acccayip beğendim, beğen tuşuna basıp geçemedim sadece
pepikin oğlu ya da zambakın oğlu bence daha kucakcan.
çekikcan ve çıtırcana bayıldım. kankicanlar da süper
ice daisy ye düşünüom, bi yandan ayakta kızı sallıyom.
kokoşu sallamak da zor anacım, saçı bozuluyo
ya bu dis acilari ne zaman biticek
oglanin altlari sorunsuz cikmisti simdi onun ustle kizin alti canimiza okuyor
napalim anneler onerisi olann
Bilmiyom valla canım yaa ,bizim diş çıkmış ama sorunsuz atlattık sanırım. Bir de ,bütün dişler çıkarken mi bu eziyet yaa ,sadece ilkler değil mi? Şenlik var desenize
Jel falan sürüyolardı rahatlatmak için ya da soğutmalı dişlik falan :44:
ya bu dis acilari ne zaman biticek
oglanin altlari sorunsuz cikmisti simdi onun ustle kizin alti canimiza okuyor
napalim anneler onerisi olann
İşe başladı dosyaların arasında kayboldu heralde yaa ,görmedim bugün hiç :44:
Bilmiyom valla canım yaa ,bizim diş çıkmış ama sorunsuz atlattık sanırım. Bir de ,bütün dişler çıkarken mi bu eziyet yaa ,sadece ilkler değil mi? Şenlik var desenize
Jel falan sürüyolardı rahatlatmak için ya da soğutmalı dişlik falan :44:
idil beray at binerse
ben de en çok jel ve soğuk dişlik kullanıyorum özellikle de akşamları. bugn öğlen eve gittiğimde de dişten sıkıntısı vardı benimkinin, bi yandan dişliğini ısırıyor bir yandan söylenip kızarıyordu. bugün geceden beri tavan yaptı bizim diş acısı. farklı bir önerisi olan varsa ben de uygulamak isterim yandık ki ne yandık
Süt sağıp gelicem , çok hızlı gitmeyin
ver sensörcanların eline bi taze soğan kemirsinler.
antiseptik etki de ediyormuş.
o kadar çok yerden duydum ki canım, ama dikkatli ol boğazlarına kaçmasın
dis için bende öneri istiyorum bütün gece ciyak ciyak ağladı hepsi kabarmış ağzının içi ateş nasıl Su içiyor bir gorseniz kuzum
off offf
ya canim sen hangi jeli kullaniyorsun ?
is yerinde kalmamis canim hemen aldirip eline veriyorum wavybaby cim insallah ise yarar
calgel, calpol şurubun üreticisi hatta aynı renk kutusu. ama doktor verirken çok fayda beklemeyin, bunu yalayıp yutacak sadece demişti :131: seninkinin adı ne?
bi de soğan işe yararsa haber verir misin ben de alayım eve giderken..
ayy yazık ya kıyamam çare yok canım sanki yasayacaklar soğan jel falan ama hepsi geçici ah ah atlatsınlar biran önce
pırasa da veriyolardı bak şimdi aklıma geldi....ya jel bir ise yaramadi bizde iriscan dislikle kasirken iyi de uyurken de bagiriyor biraz dalana kadar falan idare edecek birsey lazim
ben de ilk dis diyordum da oglan ilk iki diste yapmadi simdi yapiyor
cok tatli
off offf
ya canim sen hangi jeli kullaniyorsun ?
bol sutler olsun umayima
is yerinde kalmamis canim hemen aldirip eline veriyorum wavybaby cim insallah ise yarar
kıpırcan da kaç gündür çok su içiyo ondan demek ki ,yanıyo yavrummmmdis için bende öneri istiyorum bütün gece ciyak ciyak ağladı hepsi kabarmış ağzının içi ateş nasıl Su içiyor bir gorseniz kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?