Uff arkadaslar sizin uykulariniz nasil??? Cok uyaniyor yaa gece zaten 11 12 e kadar zirt pirt uyaniyoda ondan sonrada saat basi... Ac mi diyorum mamayida yemiyor dis dedim diside cikti hala ayni cildirmak uzereyim. Tavsiyelerinizi bekliyorum
dun mesajı attım oglan uyandı.bıdahada gıremedım yemektı mısafırdı
ama hırs yaptım gunumuze geldım okudum hepsını.OKUDUGUMUZU ANLADIK MI??yapabılırız ıstedıgınız yerden sorun cevaplarım
opuyorum ÇENECANLAR siziiii
valla bende gorurgormez kokoscan süslücan pembişcan dedım.cokk tatlıymıs bolbol resım ısterız artık
pardon kokoscan cok uydudönercan
konseptimiz "....can" olması tatlişkom.
bak size resim de koyayım da feyz olsun lakap takarken
Eki Görüntüle 637642
sabredeceksun napalim benimkide bikacgun. Once oyleydi. Simdi dha iyi. Ama ben onu surekli gece kontrol etmekten basim suan agriyi ciddi sekilde.Uff arkadaslar sizin uykulariniz nasil??? Cok uyaniyor yaa gece zaten 11 12 e kadar zirt pirt uyaniyoda ondan sonrada saat basi... Ac mi diyorum mamayida yemiyor dis dedim diside cikti hala ayni cildirmak uzereyim. Tavsiyelerinizi bekliyorum
süper_muh'un oğlu zombican, benim kız da koliksu, sen de kampanyatörsün
gunaydin teyzoslar bugun agresif depresif ici sis durumdayim hayirdir insallah diyorum
bugun benden is cikmaz bir de alintilarim gitmis isimleri karistirmadan yazabilicem mi bakalim
agzinda kasikli sevgilim benim yerim ben senii
pitircigim olur arada takma canim anneyiz ya kafamiza takip duruyoruz herseyi
iriscan foto bekliyoruzz gecmis olsun umaya da
safakcim takma kafana bende iki tane ayni anda dogurdum ikisi de farkli
ben kuzu kiymayi evde bir de kendim cekip pisirip sonra sebzelerin icine atiyorum sonra da suzgecten geciyorum demir icmedigimiz icin dr 4. aydan itibaren yiyin demisti
cykdns gidin anacim buralardan nolcak tebdili mekan sonucta
unuttugum sekerler kusura bakmayin yazacam insallah onlari da
kimler kaldı isimsiz :44:
bi özet geçeyim
iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan ------onay bekliyor
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican ----------onay bekliyor ama gönülden onaylı galiba
MSOE- kolikcan
isteseyen eklesin, bize sorsun vs. tek kural -can la bitmesi.
muffin, aysre, alsen, didem, tatlişkom, gülsünoğuz, ice daisy, mrysyr, supermuh, svtprcm, duyguyıldıray, safakba, mutlusu, ouzi, aydur, pepik, ozaltinorak, cipskolam, karakiz, fabor, xtuba ............. ve aklıma gelmeyen daha kaç kişi...
hatta bi fikrim var, kişisel rütbe yerine bunları yazalım, seslenirken bu olur artık isimleri, ne dersiniz
olmamış senaysencim, kullanıcı kontrol paneli ayarlarından profil düzenleye girip rütbem kısmında ne yazıyosa benimki menekşeydi mesela, onun altındaki yere yazıcanbir iki rutbebi degistirdim oldu mu ki acep :44:
cnm kımseye acıklama yapmak zorunda degilsınkı bır goz dr götür için rahat eder drada hiç göz muayenesi yaptırmadıgını rutin bir kontrol için getirdiğini söylersingüneşte cok baktım kızımın gozune guneste belli olmadığı kesin ama ışık açık bir odanın aynasında her iki gozundede gordum kedimden eminim oda oda gezdim sabah ama ben bunu dr a ve cevremdekilere nasıl gosterecem bilmiyorum ve ne olabilir onu hiçç bilmiyorum
bu arada biz bu sabah aşılarımızı olduk, keyfimiz yerinde gibi, inşallah ateşimiz çıkmaz.
sağlık ocağındakiler de yeni öğrenmiş kızamık salgınını
ben geçen ay dediydim yok öle bişi demişlerdi
Geçmiş olsun ,inşallah çıkmaz ateş mateş...bu arada biz bu sabah aşılarımızı olduk, keyfimiz yerinde gibi, inşallah ateşimiz çıkmaz.
sağlık ocağındakiler de yeni öğrenmiş kızamık salgınını
ben geçen ay dediydim yok öle bişi demişlerdi
Minyatürün annesi de geldi , sana da hemen bir lakap bulalım şekerim ...cnm kımseye acıklama yapmak zorunda degilsınkı bır goz dr götür için rahat eder drada hiç göz muayenesi yaptırmadıgını rutin bir kontrol için getirdiğini söylersin
benim kızda kuvözde kaldıgı ıcın hastaneden cıktıktan 15 gun sonra bır muayene oldu bırde 7 ay bitiminde olması lazımdı bende haftaya götürcem ıhmal etme bence canm hiç bir şeyi yoksada en azından için rahatlar
nerdesin kız hadi göktuğ ne can olcak karar verde yaz rütbene
oburcan olsun o dombilik de
tam bir karadeniz kızı
tam bir karadeniz kızı
maşallah sana iriscanım umaycık annesinden almıs güzelliğini
[SUP]eeeee bizimki nolcak herkez buldu kendine biz nedecuk [/SUP]:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?