2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen... biz birde hala hergün kaka yapmıyoruz böyle olanınız varmı

Ek gıdalara yeni başladıysa onlar gaz yapıyor olabilir. Benim oğlum da her gün kakasını yapmıyor 2-3 günde bir, ama öyle ıkınıp yapamamazlık da yok, hiç zolanmıyor yaparken. Bu yüzden bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum.

anam maşallah kız bu sütcan olsun süt gibi bacakları maşallah allahım esirgesin

anaaaammm o neyy yaaaa... yapma bunu bizeeee

evvett işte bu civcivcan, güleçcan, boncukcan...
bu arada benim kızın erkek versiyonu bu ha, çok benziyorlar :13:

amaann bide duyetteyim demezmi. Dal gibisin bee

valla cingoz cok akilli olacak belli

cok yakisikli bunun adinida sarican koysak olmammi suna bakya sanki dersin fenerbahce baskani
ben hep cıvcıvım dıye sevıorum kızlar cıvcıvcan hosuma gıttı.sutcanın da soylenısı kulaga hos gelıyo ayyy cok kararsız kaldım anket yapıcam
saka bıyana cıvcıvcan olsun wavybabycım e duyrulur....ıltıfatlar ıcınde cok tesekkur ederızx
bu arada esım duysa su azız yıldırımın kucuklugu muhabbetını bayılırdı fener hastası

iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican
MSOE- kolikcan
super_muh- zombican
tatlişkom- oburcan
didem- çıtırcan
geriatri- minikcan
aysre- cincan
hatice - kıkırcan
pepik- kucakcan
gulsunoğuz- civcivcan

kişisel rütbeyi güncellemeyi unutmayınnnn

maşallahh sanaa çok tatlısıın
Ne dediysek o hem yaparim hem yazarim Eki Görüntüle 637890
ne hamarat kadınsın sen ya nie canımızı çektirion kızım kalkıp yapcam valla sonra et but olcak her yanıma şaka bi yana süper olmuş eline sağlık şekerim
ama bizim zıbınımızı çalmışsınız cinsiyetini öğrenmeden önce almıştım süt gibi şuna bak maşallah bıdık

amanııın şuna bak ya canım benim gülecen oğlan bu maşallh

annem geldi yazamadım baya konuşmuşsunuz listeyi çoğaltmışsın tatlım ama bütün bebeciklere cuk oturdu yani çok güzel oldu dimi

Sekerim sadece ben sisgo olmuyim herkezin cani ceksin yapsin yesin . Niyetim kotu. Sen daha dur mozaik yaptim simdi dolaba koydum 2 3 saate allayip pullar resimlerim

Yeni Doğdum, Yorgunum

Yeni doğdum, yorgunum. Beni hemen annenim kucağına verin, bu dünya soğuk, benim vücut ısımı en iyi annemin sıcaklığı dengeler.

Lütfen göbek kordonumu hemen kesme doktor, benim geldiğim dünyayla aramdaki tek bağ o, beni bu günlere getiren, büyümemi sağlayan... Bırakta bu dünyaya alışana, akciğerlerimi kendi kendime kullanana, geldiğim uzun yolda kanımın bir kısmını bıraktığım plasentamdan geri alana, kadar göbek kordonumu kesme!

Bize dokunmayın, acele etmeyin. Sadece üzerimi örtün, annemin çıplak tenindeyken bırakın onun gözlerine bakayım, babamla tanışayım. Işıkları kısıp, bizi biraz yalnız bırakabilir misiniz ?

Çok uzun yoldan geldim dedim ya hemen yemek yiyemem, memeyi ağzıma tıkıştırmanıza gerek yok, ben zaten nasıl emeceğimi biliyorum, memenin kokusunu uzaklardan alıyorum.

Belki anneme bana nasıl destek olacağını birazcık gösterebilirsiniz ama unutmayın anneler bebekleri için en iyisini bilirler.
Şunu da unutmayın, dünyaya geleli çok az oldu ve ben sizin düzeninize alışana kadar annemin sütünden ve sevgisinden başa bir ihtiyacım yok. Beni annemden ayırmayın, benim sizin gibi kurallarım da yok. İstediğim zaman sütümü emerim!

İnanın şu anda çok hassasım, yeni dünyama alışmaya çalışıyorum.
Bana saygıyla hoş geldin demeniz yeterli... ben bu yazıyı çok beğendimmmmm

bende senınle aynı fıkırdeyım canım.sen kızcenn fotosunu yukledıgınde aa oglusuma ne kadar benzıyo dıycektım de belkı hosuna gıtmeez dıye vazgecmıstım.hakkaten cok benzıolar...yasasın kk benzerlıgı can can kardeslıgı

Sekerim sadece ben sisgo olmuyim herkezin cani ceksin yapsin yesin . Niyetim kotu. Sen daha dur mozaik yaptim simdi dolaba koydum 2 3 saate allayip pullar resimlerim

kötü değilsinde işte ne diyim gıcıkmısın yokaya bisküvimde baya çoktu ama sütüm falan kalmamış napcam bende yapim dicektim anacım hadi üşünme tarifini yazda bende yapim

Iyi aksamlar
Biz geldik .benimkiler iyice azdi valla nefes aldirmiyorlar.azgincan mi koysak benimkilerede

Iyi aksamlar
Biz geldik .benimkiler iyice azdi valla nefes aldirmiyorlar.azgincan mi koysak benimkilerede

ii akşamlar canım hoşgeldin bizde seni merak etmiştik demekki çocuklar izin vermemişistiosan değiştir rütbeni tatlım azgıncanlar şımarıkcanlar veya afacanlar olabilir

İyi akşamlar güzel bebişlerin güzel anneleri.
Uzun süredir giremiyorum annemler bendeydi
Nasılsınız herkes iyidir umarım.
Benim kızım 1 haftadır geceleri çok ağlar oldu sürekli uyanıyor nedendir bilemedim ama beni çok yoruyor.ve büyük bir sorunumuz daha var ek gıda almıyor kızım herşeyi denedim ama ağzını kapatıyor yada verdiğimi çıkartıyor ne olacak böyle oğlum çok güzel yerdi acaba kızlar nazlımı oluyor ne dersiniz:44:

Biraz geçmişe baktım yeni resimler gördüm nasılda büyümüş hepsi maşallah hepsini ısırırım ben ama
Kendinize çok iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…