yemek muabbeti dönmese burda yalanıp duruyorumm bende strese girdim yağmur yağıyo kızı ewe nasıl götüreceğim diye ya of bitseydi şu kış
Ben bayilirim mozaike koy bi resmini de bakarak doyarim ben valla tarif yaz
Ben gecen onu denedim sulu kaldi olmadi yapamadim. Benim mozaik farkli dur yarinda onu yapiyim marta kadar yolu varhayatta en son tarif verebilecek insan benimdir herhalde
hiç ölçüm yoktur, tamamen göz kararı ve o an canım ne isterse.
donuyo şuan dondurucuda, ayağımda da kokoşcan.
tarif istersen,
kakaolu muhallebi/puding gibi bişey yap içine kır aldığı kadar petibör, at biraz da fındık fıstık-karıştır ama bulamaç yapma.
tezgaha aç büyük buzdolabı poşetini. dök karışımın hepsini. poşeti kenarlardan kapat. ellerinle kenarlardan üçgen şekli ver. at dolaba. akşama hazır.
hafifim hafifsin hafif
Ben gecen onu denedim sulu kaldi olmadi yapamadim. Benim mozaik farkli dur yarinda onu yapiyim marta kadar yolu var
Biskuvileri tutturamadim iste az almisim. Himm 4 5 demek ben aksamlari 1 paket caya bana bana hupletiyorumkıraydın 1 paket de yulaflı bisküvi, hiç suyu muyu kalmazdı- ahanda püf noktası
ps: yulaflı bisküvi iyi süt yapıyor. her sabah yiyorum. banıyorum çaya 4-5 tane oh mis.
iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican
MSOE- kolikcan
super_muh- zombican
tatlişkom- oburcan
didem- çıtırcan
geriatri- minikcan
aysre- cincan
diğerleri, sözümüz size
Ben direk daldım, geçmişi okuyamadım bunlar ne canım? Lakap mı taktınız?
bayıldım sana hep gül olurmu?Maşallahınız var kızlar, üç dört gündür girmemiştim geçmiş almış başını gitmiş okumaya ömür yetmez
Topiğe can gelmiş, gözüm gönlüm açıldı.Bebişlerin hepsi birbirinden şirin maşallah, tombul yanaklıları sıkasım geldi Özendim şimdi bende oğluşumun resmini koyayım.Eki Görüntüle 637934 Eki Görüntüle 637935
Yetistim sonunda. Ne dismis cikmadii.
Kucakcan tam super benimkine bide uykusuzsupercan gerci yanina yattim biraz uzun uyusun die. Kipirdamadan sizi okuyommasallahoniz var yone
merhaba arkadaşlar fırsatım olmadığı için yazamıyorum nasılsınız benim bebeiş 5,5 aylık oldu ama hala GAZMAN CAN :) öle olanınız varmı bide uyku düzeni hakkında beni bilgilendirirmisiniz
evet canım, bundan sonra bebiş kızın oğlun vs demek yerine artık topic hukuku gereği böyle bir oluşum oluştu, keyifli de oldu bence.
resmini koymuşsun oğlunun, maşallah çok çok tatlı
yorumları bekle istersen, ya da sen kendince bi yaklaşımda bulun. ne ...can demek hoşuna giderdi? ekleyeyim listeye
listeye eklendikten sonra da kişisel rütbe kısmına yazarsan hitap ederken bize de kolaylık olur.
(kişisel rütbe nickinin altında yazan ya çiçek ismi oluyor genelde ya da kendi yazdığın birkaç kelime) Kullanıcı kontrol panelinden halledebilirsin
bayıldım sana hep gül olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?