arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen... biz birde hala hergün kaka yapmıyoruz böyle olanınız varmı
Kucakcan tam emirlik canim tmamdirzombican önceden kapılmış pepikcim.
kucakcan OK diyosan eklicem listeye, o da kapılmadan
Aldim malzemeyi bari muhtesem yuzyila kadar yapayim offf offf 2 saat kissam eritemem
anam maşallahkız bu sütcan olsun süt gibi bacakları maşallah allahım esirgesin
anaaaammm o neyy yaaaa... yapma bunu bizeeee
evvett işte bucivcivcan, güleçcan, boncukcan...
bu arada benim kızın erkek versiyonu bu ha, çok benziyorlar :13:
ben hep cıvcıvım dıye sevıorum kızlar cıvcıvcan hosuma gıttı.sutcanın da soylenısı kulaga hos gelıyo ayyy cok kararsız kaldım anket yapıcamamaann bide duyetteyim demezmi. Dal gibisin bee
valla cingoz cok akilli olacak belli
cok yakisikli bunun adinida sarican koysak olmammi suna bakya sanki dersin fenerbahce baskani
maşallahh sanaa çok tatlısıın
ne hamarat kadınsın sen ya nie canımızı çektirion kızım kalkıp yapcam valla sonra et but olcak her yanıma şaka bi yana süper olmuş eline sağlık şekerimNe dediysek o hem yaparim hem yazarimEki Görüntüle 637890
ama bizim zıbınımızı çalmışsınız cinsiyetini öğrenmeden önce almıştım süt gibi şuna bak maşallah bıdık
Maşallahınız var kızlar, üç dört gündür girmemiştim geçmiş almış başını gitmiş okumaya ömür yetmez
Topiğe can gelmiş, gözüm gönlüm açıldı.Bebişlerin hepsi birbirinden şirin maşallah, tombul yanaklıları sıkasım geldi Özendim şimdi bende oğluşumun resmini koyayım.Eki Görüntüle 637934 Eki Görüntüle 637935
annem geldi yazamadım baya konuşmuşsunuz listeyi çoğaltmışsın tatlım ama bütün bebeciklere cuk oturdu yani çok güzel oldu dimiiriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican
MSOE- kolikcan
super_muh- zombican
tatlişkom- oburcan
didem- çıtırcan
geriatri- minikcan
aysre- cincan
hatice - kıkırcan
pepik- kucakcan
gulsunoğuz- civcivcan
kişisel rütbeyi güncellemeyi unutmayınnnn
Sekerim sadece ben sisgo olmuyim herkezin cani ceksin yapsin yesin . Niyetim kotu. Sen daha dur mozaik yaptim simdi dolaba koydum 2 3 saate allayip pullar resimlerimmaşallahh sanaa çok tatlısıın
ne hamarat kadınsın sen ya nie canımızı çektirion kızım kalkıp yapcam valla sonra et but olcak her yanıma şaka bi yana süper olmuş eline sağlık şekerim
ama bizim zıbınımızı çalmışsınız cinsiyetini öğrenmeden önce almıştım süt gibi şuna bak maşallah bıdık
amanııın şuna bak ya canım benim gülecen oğlan bu maşallh
Sekerim sadece ben sisgo olmuyim herkezin cani ceksin yapsin yesin . Niyetim kotu. Sen daha dur mozaik yaptim simdi dolaba koydum 2 3 saate allayip pullar resimlerim
Sekerim sadece ben sisgo olmuyim herkezin cani ceksin yapsin yesin . Niyetim kotu. Sen daha dur mozaik yaptim simdi dolaba koydum 2 3 saate allayip pullar resimlerim
naptınız siz ya şuna bak bide ayrıntılı anlatmış neyse ellerine sağlık afiyetle yiyin inşallah canımbende parfe yaptım muz parcacıklı portakal lımon kabuklu rendelı hımmm
Iyi aksamlar
Biz geldik .benimkiler iyice azdi valla nefes aldirmiyorlar.azgincan mi koysak benimkilerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?