bu arada kızlar ölücem karın ağrısından geçen ay çok az olmakla beraber iilk defa bukadar şiddetli regl oluyorum uzun aradan sonra.. hiçbişe dayanmıyor okadar şiddetli aylardır içimde tuttuklarımı mı bosaltıyorum nedirkarnım ağrıooooo ewe gidesim warrr
günaydın şenaysenim noldu kız kimler sinir etti seni oluyo insana bazen öle azcık çene yap sen 10 dkya kalmaz açılırsın tatlm
geçmiş olsun didemcm kolaymı 1 seneyi geçti patlama yaşıyosun şuan regln bitince baya rahatladığını hissedersin ama
günaydın canım
ama ben bu yanakcanı yerim, avatardan resmen buram buram gel öp beni ısır kokla diyo sabah sabah. puf poğaçam benim.
pipicanı demircanın oğluna ben takmıştım, senin kızın lakabı da yanakcan olsun.
senayseninkiler sensörcanmıydı iris?
irisinki de kıpırcan?
benimkine de siz bulun yahu
şuan aklıma gelmeyenlere de pat diye gelir canlı cunlu bişeyler.
ben hala kırmızıları görmedim
geçmiş olsun didemcm kolaymı 1 seneyi geçti patlama yaşıyosun şuan regln bitince baya rahatladığını hissedersin ama
Doğumdan sonra değişir diyolardı ya bu regl işleri için ,sende öyle oldu demekki ,bende bi değişiklik yok gibi ağrı sancı işlerinde...bu arada kızlar ölücem karın ağrısından geçen ay çok az olmakla beraber iilk defa bukadar şiddetli regl oluyorum uzun aradan sonra.. hiçbişe dayanmıyor okadar şiddetli aylardır içimde tuttuklarımı mı bosaltıyorum nedirkarnım ağrıooooo ewe gidesim warrr
gunaydin teyzoslar bugun agresif depresif ici sis durumdayim hayirdir insallah diyorum
bugun benden is cikmaz bir de alintilarim gitmis isimleri karistirmadan yazabilicem mi bakalim
agzinda kasikli sevgilim benim yerim ben senii
pitircigim olur arada takma canim anneyiz ya kafamiza takip duruyoruz herseyi
iriscan foto bekliyoruzz gecmis olsun umaya da
safakcim takma kafana bende iki tane ayni anda dogurdum ikisi de farkli
ben kuzu kiymayi evde bir de kendim cekip pisirip sonra sebzelerin icine atiyorum sonra da suzgecten geciyorum demir icmedigimiz icin dr 4. aydan itibaren yiyin demisti
cykdns gidin anacim buralardan nolcak tebdili mekan sonucta
unuttugum sekerler kusura bakmayin yazacam insallah onlari da
anacim is hayatinda insani kotu ediyorlar walla
ben serbest calismaya basladigimda masumcanak bir yeniyetmeydim her seferinde daha da olmaz dedigin seyler oluyor ben de kuduruyorum
dun aksamdan beri adrenalin akiyor damarinda bugun bir geciriyim amcalara sinir falan kalmayacak ama amcalara nolur onu bilmiyorum
zaten burasi da olmasan hepten sisicem iyiki varsinizz
ben hala kırmızıları görmedim
anacim is hayatinda insani kotu ediyorlar walla
ben serbest calismaya basladigimda masumcanak bir yeniyetmeydim her seferinde daha da olmaz dedigin seyler oluyor ben de kuduruyorum
dun aksamdan beri adrenalin akiyor damarinda bugun bir geciriyim amcalara sinir falan kalmayacak ama amcalara nolur onu bilmiyorum
zaten burasi da olmasan hepten sisicem iyiki varsinizz
Doğumdan sonra değişir diyolardı ya bu regl işleri için ,sende öyle oldu demekki ,bende bi değişiklik yok gibi ağrı sancı işlerinde...
İçinde kalmasın şekerim ,söyle rahatla ,gerisini amcalar düşünsün...
inşallah bakalım çok saol canım patlamaki ne patlama sorma gitsin
Kıyma 2 kere cekılmış ve suyunda pişecek. Dana yapardım ben. Birde kaymayı kavurur ole atardım buzluga ki yapınca alıyordum 1 kasık kolay oluyoArkadaslar yarin corbamiza kiyma ekliycez ama bunu nasil veriyorsunuz yani kiymayi hangi asamada nasil ekliyorsunuz corbaya birde kuzu kiymami dana kiymami veriyorsunuz
askolsun sana sen anne oldun doç. Neymişvay arkadaş noluyonuz yaffff
ay okuyayım diye çatlıcaktım yaa.
şimdi de kimse yok kendi kendime mi konuşcamm.
neyse ben çok sıkılıyorum evde. 1 sene daha durursam kesin ölürüm
bi de kuzenim de gitcekmiş abd ye yaaa, kesin doçent olmak amacıylann gidiyoo. bense evde bebek mi bakacammm
çok mutsuzlandım resmen, her an çattadanak çatlayabilirim. önce benim doçent olmam lazımdı lannnnnnnnn
Goktuğda 2 gundur bslgam kusuyo. Genız akıntısı varhayırlı sabahlar herkese bizim oglan günlerdir hastaydısivasta bişey olmadı ankarada hasta ettik yavruyu 3 gündür antibiyotik kullanıyoruz öksürügü yeni geciyor ishal oldu fışkırtırcasına kustu gecen akşam cok üzüldüm şimdi daha iyi rapor alıyorum sürekli 2 hafta sonra dönüyoruz inş
Kıyma 2 kere cekılmış ve suyunda pişecek. Dana yapardım ben. Birde kaymayı kavurur ole atardım buzluga ki yapınca alıyordum 1 kasık kolay oluyo
askolsun sana sen anne oldun doç. NeymişDaha ust mertebedesin. Cennetın anaların ayakları altında doçentlerın değil
Goktuğda 2 gundur bslgam kusuyo. Genız akıntısı var
Kıyma 2 kere cekılmış ve suyunda pişecek. Dana yapardım ben. Birde kaymayı kavurur ole atardım buzluga ki yapınca alıyordum 1 kasık kolay oluyo
askolsun sana sen anne oldun doç. NeymişDaha ust mertebedesin. Cennetın anaların ayakları altında doçentlerın değil
Goktuğda 2 gundur bslgam kusuyo. Genız akıntısı var
evet 1 kg oynar. Oda moral olurtahmin edebiliyorum canım ama gerçekten göbek biraz iniyo ya bana öyle geldi hatta tartıya çık regl bitince ben kilo vermiştim
emxiriyosun dimi. Yoksa iğne iyi geliyo dicektım buscopan novalgın hastanede vurulabilirdin tıp dıye keserdibu arada kızlar ölücem karın ağrısından geçen ay çok az olmakla beraber iilk defa bukadar şiddetli regl oluyorum uzun aradan sonra.. hiçbişe dayanmıyor okadar şiddetli aylardır içimde tuttuklarımı mı bosaltıyorum nedirkarnım ağrıooooo ewe gidesim warrr
Kussun tabi ben burun spreyı sıkıyorum. Nıye surup verıyosun öksürükmü varaynen canım ya eladada balgam var balgam için evde şurup vardı ii gelcekmi bakalım kusturuyo bide göktuğunda kusması iyi ama balgamı nasıl atcak başka
ben kızı kresten almaya gitti geldiğimde yerinizde yeller esiyodugeçmiş olsun canım ilaç kullanıyomusun nerdesin kız sen dün öğleden sonra firar ettin
yok hayatım hiç öle bişi yok. seninle ilgisi yokki. bebekle ilgili. o nasıl istiyosa öyle olacak, sen takla atsan da değişmez. benim oğlum 3.5 aylıktı diş çıkardı, eşim de öyleymiş ben de 4 aylıkmışım. biz 6 ay 1 haftalığız hala diş yok. e bu da benim çocuğum yani napıyım. zorla mı çıkartıcam dişi. diğer şeyler de aynı böyle. zamanı gelince olacak, hiç kıyaslayıp kendini üzme, böle bebek daha huzursuz olur.Kızlar kendi kendimi yiyip bitirmeye başladım. Belki kuruntu yapiyorumdur ama yinede dert oldu bana. Yusuf'um 25 Temmuz doğumlu ama hala ne diş var ne desteksiz oturma nede emekleme çabası . Dün bir arkadas geldi bebeği ile . Aralarinda 18 gün var. Masallah dişde çıkartmış emekliyorda . Biliyorum her bebek aynı degil ama icime dert oldu ben bir yerde yanlış mı yapıyorum diye. Elimden geldiğince iyi bakıyorum gelişimi icin oyunlar oynatıyorum . Yinede eksik birseyler yapıyormuşum gibi geliyor. Resmen vicdan azabı çekmeye başladım . İyi annelik yapamıyorum gibi düşünüyorum
emeklemeyi bilemiyorum da, kızım dönüyor, ama ben onu hep yerde yatırıyorum. koyuyorum altına bi battaniye, sürekli onun üstünde, kucağıma almıyorum mecbur kalmazsam. sert bi yerde dönmek daha kolaydır ya, bence onun faydası olmuştur dönmesine.Ayyy cnm cok iyi anliyorum seni ayni durumdayim. 2 agustos dogumlu oglum emekleme cabasi yok desteksiz oturamiyor donme cabasi hiiiiicccc yok. Napicam bende bilmiyorum bekliyorum sadece.
çok geçmiş olsun, rotamıymış? biz de ankarada hasta etmiştik çocukları, bi daa gitmicem ankaraya.hayırlı sabahlar herkese bizim oglan günlerdir hastaydısivasta bişey olmadı ankarada hasta ettik yavruyu 3 gündür antibiyotik kullanıyoruz öksürügü yeni geciyor ishal oldu fışkırtırcasına kustu gecen akşam cok üzüldüm şimdi daha iyi rapor alıyorum sürekli 2 hafta sonra dönüyoruz inş
canım benim bu kadar canını sıkacağına bi göz doktoruna götür. ben anlıyorum seni benim eşim de öyledir, bişey olmaz sen abartıyorsun der çıkar işin içinden. zaten 6. ayda göz muayenesi olması lazım, onunla beraber halledersin olur biter. iyi bi doktora götür öğleden sonra, böyle kendi kendini yiyeceğine.herkese gunaydınn bugun canım baya sıkkın...sabah sabah kızımla aynanın karsısında oynarken gozbebeğindeki beyaz toplu iğne ucu kadar bişe oldugunu farkettim ama aynadaki goruntusunde gorunuyor sadece...normalde gozune baksan bişe yok..ışık açıktı acaba o mu yansımış dedim ama ışık yansıması ayrı biyerde gorunuyor 2 gözbebeğindede var.4 aynayıda gezdim evde hepsinde gorunuyor.anneme bıraktım sabaha anne dedim gel bakalım annemlerde gorunmedi ama evdeyken 4 ayrı odadaki aynanın hepsinde gordum 2 gozbebeğindede noktacık olarak bi beyazlık vardı.şimdi eşimde annemde pek ciddiye almıyor beni ama ben gercekten inanılmaz taktım buna ya onemli bişe varsa diyede dr a gotursek dr da goremicekki adama gel bizim evdeki aynada bak diyemem tovbee yarabbim nedir bunlar ya
Kussun tabi ben burun spreyı sıkıyorum. Nıye surup verıyosun öksürükmü var
ben kızı kresten almaya gitti geldiğimde yerinizde yeller esiyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?