hayırlı sabahlar herkese bizim oglan günlerdir hastaydısivasta bişey olmadı ankarada hasta ettik yavruyu 3 gündür antibiyotik kullanıyoruz öksürügü yeni geciyor ishal oldu fışkırtırcasına kustu gecen akşam cok üzüldüm şimdi daha iyi rapor alıyorum sürekli 2 hafta sonra dönüyoruz inş
valla ben 6 aydır kesintisiz 4 saat uyku görmedimgünaydınnn
uykusuzluktan ölücem, 5 kere kalktı Talya hanım mızırdandı uyudu.
şimdi de yardımcım gelecek temizliğe, erkenden kalktım.
ya neden evlendim ki ben? paşa paşa işimi gücümü yapaydım yiyip içip yataydım, offffffff
güneşte cok baktım kızımın gozune guneste belli olmadığı kesin ama ışık açık bir odanın aynasında her iki gozundede gordum kedimden eminim oda oda gezdim sabah ama ben bunu dr a ve cevremdekilere nasıl gosterecem bilmiyorum ve ne olabilir onu hiçç bilmiyorum
ay verme gazı iriss yaaa
gidip bi bakalım da beğenmezsek hoppp diye döneriz.
Olsun ama daha iyi yaşam koşulları var . Çocuk olmasa insan herşeye katlanıyo ama herşey bu kadar kötüye giderken ,biz bile şuanda bu kadar zorlanırken ,onların ne şartlarda büyüyeceğini düşünmek beni çok korkutuyo açıkçası...
idil beray at binerse
ben de en çok jel ve soğuk dişlik kullanıyorum özellikle de akşamları. bugn öğlen eve gittiğimde de dişten sıkıntısı vardı benimkinin, bi yandan dişliğini ısırıyor bir yandan söylenip kızarıyordu. bugün geceden beri tavan yaptı bizim diş acısı. farklı bir önerisi olan varsa ben de uygulamak isterim yandık ki ne yandık
benim beray'a da bir rütbe teyzeleri ..sabah emziğini tersten dik bi şekilde ağzının içine sokmuş çıkaramıyor kıyametler koptu nasıl yaptı hala çözemedim aklım gitti
iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican
MSOE- kolikcan
super_muh- zombican
tatlişkom- oburcan
geriatri- minikcan
didem- çıtırcan
ya soğani cok agzinda tutmadi ama bagirmasi kesildi
Allah razi olsun wavybaby cimmmm
çok güzel olmuş cuk oturmuş kuzuya bu isim canımdoğru walla hala ve hala 5.900 gram olarak çıtırcanı kabul ettim
idil beray at binerse
onun soğuğu daha makbül canım.
beyaz yerini veriyorsun değil mi?
ama başta da dediğim gibi koparıp boğaza kaçması ya da boğazlarına itmelerine karşı tetikte olmalısın senaysencim
ağzı biraz soğan kokabilir ama artık doğal ne kaldı, soğan sarımsak...
anneannem gazımız olduğunda bize soğan suyu içirirmiş, de ben cesaret edemedim. :44:
Tık yok derken ? Temenniyi anlayamadım ben canım,hoşgeldin ayrıca aramızacanım aranıza yenı katılıyorum Allah banada o günleri gösterir inş.. :) 9 aydır tık yok
Şekerim sen de duruyon duruyon akşama doğru geliyon ,yetişemezsin tabiay nefes nefese kaldım yetişiceğimsize diye , oysa dün gecebıraktığımsayfanın numarasını bile biliyorum ,çenecanlar siziii
geçmişş olsunnn çok çok çokk ,geçsin gtsin
valla ben 6 aydır kesintisiz 4 saat uyku görmedimhele u aralar abarttı işi yatağına bırakınca uyanıp el kol aktif halde vikliyor
bence aklında kalıcağına doktor a götür ,ama göz doktoruna çoçuk doktoruna değil
vuhuvvvv hatuna bakkkkkkkkkkkkk :82:
vala benim şansım olsa giderdim ..
al benden de okadar
ooo kokoşcan ııı ısırırım ben ama
ayhhh çok güzelsinizzzzzz
bizim doktor bişiler yazmılştı ama kullanmadık bakim bir yazarım
görüntü gözümün önüne geldideee gülsem mi ağlasammı bilemedim :26::26:
birazdannn foto yüklicemmmmm ee bakalım biz ne can olcasss
idil beray at binerse
onun soğuğu daha makbül canım.
beyaz yerini veriyorsun değil mi?
ama başta da dediğim gibi koparıp boğaza kaçması ya da boğazlarına itmelerine karşı tetikte olmalısın senaysencim
ağzı biraz soğan kokabilir ama artık doğal ne kaldı, soğan sarımsak...
anneannem gazımız olduğunda bize soğan suyu içirirmiş, de ben cesaret edemedim. :44:
idil beray at binerse
kızlar bu ara elanın ağız hep böle nie böle yapıyo bu çocuk ya
aaaaaaaaaaaaaaaa yüklenemedi fotoooo ,ee niyeki :44:
kızlar bu ara elanın ağız hep böle nie böle yapıyo bu çocuk ya
hakkaten klasik olacak ama diştir ,bizimki de geçen hafta öyleydi ,sonra dilini çıkardı sürekli ,sonra da pırtlamış dişi...kızlar bu ara elanın ağız hep böle nie böle yapıyo bu çocuk ya
şekercan da güzelmişresme gore ZEYNACAN
ama cok tatlı bu pamuk seker gıbı
sekercan kelebekcan :26::26:
yau tam çıtırcan Lina'cık ....Eki Görüntüle 637857 bu çok eskilerden bir alıntı size
buda bugünkü halim
Eki Görüntüle 637858 Eki Görüntüle 637859
heralde canım ya teşekkür ettik bekleriz ısırmayaklasik cevap: diştendir dişten
ama çookk tatlı bu karaböcük yaa
güzelsin bacım ya maşallah kilon yok kız işte ne güzelEki Görüntüle 637857 bu çok eskilerden bir alıntı size
buda bugünkü halim
Eki Görüntüle 637858 Eki Görüntüle 637859
bızımde oyle canım dısten olabılır kasıma amaclı dudaklarını kullanıyolarsa
bu arada yanakcanın o pofuduk yanaklarını ısırmak lazım gel benı ısır dıyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?