2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Armut kayısı ama z.yagı verdıysen onları yarın ver bence. Bızımde kokusu var kendı yok

Ben de oku oku ancak şimdi bitirdim.19:36dan beri kimse birşey yazmamış.
Tatlişkom bugün 1.5 saat duruşma sırası bekledim, bu arada kk ya da yetişebildîm doğal olarak:))
Geçen hauck mamanın kilo kapasitesini sormuştum, baktım birşey yazmıyor..

Hımm bende baktım yazmıyo. Curcunaydı bugun burası Birarada olsak super olurdu gercekten

Masallah oburixe.
Benimki huysuz bugun yine. Ben cok bunaldim babasina devrettim uyutcak insallah. Tam 12 saatte 2 saat uyudu. Uyusunda buyusun mu soylesem artik napsam. Ben hic boyle bi bebek degilmisim kime cekti bu bebe
Göktuğ da oyleydı 2 gundur duzeldi. Aglayarak uyuyp uyanıyodu. Cok bunalmıştım senı anlıyorum. Valla ben soyluyorum sınırlenınce dahada sesli soyluyorum cocukda guluyo napsın

benimki de bugün çok huysuz hatta dün akşamdan beri. kabız oldu çok fena ıkınıyo ıkınıyo kıpkırmıı oluyo ama sadece koku oluyo bi de aşı sonrası ateş yükseliyo şimdi de, calpol verdikk. üff bu gece uzun heralde, kaka yolu gözlücez herlde

Fıtılde bulundur evde. Aklıma gelmişken bende alayım. O hemen dusuruyo. Evde bulunsun. Bızım asıyA 2 hafta var ne bu karmamı

Bu aralar herkes kabız, demek ki bu da dönemsel ve normal.Ek gıdalara geçiş dönemi tabi.. Ela da yîne 2 gündür yapmadı, bakalım gece nasıl geçecek..

Duphalac dıye bı şekerlı içecek dicem çunku ilaç degıl dedı dr. Ben kendım için arastırma yaparken bebeklerınde kullsndıgını okudum. Bi bskın isterseniz

Karma, bir de çocuk felci, birşey daha vardı galiba 3 bacaktan 1 ağızdan oldu.
2 aylıkken yspılanların aynısı o zaman. Bizde ates yapmadı. Yaparmı diye sordum ebe yok yapmaz içeriğini değiştirdiler eskisi gibi değil dedi. Cunku kızın zamanındakiler yapardı. Ben sag. Ocagına gitmeden calpol verırdım

vay arkadaş noluyonuz yaffff
ay okuyayım diye çatlıcaktım yaa.
şimdi de kimse yok kendi kendime mi konuşcamm.
neyse ben çok sıkılıyorum evde. 1 sene daha durursam kesin ölürüm
bi de kuzenim de gitcekmiş abd ye yaaa, kesin doçent olmak amacıylann gidiyoo. bense evde bebek mi bakacammm
çok mutsuzlandım resmen, her an çattadanak çatlayabilirim. önce benim doçent olmam lazımdı lannnnnnnnn

Arkadaslar yarin corbamiza kiyma ekliycez ama bunu nasil veriyorsunuz yani kiymayi hangi asamada nasil ekliyorsunuz corbaya birde kuzu kiymami dana kiymami veriyorsunuz

Kaşıgı bırakmadı napıyımm.
Eki Görüntüle 637141
allaaa oburum benim yerim len seni
bende gördüm kayınpeder alıvercek elaya canım
Gecmıse bakma cnm gulsunoguzda okuyamadan ayrıldı Nerdeydın bugun kaçırdın cümbüşü

ayyyyy bunalım geldi kuzum ya ne çenesi düşüksünüz bugünde burası anacık babacık olmuş okumucam len misafirim geldi gtti bide ben komşuya geçtmn aklım burda kaldı bide akşam koca uğraştırıcı bi yemek istedi okumadanda yazamadım fransız kalmıym die yarın burdayım toplanmazsınız çekceniz var bak

kızlar naptınız siz ya ben yokum diemi konuştunuz beni sevmiyonuzmuşaka şaka ne muhabbetler dönmüş ya of iriss of baklava canım çekti saatın 12sindeumayımın dişi çıkmış yuppiiiiiiii hayırlı olsuuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…