 5.5 saat ayri kaliyorum.

Aksam esim ilac almak icin eczaneye gitti test de aldirdim. Sonuc negatif. Ama hala tik yok. Hayatimda uc defa boyle geciktim ucunde de hamileydim :))

günaydın kızlaaaaar,

hepinizi güzel güzel öpüyorum, haftanız süper geçecek

sabaha doğru rüyamda kızımın doktorunu gördüm, son kısmını hatırlıyorum: wavybaby kaşlarınızı bozmuşsunuz diyordu

hayra çıksın

günaydınlar herkeseeee annnemler memleketten geldiler giremiyorum uzun zamandır okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor 1martta işe başlıcam iş yerinden hiç giremicembizdeki gelimeleri aktarıyım öncelikle uykusuz geceler devam ağlayarak uyanıyoruz işe başlıyınca ne yapcam bilemiyorum süt depolamaya başladım ama fazla çıkmadı sanırım devam sütü almam gerekiyo oğlum 6.5 aylık olacak 2 numaramı almam gerkiyor aptamilin?kusmalarımız vardı doktor bebek reflüsü dedi emzirdikten sonra bisğre yatırma 45 derecelik açıyla oturt bekle dedi geçmezse ilaö veririm dedi ama ben ilaç istemiyorum son oarakta dişler göründü ama bilin bakalım nerde taaa arkalarda bende diyorum oğlum neden arka tarafı kaşıyıp duruyo herşeyimiz enteresan zatenannişler ve kuzuları belki giremem bi süre daha hepinizi çok seviyoruz ve kocaman öpüyoruz oğlumla

cnm biz 2 numara kullanıyoruz.ama senin bebeginde reflü varmış dokunurmu bilemedim.denemen lazım.aralarında tat farkı pek yok.sanırım bileşenleri biraz farklı.bebeginin dişleri göründü derken çıktımı beyaz kabarıklıklarmı sadece.benimkide köpek dişleriyle ugraşıyo.beyaz beyaz şişti kabardı ama bitürlü patlamıyo.sürekli kaşıyo:)))

Günaydın herkeslere ,iyi haftalarrrr ,çabucak geçecek bir hafta diliyorummmm...
Haftasonu gezmesinden bir fotoğrafla topiğe dalış yapıyorum ,geçmişe bakıp geliyorum...
Battaniyenin üstünde doğum tarihimi yazmışlar

anaaammm okudum okudum hala 18 sayfam var, ne geveze hatunlarsınız siz be
valla alıntı da yapmıştım ama silindi gitti hiçbişey de hatırlamıyom
günaydın diyecektim güya sabahtan beri oku oku tünaydın oldu, zaten canım sıkkın pazaretsi olmuş hafta başlamış pofff...

neyse ben biraz daha okuyayım en iyisi

Bebegine pancar veren var mi? Ben bugun pazardan kirmizi (baska rengi var mi bilmiyorum) pancar aldim. Ama verir mi bilemedim.
bende 2 hafta önce ender saraçta dinlemiştim kan yapıyo diye ordan aklıma yattı kızımın sebze çorbasında kullandım. suyunu sıktım çorbasına ekledim biraz. zaten tadı havuç gibi tatlı
İkea dan mama sandalyesi aldik kizlar cok uygun vee cok guzelllll. Ama ne kalabalikti o oyleeeeee

ikea mama sandalyesini bende kullanıyorum çok memnunm.bizde internetten sipariş verip almıştık.burda ıce daısy tavsiye etmişti .onun tavsiyesiyle aldık iyiki almışız.altına küçük bi minder ayarladım.bebegim çok rahat içinde.güle güle kullan sende:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…