2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayneeeen boşver pofidikcanı tuttum bunu

kuzummm çok tatlısınn pofidikcan olsun ya şuna bak maya gibi kabarıkoturuşundan yesinler başındakinede bayıldım hemen bizim olmalı

kokoşcan bu ayolllllllllllllllllllllllllllll

pofidikcan veye pıtırcan diyorum ben hatunlar aynen göbekcanım valla tam

Esmercan , pofidikcan ... Pıtırcan ...
:44::44::44:

karar verin, kokoşcan mı kaldı kızımın lakabı şimdi? :103:

yaşasın göbekcanlıkfoto koycaktm kendimi sana özendim anam çekcek biri yok albümde var benim bana ordan bak taklım
hemen bakıyorum canım...

ben de düşünürken iris patlattı valla
kokoşcan çok güzel olduuuu
ööle görünce şıkşıkıdım uygun olur diye düşündüm

tamamdır ayşecim, siz öyle uygun gördüyseniz

gideyim de kokoşcaaaaaaan diyeyim bakalım ne tepki verecek
ne tepki verdi bizim kokoşcan

her zamanki gibi patlattın irisscm çok yakıştı kokoşcan

Baktım kızz ,senin herif de benimki gibi dombilican
Ben de akşam biraz resim toplayım bilgisayardan da albüm yapayım ,gaza geldimmmmmm .
Ulan ben de herşeyde gaza geliyom dikkat ettim de

kesin güler tatlımmmhayırlı olsun kızımızın yeni adı

kimler kaldı isimsiz :44:
bi özet geçeyim

iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan ------onay bekliyor
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican ----------onay bekliyor ama gönülden onaylı galiba
MSOE- kolikcan

isteseyen eklesin, bize sorsun vs. tek kural -can la bitmesi.
muffin, aysre, alsen, didem, tatlişkom, gülsünoğuz, ice daisy, mrysyr, supermuh, svtprcm, duyguyıldıray, safakba, mutlusu, ouzi, aydur, pepik, ozaltinorak, cipskolam, karakiz, fabor, xtuba ............. ve aklıma gelmeyen daha kaç kişi...
hatta bi fikrim var, kişisel rütbe yerine bunları yazalım, seslenirken bu olur artık isimleri, ne dersiniz

kokoscann tuttum bunuu benimkiler boyle oturmuyor yahu eli dursa ayagi durmuyor ayagi dursa poposu durmuyor o dursa bu durmuyoooo

Uff arkadaslar sizin uykulariniz nasil??? Cok uyaniyor yaa gece zaten 11 12 e kadar zirt pirt uyaniyoda ondan sonrada saat basi... Ac mi diyorum mamayida yemiyor dis dedim diside cikti hala ayni cildirmak uzereyim. Tavsiyelerinizi bekliyorum

super-muh , zombican ...

kişisel rütbe ne kız ,gül karanfil yazıyo orası mı

çok güzel olur tatlım çok güzel yapmışsın bide zombican yokmuydu ya yoksa ismimi değişmişti tatlım kimindi o:44:

dilimize vurdu bi kere guzelim zooor sen de dal konuyaa

Yoollk olmaz duramayıkk ama nıye allahı karıstırdın valla 10 dk oda allah rızası dedın dıye. Cabuk ol

ben de az önce aklımdan geçirdim altta adını görünce. bu gülsün epeydir girmiyor bakalım nasıl yetişecek konuşulanlara diye

Olmaz yaaa ,şurda mesainin bitmesine kalmış 1 saat ,evde işim oluyo giremiyom ben ,ne konuşsam yanıma kar kalır

:

Gulsun nerde kız pes ettı herhalde.
dun mesajı attım oglan uyandı.bıdahada gıremedım yemektı mısafırdı
ama hırs yaptım gunumuze geldım okudum hepsını.OKUDUGUMUZU ANLADIK MI??yapabılırız ıstedıgınız yerden sorun cevaplarım
opuyorum ÇENECANLAR siziiii

dönercan

konseptimiz "....can" olması tatlişkom.

bak size resim de koyayım da feyz olsun lakap takarken

Eki Görüntüle 637642

valla bende gorurgormez kokoscan süslücan pembişcan dedım.cokk tatlıymıs bolbol resım ısterız artık

sensorcan olur walla bize
bu arada supermuh unki de zombican di galiba
pipican artik zaten yerlestii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…