Omonun nerde varkı ben gormedım persıl aldım yumusatıcı hedıyelı
Armut kayısı ama z.yagı verdıysen onları yarın ver bence. Bızımde kokusu var kendı yokOKU OKU OKU ancak gelebildim sona:) biz de bugün 6. ay aşılarımızı olduk çok fala ağlamadı Allaha şükr. ama ilk defa kaka sorunu yaşıyoruz, en son pazar akşamı yapmıştı, o günden beri de ıkınıyo ama tık yok maalesef ve çok huzursuz bu yüzdenben de 1 çay kaşığı zeytinyağı verdim ama daa işe yaramadı, başka ne yapılabilirki? bi de hiç bişey sewmeyen oğlum zeytinyağını içtikten sonra yalandı durdu:)
Zaten ugrasamam öle. Ben market kurduyumomo nun face üzerinde kadınlarklubü diye bir uygulaması varda, oradaçeşitli hediyeler kazanma şansı var amatabi kampanya kurtlarından kalırsa
Ben de oku oku ancak şimdi bitirdim.19:36dan beri kimse birşey yazmamış.
Tatlişkom bugün 1.5 saat duruşma sırası bekledim, bu arada kk ya da yetişebildîm doğal olarak:))
Geçen hauck mamanın kilo kapasitesini sormuştum, baktım birşey yazmıyor..
Göktuğ da oyleydı 2 gundur duzeldi. Aglayarak uyuyp uyanıyodu. Cok bunalmıştım senı anlıyorum. Valla ben soyluyorum sınırlenınce dahada sesli soyluyorum cocukda guluyo napsınMasallah oburixe.
Benimki huysuz bugun yine. Ben cok bunaldim babasina devrettim uyutcak insallah. Tam 12 saatte 2 saat uyudu. Uyusunda buyusun mu soylesem artik napsam. Ben hic boyle bi bebek degilmisim kime cekti bu bebe
Fıtılde bulundur evde. Aklıma gelmişken bende alayım. O hemen dusuruyo. Evde bulunsun. Bızım asıyA 2 hafta var ne bu karmamıbenimki de bugün çok huysuz hatta dün akşamdan beri. kabız oldu çok fena ıkınıyo ıkınıyo kıpkırmıı oluyo ama sadece koku oluyobi de aşı sonrası ateş yükseliyo şimdi de, calpol verdikk. üff bu gece uzun heralde, kaka yolu gözlücez herlde
Fıtılde bulundur evde. Aklıma gelmişken bende alayım. O hemen dusuruyo. Evde bulunsun. Bızım asıyA 2 hafta var ne bu karmamı
2 aylıkken yspılanların aynısı o zaman. Bizde ates yapmadı. Yaparmı diye sordum ebe yok yapmaz içeriğini değiştirdiler eskisi gibi değil dedi. Cunku kızın zamanındakiler yapardı. Ben sag. Ocagına gitmeden calpol verırdımKarma, bir de çocuk felci, birşey daha vardı galiba 3 bacaktan 1 ağızdan oldu.
allaaa oburum benim yerim len seni
bende gördüm kayınpeder alıvercek elaya canımhatunlar dışarıda idim ya , BİM in önünde geçerken gördüm bu cuma yürüteç geliyor 37,50 tl , güzelde görünüyordu açıkçası ,bilenler bilmeyenlere söylesin ben yetişebilirsem alırım diye düşündüm ,kaybetcek bişi yok
Gecmıse bakma cnm gulsunoguzda okuyamadan ayrıldıNerdeydın bugun kaçırdın cümbüşü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?