2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun didemcm kolaymı 1 seneyi geçti patlama yaşıyosun şuan regln bitince baya rahatladığını hissedersin ama

kızlar ela 1hafta sonra 6.ayını bitiriyo yürüteç alcakmış dedesi hediye sizce ne zamn kullanayım ya çokta özeniorum sevcekmi çok merak ediyorum

Son düzenleme:
anacim is hayatinda insani kotu ediyorlar walla
ben serbest calismaya basladigimda masumcanak bir yeniyetmeydim her seferinde daha da olmaz dedigin seyler oluyor ben de kuduruyorum
dun aksamdan beri adrenalin akiyor damarinda bugun bir geciriyim amcalara sinir falan kalmayacak ama amcalara nolur onu bilmiyorum
zaten burasi da olmasan hepten sisicem iyiki varsinizz
günaydın şenaysenim noldu kız kimler sinir etti seni oluyo insana bazen öle azcık çene yap sen 10 dkya kalmaz açılırsın tatlm

ben zaten kıpırcan diyodum ,isabet oldu ...
senin de avatardaki yazıdan mütevelltit ; delican yapalım Gerçi bu anasına daha uygun bi isim ama neyse

Doğumdan sonra değişir diyolardı ya bu regl işleri için ,sende öyle oldu demekki ,bende bi değişiklik yok gibi ağrı sancı işlerinde...

İçinde kalmasın şekerim ,söyle rahatla ,gerisini amcalar düşünsün...

aman kuzum iki bebeyle uğraşıosun zaten ona buna takma sakin ol sen aynen ya kimseyle konuşamadğmz şeyleri burda konuşuyoruz rahatlıyoruz iyki varsınız sizde

bilmiyom ki canm diğer aylarda daha çok anlaşılır göreceğiz bu arada o gün kv den sonnra canm sıkıldı ya bu hafta annem bakıyor hep yarında o bakacak çok şükür içim rahatladı walla

Arkadaslar yarin corbamiza kiyma ekliycez ama bunu nasil veriyorsunuz yani kiymayi hangi asamada nasil ekliyorsunuz corbaya birde kuzu kiymami dana kiymami veriyorsunuz
Kıyma 2 kere cekılmış ve suyunda pişecek. Dana yapardım ben. Birde kaymayı kavurur ole atardım buzluga ki yapınca alıyordum 1 kasık kolay oluyo
askolsun sana sen anne oldun doç. Neymiş Daha ust mertebedesin. Cennetın anaların ayakları altında doçentlerın değil

Goktuğda 2 gundur bslgam kusuyo. Genız akıntısı var

aynen canım ya eladada balgam var balgam için evde şurup vardı ii gelcekmi bakalım kusturuyo bide göktuğunda kusması iyi ama balgamı nasıl atcak başka

geçmiş olsun canım ilaç kullanıyomusun nerdesin kız sen dün öğleden sonra firar ettin

tahmin edebiliyorum canım ama gerçekten göbek biraz iniyo ya bana öyle geldi hatta tartıya çık regl bitince ben kilo vermiştim
evet 1 kg oynar. Oda moral olur

emxiriyosun dimi. Yoksa iğne iyi geliyo dicektım buscopan novalgın hastanede vurulabilirdin tıp dıye keserdi

aynen canım ya eladada balgam var balgam için evde şurup vardı ii gelcekmi bakalım kusturuyo bide göktuğunda kusması iyi ama balgamı nasıl atcak başka
Kussun tabi ben burun spreyı sıkıyorum. Nıye surup verıyosun öksürükmü var
geçmiş olsun canım ilaç kullanıyomusun nerdesin kız sen dün öğleden sonra firar ettin
ben kızı kresten almaya gitti geldiğimde yerinizde yeller esiyodu

yok hayatım hiç öle bişi yok. seninle ilgisi yokki. bebekle ilgili. o nasıl istiyosa öyle olacak, sen takla atsan da değişmez. benim oğlum 3.5 aylıktı diş çıkardı, eşim de öyleymiş ben de 4 aylıkmışım. biz 6 ay 1 haftalığız hala diş yok. e bu da benim çocuğum yani napıyım. zorla mı çıkartıcam dişi. diğer şeyler de aynı böyle. zamanı gelince olacak, hiç kıyaslayıp kendini üzme, böle bebek daha huzursuz olur.
Ayyy cnm cok iyi anliyorum seni ayni durumdayim. 2 agustos dogumlu oglum emekleme cabasi yok desteksiz oturamiyor donme cabasi hiiiiicccc yok. Napicam bende bilmiyorum bekliyorum sadece.
emeklemeyi bilemiyorum da, kızım dönüyor, ama ben onu hep yerde yatırıyorum. koyuyorum altına bi battaniye, sürekli onun üstünde, kucağıma almıyorum mecbur kalmazsam. sert bi yerde dönmek daha kolaydır ya, bence onun faydası olmuştur dönmesine.
çok geçmiş olsun, rotamıymış? biz de ankarada hasta etmiştik çocukları, bi daa gitmicem ankaraya.
canım benim bu kadar canını sıkacağına bi göz doktoruna götür. ben anlıyorum seni benim eşim de öyledir, bişey olmaz sen abartıyorsun der çıkar işin içinden. zaten 6. ayda göz muayenesi olması lazım, onunla beraber halledersin olur biter. iyi bi doktora götür öğleden sonra, böyle kendi kendini yiyeceğine.

Kussun tabi ben burun spreyı sıkıyorum. Nıye surup verıyosun öksürükmü var

ben kızı kresten almaya gitti geldiğimde yerinizde yeller esiyodu

çok şükür öksürük yok balgam için vermişti doktor veriyim dedim ama faydası oldu bugün azalmış vermesemmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…