heee doğru kız yanakcan seninkiymiş , tatlişkom un da tombilik ya ona gitti benim yarım aklım
hepimiz göbekcanız
ayneeeen boşver pofidikcanı tuttum bunu
kuzummm çok tatlısınn pofidikcan olsun ya şuna bak maya gibi kabarıkoturuşundan yesinler başındakinede bayıldım hemen bizim olmalı
kokoşcan bu ayolllllllllllllllllllllllllllll
pofidikcan veye pıtırcan diyorum ben hatunlar aynen göbekcanım valla tam
Esmercan , pofidikcan ... Pıtırcan ...
:44::44::44:
dönercan
konseptimiz "....can" olması tatlişkom.
bak size resim de koyayım da feyz olsun lakap takarken
Eki Görüntüle 637642
kokoşcan bu ayolllllllllllllllllllllllllllll
karar verin, kokoşcan mı kaldı kızımın lakabı şimdi? :103:
canım sende beğendiysen kokoşcan kalsın bence
tamamdır ayşecim, siz öyle uygun gördüyseniz
gideyim de kokoşcaaaaaaan diyeyim bakalım ne tepki verecek
hemen bakıyorum canım...yaşasın göbekcanlıkfoto koycaktm kendimi sana özendim anam çekcek biri yok albümde var benim bana ordan bak taklım
ööle görünce şıkşıkıdım uygun olur diye düşündümben de düşünürken iris patlattı valla
kokoşcan çok güzel olduuuu
ne tepki verdi bizim kokoşcantamamdır ayşecim, siz öyle uygun gördüyseniz
gideyim de kokoşcaaaaaaan diyeyim bakalım ne tepki verecek
hemen bakıyorum canım...
ööle görünce şıkşıkıdım uygun olur diye düşündüm
ne tepki verdi bizim kokoşcan
her zamanki gibi patlattın irisscm çok yakıştı kokoşcan
Baktım kızz ,senin herif de benimki gibi dombilican
Ben de akşam biraz resim toplayım bilgisayardan da albüm yapayım ,gaza geldimmmmmm .
Ulan ben de herşeyde gaza geliyom dikkat ettim de
kesin güler tatlımmmhayırlı olsun kızımızın yeni adı
super-muh , zombican ...kimler kaldı isimsiz :44:
bi özet geçeyim
iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan ------onay bekliyor
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican ----------onay bekliyor ama gönülden onaylı galiba
MSOE- kolikcan
isteseyen eklesin, bize sorsun vs. tek kural -can la bitmesi.
muffin, aysre, alsen, didem, tatlişkom, gülsünoğuz, ice daisy, mrysyr, supermuh, svtprcm, duyguyıldıray, safakba, mutlusu, ouzi, aydur, pepik, ozaltinorak, cipskolam, karakiz, fabor, xtuba ............. ve aklıma gelmeyen daha kaç kişi...
hatta bi fikrim var, kişisel rütbe yerine bunları yazalım, seslenirken bu olur artık isimleri, ne dersiniz
kimler kaldı isimsiz :44:
bi özet geçeyim
iriss- kıpırcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
MSOE- kolikcan
muffin, aysre, alsen, didem, tatlişkom, gülsünoğuz, ice daisy, mrysyr, supermuh, svtprcm, duyguyıldıray, safakba, mutlusu, ouzi, aydur, pepik, ozaltinorak, cipskolam, karakiz, fabor, xtuba ............. ve aklıma gelmeyen daha kaç kişi...
hatta bi fikrim var, kişisel rütbe yerine bunları yazalım, seslenirken bu olur artık isimleri, ne dersiniz
çok güzel olur tatlım çok güzel yapmışsın bide zombican yokmuydu ya yoksa ismimi değişmişti tatlım kimindi o:44:kimler kaldı isimsiz :44:
bi özet geçeyim
iriss- kıpırcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
MSOE- kolikcan
dilimize vurdu bi kere guzelim zooorsen de dal konuyaa
Yoollk olmaz duramayıkk ama nıye allahı karıstırdın valla 10 dk oda allah rızası dedın dıye. Cabuk ol
ben de az önce aklımdan geçirdim altta adını görünce. bu gülsün epeydir girmiyor bakalım nasıl yetişecek konuşulanlara diye
Olmaz yaaa ,şurda mesainin bitmesine kalmış 1 saat ,evde işim oluyo giremiyom ben ,ne konuşsam yanıma kar kalır
:
Kız gulsun okudunmu nerde kaldın söle ben gerısını anlatıcam. Ben geldım valla. O aradada yemek yedım. Fırsat kolluyomusum meger. cok fena aklıma baklava dustu. IRIS essegın aklına karpuz kabugunu Soktun ne edecuk şimdi. Allahım benı aclıkla terbiye etme
dun mesajı attım oglan uyandı.bıdahada gıremedım yemektı mısafırdıGulsun nerde kız pes ettı herhalde.
dönercan
konseptimiz "....can" olması tatlişkom.
bak size resim de koyayım da feyz olsun lakap takarken
Eki Görüntüle 637642
kimler kaldı isimsiz :44:
bi özet geçeyim
iriss- kıpırcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
MSOE- kolikcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?