kız benimki tosbacan yaGeçmiş olsun ,inşallah çıkmaz ateş mateş...
Bu topik sayesinde herbişeyi öğreniyoz valla ,doktordan çok şey biliyoz nerdeyse
Minyatürün annesi de geldi , sana da hemen bir lakap bulalım şekerim ...
Ben buldum ; littlecan
Yaw birak bu isi umaydaki guzellik toplasan sulalede yoktur yalanmi irisstam bir karadeniz kızı
maşallah sana iriscanım umaycık annesinden almıs güzelliğini
he bak doğru söyledin sekerim umaydaki guzellik kimsede yok aslındaYaw birak bu isi umaydaki guzellik toplasan sulalede yoktur yalanmi iriss
ayy didem yapma bunu ya çok özendim tatlm tebrik ederim çok iradeliymişsin valla süpersin
Hasimdi yukle didem sabah sabah kendime geleyim sana ozenip 2 makyaj yapayim
olmamıs deneme deneme tekrar deneoldu mu ki??
deneme deneme
iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican
MSOE- kolikcan
super_muh- zombican
tatlişkom- oburcan
geriatri- minikcan
kimler kaldı isimsiz :44:
bi özet geçeyim
iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan ------onay bekliyor
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican ----------onay bekliyor ama gönülden onaylı galiba
MSOE- kolikcan
isteseyen eklesin, bize sorsun vs. tek kural -can la bitmesi.
muffin, aysre, alsen, didem, tatlişkom, gülsünoğuz, ice daisy, mrysyr, supermuh, svtprcm, duyguyıldıray, safakba, mutlusu, ouzi, aydur, pepik, ozaltinorak, cipskolam, karakiz, fabor, xtuba ............. ve aklıma gelmeyen daha kaç kişi...
hatta bi fikrim var, kişisel rütbe yerine bunları yazalım, seslenirken bu olur artık isimleri, ne dersiniz
önerilerim:
ice-daisynin oğlan kucaktan inmiyordu- kucakcan
svgptrcg kızı- pıtırcan veya çekikcan
didem kızım zayıf diyordu- çıtırcan
cipskolamın kızlar kankilerdi -kankicanlar (bu arada cipskolam kaç gündür yok ortalıkta :44:)
Kaka konusu ek gıda olayıyla değişiyor ondan daha çok değişir düzenleri.
Erken uyuma konusunda daha geç kalkmıyor ama yine aynı saatinde kalkıyor erkende yatsa gecte yatsa. Erken dediğim genelde 10 çok çok nadirde 9bucuk oldu. Yoksa 11-12-1 uyku saati. Oda eşim yüzünden etkileniyorTam uyuturken gelir sever bebe uyumaz sonra emerek uyudugundan hadi bekle acıksında uyusun.Sallamaya kanmıyor.
Uyku ile ilgili yazılarda da hep erken uyursa daha cok uyur yazıyorda bu bebelerin sağı solu belli olmuyor yinede :)
Maşallah cok sukur atlattınız. Bence günde 2 defa uyutmayı dene birsure belli olur. Normalde bu aylarda istegimize gore ayarlamamız gerek uykularını oyunla, oyalamayla gerekirse uyutmamalıyız. Gece yatıs saatlerinide durumuna gore one yada daha gec saate cekmeliyiz de işte ben uygulamaya gelince hiç beceremiyorum kendimi ona teslim ediyorum
Aşı kızamık aşısı canım. Saglık ocagı belki anlatır.Genelde bahsetmişler. Bazılarının doktoru önerdi bazılarınınki önermedi. Kendi doktorunuza sorarsınız sanırım durumu.
Yeni bir beceri kazanınca öyle oluyor canım büyüme atağı. Gece uykularıda çok bozulabilir o olayı sindirene kadar malesef
Aynen dedigin gibi canim cok ozluyorum kizimi isteyken. Isin kotusu artik o da ozluyor ve ariyir beni. Bugun annemi epey zorlamis. Haftasonu alisti tabi bize. Goremeyince mutsuz oldu
ucretsiz asi kizamikti. Bu arada beni de saglik ocagindan aradilar asilarini kontrol etmek icin. Agzindan asi yaptilar mi dedi ama bize yapmadilar agizdan asi. Sizlerdde yapildi mi?:44:
bizimki de yuzustu donmeye baslayali mizirdiyor cunku henuz geri donmeyu beceremiyor yuzustu dondugune pisman oluyor 30sn sonra
:119::119::119: UMAY'IM 7 AYLIKKKKKKKKKK :119::119::119:
Büyüyoruz kankalar yaaa ,dişim de çıkmış zaten ...
Eki Görüntüle 636671
gunaydin teyzoslar ve kankilerr
bir de benim kv 3 hafta uzerine yine aramadan geldi
kadin kapidan iceri girdi bizimkiler salondan cigligi basti oyle boyle degill
kizcemi kucagina bile alamadi kizanimi da 45 dk sonra anca bir 10 dk alabildi
sonra da esim dedi ki biz disari cikiyoruz aramadan geldiniz ya isterseniz siz de gelin yoksa biz gidiyoruzz (ben de ayip olur evde oturalim dediydim) birazcik bozulduuu
wavybaby cim normal guzelim hatta oyun yapiyorlar bir sure sonra
ben kizima helal dedim cok hosuna gitti simdi hep bogazina kacmis gibi yapiyor sipa
walla ben kan falan vermiycem birsey olmaz
o sarilik asamasinda kan verirken icim gitmisti
kollari sismis morarmisti simdi de hic gozum kesmiyor
merhaba fabor sanırım sende bursalıydın... bebeğinin kilosu çok iyi.. bnmkide 11 ağustos doğumlu 6.ay kontrolünde 7.150 gr. geldi.
seninkiyle arasında koskoca 3 kilo var....yaa sen neyle besliyosun nasıl kilo aldırıyosun yaa...bn emziriyorum ayrıca ek gıdada veriyorum ama kilo almıyo
çok üzülüyorum
he onu unuttuydum benkız benimki tosbacan ya:))
Benim herifin bi arkadaşı var , "lan bu çok güzel ,hastanede karışmış olmasın size benzemiyo" diyoYaw birak bu isi umaydaki guzellik toplasan sulalede yoktur yalanmi iriss
Minikcan tam süper olduyada turkçesi olsun kız iriscan minikcan olsun benim sıpacık
Anammm Umay'ım karaborsa oldu lannnn , başlık parasını yükselteyim ucuza gitmesinhe bak doğru söyledin sekerim umaydaki guzellik kimsede yok aslında
bir oglan doguramadımki kaptırcaz umayımı
çizelge nasıl yapılıyo diye bi topik vardı canım ben ordan yapmıştım ...ya kızlar şu alttaki takvimi nerden yapıyosunuz biri tarif edermi??kızcemin kaç aylık olmuş bende yapmak istiyom
önerilerim:
cipskolamın kızlar kankilerdi -kankicanlar (bu arada cipskolam kaç gündür yok ortalıkta :44:)
önerilerim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?