2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dün de ben yedim amcamlara gitmiştik , çok güzeldi ama yaa dayanamdım

Topiğin en büyük bebeklerindeniz ,ne dişimiz var ne de tam oturabiliyoruz ,hiç de takmıyoruz .Allaha şükür sağlığımız yerinde,gerisi boş

kızlar bebişleriniz ağlarken gözünden yaş geliyomu???
Hem de nasıl,yanlardan süzülüyo

Hoşgeldinnn ,herkesin yeme düzeni farklı aslında ,topiği takip edersen genel bir fikir edinebilrsin,ya da nette arattırırsan örnek menüler veya beslenme düzeni diye bişeyler bulabilirsin belki.

Hayırlısı olsun canım ,senden çok heyecanlanıyoruz topikçene :18:

Bebek yemekleri tarifi mi kız akşama bakayım ben de biyerlerden.

Çok yakışmış Ne beceriklisiniz yau ,kendin mi yaptın onları

kızlar bi kaç sorum olcak ev yapımı yogurt için hazır süt kullansam olur mu ve geceleri bebegim karnı tam doysun ve rahat etsin diye ne verebilirim hazır mama haric
Şişe sütle olur , hatta geçen burda paylaşmışlardı ,Pınarın Organik kutu sütüyle yapmıştı kadın.

İkea dan mama sandalyesi aldik kizlar cok uygun vee cok guzelllll. Ama ne kalabalikti o oyleeeeee
Hayırlı olsun ,güle güle kullansın minik...

Tek seferde mi 200 cc ? Gayet iyi,hatta çok bile...

Günaydın çekik gözlümmmm...

Dotor bile uyarmışsa kuaför zamanı gelmiş wavybaby
Ben de bugün veya yarın saçlarımı kestiricem ,fenalık geldi iyice

Aaaaa arkadan da mı çıkıyo dişler ,ilk defa duydum :44:

ben şu sebze çorbası içini çözemedim hala

Ben dün amcamlara gitmiştim ,orda çorba yaparken yengem dedi ,herşeyi koy içine Patates havuç kerevizleri minik doğradık ezilmek üzere ,pırasayı kocaman koyduk ,ıspanağı da yaprak yaprak koyduk ,pişince çıkardık...Güzel oldu...

bende evde hazırlıyorum hep zaten o kadar para veremem tuzlu suya
Canım senin o görüşme ne oldu?
Günaydın şeker kız candy
Canim tanidigin bildigin yerden geliyorsa ne guzel. Ama benim oyle bir yerim yokiste.Eskiden koyde calisiyorken alirdimve mayalardim. Super oluyor. Zaten bazenkoye tasinmayi dusunuyorum. Bir inek iki tavuk ohhh taze taze mis mis...
Bende diyorum sonra aman bebene baktında inek tavuk kaldı diyorum
Günaydın fanatik şeker
Yine sen yine o dil

Bende döndüm dolaştım yine ona karar verdimBugun sipariş vereyim artık ya yoğurt makinesi ve onu.Üşenip duruyorum

Son düzenleme:
Günaydın teyzeler ,son halim budur ; dili hep dışarda

Eki Görüntüle 634426

kız boncuk yerim senin o dilini

veee topiğin habercisi, kampanyacısı wavyden bir öneri daha.. akşama alıcam

aaa ben de diyorum 6 aydır nazlana nazlana emen kız kucağıma gelince neden kafasını göğsüme sokuyor.. deme diş çıkarırken ihtiyaç duyuyor hakkaten..

günydın herkese çalışan annelere inş hemen hafta sonu olurda yeniden bebeciklerine kavusurlar

ağzın bal yesin didemcim

yaaa ama bu pıtırcığın fotosunu koyup durma annesi dişlerim gıcırdıyor gelip ısırmak için, maşallah yaa şirinliğe bak

canım devam sütünü 2 numara alabilirsin. bizde de bebek reflüsü var ama katı gıdaya geçişle birlikte kusmalarımız yutkunmalarımız çok azaldı. biz de kafasının altını biraz yüksek tutuyoruz yatarken doğduğundan beri. ilaç 10-15 gün kullanılan bir toz. tabi çok gerekmedikçe kullanma ama zorda kalınca da rahatlatıyor ben de kısa bir süre verdim. bir de gece uyanmaları falan da reflüden olabilir. yedikleri ağzına gelince uyanır zombican.. bunları deneyince gece uykuları da düzelir inşallah.

yerim ben bu fanatik umayı. çoraplar ve kollarla da horon teper bi halde çıkmış uşağum

geçmiş olsu ncnaım ne salgını :26:
sagol canım.doktor bronsıt salgını demıstı.oksuruk aksırık burun akıntısı tıkanıklık kusma ateş....allah bırdaha gostermesın dıycem ama hastalanmadan da olmuyo.umarım bagısıklıkları coook guclu bebişler olurlar
Bebegine pancar veren var mi? Ben bugun pazardan kirmizi (baska rengi var mi bilmiyorum) pancar aldim. Ama verir mi bilemedim.
canım senın aldıgın kırmızı pancar.ben marketten tursusunu alıp garnıturlerde salatalarda falan kullanıyorum.bıde beyazı var seker pancarı.onunda kozlenmısı harıka olur ama bebişlere verılırmı bılmıyorum
sana kırmızı cok yakısıyor

uyy usagummmm
derule del derule derule del derule...

Kocam esek degil ya bakar herhalde inege tavuga. Esekse de bi de esek bakarizz napalim artik

Yaratılmış olan her besinin mutlaka birçok faydası vardır. Hiçbir şey boşa yaratılmamıştır. Birçok besin de böyledir. Kırmızı pancar da bunlardan birtanesi. Kırmızı pancarın faydaları nelerdir? Kırmızı pancarı nasıl tüketmek gerekir?

KIRMIZI PANCARIN FAYDALARI NELERDİR?

*Kırmızı renkte olan besinler antioksidan demektir. Antioksidan da güç ve sağlık demektir.

*Kırmızı pancar A, B, C ve P vitaminlerinden zengindir.

*İştah açıcı özelliğe sahiptir.

*Kırmızı pancar fosfor, demir, bakır, potasyum, magnezyum, kalsiyum, brom, çinko ve manganez bakımından da zengindir.

*Bitki, beta karoten ve folat bakımından zengin yapısıyla bağışıklık sistemini güçlendirip kan yapımına destek verir.

*Kırmızı pancar suyu en güçlü kan düzelticilerdendir.

*Mide ağrılarını,ekşmelerini azaltır.Böbrekleri çalıştırır,idrar söktürücüdür.

*Kırmızı pancar suyu hipertansiyona karşı etkilidir.

*Kırmızı pancar suyunu yoğurtla karıştırıp yemek vücuda enerji depolar.

*Kırmızı pancar yüksek oranda potasyum içerdiği için günde bir bardak kırmızı pancar suyu içmek yüksek tansiyonu düşürür.

*Kırmızı pancarı çiğ olarak da tüketilmesi sağlığa faydalıdır. Demir eksikliği olanlar için oldukça önemli bir besindir.

KIRMIZI PANCAR NASIL TÜKETİLMELİ?

*Kırmızı pancarın suyu sıkılarak bolca tüketilmelidir.

*Kırmızı pancarı çiğ veya haşlayarak salatası yaparak tüketilebilinir.
Alinti
Bayagi faydasivarmis ben de minik bir parca ekledim corbaya bugun

Aksam esim ilac almak icin eczaneye gitti test de aldirdim. Sonuc negatif. Ama hala tik yok. Hayatimda uc defa boyle geciktim ucunde de hamileydim :))
Nerde kaldı acaba niye olmadı hayırlısı bakalım merakla bekliyoruz :)
Kocam esek degil ya bakar herhalde inege tavuga. Esekse de bi de esek bakarizz napalim artik

Benim ki bakmaz valla daha kendine bakamıyor

alseeeen nerelerdesin canım, nasılsın?

canavarlar rahat bırakmıyodur kesin ama olsun yerim ben onları

tombiş kızın nasıl ?

Eki Görüntüle 630694 Eki Görüntüle 630695 Eki Görüntüle 630696 Eki Görüntüle 630697
İste benim minyatürüm küçük tosbam ılgınım ve annesi yani ben huzurlarinizdayiz....

Saol canim alayım ozaman 2numara

Bebeğimle Elele alacaklar, benimkinin kapağına Ebru Şallı ve 2 oğlu var, Şubat Mart sayısı. İnternetteki versiyonu başka:44:.

Beyaz beyaz görünüyor ama tam patlamamis aliyim 2numara herkes aynı şeyi söylüyor zaten öbür oglum doymaz artik 1numarayla kilosuda olsa bari

fenerli olmayan rizeli varmi acep. Ama olsun tek sevdigim fenerli

Duyguyildiray sakin yay gibi kaslar takma gibi kirpiklerden olmasın maşallah kuzuma Allah ozenmiste yaratmış kuzuyu

Son düzenleme:
gunaydin teyzoslar gecmise bakalim dedik de coook cene calmissiniz ayol
bizi bir guncelleseniz de bodoslama dalsak muhabbeteee

muhtesemm bizden son havadisleri verelim o zamann
fildir fildiriz yurutecte ustune bir de muzuruz evde karistiricak birsey yine de bulup cikariyoruz olmadi copu karistiyoruz
butun cekmeceler vs itinayla baglanmis durumda
bunlarla beraber yemek yapmak da cok keyifli oluyor bacaklarima yapisiyorlar sonra bir catal almak icin emniyet kilitlerini cozuyuyorum sonra tekrar bagliyorum oluyor 5 dk lik yemek 35 dk lik
bizim kizce sonunda dis patlatiyor ama bu kadar bekleyince birden fazlasi ayni anda patliyor
oglumun da ust disleri patliyor
tabii hepsi de bana patliyor gece yarim saatte bir mesaim var
Yaw gel birak gecmisi gelecege bakalim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…