günaydınnn
uykusuzluktan ölücem, 5 kere kalktı Talya hanım mızırdandı uyudu.
şimdi de yardımcım gelecek temizliğe, erkenden kalktım.
ya neden evlendim ki ben? paşa paşa işimi gücümü yapaydım yiyip içip yataydım, offffffff
herkese gunaydınn bugun canım baya sıkkın...sabah sabah kızımla aynanın karsısında oynarken gozbebeğindeki beyaz toplu iğne ucu kadar bişe oldugunu farkettim ama aynadaki goruntusunde gorunuyor sadece...normalde gozune baksan bişe yok..ışık açıktı acaba o mu yansımış dedim ama ışık yansıması ayrı biyerde gorunuyor 2 gözbebeğindede var.4 aynayıda gezdim evde hepsinde gorunuyor.anneme bıraktım sabaha anne dedim gel bakalım annemlerde gorunmedi ama evdeyken 4 ayrı odadaki aynanın hepsinde gordum 2 gozbebeğindede noktacık olarak bi beyazlık vardı.şimdi eşimde annemde pek ciddiye almıyor beni ama ben gercekten inanılmaz taktım buna ya onemli bişe varsa diyede dr a gotursek dr da goremicekki adama gel bizim evdeki aynada bak diyemem tovbee yarabbim nedir bunlar ya
hayırlı sabahlar herkese bizim oglan günlerdir hastaydısivasta bişey olmadı ankarada hasta ettik yavruyu 3 gündür antibiyotik kullanıyoruz öksürügü yeni geciyor ishal oldu fışkırtırcasına kustu gecen akşam cok üzüldüm şimdi daha iyi rapor alıyorum sürekli 2 hafta sonra dönüyoruz inş
Günaydın cemaat ,
çok yağmurlu çok soğuk bir İstanbul sabahından sesleniyorum ,
saçlarımı kestirdim ama foto çekemedim ,burdakilerin ayfon telefonlarından çekebilirsem koyucam ...
Bakayım neler kaynatılmış
Duphalac dıye bı şekerlı içecek dicem çunku ilaç degıl dedı dr. Ben kendım için arastırma yaparken bebeklerınde kullsndıgını okudum. Bi bskın isterseniz
2 aylıkken yspılanların aynısı o zaman. Bizde ates yapmadı. Yaparmı diye sordum ebe yok yapmaz içeriğini değiştirdiler eskisi gibi değil dedi. Cunku kızın zamanındakiler yapardı. Ben sag. Ocagına gitmeden calpol verırdım
Kızlar kendi kendimi yiyip bitirmeye başladım. Belki kuruntu yapiyorumdur ama yinede dert oldu bana. Yusuf'um 25 Temmuz doğumlu ama hala ne diş var ne desteksiz oturma nede emekleme çabası . Dün bir arkadas geldi bebeği ile . Aralarinda 18 gün var. Masallah dişde çıkartmış emekliyorda . Biliyorum her bebek aynı degil ama icime dert oldu ben bir yerde yanlış mı yapıyorum diye. Elimden geldiğince iyi bakıyorum gelişimi icin oyunlar oynatıyorum . Yinede eksik birseyler yapıyormuşum gibi geliyor. Resmen vicdan azabı çekmeye başladım . İyi annelik yapamıyorum gibi düşünüyorum
Bir bebege anneden daha iyi kimse bakamaz hem her cocuk kendine hastir bir egitimci olarak bana guven bunlari hic dusunme cocuklarin karakterlerinin % 80ni 6 yasina kadar oturuyor zeka gelisimleri icinde ilk 3 yil muthis onemli bu yuzden onemli olan bunlar her gun cok degerli Allah izin verdikce fiziksel gelisimleri olacak zaten ama karakterlerini ve beynini bir nakis gibi biz isliyoruz
günaydınnn
ya neden evlendim ki ben? paşa paşa işimi gücümü yapaydım yiyip içip yataydım, offffffff
hayırlı sabahlar herkese bizim oglan günlerdir hastaydısivasta bişey olmadı ankarada hasta ettik yavruyu 3 gündür antibiyotik kullanıyoruz öksürügü yeni geciyor ishal oldu fışkırtırcasına kustu gecen akşam cok üzüldüm şimdi daha iyi rapor alıyorum sürekli 2 hafta sonra dönüyoruz inş
herkese gunaydınn bugun canım baya sıkkın...sabah sabah kızımla aynanın karsısında oynarken gozbebeğindeki beyaz toplu iğne ucu kadar bişe oldugunu farkettim ama aynadaki goruntusunde gorunuyor sadece...normalde gozune baksan bişe yok..ışık açıktı acaba o mu yansımış dedim ama ışık yansıması ayrı biyerde gorunuyor 2 gözbebeğindede var.4 aynayıda gezdim evde hepsinde gorunuyor.anneme bıraktım sabaha anne dedim gel bakalım annemlerde gorunmedi ama evdeyken 4 ayrı odadaki aynanın hepsinde gordum 2 gozbebeğindede noktacık olarak bi beyazlık vardı.şimdi eşimde annemde pek ciddiye almıyor beni ama ben gercekten inanılmaz taktım buna ya onemli bişe varsa diyede dr a gotursek dr da goremicekki adama gel bizim evdeki aynada bak diyemem tovbee yarabbim nedir bunlar ya
ala ala belki göz yanılmasıdır canm birtek sen gördüğüne göre.. şöyle güneşde falan baksan iyice belki ozmn görülür yada yanılmıs olduğunu farkedeersin
umarım senin hassasiyetindir canım, akşama yine bakarsın eğer tereddütün varsa doktora götür mutlaka..
senle benim kampanyacı ruhumuz taaa doğum öncesine dayanıyor tabii, kimse bilmiyo
Benim hamilelik o kadar kötüydü ki hiç bakamadım buralara ,kaçırdım desene bisürü şeyikampanyalara yetişemiyorum yaa :2: çok alklımda kalan var ama hele omo omo ah omo
ha burdan o zaman birde evy baby yarışması var diyelim,
huggies paketlerinin içindeki şifreleri facebook sayfasındaki uygulamasında paylaşınca da çeşitli hediyeler kazanma şanslarınız var deyip susalım
Ağzının içini yerim tombilikimmmmm...
Gel gel gaza gel ,hala karar vermedin mi sen yaaa ,çekip gitsenize buralardanvay arkadaş noluyonuz yaffff
ay okuyayım diye çatlıcaktım yaa.
şimdi de kimse yok kendi kendime mi konuşcamm.
neyse ben çok sıkılıyorum evde. 1 sene daha durursam kesin ölürüm
bi de kuzenim de gitcekmiş abd ye yaaa, kesin doçent olmak amacıylann gidiyoo. bense evde bebek mi bakacammm
çok mutsuzlandım resmen, her an çattadanak çatlayabilirim. önce benim doçent olmam lazımdı lannnnnnnnn
Ben 8.aydan sonra vericem kıymayı...Arkadaslar yarin corbamiza kiyma ekliycez ama bunu nasil veriyorsunuz yani kiymayi hangi asamada nasil ekliyorsunuz corbaya birde kuzu kiymami dana kiymami veriyorsunuz
Seni seviyoz şekerim ,kaynanaları sevmiyoz ,bi de hala lohusa depresyonundaki heriflerikızlar naptınız siz ya ben yokum diemi konuştunuz beni sevmiyonuzmuşaka şaka ne muhabbetler dönmüş ya of iriss of baklava canım çekti saatın 12sinde umayımın dişi çıkmış yuppiiiiiiii hayırlı olsuuun
Şafakba 'cım üzülme , Umay 19 temmuz doğumlu ,daha 2 gün önce çıktı dişi ,oturma işi de henüz destekli o da yeni yeni ,düşüyo sağa sola...Her bebeğin gelişimi farklı ,takılma bence...Kızlar kendi kendimi yiyip bitirmeye başladım. Belki kuruntu yapiyorumdur ama yinede dert oldu bana. Yusuf'um 25 Temmuz doğumlu ama hala ne diş var ne desteksiz oturma nede emekleme çabası . Dün bir arkadas geldi bebeği ile . Aralarinda 18 gün var. Masallah dişde çıkartmış emekliyorda . Biliyorum her bebek aynı degil ama icime dert oldu ben bir yerde yanlış mı yapıyorum diye. Elimden geldiğince iyi bakıyorum gelişimi icin oyunlar oynatıyorum . Yinede eksik birseyler yapıyormuşum gibi geliyor. Resmen vicdan azabı çekmeye başladım . İyi annelik yapamıyorum gibi düşünüyorum
Sadece çocuk için evlendim ,ne yalan söyleyim ,yoksa tek başıma gayet huzurlu ve mutluydumgünaydınnn
Geçmiş olsun canım yaaa ,eşin nasıl oldu bu arada ?hayırlı sabahlar herkese bizim oglan günlerdir hastaydısivasta bişey olmadı ankarada hasta ettik yavruyu 3 gündür antibiyotik kullanıyoruz öksürügü yeni geciyor ishal oldu fışkırtırcasına kustu gecen akşam cok üzüldüm şimdi daha iyi rapor alıyorum sürekli 2 hafta sonra dönüyoruz inş
Sadece sen gördüğüne göre hakkaten göz yanılmasıdır belki de, ya da çok takıldıysan kap götür bi göz doktoruna...herkese gunaydınn bugun canım baya sıkkın...sabah sabah kızımla aynanın karsısında oynarken gozbebeğindeki beyaz toplu iğne ucu kadar bişe oldugunu farkettim ama aynadaki goruntusunde gorunuyor sadece...normalde gozune baksan bişe yok..ışık açıktı acaba o mu yansımış dedim ama ışık yansıması ayrı biyerde gorunuyor 2 gözbebeğindede var.4 aynayıda gezdim evde hepsinde gorunuyor.anneme bıraktım sabaha anne dedim gel bakalım annemlerde gorunmedi ama evdeyken 4 ayrı odadaki aynanın hepsinde gordum 2 gozbebeğindede noktacık olarak bi beyazlık vardı.şimdi eşimde annemde pek ciddiye almıyor beni ama ben gercekten inanılmaz taktım buna ya onemli bişe varsa diyede dr a gotursek dr da goremicekki adama gel bizim evdeki aynada bak diyemem tovbee yarabbim nedir bunlar ya
Çekebilirsem koyucam canım...Umaycık biraz üşütmüştü heralde gece mızırdadı biraz, yüzüstü yatırdım ben de ,mışıl mışıllllll uyudu ,pırt pırt da çıkardı gürültülü gürültülügnaydın canımm burası da kapalı tam uyumalık hawa walla yorganın içine giresim war hayırlı olsun yeni saçların bende bekliyodum koyarsın die çek de koy foto ya bizi merakda bırakma burda.. umaycık ne yapıyor
Benim hamilelik o kadar kötüydü ki hiç bakamadım buralara ,kaçırdım desene bisürü şeyi
Gel gel gaza gel ,hala karar vermedin mi sen yaaa ,çekip gitsenize buralardan
Ben 8.aydan sonra vericem kıymayı...
Seni seviyoz şekerim ,kaynanaları sevmiyoz ,bi de hala lohusa depresyonundaki herifleri
Şafakba 'cım üzülme , Umay 19 temmuz doğumlu ,daha 2 gün önce çıktı dişi ,oturma işi de henüz destekli o da yeni yeni ,düşüyo sağa sola...Her bebeğin gelişimi farklı ,takılma bence...
Sadece çocuk için evlendim ,ne yalan söyleyim ,yoksa tek başıma gayet huzurlu ve mutluydum
Geçmiş olsun canım yaaa ,eşin nasıl oldu bu arada ?
Sadece sen gördüğüne göre hakkaten göz yanılmasıdır belki de, ya da çok takıldıysan kap götür bi göz doktoruna...
Çekebilirsem koyucam canım...Umaycık biraz üşütmüştü heralde gece mızırdadı biraz, yüzüstü yatırdım ben de ,mışıl mışıllllll uyudu ,pırt pırt da çıkardı gürültülü gürültülü
cnım hiç öyle düşünme eminim çok çok ii bi annesin sen sanada hak veriyorum annelik insanı pimpirikli yapıyo biraz ama her bebek bir değilki heleki diş olayı hem geç çıkan diş daha sağlam olurmuş hiç canını sıkma senKızlar kendi kendimi yiyip bitirmeye başladım. Belki kuruntu yapiyorumdur ama yinede dert oldu bana. Yusuf'um 25 Temmuz doğumlu ama hala ne diş var ne desteksiz oturma nede emekleme çabası . Dün bir arkadas geldi bebeği ile . Aralarinda 18 gün var. Masallah dişde çıkartmış emekliyorda . Biliyorum her bebek aynı degil ama icime dert oldu ben bir yerde yanlış mı yapıyorum diye. Elimden geldiğince iyi bakıyorum gelişimi icin oyunlar oynatıyorum . Yinede eksik birseyler yapıyormuşum gibi geliyor. Resmen vicdan azabı çekmeye başladım . İyi annelik yapamıyorum gibi düşünüyorum
allah allah yanlış görmüşsündür dicem eminim diyosun canım bilemedim için hiç rahat değilse bi göz kontrolüne götür madem ama bişi yoktur heralde allah korusun olursada belirginleşir korkma sana öyle gelmiş olabilir belki iyi düşünherkese gunaydınn bugun canım baya sıkkın...sabah sabah kızımla aynanın karsısında oynarken gozbebeğindeki beyaz toplu iğne ucu kadar bişe oldugunu farkettim ama aynadaki goruntusunde gorunuyor sadece...normalde gozune baksan bişe yok..ışık açıktı acaba o mu yansımış dedim ama ışık yansıması ayrı biyerde gorunuyor 2 gözbebeğindede var.4 aynayıda gezdim evde hepsinde gorunuyor.anneme bıraktım sabaha anne dedim gel bakalım annemlerde gorunmedi ama evdeyken 4 ayrı odadaki aynanın hepsinde gordum 2 gozbebeğindede noktacık olarak bi beyazlık vardı.şimdi eşimde annemde pek ciddiye almıyor beni ama ben gercekten inanılmaz taktım buna ya onemli bişe varsa diyede dr a gotursek dr da goremicekki adama gel bizim evdeki aynada bak diyemem tovbee yarabbim nedir bunlar ya
teşekkür ederim canım bende sizi çok seviyorumBenim hamilelik o kadar kötüydü ki hiç bakamadım buralara ,kaçırdım desene bisürü şeyi
Gel gel gaza gel ,hala karar vermedin mi sen yaaa ,çekip gitsenize buralardan
Ben 8.aydan sonra vericem kıymayı...
Seni seviyoz şekerim ,kaynanaları sevmiyoz ,bi de hala lohusa depresyonundaki herifleri
Şafakba 'cım üzülme , Umay 19 temmuz doğumlu ,daha 2 gün önce çıktı dişi ,oturma işi de henüz destekli o da yeni yeni ,düşüyo sağa sola...Her bebeğin gelişimi farklı ,takılma bence...
Sadece çocuk için evlendim ,ne yalan söyleyim ,yoksa tek başıma gayet huzurlu ve mutluydum
Geçmiş olsun canım yaaa ,eşin nasıl oldu bu arada ?
Sadece sen gördüğüne göre hakkaten göz yanılmasıdır belki de, ya da çok takıldıysan kap götür bi göz doktoruna...
Çekebilirsem koyucam canım...Umaycık biraz üşütmüştü heralde gece mızırdadı biraz, yüzüstü yatırdım ben de ,mışıl mışıllllll uyudu ,pırt pırt da çıkardı gürültülü gürültülü
kızlar hemen dalmışım konuya hepinize günaydın tabi prenseslere ve pipicanlara daha çok günaydııın
günaydın canım
ama ben bu yanakcanı yerim, avatardan resmen buram buram gel öp beni ısır kokla diyo sabah sabah. puf poğaçam benim.
pipicanı demircanın oğluna ben takmıştım, senin kızın lakabı da yanakcan olsun.
senayseninkiler sensörcanmıydı iris?
irisinki de kıpırcan?
benimkine de siz bulun yahu
şuan aklıma gelmeyenlere de pat diye gelir canlı cunlu bişeyler.
günaydın canım
ama ben bu yanakcanı yerim, avatardan resmen buram buram gel öp beni ısır kokla diyo sabah sabah. puf poğaçam benim.
pipicanı demircanın oğluna ben takmıştım, senin kızın lakabı da yanakcan olsun.
senayseninkiler sensörcanmıydı iris?
irisinki de kıpırcan?
benimkine de siz bulun yahu
şuan aklıma gelmeyenlere de pat diye gelir canlı cunlu bişeyler.
süper_muh'un oğlu zombican, benim kız da koliksu, sen de kampanyatörsün
gunaydin teyzoslar bugun agresif depresif ici sis durumdayim hayirdir insallah diyorum
bugun benden is cikmaz bir de alintilarim gitmis isimleri karistirmadan yazabilicem mi bakalim
agzinda kasikli sevgilim benim yerim ben senii
pitircigim olur arada takma canim anneyiz ya kafamiza takip duruyoruz herseyi
iriscan foto bekliyoruzz gecmis olsun umaya da
safakcim takma kafana bende iki tane ayni anda dogurdum ikisi de farkli
ben kuzu kiymayi evde bir de kendim cekip pisirip sonra sebzelerin icine atiyorum sonra da suzgecten geciyorum demir icmedigimiz icin dr 4. aydan itibaren yiyin demisti
cykdns gidin anacim buralardan nolcak tebdili mekan sonucta
unuttugum sekerler kusura bakmayin yazacam insallah onlari da
koliksu ne şekerim, yok öyle düzenden ayrılmak. canlı cunlu olcak, sosyeteye hayır
kolikcanda anlaşalım olsun bitsin annem
bana kampanyatör diyon da Talya'ya lakap arıcan güzelim bana deeel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?