2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya gidenler çok ümitlerle gidiyorlar ama orada hayata sıfırdan başlıyorlar. öyle müthiş paralar kazanmıyorlar çoğunlukla zaten. bir çoğu da dönmek istiyor, fırsatını bulan da dönüyor. bu durumları çok gördüm çevremde. orada müthiş bir yalnızlık hissediyormuş insanlar. ha ben zaten hiç sosyal bir insan değilim zaten, ama yine de ne biliim. biraz tırsığımdır da ben yeniliklere karşı ondan galiba. gene çok düşündüm kısa devre yapmadan bırakıyım
o nedenle diyorum ki en az üç çocuk kardeş gibisi yok, onları birbirlerine emanet ederiz

Çok para kazanmasalar da en azından emeğinin karşılığını alıyolardır.Burda nasıl ama ,sadece sömürülüyoruz ,köpekler gibi çalışıyoruz aldığımız üç kuruş maaş ,hayat o kadar pahalı ,vergiler o kadar yüksek ki karnımızı anca doyuruyoruz ,sosyal hayat için elimizde hiçbirşey kalmıyor...Benim en büyük sıkıntım maddiyat değil aslında ; hergün daha da kötüye giden adaletsizlik ,faşizm ,nereye gittiği belli olmayan yönetim şekli... Hiçbirşeye itiraz edememek

Ben buldum "Esmer Sirine" olsun yadaaa "dombilibu"
Esmercan , pofidikcan ... Pıtırcan ...
:44::44::44:

pofidikcan veye pıtırcan diyorum ben hatunlar aynen göbekcanım valla tam

Ben onu tatlişkoma söylediydim kızz ,yanakcan onunki değil miydi ,dur önceki sayfalara bi bakayımmmm.
Ama hepimiz göbekcanız o ayrı ,hatta ben tekerlekcan

Ben onu tatlişkoma söylediydim kızz ,yanakcan onunki değil miydi ,dur önceki sayfalara bi bakayımmmm.
Ama hepimiz göbekcanız o ayrı ,hatta ben tekerlekcan

wawybayby az önce benimkine yanakcan koyduda ondan sölüyosun sandım canım boşuna bakma tabi yani banada diyebilirsin göbek var

wawybayby az önce benimkine yanakcan koyduda ondan sölüyosun sandım canım boşuna bakma tabi yani banada diyebilirsin göbek var

heee doğru kız yanakcan seninkiymiş , tatlişkom un da tombilik ya ona gitti benim yarım aklım
hepimiz göbekcanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…