2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican
MSOE- kolikcan
super_muh- zombican
tatlişkom- oburcan
didem- çıtırcan
geriatri- minikcan
aysre- cincan

Kişisel rütbe kısmına yazmayı unutmayınız efendim.
Ayrıca topic geleneği haline gelmiştir, diğer üyelerin de uyması önemle ve öpücükle rica olunur

(arada kaçırdığım var mı?):44:

amaann bide duyetteyim demezmi. Dal gibisin bee

valla cingoz cok akilli olacak belli

cok yakisikli bunun adinida sarican koysak olmammi suna bakya sanki dersin fenerbahce baskani

ouzi de yok bugün ...

anaaaammm o neyy yaaaa... yapma bunu bizeeee

evvett işte bu civcivcan, güleçcan, boncukcan...
bu arada benim kızın erkek versiyonu bu ha, çok benziyorlar :13:
heee benziyo kız,seninkinin kel versiyonu

amaann bide duyetteyim demezmi. Dal gibisin bee

valla cingoz cok akilli olacak belli

cok yakisikli bunun adinida sarican koysak olmammi suna bakya sanki dersin fenerbahce baskani
son resimde değil mi ,aziz yıldırımın küçüklüğü

onun yanında kel kaldı işte ,topiğin erkekleri daha saçlıydı genelde ,bizim gibi kelaynak kız annelerine iyi geldi bu sarı kanarya

sorma yaa dün akşam kilotlu çorap ve elbise giydirdim gene de soruyorlar erkek mi diye dedim elbiseyi görmüyor musunuz az daha uzasın saçları gece yatarken bile toka takacam

tatlişkom, ben de az önce mozaik pasta yaptım koyuyo muyum resmini
şimdi tarif etsem nasıl olduğunu o köfteleri sallar koşar gelirsin Ankara'ya

yemek muabbeti dönmese burda yalanıp duruyorumm bende strese girdim yağmur yağıyo kızı ewe nasıl götüreceğim diye ya of bitseydi şu kış

yagmur yiyo o istedi. Oglanda ben kofteleri sikarken yalaniyodu. Sanki " anne at agzima bidene" der gibiydi
cayimida aldim serefinize yiyip iciyorum

sorma yaa dün akşam kilotlu çorap ve elbise giydirdim gene de soruyorlar erkek mi diye dedim elbiseyi görmüyor musunuz az daha uzasın saçları gece yatarken bile toka takacam
hee var öyle dangalaklar ,olsun naapcan idare edicez

tatlişkom, ben de az önce mozaik pasta yaptım koyuyo muyum resmini
şimdi tarif etsem nasıl olduğunu o köfteleri sallar koşar gelirsin Ankara'ya

Allahım yaaa ,sabah beri didemle rejim diyoz spor diyoz gaza geliyoz ,şunlara bak ; mozaik pasta ,mercimek köfte ...Ulan grev kırıcı mısınız nesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…