2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Uff arkadaslar sizin uykulariniz nasil??? Cok uyaniyor yaa gece zaten 11 12 e kadar zirt pirt uyaniyoda ondan sonrada saat basi... Ac mi diyorum mamayida yemiyor dis dedim diside cikti hala ayni cildirmak uzereyim. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Umay da çok sık uyanıyodu ,daha doğrusu mızırdanıyodu...Gaz ilacına başladım tekrardan ,iyi geldi ,sabaha kadar uyuyo valla ,bu arada bir de diş çıkardı ... Belki de gazdır ,katı gıdaya geçince gaz problemi hortluyomuş tekrardan ,alışana kadar kullanıcam ben.

çenecan da iyiymiş şekerim

dönercan

konseptimiz "....can" olması tatlişkom.

bak size resim de koyayım da feyz olsun lakap takarken

Eki Görüntüle 637642
pardon kokoscan cok uydu

Uff arkadaslar sizin uykulariniz nasil??? Cok uyaniyor yaa gece zaten 11 12 e kadar zirt pirt uyaniyoda ondan sonrada saat basi... Ac mi diyorum mamayida yemiyor dis dedim diside cikti hala ayni cildirmak uzereyim. Tavsiyelerinizi bekliyorum
sabredeceksun napalim benimkide bikacgun. Once oyleydi. Simdi dha iyi. Ama ben onu surekli gece kontrol etmekten basim suan agriyi ciddi sekilde.

süper_muh'un oğlu zombican, benim kız da koliksu, sen de kampanyatörsün

Bizimki zombican kizlarrr

bir iki rutbebi degistirdim oldu mu ki acep :44:
olmamış senaysencim, kullanıcı kontrol paneli ayarlarından profil düzenleye girip rütbem kısmında ne yazıyosa benimki menekşeydi mesela, onun altındaki yere yazıcan

Son düzenleme:
bu arada biz bu sabah aşılarımızı olduk, keyfimiz yerinde gibi, inşallah ateşimiz çıkmaz.
sağlık ocağındakiler de yeni öğrenmiş kızamık salgınını
ben geçen ay dediydim yok öle bişi demişlerdi

cnm kımseye acıklama yapmak zorunda degilsınkı bır goz dr götür için rahat eder drada hiç göz muayenesi yaptırmadıgını rutin bir kontrol için getirdiğini söylersin
benim kızda kuvözde kaldıgı ıcın hastaneden cıktıktan 15 gun sonra bır muayene oldu bırde 7 ay bitiminde olması lazımdı bende haftaya götürcem ıhmal etme bence canm hiç bir şeyi yoksada en azından için rahatlar

iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican ----------onay bekliyor ama gönülden onaylı galiba
MSOE- kolikcan
super_muh- zombican

haydi kızlar bekliyoruz daha da
topikçene bi attraksiyonumuz olsun yahu...
kişisel rütbeye de yazalım

geçmş olsun canım inşallah sorunsuz atlatırsınz aman zaten bu sağlık ocağndakiler bişi bilmio bebişler sayesinde uzman olduk

Geçmiş olsun ,inşallah çıkmaz ateş mateş...
Bu topik sayesinde herbişeyi öğreniyoz valla ,doktordan çok şey biliyoz nerdeyse

Minyatürün annesi de geldi , sana da hemen bir lakap bulalım şekerim ...
Ben buldum ; littlecan

kızlar ben biraz ev işlerine bakıcam çok konuşmayın ya bak çeneniz düşmesin dünkü gibi 20 sayfa yapmazsınız inşallah canım çıktı gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…