beğendimmmm bennn cincan , uygunmudur topikkk ??????
Göktuğa boşuna oburcan dememişiz ,anasına bak oğlunu al....Canım çekti lannnn...Ne dediysek o hem yaparim hem yazarimEki Görüntüle 637890
Şirincan
Ne dediysek o hem yaparim hem yazarimEki Görüntüle 637890
amaann bide duyetteyim demezmi. Dal gibisin beeEki Görüntüle 637857 bu çok eskilerden bir alıntı size
buda bugünkü halim
Eki Görüntüle 637858 Eki Görüntüle 637859
valla cingoz cok akilli olacak belli
cok yakisikli bunun adinida sarican koysak olmammi suna bakya sanki dersin fenerbahce baskani
ouzi de yok bugün ...iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican
MSOE- kolikcan
super_muh- zombican
tatlişkom- oburcan
didem- çıtırcan
geriatri- minikcan
aysre- cincan
Kişisel rütbe kısmına yazmayı unutmayınız efendim.
Ayrıca topic geleneği haline gelmiştir, diğer üyelerin de uyması önemle ve öpücükle rica olunur
(arada kaçırdığım var mı?):44:
heee benziyo kız,seninkinin kel versiyonuanaaaammm o neyy yaaaa... yapma bunu bizeeee
evvett işte bucivcivcan, güleçcan, boncukcan...
bu arada benim kızın erkek versiyonu bu ha, çok benziyorlar :13:
son resimde değil mi ,aziz yıldırımın küçüklüğüamaann bide duyetteyim demezmi. Dal gibisin bee
valla cingoz cok akilli olacak belli
cok yakisikli bunun adinida sarican koysak olmammi suna bakya sanki dersin fenerbahce baskani
Kendim icin degil hersey yavrularim icin
kız benimkinin saçı mı var kiheee benziyo kız,seninkinin kel versiyonu
kız benimkinin saçı mı var ki
yagmur yiyo o istedi. Oglanda ben kofteleri sikarken yalaniyodu. Sanki " anne at agzima bidene" der gibiydiHadi lennn ,yavruların mercimek köfte mi yiyor
bızede beyın fırtınası yapın
oglusumn ozellıklerınde bahsedım.zabahın korunde kalkar erken gec yatsada farketmez.fenerbahceli:))
sarısın beyaz tenlı orjinal arnavut oglu arnavut....ınatcı...gulec kıkırdek
sarıcan olsun bence de, hem sarışın hem fb li
onun yanında kel kaldı işte ,topiğin erkekleri daha saçlıydı genelde ,bizim gibi kelaynak kız annelerine iyi geldi bu sarı kanarya
yagmur yiyo o istedi. Oglanda ben kofteleri sikarken yalaniyodu. Sanki " anne at agzima bidene" der gibiydi
cayimida aldimserefinize yiyip iciyorum
hee var öyle dangalaklar ,olsun naapcan idare edicezsorma yaa dün akşam kilotlu çorap ve elbise giydirdim gene de soruyorlar erkek mi diyededim elbiseyi görmüyor musunuz az daha uzasın saçları gece yatarken bile toka takacam
tatlişkom, ben de az önce mozaik pasta yaptım koyuyo muyum resmini
şimdi tarif etsem nasıl olduğunu o köfteleri sallar koşar gelirsin Ankara'ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?