2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese gunaydınn bugun canım baya sıkkın...sabah sabah kızımla aynanın karsısında oynarken gozbebeğindeki beyaz toplu iğne ucu kadar bişe oldugunu farkettim ama aynadaki goruntusunde gorunuyor sadece...normalde gozune baksan bişe yok..ışık açıktı acaba o mu yansımış dedim ama ışık yansıması ayrı biyerde gorunuyor 2 gözbebeğindede var.4 aynayıda gezdim evde hepsinde gorunuyor.anneme bıraktım sabaha anne dedim gel bakalım annemlerde gorunmedi ama evdeyken 4 ayrı odadaki aynanın hepsinde gordum 2 gozbebeğindede noktacık olarak bi beyazlık vardı.şimdi eşimde annemde pek ciddiye almıyor beni ama ben gercekten inanılmaz taktım buna ya onemli bişe varsa diyede dr a gotursek dr da goremicekki adama gel bizim evdeki aynada bak diyemem tovbee yarabbim nedir bunlar ya

günaydın canım ayy su uyksuzluk bnde 2 de yattım 6 da kalktım işe gelmek için yine.. bende diyorum zaman zamn nneden ewlendiysem hizmetçiliğemi heves ettin ne güzel yiyip içip gezseydin ewliliğimin tek güzel yanı kızım

ala ala belki göz yanılmasıdır canm birtek sen gördüğüne göre.. şöyle güneşde falan baksan iyice belki ozmn görülür yada yanılmıs olduğunu farkedeersin

çok çok geçmiş olsun havalar dengesiz bebeler ne yapsın inş biran önce atlatır

Günaydın cemaat ,
çok yağmurlu çok soğuk bir İstanbul sabahından sesleniyorum ,
saçlarımı kestirdim ama foto çekemedim ,burdakilerin ayfon telefonlarından çekebilirsem koyucam ...
Bakayım neler kaynatılmış

gnaydın canımm burası da kapalı tam uyumalık hawa walla yorganın içine giresim war hayırlı olsun yeni saçların bende bekliyodum koyarsın die çek de koy foto ya bizi merakda bırakma burda.. umaycık ne yapıyor

Duphalac dıye bı şekerlı içecek dicem çunku ilaç degıl dedı dr. Ben kendım için arastırma yaparken bebeklerınde kullsndıgını okudum. Bi bskın isterseniz

ben dupjhalac vermiştim bir defa. şekerli bir içecek dediğin gibi, ama çok az miktarda vermiştim ve aynı gün rahat rahat yapmıştı kakasını. gene de doktora danışın tabi kullanmak isteyenler

iki aylıkken yapılanlar bize de ateş yapmamıştı ama bunlar yaptı, sen aşıyı yaptırınca tetikte ol gene de.. bi de bu aşılar hepsine huzursuzluk yaptı bildiğim kadarıyla.

canım arkadaşların da dediği gibi her bebek farklı oluyor. senin ikinci olduğu için kıyaslama yapıyorsun ister istemez. merak etme er yada geç oturacaklar emekleyecekler, dişsiz çocuk gördün mü sen hiç, dişi de çıkacak tabi

ayy sen böyle deyince benim de bi gözüm korktu. ne kadar zor bişey değil mi bir insan yetiştirmek :18: :18:

biz de gece emzirmesinden sonra uyumadık yani 5ten sonra. sürekli mızırdandı ve ağladı, diştense eğer çıksın artık lütfeeeeeennnn :84:

geçmiş olsun canım. evinize döndüğünüzde herşey düzelecek bence. bu kadar küçük bebekler bile evlerini biliyorlar.

umarım senin hassasiyetindir canım, akşama yine bakarsın eğer tereddütün varsa doktora götür mutlaka..

ala ala belki göz yanılmasıdır canm birtek sen gördüğüne göre.. şöyle güneşde falan baksan iyice belki ozmn görülür yada yanılmıs olduğunu farkedeersin

umarım senin hassasiyetindir canım, akşama yine bakarsın eğer tereddütün varsa doktora götür mutlaka..

güneşte cok baktım kızımın gozune guneste belli olmadığı kesin ama ışık açık bir odanın aynasında her iki gozundede gordum kedimden eminim oda oda gezdim sabah ama ben bunu dr a ve cevremdekilere nasıl gosterecem bilmiyorum ve ne olabilir onu hiçç bilmiyorum

senle benim kampanyacı ruhumuz taaa doğum öncesine dayanıyor tabii, kimse bilmiyo

Benim hamilelik o kadar kötüydü ki hiç bakamadım buralara ,kaçırdım desene bisürü şeyi

Kaşıgı bırakmadı napıyımm.
Eki Görüntüle 637141
Ağzının içini yerim tombilikimmmmm...

Gel gel gaza gel ,hala karar vermedin mi sen yaaa ,çekip gitsenize buralardan

Arkadaslar yarin corbamiza kiyma ekliycez ama bunu nasil veriyorsunuz yani kiymayi hangi asamada nasil ekliyorsunuz corbaya birde kuzu kiymami dana kiymami veriyorsunuz
Ben 8.aydan sonra vericem kıymayı...

Seni seviyoz şekerim ,kaynanaları sevmiyoz ,bi de hala lohusa depresyonundaki herifleri

Şafakba 'cım üzülme , Umay 19 temmuz doğumlu ,daha 2 gün önce çıktı dişi ,oturma işi de henüz destekli o da yeni yeni ,düşüyo sağa sola...Her bebeğin gelişimi farklı ,takılma bence...

Sadece çocuk için evlendim ,ne yalan söyleyim ,yoksa tek başıma gayet huzurlu ve mutluydum

Geçmiş olsun canım yaaa ,eşin nasıl oldu bu arada ?

Sadece sen gördüğüne göre hakkaten göz yanılmasıdır belki de, ya da çok takıldıysan kap götür bi göz doktoruna...

Çekebilirsem koyucam canım...Umaycık biraz üşütmüştü heralde gece mızırdadı biraz, yüzüstü yatırdım ben de ,mışıl mışıllllll uyudu ,pırt pırt da çıkardı gürültülü gürültülü

tamam canım bekliyoruz topikcene geçmiş olsun canm ayy bitmedi bunlarında gazı belkide gazı wardır yawrunun bizimkide sabah giyinirken ayağınının birini hawaya kaldırmıs nasıl bir gürültü ve kokudur öyle arka arkaya içlerinde kalmasın yapsınlar

cnım hiç öyle düşünme eminim çok çok ii bi annesin sen sanada hak veriyorum annelik insanı pimpirikli yapıyo biraz ama her bebek bir değilki heleki diş olayı hem geç çıkan diş daha sağlam olurmuş hiç canını sıkma sen
allah allah yanlış görmüşsündür dicem eminim diyosun canım bilemedim için hiç rahat değilse bi göz kontrolüne götür madem ama bişi yoktur heralde allah korusun olursada belirginleşir korkma sana öyle gelmiş olabilir belki iyi düşün
teşekkür ederim canım bende sizi çok seviyorumçek kız çek bende merak ettim şu aralar çok paspalım ilk güzel olduğum bi ara bende koycam zaten

kızlar hemen dalmışım konuya hepinize günaydın tabi prenseslere ve pipicanlara daha çok günaydııın

kızlar hemen dalmışım konuya hepinize günaydın tabi prenseslere ve pipicanlara daha çok günaydııın

günaydın canım

ama ben bu yanakcanı yerim, avatardan resmen buram buram gel öp beni ısır kokla diyo sabah sabah. puf poğaçam benim.

pipicanı demircanın oğluna ben takmıştım, senin kızın lakabı da yanakcan olsun.
senayseninkiler sensörcanmıydı iris?
irisinki de kıpırcan?
benimkine de siz bulun yahu

şuan aklıma gelmeyenlere de pat diye gelir canlı cunlu bişeyler.

gunaydin teyzoslar bugun agresif depresif ici sis durumdayim hayirdir insallah diyorum
bugun benden is cikmaz bir de alintilarim gitmis isimleri karistirmadan yazabilicem mi bakalim

agzinda kasikli sevgilim benim yerim ben senii
pitircigim olur arada takma canim anneyiz ya kafamiza takip duruyoruz herseyi
iriscan foto bekliyoruzz gecmis olsun umaya da
safakcim takma kafana bende iki tane ayni anda dogurdum ikisi de farkli
ben kuzu kiymayi evde bir de kendim cekip pisirip sonra sebzelerin icine atiyorum sonra da suzgecten geciyorum demir icmedigimiz icin dr 4. aydan itibaren yiyin demisti
cykdns gidin anacim buralardan nolcak tebdili mekan sonucta
unuttugum sekerler kusura bakmayin yazacam insallah onlari da

Son düzenleme:

süper_muh'un oğlu zombican, benim kız da koliksu, sen de kampanyatörsün

hemen gel canım ısır pipican süper zaten ya nerden aklına geldiyse bayılıyorum tatlımsanırım öleydi sensörcan tamam yanakcan olsun maden ilk gören yanağına takılıo çünkü süper fikir seninkinede topikcene bi düşünelim o zaman

bu arada kızlar ölücem karın ağrısından geçen ay çok az olmakla beraber iilk defa bukadar şiddetli regl oluyorum uzun aradan sonra.. hiçbişe dayanmıyor okadar şiddetli aylardır içimde tuttuklarımı mı bosaltıyorum nedir karnım ağrıooooo ewe gidesim warrr

süper_muh'un oğlu zombican, benim kız da koliksu, sen de kampanyatörsün

koliksu ne şekerim, yok öyle düzenden ayrılmak. canlı cunlu olcak, sosyeteye hayır
kolikcanda anlaşalım olsun bitsin annem

bana kampanyatör diyon da Talya'ya lakap arıcan güzelim bana deeel

günaydın şenaysenim noldu kız kimler sinir etti seni oluyo insana bazen öle azcık çene yap sen 10 dkya kalmaz açılırsın tatlm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…